Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılYalan Söylemeyeceğim benim de bir ara yaptığım bir şey yaklaşık bir yıl önce filan yani niye bilmiyorum ama eğlence için mi zaman geçsin diye mi yaptın bunu bir ara ama iyi bir şey değil yani saçma anlatabiliyor muyum hem zaman kaybı aslında hem insanlara umut veriyorsun hem insanlar sana bilmeden belki umut veriyor konuşuyorsun ediyorsun yani benlik bir şey değil ya birazcık mide isteyen bir şey aslında iyi bir şey değil kesinlikle insan ne istediğini bilmeyince böyle saçma sapan şeyler yapıyor işte bir de bir ara yine yaptın bunu o kadar pişman olmama rağmen birisini unutabilmek için Yine olmadı kaç kişiyle konuştum kaç kişiyle Sayamayacakm kadar çok belki de ama olmuyor yani genelde zaten insanın aklında kalbinde de bir kişi oluyor ötesi boş
26 Yorumla- +1 yıl
Hatanın farkina varabilmen bile seni onlardan ayırır 🌺
- +1 yıl
Yaaa ben çiçeğim💁♀️🌺😂
- +1 yıl
Yaaa sende çiçeksin😂🤦♀️🌺🤣
- +1 yıl
Bana bişi oldu jdjdj
- +1 yıl
Heyecanlandın 😂❤️
- +1 yıl
Bi bişiler oldu jsjsj çözemedim 🤣
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılGünümüzde normal bir hal almış durumda..
Normal değil ama ilişkiye başlamamış olması o kişiyi haklı gösteriyor kendince, oysa aynı şeyi karşısındaki yapsa kıyametler kopar.
Empati yapmayı becerebilseydi bu kişiler bunu yapmazdı. Herkes döneri kendine kesiyor, karşısındaki kişi ne ister ne düşünür ne hisseder umursamıyor. Yaptığı yanına kar kalır saniyor. Oysa ilahi adalet illaki tecelli ediyor...12 Yorumla- +1 yıl
Her kelimesine katılıyorum bu görüşün
- +1 yıl
😘😘
+1 yılYalnızlıktan en çokta kendiyle tek başına kalmaya korkanların yapmış olduğu eylem. Birini sevmeye çalışın. Bir kişi uğruna hayaller kurun. Bir kişi için mücadele edin. Olmuyorsa da kaliteli yalnızlığı tercih edin. Alternatif ya da yedek kelimesi artık lütfen olması gerektiği gibi yani eşyalar için kullanılsın insanlar için değil.
12 Yorumla- +1 yıl
Kalemine sağlık
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
+1 yılFlört dediğimiz şey birden fazla kişiyle konuşup aralarından içine sineni seçmek değil, hoşlandığın kişiyle sevgili olmak için uygun olup olmadığınızı anlamak için tanımaya çalışmaktır. Tabi bu benim şahsi düşüncem, flört adı altında sadece ego tatmini yapanlar ne düşünür bilmem 😄
24 Yorumla- +1 yıl
🌷🌷
- +1 yıl
🌸
- +1 yıl
Teşekkür ederimm☀️
- +1 yıl
Rica ederim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
70Cevap
+1 yılBenim açımdan hayır. Ben birini ilgim dahiline koyduktan sonra, diğerleri benim arkadaşım olur. Flörtüm olamaz.
12 Yorumla- +1 yıl
Doğrusu da bu zaten ♡
- +1 yıl
❣️
u +1 yılBence büyük başarı. :D birden fazla kişiyi idare edebilmek. Henüz “tanışma aşamasında” bir kaç kişiyle konuşmayan varmış gibi, yani hiç kimse bir kaç kişiyle aynı anda konuşmuyormul gibi, yorumlar yapılmış, fakat herkes eğri oturup doğru konuşsun, aradığınız insanı bulabilmek adına, herkesin yaptığı bir eylem bu. Tanışma Faslı geçtikten sonra artık tek kişiye odaklandıktan sonra diğerleriyle aynı şekilde muhabbeti ilerletmek yanlış bana göre.
422 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Henüz tanışma aşaması dediğimiz şeyde flört aşamasının ta kendisi.. Tanışmaya çalıştığın kişi iş arkadaşı değil, komşu değil, okul arkadaşı değil. Beğendiğin , hoşlandığın adam.. Bir insan ilgi duyduğu için tanımak istediği biri varken diğerlerini de tanımaya çalışıyorsa bana göre cidden karakter yoksunu demektir. İki yüzlülük , sahtekarlık, adilik, geniş midelilik. vs artık adına ne derseniz
- +1 yıl
- +1 yıl
Demek ki çoğu insan karakter yoksunu, İki yüzlü, sahtekar, adi, geniş mideli vs artık adına ne dersen de. Birden fazla kişiyle flört eden o kadar çoook insan var ki. Hatta burada yorumlarda “çok yanlış” yazıp, bunu yapan. Tanımadığım birinden hoşlanmam ki, tanışma sürecinde hoşlanmaya başlarım. Tanıdıkça yani. O yüzden “tanışma süreci” dersek adına, kapı komşusu, okul arkadaşı vs seçmediğimizden, hayatını paylaşmak istediğin birine bakındığından ince elleyip sıkı dokumak gerek. Ve evet, birine “ilgi duymaya” başladıysan, diğerlerini de tanımaya çalışmak yanlış.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Haydaaa @pilly_bhebek görüşümü kaldır hoşuna gitmediyse. Çok saçma. Sitede bi sürü kadını takip eden üyeler var :D keza tam tersini de gördük. Süs olsun diye takibe almıyorlar onları hepimiz biliyoruz. Yanlış bulduğu şeyleri kimse yapmasın ki doğru örnek olsunlar 😅 yaptıklarıyla yazdıkları birbirine uysun bazılarının
- +1 yıl
Hoşuma gitmeyen görüşleri kaldırma gibi bir eylemde bulunmuyorum, her görüşe açığım. Niye bu kadar ayaklandiniz siz orayı anlamadım?
- +1 yıl
Yoo aslında hiç ayaklanmamış halim bu benim. :D olabilir yani, her konuya aynı çerçeveden, aynı açıdan bakmıyoruzdur. Bakan biri var like atmış, yorum yapmış. Sonrasında senin yaptığın yorum, olmadı. Konun uzaması, yorumların kesilmemesi de beni rahatsız etti 🤷♀️
- +1 yıl
Bana daha çok yarası olan gocunur sendromuna girdiniz gibi geldi , neyse bende uzatmayacam. Herkese kolay gelsin.
- +1 yıl
O zaman yarası olan sen misin? :D biz gocunmuyoruz da
- +1 yıl
Boş konuşma döndürmeyi bir an önce bırak. Görüşler ortada.
- +1 yıl
Gerilmene anlam veremedim şu an, evet ortada yazdıklarımın harfi harfine arkasındayım
- +1 yıl
Kolay gelsin
- +1 yıl
Sizlere daha bi kolay gelsin :D teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru olmaz. Yanlış dolu eylem. Bir sürü seçenek içinden arayıp bulmak. Seni seçtim pilaçhucuculuk. Cıks hoş değil. Normal vaziyet hiç değil.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çapkın insan yoktur, alternatifleri değerlendiren insan vardır ve sonuç olarak öğretmen olan tercih edilmelidir. 🤣🤣🤣
Temelin üç tane sevgilisi vardir. Biri ögretmen biri doktor biri de santral görevlisidir. Fakat ögretmenle evlenmeye karar verir. Bunu duyan arkadasi sorar “Niye ögretmen de digerleri degil?” diye. Temel de döner:”Ula derbilmez misin doktorlar “Bugün git yarin gel” der. Santral görevlisi de”Su an mesgul daha sonra tekrar deneyin” der. Ama ögretmen ne der? Haydi bir daha tekrarlayalim.”:))10 Yorumla
+1 yılFlört etmenin bile bir özelliği var.. Muhabbet etmek ayrı, flört etmek ayrı..
Ancak geniş ve basit insanların işidir bu..
Böyle bir durumla karşılaştım ısrarla hayır denmesine rağmen ama çocuk yoktu karşısında..32 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun
- +1 yıl
Kime olduğu tartışılır..
Yine de sağ ol..
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aslında hiç etik bir yanı yok fakat günümüz kadınların ve erkeklerin orası burası fazla oynadığından böyle bir strateji uygulamak zorunda kalınıyor yinede ben kendime yakıştırmıyorum. İçime sinmiyorsa uzatmam kimseyi de kobay olarak kullanmam ne demişler herkes kendine yakışanını yapar..
12 Yorumla- +1 yıl
Kimse hiç bir şeye mecbur değil, yaptıklarına kılıf bulmak başka bir şey değil
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılBiri varken diğerini değerlendirmeye alıyorsa zaten o kişiyi sevmiyor ya da çantada keklik olarak görüyor demektir. Ne gerek var ki bu tarz durumlara.. Birinden her şeyiyle etkileniyorsak zaten hayatımıza almalıyız, yok eğer yerine oturmayan bir şeyler varsa da uzak durmalıyız.. Bence temelde bu insanın başkalarına değil de kendine olan saygısından ileri gelmeli zaten.. Keyifli geceler..
11 Yorumla- +1 yıl
"temelde bu insanın başkalarına değil de kendine olan saygısından ileri gelmeli" Aynen öyle kendilerine saygıları yok
+1 yılFlört dediğin insan senin ne sevgilin ne de eşin. Üç gün tanıdığın biri belki de. Uzaktan cilveleşmek de ne saçma. Ona bir sadakat borcun da yok. Zamanı daha iyi değerlendirmek adına birden fazla flört edilebilir ve aralarından en iyisi seçilebilir, caizdir. Ha ben yapmam o ayrı :P
12 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle şeyler iyice yüz bulacaklar 😄
- +1 yıl
O da onların sorunu artık :D
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıl5 de olur 50 de olur. Asıl mesele/önemli olan konu; birbirlerinden haberdar olmamaları 😂
İşin esprisi biz desek de demesek de, insanlar söylese de söylemese de bunu kesinlikle yapıyor; ama ispatla dersen ispatlayamam 😄😄 Hangisi çıkarına uygun ise onunla devamke oluyor genelde 😃 Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar dileniyor sonra 😂11 Yorumla- +1 yıl
Birbirlerinden haberdar olanda çok buna ne dersin 😄
Onun adı başka bir şey ama artık zamanımızda herkes bu terimleri ayırmış durumda. Flört sevgili ayrı şeyler çoğu kişi için. Flört birden çok olabilir diyorlar sevgili tek olur. Sonra dönüp eş aldatılmaz ama sevgili aldatilabilir diyorlar. Bir de bunu iyi bir şeymiş gibi sevgiliyken bir şey diyemem ama evlenince asla yapmam diyorlar 😂 Hepsi külliyen saçmalık
14 Yorumla- +1 yıl
Bunu yiyen kerizler düşünsün , biz kül yutmayız 😄
- +1 yıl
Afiyet şeker bal olsun yarasın 😄😄
+1 yılYanlış. Neresinden tutarsan tut yanlış.
Eskiden birinden hoşlanıp, görüşüp sonra teklif ederdik. Bunun adı sonradan flört oldu.
Yine bu bir kişiyle olmalı. 5 kişiyle konuşup arasından birini seçmek bana göre çok başka bir olay. 5 farklı kişiye umut verip, her türlü konuşup görüşeceksin sonra birini seçeceksin. Cidden benim aklım almadı bu durumu :)12 Yorumla- +1 yıl
Daha fenası var , hepsi birbirinden haberdar🌚 ama tam gaz go go
- +1 yıl
Onlar erkeğin peynir versiyonu o zaman 😒 ilişkiler kimlerin eline kalmış
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe bu ya? Seç, beğen, al mı bu? Şöyle kişilere ayar oluyorum ya. Bir kişi var ise, ona odaklanmalı bence ama herkesin düşüncesi kendisine tabi.
12 Yorumla- +1 yıl
Bence de öyle. Kendilerine aynısı yapılsa kıyamet koparırlar
- +1 yıl
Bir de ağıza alınmadık cümleler kurarlar. Kendileri sütten çıkmış ak kaşık ya hani.
