Benim kafam karışıyor öyle oldukta djdkdkfj. Yok abi ben biriyle daha flörte üşenip direk nikah yapalım diyorum :d. Seda bacım gibi direk evleneceğim

Benim kafam karışıyor öyle oldukta djdkdkfj. Yok abi ben biriyle daha flörte üşenip direk nikah yapalım diyorum :d. Seda bacım gibi direk evleneceğim

Ben flört kafasını sevmiyorum etrafımda bi dünya beklentiye girmiş erkek görmek kalbimi incitiyor ve her insanın şu hayatta yaşarken kendisine merkez edindiği bir organı var. Benim merkezim kalbim ve aşk benim için kutsaldır.
Bence olabilir. ama ben yapmazdım yani benim için bir kişi ile konuşmak aşkı yaşamak lazım. yani aslında flört eğer sevgili gibi değilse yani aşk daha yoksa tabi ki bir çok kişi ile konuşulabilir ama arkadaş olarak.
Cevap
12Cevap
Böyle yapan biri ile ile ileri dönük 4 senem boşuna gitti. Sonunda tekmeyi yedi. Tek kişi ile yola girin kardeşim Önce ilk 6 ay ilerleyin baktınız kafanız uyuşmuyor ayrıl ondan sonra geç ötekine çokmu zor.
flört sevmem evlilik sevmem sevgililik sevmem
bi şeylerin adını koymayı hiç sevmem
dan dun yaşarım kafama göre
ben förtçü biri değilim.. ama seda sayan gibi hiç değilim kaç yüz kere evlendi kadın.:D
Seda bacın gibi evlenirsen kocaları ipe dizip kocalardan tespih yaparsın
Yapacağım zaten
😂 Flortu gecelim sadede gelelim
Oldu canım hepsine ver en son kimde patlarsan ihale ona kalır tövbe tövbe 🙂
Olabilir birinden birini seç
Ben doğru buluyorum. Zaten öyle yapıyorum.
Doğru değil devam etmek lazım
Doğru değil
Degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?