Aynı şey başımıza geldiğinde kabul etmeyeceğimiz şeyi bir başkası için ne de kolay düşünüyoruz öyle... Ben herkesle flörtleşen insanları psikolojikmen pek sağlıklı bulmuyorum açıkçası. Çünkü ne istediğini bilmiyor, ne hissettiğini, neyin arayışında olduğunu da bilmiyor. Duygusal zekâsı gelişmemiş, bu sebeple kendini tanımıyor... neticesinde birden fazla kişi ile flörtöz takılmayı normalize karışlıyor ruhu çünkü duygusal benliği gelişmemiş. Bunun normal bişey olup olmadığını kişinin anlamasının tek yolu ‘empati’ ile olur. Aynı muameleyi karşı taraf kendisine yaptığında ve yedekte tutulduğunu öğrendiği anda ne hissediyorsa işte o an o aydınlamayı eminim yaşayacaktır ve bunun yanlış bişey olduğunu anlayacaktır.
Ne istediğini bilen güçlü bir kadın kimseyle diyalog kurma mecburiyeti hissetmeden doğru eş ruhunu derhâl tanır ve alır. Aslında yalnızlık ruhta mistik bir durulaşmaya vesile olduğu için daha doğru olanı hissetme kabiliyeti gelişiyor. Herkesle takılmak enerjiyi resmen kirletiyor. Ben sevmem böyle flört mlört, tiksinirim... Doğru adamla bir gün rastlarız, acelem yok...🦄🍀❤️
peki o kişi şunu düşünse o seçtiği kişinin de birkaç seçeneği içinden bir seçenek olduğunu
ya manav abi bu domatesler neden sert.. onlar ellenmedi ondan abisi altta yumuşaklar var gibi oldu bu :))
Arkadaş.. flörtöz birisi olmayı kınamıyorum ama bari herkese gül vermesin birisine lale birisine sümbül birisine zambak versin herkese gül veriyor adamlar aşk sanıyor sonra aşk acısı çekiyor ya da kadınlar üzülüyor olmaz ki böyle bununda bir adabı var :)
Baştan aşağı yalnız. Kişi kendine sorabilir 'ben seçenek mi olmak isterim yoksa olduğum gibi kabul gören birisi olmak mı?' 'Aynısı bana yapılsa bunu kaldıracak kadar gurursuz muyum?' gibi şeyler. Ayrıca birçok kişinin olması kıyaslamaya girer ve doğru seçimi yapamazsınız. Böyle şeyler yapan sevgili ikende başkası ile konuşmanın ne ayıbı olacak diyenlerdir.
Mesele flörtleşme değil ki, mesele aynı anda bir kaç kişi ile flörtleşme.
Kavun, karpuz örneği ideal aslında. Ama ters yönde. Şöyle ki , bu olay manavdan sebze , meyve seçme değildir. Dolayısı ile böyle basitleştirmek , sadece kişiyi basitleştirir.
Bence çok yanlış. Bir kişiden fazla kişiyle flört ediyorsan, işin içinde duygu yoktur. Tamamen mantığa dayalı bir değerlendirme olur. Mantık tabii ki devrede olacak her zaman, ama bu senaryo da duygu sıfır. Duygunun olmadığı yerde de ilişki yaşamak, yalnızlıktan daha kaliteli değil bence.
Yanlış falan değil bir tane karşı cinsi ayda yılda bir zor tavlayanların lakırtısı bunlar. Flört sevgililikten daha eğlenceli ve neden birkaç kişiyle konuşmim ki beni bağlayan ne sonuçta sevgilim yok. (Sevgilim olsa hepsini silerim, işin sınırı bu)
Bana göre yanlış ister erkek olsun ister kadın. Kimse seçenek olmak istemez. Eğer seçeneksem o kişiden vazgeçmem gerekir. Sürekli en iyisini arayan insan da mutlu olamaz. Çünkü hem daha iyisi vardır diye bir ilişki yaşayabileceğini düşünmüyorum. Allah kimseyi seçenek durumuna getirmesin. Bu seçenek olma durumu seçenek olan insanın kendisini yıkıma kadar götürebilir. O yüzden trk kişiyle flört edin.
Yanlış buluyorum ve sebebi ise; seçmediğin kişi/kişiler flörtöz halindeyken sana karşı duygusal anlamda beklenti içerisine girmiş olabilirler ve senin onları bırakma sebebin aynı anda flört ettiğin başka bir insanı seçmen. Kanımca doğrusu sırayla, teker teker ilerlemenin doğru olduğunu düşünüyorum...
Bu devirde böyle olmak gerekiyor. Ama bir ben yapamıyorum. Bence ortada bir ilişki yoksa yanlış bir şeyde yok sonuçta bir kızı 10 kişi ister 1 kişi alır diye boşuna dememişler. Ancak ciddi boyutta bir ilişki varsa bence yanlış. Gerçi çoğu erkek onu da haketmiyor. Değer vermeyeceksin en güzeli. Sen bildiğin yoldan devam et
Soruyu okuyunca mantıklı gibi geliyor aslında 😅 yani hayatımızdaki her şeyi alırken bir seçim yapıyoruz ve karşılaştırma yapıyoruz. Bu tarz bir karşılaştırma için güzel olabilirdi 😉 tabi etik bir davranış olsaydı eğer 😊 aklıma Black mirrorrun bir bölümü geldi Bölüm mükemmel çift simülasyonu üzerindeydi keşke böyle bir şey olsa realde de
bilmiyorum. bana yanlış geliyor. benim flörtüm beni başka biri ile flörtleşirken görse kırılır. belki doğru insanı bu yüzden kaybederim. benim flörtümün başka biri ile flörtleştiğini anladığım anda ondan uzaklaşırım. benim için biter. çünkü hayatına gireceğim insanda tek olmak isterim.
Flörtleşme tanışma süreci aslında tanımadan sevgili olmuyoruz ki şimdi benide tanımak isteyen olsa yok olmaz başkasıyla flörtleşiyorum mu dicem olmaz öyle 😂
Birini tanıma yolundayken bir başkasıyla tanıma yoluna girmek kafa karışıklığına neden olur. Onu mu seçsem yoksa bunu mu diye aralarında eleme yapmak da hoş değil. Bu yüzden aynı anda birden fazla kişiyle flörtleşmek yanlış.
Yanlisdir dogrudur herkes istedigini yapmakta ozgurdur ama kendi adima konusayim ayni anda bir kac kisiyle ilgilenemem ben. Bir kisiyle zor ilgileniyorum iki kisi falan zor isler. Tek bir kisiye odaklanirim olursa olur olmazsa yol ayrimi 🌸
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
En başta bana da yanlış gelirdi. Ama erkekler böyle yapiyordu en başta. O yüzden ben de artik bu duruma kaydım. Çünkü başka türlü değerin bilinmiyor ve cepte görüyorlar. Madem y*vşklar en azindan kendilerine bağlamasınlar. Ben de kendime doğrusunu bulmak için böyle yapiyorum. Ki bu kadar y*vşk adam arasından düzgününü bulmak en zoru sen de takdir edersin ki.
Ben birkaç kişiyle flörtleşmeyi doğru bulmuyorum. Birini tanırsın, kafalar uyuşmazsa, başkasıyla flört edersin. Yapanlar var çevrede nasıl başarıyorlar hayret 😅
Niye yatmadan tanışılmıyor mu 🙄 ilk flört ettiğin insanla evlenecek misin? bu arada yanlış anlaşılmasın birkaç kişiyle flört edilmesi taraftarı değilim şahsen.
Ben flörtöz biriyim Şekil Hanım bunu hiç-bir zaman inkar etmedim. Duruma göre olursa olur. Ya ilerler ya da arkadaşlıktan öteye gitmez. En kötü ihtimal tamamen bitiririm.
Arasından birine verene kadar diye okudum fesatlıkta üstüme yok... Bunda yanlış bir şey görmüyorum flörtleşmeyi manitacılığa çevirmediğimiz sürece problem yok
Neden aynı anda birden fazla kişiyle konuşulur ki? Diğerlerine saygısızlık olur. Bir kişiyle kafa uyuşmaz zamanla yenisi çıkar. Şahsen bana ters aynı anda birden fazla kişi.
Yanlış değil bence, sonuçta izdiva olucak. Ama sıkıntı doğura bilir belki. Konuştuğumuz kişi kendini kaptırabilir ve gelecek için planlar kurabilir. Sürpriz yapmak İçin ev araba yeni iş için kredilere girebilir.
Sonra hadi görüşürüz kendine iyi bak dediğimizde😃. Sebebi olabiliriz. O yüzden o ayarı iyi ayarlamak lazım ✌️
Öyle zaten, genelde öyle olur. Bir kızı bin kişi ister biri alır. Erkekler içinde aynısı geçerli bir kaç tane hoşuna giden vardır mutlaka ama birinin yeri farklıdır
Teşekkürler İnternet ve teşekkürler sosyal medya uygulamaları 👏👏👏
Valla ben 1 kişiye bile zor yetişiyorum. bende flört falan da olmaz. Ya olur ya da olmaz. Bol bol kişiyle flörtleşen kişiler de genelde hep ön yargı ve büyük bir güvensizlik problemi ortaya çıkıyor. Bu da "kişi kendinden bilir" atasözünü ortaya çıkmasına neden oluyor.
Valla pek bir fark göremiyorum. Ümid aşılayıp sonradan kusura bakma demek. Bence birine karşı hislerin duyguların yoksa hiç konuşmaya gerek yok. Flört adı altında seç, dene, olmadı, sırada ki gelsin mantığı kişilik bozukluğu
Heh şimdi aynı dilden konuşmaya başladık. Flörtöz insanlar arttığı için, ilişkilerde ciddiyetsizlik söz konusu. Sevgili olup ayrılmak çok basitleşti. Misal; senden hoşlanan biri var ama sen henüz hoşlanmıyorsun ama konuşuyorsunuz ve hoşuna gitmeye başladı, işte bu dönem flört dönemidir :D 🧐
Aman kalsın ya ben eski kafalıyım. Ne öyle aylarca konuş da hoşuna gidecek mi gitmicek mi falan da filan da. İlk başta ne hissediyorsa odur. Net olsun. Tabii son verdiğin örnek günümüz için birebir diyebiliriz belki.
Lakin şöyle bir gerçek var ki bir çok insanın birden fazla flört ettiği gerçeğini kimse inkar edemez. (Örnekten yola çıktım.)