Çarşıda bizi bir adam durdurdu. İşte lazer epilasyon düşünür müsünüz bilmem ne dedi. Ben durmak istemedim yürüdüm. arkadaşım durunca mecbur kaldım. İşte şurası bizim yerimiz yukarı çıkıp test yapıyoruz ücretsiz falan filan dedi. Lafı uzattikca uzattı.
Ben uzaklaştım artık arkadaşım konuşmaya devam etti. Sonra yanıma geldiler. Arkadaşım dedi ki ben yukarı cikicam o da bana fal bakicak çok iyi fal bakıyormuş. Bana sen de yukarı gel dedi beni yanlız bırakma dedi. Ben de yok gelemem sen de gitme bence dedim
O illa giitti. Sonra bana diyor ki neden gelmedin ya başıma iş gelseydi. Haklı mı şimdi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
oda gıtmeseydı dhhdhd ama haklı neler oluyor turkıyede
Ama ben adamin konuşma tarzını falan sebmedim biraz y.. vşak gibiydi. Ben çıkmak istemedim. Ona da çıkma dedim. o çıktı
Sen onun korumasi degilsin. Basina bir is gelmesini istemiyorsa gitmeyecek oraya.
İyi de kizlar boyle her yere beraber gitmek ister
@eylüllkkk isteyebilir ama diger kiz mecbur degil. o kiz yol ortasinda cevrilip lazer merkezine girecek diye arkadasi niye yolundan dönuyor? Kiz, reklamci ile konusurken arkadasindan izin aldi mi? Hayir. O zaman arkadasinin pesinden gitmek zorunda degil
Zorunda demedim zaten ister dedim erkekleri bilmem ama beraber her yere gitmek kızlarda normal
@eylüllkkk istemesi normal ama kusmesi, trip. atmasi normal degil demek istiyorum.
Anladim