+1 yılBen buna resmen saçmalık abidesi diyorum o ne ya öyle hepsine dokun dokun karpuz mu seçiyorsun be mübarek
12 Yorumla- +1 yıl
Karpuz kavun seçiyorlar bence de😂
- +1 yıl
Aga bee 😂🤣🤣
aşkı arıyan dener.. çünkü insanları tanımak kolay değil.. sadece bir kişiyi tanıyarak hedefine ulaşamaz.. lakin.. benim açımdan bir kıza o şekilde açılmak pek mümkün değil.. konuştuğum kimse yok burdan Selam yazdıgım varsada oda arkadaştır.. sitede eskisi gibi pek yokum zaten sosyal hesap pek kullanmıyorum kışın soğuk havası yüzünden evden işe işten eve.. eskisi gibi sevgiyi aşkı hissedemiyorum çünkü sevgiyi bir başkasının gözlerinde gördüm onun dudaklarında hissettim.. onu enerjisiyle ayakta kaldım.. şimdi ise kayıp bir parça gibiyim
00 Yorumla
+1 yıldeğil her şeyi geç etik ve ahlaki açıdan yanlış bir bu resmen çoklu aldatmadır, aynısı çok eşlilik gibi saçmalıklarda da geçerlidir (hatta daha da beterdir) insanlar ürün veya eşya değildir aralarından seçim yapma düşüncesi bile hem kadınlar hemde erkekler için aşağılayıcı bir davranış ve görüş biçimidir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılBiriyle flört ederken, başkasıyla da flört ettiğinizi o kişiden saklamadığınız sürece bunun bi sorun olacağını düşünmüyorum. Bunu söyleyebilecek kadar dürüst olmak gerektiğini düşünenlerdenim. Ya flört ettiğiniz kişi sadece onunla ilgilenmeniz gerektiği ile ilgili birşeyler söyleyecektir ve siz tercih yapacaksınızdır ya da bu durumu normal karşılayıp kendi şansını arttırmak için birşeyler yapacaktır. Aynı anda birden fazla kişiye ilgi göstermek herkesin becerebileceği bir şey de değildir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen hiç bir zaman o işi beceremedim. Bak öyle bişey olsa kesin yakalanırım zaten ben. Haaa bir çok kişiyle yazılıp kısa vadeli sohbetlerimiz oluyor. Sonra onlar zamanla kendiliğinden eleniyor. Kastın buysa evet. Yok üç beş kişiyle flört diyorsan öyle bi kapasitem yok zaten.
10 Yorumla Birden fazla kişiyle flört eden biri hiç birine odaklanamaz ki. Tek kişi olunca en azından bütün dikkatini ona veriyorsun, olumlu veya olumsuz yönlerini daha çabuk görüyorsun.
Diğer türlü seç beğen al gibi bir şey oluyor. Doğru gelmiyor bana.13 Yorumla- +1 yıl
Böyle yapanlarin amacı da birinde karar kılmak değil zaten her biriyle kutu kutu pense oyanmak
- +1 yıl
Amin )
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu dile getirilmesede zaten hep bu şekilde ilişkiler yaşanıyor.
En basiti mesela sözde uzun süredir ilişkinin olduğunu zannettiğin ve sadece sana bağlıymış diye kendisini öyle gösteren kişi, seninle ayrılma gibi bir durumda birkaç hafta ya da ayda bakmışsın evlenmiş.
Sözde yeni tanışmışlarmış ta ilk görüşte aşkmış.
Yersen.10 Yorumla
+1 yılÖncelikle doğruluğu yanlışlığı kişinin değer yargılarına göre değişecek bir konu. Kendi açımdan bakınca aslında mantıklı geliyor. Çünkü ben fazla duygusalım. En ufak şey beni etkiliyor. O yüzden birden fazla kişiyle flört edip hangisinin bana ilgisi daha yüksekse zaman içerisinde onu tercih etmeyi daha akıllıca buluyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Hmm zaman içerisinde oh ne güzelmiş
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen bir flörtü bile zor bulurken, birden fazlasını hayal bile edemedim. 😄 Bir insanı detaylıca tanımanın en doğrusu olduğunu düşünüyorum, aynı anda birkaç kişi benlik bir şey değil. 🙁
12 Yorumla- +1 yıl
Lambada titreyen alevi üşütüyorlar 🌬️🔥
- +1 yıl
Çok eminsim buna bakmalısınız bence
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aldatma değil. ama. etikte değil. O piti. piti. mi. yapiyosun arkadaşım...
34 Yorumla- +1 yıl
Vallahi öyle yapıyorlar kimde durursa o parmak artık...
- +1 yıl
Uzaktan bakıp karar vereceksin , hepsine parmaktaki balı yalatmayacaksın ))
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılyanılma ihtimali her zaman vardır ama denemeden bilemeyiz doğru insanı saygısızlık yapmak istemesek 1 kişiyle flört etsek genelde bitebileceğinden farklı insanlar denemek zorundayız çoğu kişiye göre farklı kötü adlandırılabilir ama aralarından en iyisini seçmek için en iyi uygulama budur
00 Yorumla
+1 yılDoğru
En az 20 kızla konuşacaksın ki
Doğru kişiyi bulasin evladim12 Yorumla- +1 yıl
Kolay gelsin, hayırlı işler
- +1 yıl
Bizde nerde...😂
+1 yılKimseyle konusasim gelmiyor artık. Telefonu bir köşeye atıp uyumak istiyorum. Tatile ihtiyacım var.
11 Yorumla- +1 yıl
Al benden de o kadar 😄
Benim içim almaz. Beynimde kaldırmaz. Focusumu birine vermek daha sağlıklı diye düşünüyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel bir benzetme olmuş
+1 yılBulanlar öyle buluyor sanırım 😂 günde 50 kişiye yazmak da nasıl bir işsizlik çözemiyorum
111 Yorumla- +1 yıl
Biz ondan bulamıyoruz belki he
- +1 yıl
Benim arkadaşım öyle buldu düzgün birini.. bende mi yapsam günde 50 kişi falan ahahha
- +1 yıl
Hahah denemek lazım işte 😂
- +1 yıl
Ben deneme işine koyuluyorum sşdkslgmg
- +1 yıl
Tövbe yarabbim sana sığındım aklımı çelecek bu adam dgsdfj
- +1 yıl
Hahahahah
- +1 yıl
Aklını alırım şflglflh
- +1 yıl
Amaan boş ver bu işler bize göre değil sen şeyden haber ver şu Bujiler ne alemde düzeldi mi 😂
- +1 yıl
Hahaha yok be değişmedim duruyo öyle arıza lambası da söndü
- +1 yıl
Lamba söndüyse tamam o zaman ))🤦♀️
- +1 yıl
Aynen 😂
+1 yılBunu nasıl becerebiliyorlar valla hayret ediyorum bana göre normal bir durum değil
12 Yorumla- +1 yıl
Midemizi altüst ediyorlar. Çevre kirliliği
- +1 yıl
Gerçekten mide bulandırıcı 😕
Bir tane olsun net olsun.
Keşke çapkınlık yapabilsem diyorum bazen yapamıyoosss 😂16 Yorumla- +1 yıl
Niye yapamıyorsun, çok kolay. Ayşe'ye yazarken Aslıyla konuşacaksın
- +1 yıl
Ne demek aynı şey değil, insanlar konuşa konuşa değil miydi
- +1 yıl
Yakında öğretirler sana da bu sitede hshs
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler ama günümüz de öyle. 😃 Denemeye tabi tutuyorlar demek ki... artık nişan alıp kimde karar kılan kılana. 😃 Yanlış davranış hata bile değil bu...
10 Yorumlaaklıma cem yılmazın repliği geldi.😀.. kim ne istiyosa onu yapsın.. bu soru sonuçta, karşıda çıksan, olurda desen, kimin nezaman kiminle ne yaptığını kim nereden bilecek..🙄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. bence değil hiç yapmadım, yapmamda bundan sonra. çünkü karşıda ki kişininde bana yapmasını istemem. madem başkasını çekici buluyorsun diğeri ni bırak yoluna baksın
10 Yorumla
+1 yılNe kadar uğraşsan da bazı şeyler bellidir kimle karşılaşacağınızı bilmeyiz bu bana acı verir bir başkasına kesinlikle yapmam
10 YorumlaEğer konuştuğun kişiler ilişki seviyesinde değilse evet normal. Sana en yakın olanı seçersin. Ama hepsi sevgili olarak tutuyorsan bu yanlış 🙁
10 Yorumla
+1 yılDoğru değil. Ben genelde flört ettiğim kişi dışındaki adaylara arkadaş statüsü koyuyorum ve konuşmam sınırlı bir şekilde ilerliyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence doğru değil.
Hiç biri etkilememiş ama mantığına yatanı arıyorsundur.
Belki yanılıyorumdur bilemedim.10 Yorumla
+1 yılSakak köpeği gibi mi yani? Hepsini kokla kokla sonra birisinde karar kıl. Midesizlikten başka bir şey değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Aynı anda birden fazla flört edip gün içerisinde sırasıyla buluşmuşluğum olsa da, yaş geçtikçe yanlış olduğunu anlıyor insan.
Doğru değil.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılFlört ne tam olarak? Arkadas degıl , sevgılı degıl.
Baskasını sevenek olarak görmek ki bu hoş degıl ki10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılcanım bence bu. Sırayla gitmek lazım. Sonuç almak önemli. Şimdi kim olursa onla olcam dersen iş yaş çok zaman az insan.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılStok yönetimi deniyor, yanlış değil ama amacına ulaşmak yerine, yalnızlığa mahkum olan kadın sayısı benim hayat tecrübeme baktığım da %99
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Yani yüreğini kim hapseder ise kişi onda karar kılar.. Bu da çok doğal bir durum şaşacak bir şey yok.. Hani çekirge bir sıçrar, iki sıçrar meselesi.
10 Yorumla
+1 yılBirden fazla kişiyi aldatıp , aldandığı kişiyle aldatılmayacağına inandığı bir gelecek kurmaya çalışmak...
10 Yorumla
+1 yılFlört ettiğin kişiye sonuçta bir şeyler hissetmeye başlıyorsun demektir. Bunun birden fazla kişiye olması sadece karşıdaki insanları kandırmadır.
10 Yorumlatyping..
typing..
typing.. xcnkxclc herkes birbiriyle flortlesse keske20 Yorumla
+1 yılBirden fazla kişiye cidden nasıl enerji harcayabiliyorlar anlamıyorum
10 Yorumla
+1 yılBu hareketi tamamen midesizlik olarak nitelendiriyorum.
10 YorumlaÇok ayıp. Herkese umut vermek anlamı taşıyor bu da ağır ithamları hak edecek bir hareket.
10 Yorumla
+1 yılflört öyle bir şey dğeil
büyük yanlış ve karaktersizlik10 Yorumla
+1 yılDoğru değil elbette. Domates değil ki pazardan seçesin hangisi iyi diye.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılflört dediğin şey de tek olur bence sonuç olarak sevgilikten önceki adım sayılır
10 Yorumla
+1 yılkusasım geliyor şu duruma.. sensörlü lamba gibi olmamalı insan herkese yanmamalı mesela!
10 YorumlaNormal değil. Niye birinde karar kılıyorsun ki 3-5 kişide karar kıl
10 Yorumla
+1 yılAynı anda 2 kişiyle konuşamam, kaldı ki flört etmem ben. Yapan varsa da dogru değil.
10 YorumlaYanlış. Flört evresi tanıma evresidir. Aynı anda birden fazla kişiyle flört etmek bana göre yanlış.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMidesiz olmak gerekir. Sonunda birinde karar kılsan bile ileride baskaları çıksa demekki onada gidilir. Biriyle denemek ona sadık kalmak olmayacaksa önüne bakmak karakterli insanlar yapabilcegini bir şey. Bu devirde de zor gibi kız erkek içinde aynı herkes birden fazlayla takılma peşinde
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karar kıldığım kişiyle görüşürüm deneme tahtasımı bu
10 Yorumla
+1 yılTâbi ki de deneme yanılma yöntemi ile seçeceksin 😂😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Neden ki kalabalık iyidir halay çekerken 2 kişi zor 🤣
10 Yorumla
+1 yıladı üstünde tanışma aşaması birçok kişiyle görüşür, arkadaş olursun ama birisi ilgini çeker bunun o kadar da yanlış olduğunu düşünmüyorum ha, flört aşaması ciddiye binmiştir artık neredeyse aranızda ciddi bir şeyler oluşuyordur ama yine de başkalarıyla konuşuyorsundur onu pek doğru bulmuyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Birden fazla kişiyle flört edip, birinde karar kılmak doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler