+1 yılKimse kimsenin deneme tahtası değildir. Doğru kişiyi bulacağım ayağına aynı anda birden fazla kişiyle konuşmak/flört etmek hem geniş mide gerektirir hem de kalitesiz olmayı gerektirir.
Bir insanın sizin için doğru kişi olup olmadığını kendi kriterlerinize uyup uymadığına bakarak sonrasında onun hal ve hareketlerini gözlemleyerek zaten karar verebilirsiniz. Flört bir kişiyle yapılır o da size uygun olduğunu düşündüğünüz kişidir.
Doğru kişiyi bulmak için bir çok kişiyle flört eden insanlar bunu bahane eden flörtöz, doyumsuz ve ilgi budalası kişilerdir. Amaçları asla doğru kişiyi bulmak değildir tek dertleri gönüllerini eğlendirmektir, egolarını okşatmaktır
135 Yorumla- +1 yıl
Dur bir de ağzımla kurşun sıkayım; deli oluyorum böyle insanlara tabi bunlara insan denilirse
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKime göre doğru? sana göre doğru olan diyorsan, nerden biliyorsun ki doğru dedin kişi gerçekten doğrudur?
Bir ile anlaşabiliyormuşsunuz anlaşamıyorsun bunu bir iki sohbette acık acık konuşarak herkes anlayabilir. Ama acık acık konuşmakken birbirine anlamak yerine flört ederek, daha hoşuna gidiyorsa hiçbir zaman doğru kişi bulamayacaksın. 100 kişi ile flört etsen de 101. kişi diğer 100 kişi ile karşılaştıracaksın.
Amaç doğru kişi bulmak ise yaklaşımını düzeltmemsin ve ilk önce görüme/konuşma aşlamadan önce birbirine tanımak için sorular hazırlayacaksın diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılAkla mantıklı gelse de , kalben yanlış bi şey..
bence önce yanlışı kendimizde aramalıyız, doğru birisini arıyoruz ama peki biz doğru muyuz?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,7b cevap paylaştı.
u +1 yılAynı anda flört etmem.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Tek mantıklı yöntem bence yetenek sizsiniz tarzında mülâkat salonu kurmak. Adaylarla flört etmeden, cilveleşmeden, en doğrusunu seçmek için, eleme amacıyla, seri, ciddi görüşmeler yapılsa en doğru kişi gün bitmeden ya da bir kaç aya bulunur. Seçme yapan hanımefendi soru listesi hazırlar. Beyefendiyi ablukaya alır. Yanında en güvendiği aile üyeleri diğer jüri olur.⭐😎😄😎😄
#tubasueda 🍀🍀20 Yorumla Flört etmek değilde sadece arkadaş olmak, arkadaşlar bulmak daha iyi bir şecimdir.
Niyesini sorarsanız eğer, herkesle flört ederek kendi kişiliğinizi değiştirmeye başlarsınız, herkesin hoşuna gitmeye çaalışırsınız, en önemlisi ise buna alışırsınız ve doğru kişiyi bulduğunuzda da onunla sadece flört edip bırakma olasılığınız artar.
Bence hiç denemeyin bile, böyle bir şeyin psikolojinize çok zararı dokunacağı için psikoloji okumuş birisi olarak bunları önermiyorum, ama yinede yanlış yolda yürümek hoşunuza gidiyorsa ben karışamam, sizin hayatınız, sizin kararlarınız. Gelecekte pişman olursanız tecrübelerimi, sözlerimi hatırlarsınız, ve yanlışlarınızı düzeltmek için hala geç olmadığını anlarsınız.
Hayatınızda iyi şanslar dilerim, iyi günler.10 Yorumla
+1 yılBiri doğru kişiyi bulacak diye o kadar insanın duygularıyla oynaması hiç mantık işi değil. İnsanlara umut vermeden de doğru kişiyi bulabilir birisi, iyi tanımak gerekiyor ve bunun içinde zaman lazım ama hiçbir şekilde çok kişiyle flört edip onların duygularıyla oynamak doğru değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBöyle bir yapım olmadığı için şükrettiğim zamanlar olmuştur. Birini sever yönünü ona çevirirsiniz. Bence sevgi tek kişiye özel olmalı. Birden çok kişiyle flörtleşmek sevgiyi yaratmaz. Var olan Öz saygınızı yitirir..
42 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim sadece bir kitap karakterinin adı.
- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yıl90'ların şahane pazar programında belediye çukuru oyunu vardı doğru kutuyu bulana kadar rastgele tüm kutulara basılırdı ve bu kutulardan sıçrayan boyalar ve kirlenen bedenler kalırdı.. böyle bir şey galiba ))
23 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler ))
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir zaman bu tarz şeylere sıcak bakmadım bakmıycamda birkaç kişiyle flört etmek bir marifet değildir bir kişiyi seversiniz ve yolunuza devam edersiniz daldan dala konmak insanı her anlamda gerçekten yorar tek ve uzun ilişkiler daha sağlıklı olur yüz kişiyle bir şey yaşamaktansa bir kişiyle yüzlerce şey yaşamak taraftariyim
20 Yorumla
+1 yılFlört ne demek önce onu söyle bence. Takılmak hoşlanmak olabilir kendine en uygun yakın olanı seçersin ve sevgili olursun. Bundan daha doğal bir şey olmaz, öteki türlü ne olduğu belirsiz bir ilişkinin içine girmiş olursun.
23 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru kişiyi iki gülümseme veya 1-2 günlük sohbette bulamayız kimse insan sarrafı değil doğal olarak çok flört etmem gerekebilir şans işi diyebiliriz belki doğru kişiyi bulana kadar onlarca kişiyle flört edebiliriz sonuç olarak herkes ilk görüşte o enerjiyi alamıyor veya aldığı enerjiye kesin yorum katamıyor
10 Yorumla
+1 yılBence doğru kişiyi bulmak için onlarca kişiyle konuşmaya gerek yok tek kişi üzerinden gidersin belli bir zaman tanırsın onla uyumlu olup olmadığını görürsün, eğer değilsen ve iyi bir gözlemciysen bunu farkeder, buna son verip başka biriyle şansını denersin. Tek bir sen varsın kendini kaç parçaya bölebilirsin?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Değil tabi ki, ne saçma bir durum bu. Yine erkeklerin kendine göre uydurdukları bahanelerden biri :)))
35 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı anda birkaç kişiyle flört etmek net kişiliksizliktir. Bir ilişkin olur bitirir başka birine aşık olursun. Senin deyiminle birden fazla kişiyle "farklı" zamanlarda ilişkin olur doğru kişi için tamam derim ama aynı anda birden fazla kişiyle konuşan bir zahmet doğru insanı aramasın hiç gereksinimi yok çünkü...
10 Yorumla
+1 yılKarpuz seçer gibi olur mu..
Her çiçekten birer lokma bal alıp, sonra değerlendirmek.. :))
Hadi be.. 😄10 YorumlaNe dedin sen 🤣 öncelikle kendin doğru değilsin ki doğru kişiyi bulasın
112 Yorumla
+1 yılBiraz Karaktersizlik gibi ama şahsen ben de yaparım bunu. Çünkü henüz hiçbiriyle flört değilimdir arkadaşımdir. Ama biriyle flört olmaya karar verip olursam diğerleriyle arama mesafe koyarım veya iletişimimi keserim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılBir kişiye dikkatini vermezsen hangi duygunun kime ait olduğunu ne bilecen? Ne kadar emek o kadar ekmek. Dikkatini ilgini vermediğin için karşıdan da eksik çaba göreceksin sonuç olarak hepsi bok olacak. Fazla insan kirdir. Kalbinizi temiz tutun
10 Yorumla
+1 yılNormaldir ama doğru kişiyi bulana kadar aynı anda birçok kişiyle flört etmek yanlış.
"Boncukçu musun? "diye bir sorarlar adama - kadına.
11 Yorumla- +1 yıl
Pardon aynı anda kısmını okumamışım.
+1 yılÇok yanlış bir düşünce. Asla böyle davranışlarda veya düşüncede bulunmam. Karşıdaki insanları da yorup, duygularıyla oynamak çok saçma ve bencilce.
10 YorumlaTek eşliyim.
Tek kişilik yüreğe sahibim.
Tanışma amaçlı olsa bile tek kişiyle sürdürürüm iletişimi.
İki kişi ile konuşanların tamamı horoz bu çocuğudur.
10 Yorumla
+1 yıldoğru kişiyi bulucam diye asla tanımadığım insanlarla muhabbete girmem zaman kaybı doğru insan zaten kendisi seni bulur aramana gerek yok yani
20 Yorumla
+1 yılZamandan tasarruf bu olsa gerek amaca giden yolda her şey mübah. Hiç bişiy yapmamaktan iyidir fghgfff
20 YorumlaHayır. Ne istediğini bilmeyen ne bulduğunu anlayamaz. Önce beklentilerini düşüneceksin. Sonra karşı taraf bunu karşılıyor mu buna bakacaksın.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMatematiksel olarak mantıklı 37. De doğru insanı bulmuş olunuyor , ben o kadar insanla flört edemem ne uğraşacağım sıfırdan tanış muhabbeti sıkıyor
10 Yorumla Doğru değil. İnsana böyle güzel geliyor. Lakin sonra insanın psikolojisini tuhaf ediyor. Bana göre çok kişi hiç kişi…
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru kişi dediğin insanda birden fazla kişiyle flört ediyorsa o zaman eşit şartlarda tencere kapak olursunuz 😂
10 Yorumla
+1 yılHiç kimsenin fikrine müdahile edemem ama bana göre doğru değil.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlis. Herkes yapiyo bende yapayim dedim. Hoslandigim adam kaciyor simdi ellerimden 😢 her türlü üzülen yine kendiniz oluyorsunuz, karsi taraf birsey kaybetmiyor
10 YorumlaBen yapamiyorum dogru kisi beni bulabilir mi lutfennn
10 Yorumla
+1 yılHayır, saçmalık. Doğru kişiyi bulucaz diye kalbimizi mi şey edelim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. O zaman senin doğruluğun nerde, sen doğuru kişiyi arıyorsun ama kendin doğru degilsn
10 YorumlaŞöyle söylim. Aynısı sana yapılsa sen düşünürsün. Bunun cevabı neyse ona göre hareket et
10 Yorumla
+1 yılflört seferberlik emri değildir. bir kişiyle tanışırsın, onu tanıma süresidir.
10 Yorumla
+1 yılHerkes öyle yapıyor şimdi, doğru mu yanlış mı bilmiyorum 🤷♀️
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı. Konuştuğun kişiler bunu bilmiyorsa, doğru değil. Hak yemiş olursun.
10 Yorumla
+1 yılHayır hiçbir zaman birden fazla kişiyle aynı anda flörtleşmem
10 YorumlaAynı anda 2. Kişiye bile vakit ayıramıyorum ben
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı. çoğumuzun yaptığı şey aslında ama kesinlikle yanlış
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ciddi ilişki düşünmeyen insandır. Kafa karıştıracak yöntem. Sağlıklı değil
10 Yorumla
+1 yılBen bi şy merak ettim cevaplarsanız sevinirim Beyler Aşık olan bir erkeğin kıza kanka diyip köpek gibi kıskanması arasındaki ilişki nedir? Kardeşiniz gibi gördüğünüz kadını kıskanır mısınız daha doğru böyle bi durumda kardeşiniz gibi görürmüsünüz bı kadını
00 Yorumla
+1 yılHayır Doğru Değil. Denemek sadece insanları tanımana onlardan neler istediğini neler beklediğine belirlemene yardımcı olur ama gerçek aşk kız sadece ve sadece hayatın getirdiği ve kendi tercihlerinle de uyumluluk sağladığını öğrendiğiniz zaman yaşıyorsun
00 Yorumla
+1 yılŞükür öyle bir hal içinde olmadım olmamda.
Ben başkaları gibi durmadan email de açmıyorum başka hesapta açmıyorum.
Ondan sonra da baaakkk tertemizim de demiyorum.
24 saat sosyal medyada işi olan boş adamdır.
Şükür işimizde var gücümüz de. Boş olmadığımız için takılıyorum sağda solda başkaları gibi.
Emeklere yazık beee
00 Yorumla
+1 yılSohbet edilebilir ama insan fıtratında hata etmek kalır ya aynı anda iki kadına aynı hisleri beslersenizne yapardınız doğrusu ikisinide bırakmak olur ya da o hikayeye hiç bsslamamak amabizler genelde zor olanı severiz ya birini aldatmak yani size sözüm yok ama doğrusu birini ömrünün sonuna denk sevmek obsizi sevmesini söylese bile çünkü wortklastan sonra sarmiyo..
00 YorumlaAçıkçası ben bu süre içinde herkesle konuştum yani cidden sevgili flört hepsini aynı anda yaptım pişman değilim ama bilmiyorum aradığım kişiyi yıllar önce bulmuşum ama sırf bu yüzden fark edememişim ve şimdi onu kaybetmek üzereyim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYok akışına bırakmak daha iyi sürekli aynı tarzda kişilerle sevgili olursan aynı sonuçla karşılaşırsan sonuç ta üzülen umudu nu yitirirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır yapıma ters. Biriyle konuşurken bırakın başkasıyla konuşmayı kanatlanıp uçacağımı sanıyorum. Sonra da pat diye yere çakılıyorum
10 Yorumla
+1 yılDoğru kişiyi flört ederek bulmak imkansız
20 YorumlaBence gerekmez bir kaç defa neyse ama 10 dan çoksa o insanı hayatına almamak lazım huy eder huylu huyundanda vazgeçmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılBir kadınla bile uğraşmak zor ki aynı anda birden çok kadınla takılan biri işsiz olması lazım !!
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tanımak anlamında evet aslında olmamalı ama türkiyede Türk kadınları 10 kişi ile konuşup 1 tanesi ile buluşur o nedenle olması gerekendir
00 YorumlaAllah'tan korkmayan kuldan utanmayan Her boku yer onun için bu dünyada herhangi bir sınır yoktur onun karşılaşacağı akıbet de hiç hayırlı olmayacaktır
00 Yorumla
+1 yılHem doğru hem yanlış 😑 güzel soruymuş en güzeli İslami usüllere göre görücü usulü evlilik en temizinden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"Doğru kişi" de zaten milletle oynamış iğrenç birini ister zaten emin ol
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes öyle değil mi? Biri biter biri başlar herkesin öyle öylr devam ediyor
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılP,,, ezevenlik, f@hişelik bu öyle saçmalık olur mu hiç..
10 Yorumla
+1 yılArkadaşça konuşmak tanışmak normal ama flört etmek birden fazla kişiye umut vermek olur ve bence yanlıştır.
20 Yorumlaflört nedir ya müslüman insana yakışırmı böyle şeyler
00 Yorumla
+1 yıldogru kisiyi bulana dek hepsini deneyecegim ama birilerine ihanet etmeden
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer çiçekten bal alacağım tabirinin uygulamaya geçmiş hali olarak düşünüyorum. Midem bulanıyor ben herkesin kullandığı şeyleri sevmem. Kamu malı değiller çünkü.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİğrenç bir şey bence ve doğru kişiyi bulunca enerjisi kalmaz o kişiye diye düşünüyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı. Doğru olup olmadığı çok kısa sürede anlaşılıyor
özellikle bu devirde
bence karakteri zedeleyen bir davranış olur
00 Yorumla- Devamını Gör (111)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım