- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlk olarak soru başlığı ile güncellemenizdeki anlatılan şey aynı değil o yüzden yanlış anlaşılması doğal.
Aynı anda birçok kişiyle flörtleşen kişi basit insandır yani argodaki tabirini kullanmayacağım ama tam olarak argodaki tabire uyan insandır.
Aşk edebiyatı yapan kişilerin ne var ya herkesten biraz bal alayım kafasıyla bu çok doğal sonuçta adı yok mantığı tamamen psikolojisini rahatlatma amaçlı bir görüştür çünkü ne olduklarını kabul etmek istemiyorlar ve bu sitede o kafadakilerden de çok var. Sizinle konuşurken başkaları neden mesajıma cevap vermiyorsun dediğinde ortaya çıkan ve o kişinin ne kadar aşağılık, basit bir insan olduğunu gördüğüm durumlar oldu mesela.
Bir kadın veya bir erkek ben seninle konuşurken başkalarını da aynı anda tanıyorum diye sormadan bunu karşı tarafa söyleyip kabul ettirmeden bunu yapıyorsa karşıdakini aldatıyordur, iyi insan ayağı yapmamalı sağda solda. Evlenince de o zaman daha iyi kısmetleri yine araştıralım belki daha iyisini bulursak geçiş yaparız yani bu mudur ahlaki değerler?
01 Yorumla- +1 yıl
Flörte de duygusal arkadaşlık tarzı bir anlam yükleyip buna kılıf bulmak ciddi komik bir durumdur. Çünkü arkadaşlık ile sevgililik için birbirini tanıma evresi arasındaki ayrım yapılamıyordur bunu da gördüğüm yorumlara ekstra olarak belirteyim.
En İyi Cevaplar
+1 yılİy akşamlar hayrişim🥳
Birden fazla flört yapmak kendi fikrimce hiç doğru ve yakışı kalan bir durum değil.
Aynı zaman da kafa karışıklığı stres ve sıkıntı gibi sorunları da beraberin de getiricektir.
Kimse 4/4lük değil. Konuştuğu 2 3 flörtünde de kendi huyuna suyuna uygun bir davranışını hareketini bulucaktır illa ki o zaman hepsiyle sevgili olmak isticektir. bu da kafa karışıklığı yapıyor.
Sevgi önemli bir detay zor bulunan vazgeçilmeyen onu sadece 1 kişi için kullanmak gerek gece lambası gibi herkese değil. 1 kişiyi sevmek gerek cilve ve flörtü de o kişiye yapmak gerek.
Yani insanın hayatın da 1 kişi olmalı aynı anda birden fazla kişi değil flört etiğin kişiyi sevmez kendine uygun bulmaz isen hayatından çıkarır başka birisiyle flört edersin. Bun da problem yok ama aynı anda olmaz.💚00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAmaç önemli tabii, ama kimisi bunu rutin haline getirmiş eğlenmek amaçlı herkesle flört ediyor. Flört denince aklıma ciddiyetsiz ilişkiler geliyor. Her önüne gelenle flört etmeye alışmış işi ciddiyete bir türlü dönüştürmeyen hep bahane bulan tipler var ve bunlardan uzak durulmali.
Beğendiğin birini tanımaya çalışmak başka bir şey, flort adı altında her haltı yiyip, himm bu olmadı elektrik alamadım demek başka bir şey.
Her beğendiği karşı cinsle flört halinde olan kişi bana ciddiyetsiz görünüyor.
Tamam doğru insanı bulmak doğru kişiyle ilişki yasamak en doğal hak. Fakat doğru insanı bulmak adına önüne gelenle flört edilmesi bana doğru gelmiyor. Flört bence ilişkiden bir adım öncesi. Haliyle flört öncesi bile seçici olmalı kişiler.
00 Yorumla
+1 yılBu devirde doğru insanı bulmak oldukça zor hayrişim 😄
Doğru kişiyi bulana kadar flört yapmak hani illa onu bulmak için yapılması bana gereksiz geliyor. Doğru kişi zaten eninde sonunda kendini belli ediyor bi şekilde. Çünkü kim ne yaparsa yapsın o flört hiç bi zaman flört olarak kalmıyor ilerisi illaki geliyor 😄 o yüzden doğruyu bulmak için değilde gerçekten seviyorsak güveniyorsak yapmalıyız.
Hem baksana ben yaptımda noldu 10 senedir daha yeni doğru kişiyi buldum 😄
Flört boş iş cidden gereksiz zaman kaybı. Millet doğruyu bulmaya kalksa yaşlanır anam herkesin ömründen bi 5 10 yıl gider valla benim gibi. Bulduğunuzla konuşun boşverin flörtü felan 😆😝00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKürkmantoluÇiçek, önce Flört nedir veya ne değildir onu anlatmamız lazım. Gerçekten sorularımda “flört” tabirini çok kullanıyorum ve gelen görüşlerden anlıyorum ki; flört nedir bilmiyoruz. “Flört çok yakın duygusal arkadaşlık demektir, sevgililik ise sevgi duyulan aşık olunan kişi ile yaşanan ilişkidir.” Yani bir hoşlantı vardır ama henüz sevgi/aşk yoktur işin içinde doğal olarak sevgili değilizdir. “Birbirini beğenen, birbirine ilgi duyan iki tarafın karşılıklı oynadıkları tatlı bir oyuna benzer. Bakışmalar, sözler, ifadeler, mimikler..”
bence bunda sorun yok, insanlar birbirini tanımalı, her hoşlandığın, iki muhabbet ettiğin insanla sevgili olmuyorsun sonuçta.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Aynı anda olması yakışık almaz. 👎🏻 Ancak flört durumu olur fakat kafalar uyuşmaz ayrılırsın. Biraz zaman geçer yeni bir flört durumu başlar işte bu olur. 👍🏻 Çünkü hayatın karşımıza neler çıkaracağını bilemeyiz 😌
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Evet insanlar birbirini tanımak zorunda ve bunun için beraber zaman geçirmek lazım. O süre içinde konuşulup, eğlenilir, gezilip tozulur,, kafa yapıları uyarsa farklı bir yola adım atılır. Zaten uymadığı zaman herkes kendi yoluna.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKabahatler Kanununa girer ve yakışıklı bir olay değil cezası ağır, vicdanı zift olur
12 Yorumla- +1 yıl
Hımmm kendine özgün yaklaşımın ☺️
- +1 yıl
Özgünlüğü severim.
Kebap gibi bir ilişki yaşamak isteyen aşk közünü sadece tek kişiye yakar ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, mübahtır. Yeri doldurulamaz bir adam bulana dek menüye bakmak serbest :))
21 Yorumla- +1 yıl
Konu kapanmıştır. Dağılsın herkes
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, doğru kişiyi bulmak için olmadı hadi boş verelim demek yerine başka insanlara şans vermek en mantıklısı.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Peşi sıra ise sorun yok.😃
Birden fazla kişiyi aynı anda idare etmek omurgasızlık bence. :))00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hayır yawri mübah değil günah 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBirden fazla yani aynı anda flört yapmayı doğru bulmuyorum zaten bunun aşk veya sevgi ile bir ilgisi yok. kişi tabi ki doğru kişiyi bulana kadar sevgili yapıp ayrılabilir belki anlaşamaz. sonuçta kimse geleceğe görmüyor ve herkese güven olmuyor güven olan insanı da tanıyamıyoruz bazen. ama yanı anda konuşanların amacı sadece gönül eğlendirmek bu yüzden bana ciddi gelmiyor hiç bir şekilde.
02 Yorumla- +1 yıl
Aynı anda konuşmak absürd zaten
- +1 yıl
O zaman sorun yok tabi ki neden sorun olsun :D hatta insanın birden çok sevgilisi de olabilir. biri bittikten sonra tabi ki. bunu dışında tabi ki bir çok kişiyi aynı anda tanıyabilir arkadaş olabilir eğer sevgili yoksa.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılSelam hayri...
Bir den fazla flört olayının sonu yok ki. En iyisi diye diye en son bir bakıyorsun ki elde hiç bir şey yok. Giden onca zaman da cabası.
Birden fazla flört olayını doğru bulmuyorum.
Biriyle değerlendirirsin, zaten olup olmayacağı ilk bir kaç günde belli olur.
Olumsuz ise zaman harcamaya gerek yok. Ortada aşk veya duygusal bir şey olmadığı için konuştuğun veya önceden tanıdığın birine yönelirsin.
Şu son 15 yıl içinde ağaç da o kadar çok meyve var ki insanlar hiç Bi zaman tatmin olmuyor. Her zaman daha iyisi diye diye, güvensizlik önyargı ve daha nice şeylerin çoğalmasını neden ol.
Umarım herkes gönlüne göre birine denk gelir, mutlu olur. 🖤25 Yorumla- +1 yıl
Ayyy böyle dolu dolu görüş görmeyeli uzun zaman oldu, murluş bir topum 🖤
- +1 yıl
Gecenin verdiği ilham, ve arka fonda çalan müziğin de etkisi var, 😊
- +1 yıl
Hangi şarkı o ☺️
- +1 yıl
https://youtu.be/kLGvPVQ7Djs
Sesi birazcık kızıyorsun ve kendini bırakıyorsun müziğe 🎶 - +1 yıl
Bayılırımsss
+1 yılDoğru kişiyi bulmak çok fazla kişiyle flört etmek insana bir şey kazandırmaz bence güzel bir ilişkinin olması için flört ettiginiz birini iyi tanımak çok önemli en ufak ayrıntıya dikkat etmek gerekir yani onun hakkında her şeyi sorun hal ve tavırlarına bakın en önemlisi ise size olan davranış biçimi nasıl bu çok önemli faktör bence günümüzde insanların doğru kişiyi bulamama sorunu buradan geliyor diyebiliriz. Tanışıyor daha düzgün tanımadan ilişkiye adım atıyor sonra istediği gibi biri çıkmıyor ve üzülen taraf oluyor o yüzden doğru kişiyi bulmak için iyi tanımak gerekir.
10 YorumlaAdminim bu flört kelimesinin nerede başlayıp nerede bittiğine ben pek hakim değilim, yani kişiyi tanımak ile sevgili olma noktasına kadar galiba ama tam bilmiyorum.
Benim için önemli olan şurası oluyor bu konuda, kişinin aklında sevgili olabileceği birisi varken, yani onunla bunu konuşmasa bile onunla sevgili olmayı düşünüyorsa başka kişileri sevgili adayı olarak tanımak istemesi bence doğru değil.
Fakat sevgili olabileceğini düşündüğü birisi yoksa, istediği kadar kişiyi tanıyabilir bence aynı veya farklı zamanlarda. Çünkü dediğin gibi doğru kişiyi bulmak için bu gerekli, hele yanlış kişiyle evlenip falan hayatını karartma ihtimali varken...
12 Yorumla- +1 yıl
Aynı senin gibi düşünüyorum gerçekten, ayrıca dolu dolu görüşüne bayıldım 🖤
+1 yılŞöyle ki; bize uymadı diyelim, olmadı bir sebepten dolayı..
Peki karşı taraf da öyle mi düşünmek zorunda? O ya da onlar kendini kaptırıp, iyice alışırsa?
Hadi eywallah diyip farklı kanalı izlemek gibi basit mi bu?
Buna da tamam diyelim.. Neden birden fazla flörtle aynı anda olsun..
Odağın birden fazla yere dağılması zaten başlı başına bir eksi..
32 Yorumla- +1 yıl
A yanlış anlaşılmak istemem, aynı anda birden fazla flörtü kastetmiyorum. Hayatındaki olmayınca başkasıyla flört etmeyi kastediyorum
- +1 yıl
O zaten her insanın hayatında olan/olacak bir durum..
Bunu yaparken o umutlandır konusuna dikkat edip, ince çizgiyi ayarlamak gerekiyor.. Neredeyse sevgilisi olmuş gibi davranıp, karşı taraf açılınca "ama ben bir şey hissetmiyorum.." diyip sağ göster sol vur yaparsa, istemediği şeyleri işitebilir..
+1 yılFlörtleri de sevgili olarak gören, flört ve sevgili ayrımı yapamayan, hatta flört kavramını tam olarak anlayamamış bir toplumdan daha fazlasını bekleyemeyiz.
Sicili kabarık derler, çok ilişkisi olmuş derler, derler de derler yani. Çokta şey etmemek lazım 😂
Neyse topluma giydirmem bitti benim, benden bu kadar djdnslsdm
Şimdi gelelim mübah mı konusuna. Mübahtır efenim. Doğru kişiyi, aşkı, müstakbel eşi bulmak için mübahtır. Ancak bazen zorlamak yerine akışına bırakmak ve hayatın bize kendiliğinden getirdiklerini kabul etmek lazım. Çünkü kendiliğinden gelen, olan, gerçekleşen her şey çok daha güzel oluyor. Bu görüşü yazarken bile başım döndü.
Bir enerji, bir çekim, bir tutku, bir bağ kolay kolay kurulmuyor. Sadece peşi sıra sevgili yapılmaması gerekiyor. Yanlış olan tek şey budur. Ben bulacağımı bulmuşum, @Enperatriz_Eztia bebeğimin kalbine yani köşeme çekilmişim. Çilekli sütümü yudumlarken görüşleri okurum. 😅
10 YorumlaBaktığın zaman bir şekilde doğru insanı da bulmak gerekiyor. İşveren gibi mülakat ile hayatına birilerini alamayacağımıza göre flört etmek yine en mantıklısı. Hayat kısa ve bir şekilde geçiyor. 4 değil 10 tane flört bile yapılabilir art arda. Senin de açıklamada belirttiğin gibi önemli olan tek konu. Aynı anda birden fazla kişiyi idare etmemek. Çünkü birilerine umut verip. Ardı sıra başka biri ile konuşmak pek etik bir durum değil.
10 Yorumla
+1 yılMübah olduğunu düşünmüyorum.. Doğru kişiyi arasak bile adım adım gitmeliyiz ve bence biraz zaman ayırmalıyız. Hemen birini tanımak imkansız. Tanıdığımızı sansak dahi yanılırız. Çok fazla flört edebiliriz bu normal. Çünkü gerçekten ruh eşimizi bulmak zor, kimyamız uyuşmayabilir. Ama aynı anda birden fazla kişiyle flört etmekle bir şey kazanmayız diye düşünüyorum. Ahmet şöyleydi, Mehmet böyleydi, Ali sevecen, Veli soğuk.. Kafam karışır vallahi. 😅
Ayrıca karşı tarafın duygularına da önem vermemiz gerek. Farkında olmadan bize bağlanırsa ve biz aynı anda başklarıyla konuşuyorsak o kişi için ne acı bir durum olur... Bu yüzden biri varken; daha isim dahi konmasa ilişkimize, daha hiçbir şey belli olmasa bile o an o şahısla yürütmemiz gerekir.
Kim bilir, belki zamanla doğru insanın o olduğunu anlarız...

... 13 Yorumla- +1 yıl
Bana canımsın diyorsun ya gerçektende canımsansa canını verecek kadar seviyor musun? beni eğer canım canını vermeyecek kadar sevmiyorsansa bana canım deme cicim dee 😂
- +1 yıl
@İstanbul_bey sana canım diyorum, gerçekten canımsınsın. Canım canımı verecek kadar seviyorum sevmiyorsamsam sana canım demem, cicim derim. Ama seviyorum ya ahahhahs
+1 yılEvet, mübah: Neden mübah olmasın ki? Dinen uygun değil, diyenler olacaktır. Hangi dine göre? Toplum değerlerimize aykırı, diyenler olacaktır. Hangi topluma göre? 4 milyar insanı kendi dinimize - kendi toplumumuza göre yaşatacak değiliz. Ümmetçilik nerede kaldı, öyleyse? Açıkçası, benim de kitabım daha sağ elime verilmedi. O nedenle; ümmetçilik adına yapacağım tek şey, bildiklerimi - inandıklarımı güzelce anlatmak olur. Anlayan anlar - Anlamayanla da söz dalaşına giremem ki bir Müslüman olarak İslam'ı, birçok Müslüman'dan başka biçimde algılayıp yaşıyorum ve benim İslam'dan anladığımda Çok kişiyle flört edilmez, gibi sığ bakış açıları yok. Buyur buradan yak😅
00 YorumlaFazla flört yapmak bana göre değil kim ne yaparsa yapsın banane ama o zaman da kalpsizlikleri ortaya çıkıyor
Bir insan sadece tek bir kişiye aşık olur iki üç kişi ile konuşursa bu tamamı ile aldatmaya girer
Sonrada bu olur:
https://www.youtube.com/embed/5eaYl1fXeWI😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılŞüphesiz her kul doğar, büyür, flört yapar ve vakti vuku bulunca hakka kavuşur. Estahzubillah doğru kişiyi bulmak için bilahare flört yapmak caizdir. Sebebine gelince; kul Yaradanın subuti sıfatlarına nail olmadığından, zati sıfatlarıyla zannederek ve tamamen bilmeyerek çevresini tanır. bu vesileyle tanışmalarında zımnen hatalar dahi yapabilir. doğru kişi sandığı kişi de yanlış kişi çıkabilir Allah muhafaza. binaenaleyh doğru kişiyi bulmak adına yapılan flört dinen caizdir. islam dini hoşgörü dinidir. 4 eş bulmak isteyen bir mümin kardeşimizin aynı anda 4 kişiyle de flörtleşmesi dinen uygundur. cenabı rabbül alemin hepimizin mesajlarının amaca ulaşmasına nail eylesin, yaptığımız flörtlerin hak katında uygun olmasını hepimize nasip eylesin. Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yasifun ve selamün alel murselin velhamdülillahi rabbil alemin. sevgililerin buluşması içinn, mesajların yerini bulması içinnnn, sevgililerin birbirine ulaşması için ve bilhassa Allah rızası için el-fatiha.
00 Yorumla Bana yanlış gelmiyor. Çünkü o kişiyi kandırmıyorsun zaten içten geldiği gibi oluyorsun. Doğru kişiyi bulmak için kaderini beklemek bana saçma geliyor. Zaten flört sevgililik dönemi değil, adı konmuş ciddi bir ilişki değil. Sadece tanıma ve konuşma süresi.
O yüzden bunda ne bir ayıp, ne de yanlış bir durum var niyetin iyi olduktan sonra. Kalp önemli, o kişiye yaklaşımındaki temizlik ve içtenlik önemli. Olmuyorsa olmaz, umut vermek de değildir kandırmak da değildir. Flört ederkenki tavırlarına ve tutumuna bağlı yani kişinin.00 Yorumla
+1 yılÖhöm şimdi flörtün ne derece flört olduğu ve sonrasında iletişimin nasıl kesildiğine bakmak lazım önce.
Flörtten öteye giden ama sevgililikte diyemeyeceğimiz hislerin hafif hafif yükseldiği bir ilişki içerisindeyken "ben düşündüm yok bizden olmaz", "ben seni üzerim" gibi karşı tarafı üzen, asıl bitme sebebi belli olmayan bir flört sonrası biraz dinlenmek, içe dönüş yaşamak daha iyi olur bence.
Ama diyelim ki tanıştık, baktık aynı frekansta değiliz karşılıklı yolları ayırmaya karar verdik bunun üstüne aman başka flört olmasın diye beklemenin bir alemi yok saçma olur.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayatta hatalar olur ; Özellikle aşk hayatımıza alacağımız insanlara ne kadar özen göstersekte illaki olmadımı olmuyor.
Tecrübeler illaki olacaktır her geçmiş bir tecrübeden ibaret değilmi öyleyse doğru aşkı bulmak için acele etmeye gerek yok nasıl olsa öyle ya da böyle su akar yolunu bulur. Hata yapmaktan ve tecrübe etmeyen insanlar yolun acemisidir tecrübeli insanlar daha profesyonel davranır olgun düşünür.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Bence en doğrusu YETENEK SİZSİNİZ YARIŞMASI ÇEKİMLERİ TARZI Bİ DURUŞ. FLÖRT ADAYLARI PEŞİ SIRA MÜLÂKATTAN GEÇERLER VE KRİTERLERİ KARŞILAMAYI BAŞARAN BİR KİŞİ İLE SEVGİLİ OLUNUR. Derin bir sevgi, bağlılık, aşk bunlar benim gibi eski zamanlardan kalma tiplerde oluyor ancak. Tasvip etmiyorum. Mantıklısı büyük punto ile yazdıklarım. ⭐
#tubasueda 🍀🍀00 Yorumla Normal değil. Zaten 1-2 ay takılınca anlıyorsun karşı tarafın nasıl biri olduğunu az çok.
Bence birini tanımanın en güzel yolu kendine soru sormaktır. "Onu özlüyor muyum? Onun yanında kıymetli hissediyor muyum?" Hep karşı taraftan bekleriz bir şeyleri ama biraz sezgilerimize bakmamız lazım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için flört kavramı yoktur mesela. Samimiyetsiz buluyorum. Ne olduğumun belli olmadığı bir ilişkide durmak kendime karşı özsaygımı yitirdiğimi gösterir. Olgun bir kadın veya erkek, gözlemler davranışlarınızı flört gereği duymadan.. tanımak isteyen her şekilde tanır duygusal anlamda kimi severse ona açılır ve çiçek açar. 100 kişiyle aynı esnada konuşup belirsiz ilişkilere gerek duymuyorum herkesle muhatap olmak zorunda değilim.. Bir kişi olsun benim olsun.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim belli bir kriterim daha doğrusu anlaşabileceğim bir kişilik yapı var Onun dışında olan birisiyle niye sevgili olayım ki anlaşamayacağımız belli onun için doğru insanı bulmak için peş peşe flört etmek bana göre değil. Erkek arkadaşlarım tabiki var fakat sadece arkadaşım olarak kalıyorlar
00 Yorumla
+1 yılEskiden böyle insanları kınardım derdim ki aaa bu eski sevgilisini nasıl unutabildi de hemen başkasıyla çıkmaya başladı insan bari yas tutar falan derdim aynı duruma ben düşünce anladım ki o işler öyle değilmiş ölenin ardından yas tutmamak sıradakini çağırmak gerekirmiş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kişiyle flört etmek birliktelik yaşamak hem ruhsal hem bedensel olarak insanı yıpratır ileride bu alışkanlık haline gelir sadakat , duygunuzu yok eder insanları birbirleriyle kıyaslama içine girersiniz ve bu durum sizi mutsuz eder oyuzden tekli ve uzun ilişkiler daha sağlıklı olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAçıklamada belirttiğin şekilde olmasında bence hiçbir problem yok. Biriyle olmadıysa onu bırakıp arından başkasıyla flört etmek sorun değil bana kalırsa. Sadece flört kavramını sevgililiğin bir alt aşaması olarak kullanırsak aynı anda olması doğru olmaz ama zaten onu kastetmemişsin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kendi fikri ve yaşam tarzı elbette ama bana doğru gelen bir davranış değil. En azından birini tanırız ve eğer uyum sağlamazsak da uzak kalmaya karar veririz. Yani aynı anda birden fazla kişiyi tanımaya çalışmak bana yersiz ve saygısızca geliyor.. Biri bana aynı şeyi yapsa inanılmaz rahatsız olurdum. Kimse kimsenin seçeneği olmamalı. Dediğim gibi biri ile sürer ya da sürmez ve buna göre başka insanlar ile iletişim sağlanır. Keyifli geceler.. 😊🥂
00 Yorumla
+1 yıl20 yıllık tecrübelerime dayanarak söylüyorum. O işler flörtle olmuyor canım Hayrimsu. Formülü çok başka bir şey 😄
03 Yorumla- +1 yıl
Neymiş blondsüüü
- +1 yıl
Kısa ve “ÖZ”
- +1 yıl
Bizim doğru diye aradığımız şey bir insan değil. Öz benliğimizi arıyoruz, kendimizi gördüğümüz insanı. Adem’in Havva’yı aradığı gibi. Adem peygamber aslında Havva’yı aramıyordu. Kendini arıyordu ve bunun cevabı tek bir şeyde saklıydı. Yaratıcıda. 40 yıl süren bir arayışın ardından Adem yaratıcısını bulduğu için Havva’ya kavuşmuştur. Bunu da bulması kolay olmadı çünkü çok yoğun hayat sınavlarını tamamlaması gerekiyordu. Bizim aradığımız yine biziz, bizi de kendi içimizde bulabiliriz 😊
+1 yılVallahi Hayriye hanım bu işin sonu erkek olunca farklı kadın olunca farklı yere gider iyi bir şey değil. Doğru kişiyle bulamazsın karpuz gibi bu alırsın iyi diye açarsın içini iyi çıkar evet tatlıdır güzeldir suludur ama birkaç gün bekleyince o da çürür. Umarım anlatabilmişimdir 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Tövbe edip nadasamı çekileceğiz bulana kadar devam:/
18 Yorumla- +1 yıl
Aman aman kimler varmış burada
- +1 yıl
İyidir caniko sen nasılsın, özledik
- +1 yıl
Oh oh maşallah dicem ama streslenme ya
- +1 yıl
Güzelim şehre laf edip durmayın ya 🥹
+1 yılDoğru kişiyi bulmak önemli tabi :)) sonuçta ruh arıyor biz değil ki :> :>
00 Yorumla
insanların beğenilme duygusundan kaynaklı.
herkes beni seviyor şekli.
ben istediğimi elde ederim manyaklığı.
bu tip insanların hayatta samimi olmayacağı gerçeği11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOna daldan dala uçmak denir. 😃 Sonra bir türlü konamıyorlar işte. Çünkü doğru kişi dediği insanlar o kişilerin her birinde farklı bir şey buluyor. Al birleştir sende işte diyeceğim de insanoğlunun elinde değil. Fakat bir kişi ile diğer özelliklerini ona uyumlayıp anlayışlı olsa bugün Eros okları bir yerlerimize değil doğru yere atardı. 🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yıldoğru kişi bir gün çıkar gelir, sen arayışa girmeden. fakat o gelene kadar sen konuştuklarından birini doğru sanıp tüm sevgini verirsen doğru kişi geldiğinde ona bahşedeceğin bir sevgi de kalmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılElbette en dogrusunu aramakta sakınca yok ama ıpı kopmus dana gıbıde davranmaya gerek yok daldan dala atlamak luzumsuz edebıyle yapılmadıgından yadırganıyo zaten
02 Yorumla- +1 yıl
Yani her ağaçtan da meyve almamak lazım 😂
- +1 yıl
Yanı bal bocegı dozunda olur bok bocegı olmaya gerek yok
+1 yılPeki ya biz doğru kişiyi ararken karşımızda ki flörtlere göre biz doğru kişi değilsek nasıl çıkcaz işin içinden 😂
14 Yorumla- +1 yıl
E elma armut mevzusu ciciko
- +1 yıl
Ben zaten beceremiyorum ki sonra evli çıkıyorlar biliyorsun ajsj
- +1 yıl
Sksksks aklıma geldikçe gülüyorum
- +1 yıl
Ben de öyle ya o günden sonra doğru düzgün de görmedim onu ansjdd sorusunu sorayım mı ki nasıl sorcam ajsjd
+1 yılYani elbette bunun için gidip yalama olmaya gerek yok ama birden fazla flört neden olmasın? 😌
Bu konuya en güzel göndermeleri Netflix'de ki After Life dizisi yapmis. Şiddetle tavsiye ederim.😌00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Flort anlamini yitirdi. Florte hesap sorulamaz, flortle duygusallik cinsellik yasanmaz ama heosi oluyir sevgili gibi artik. Istedigin kadar erkekle flort et tabiki hakkin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılDeneme tahtası olmamalı bır kısının kalbı ve bedenı Dogru etkılesım ve hamleler onemlı.
Ne demıstık önceki zaman da Her nasip vaktine esirdir. :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çapkın erkek yoktur, alternatifler arasında doğru kadını bulmaya çalışan erkek vardır atasözümüzün artık erkek egemen değil de cinsiyetler arası eşitlenmiş hali diyelim buna :)
00 YorumlaMübah ama o enerjiye sahip olmak da bilemedim hepsiyle tanış et konuş falan ayri bir zaman ve enerji gerektiriyor. Ben doğru kişiyi bulma konusunu kaderciliğe bağlıyorum 😀 gerisi flörtöz ruh halleri.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zaten iki taraflı doğru kişiyi bulmak nasıl oluyor asla çözemediği bir olgudur. Ha piyango vurmuşsun ha ruh eşini bulmuşsun, doğru kişiyi bulanlara saygılarımı sunuyorum.
00 Yorumla
+1 yılDetaya katılıyorum...
Okul hayatımızda bile her sınavda her soru için 4 cevap seçeneği sunuyorlar : ))
Doğruyu bulmak için yanlışları elemek gerekiyor : ))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılMübah değil bence o dakadar kişi arasından doğru varsa bile bulamazsın 😅 bence kimseyle olmadan doğru kişinin bir gün gelip seni bulacağına inanarak beklemendir
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişiyi bulana kadar bir çok insanla tanışmak çok normal bir çok insanla flört etmek çok normal önemli olan konuştuğun insanın sana yeterli gelmesi aynı anda başkalarıyla konuşmaması
00 Yorumla
+1 yılAldatmanın yeni bahanesi "şey ben sizi deniyordum hanginiz daha iyi diye o yüzden yani" :D :D.
05 Yorumla- +1 yıl
Ama flörtüne verdiğin bir söz yok ki. Hani sevgili değilsiniz bir şey değilsiniz 😅
- +1 yıl
Hmm gene de birisiyle konuşurken başkalarıyla da konuşmak bence iyi değil ya şahsen karşımdaki bana aynısını yapsaydı rahatsız hissederdim 🥺.
- +1 yıl
Bu arada yanlış anlaşılmak istemem, aynı anda birden fazla flörtü kastetmiyorum 😅
- +1 yıl
Hahaha ben öyle anladım ya pardon yanlış anlamışım hshssh. Kafa nereye gitti ya töbee.
- +1 yıl
😂😂🤦🏻♀️
Çok günah öyle şeyler
03 Yorumla- +1 yıl
Yaaa sen nerdesinnn
- +1 yıl
Görmüyoruz seni
+1 yılKarakter yoksunluğu, madem bir sürü kişide aşk arayacaksın bari birini bırak sonra ara mq mal mal dönmede yaşıyoruz işte 🤢
02 Yorumla- +1 yıl
Ya argo tabirler kullanmasak 🫠🫠
Aynı anda birden fazla flörtü kastetmiyorum bu arada, dediğim gibi biri biter diğeri başlar hesabı - +1 yıl
Birden fazla flört deyince anlaşılan o yalnız 🤔
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Birisiyle gidişatın fazla olmayacağı net anlaşılana kadar başka birisine geçmeyi doğru bulmuyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
Yani mantıklı ve risksiz
- +1 yıl
Bu arada bende aynı anda birden fazla flört diye anlayanlardanım. 😂 Doğru kişiyi bulmak için biri olmadı bittiyse ondan sonraki kişiyle olacağı vardır. O da olmazsa ondan sonraki belki olur. Deneye deneye doğru kişi bir şekilde bulunur. Yeter ki çoğunluğun yanlış anlaması gibi olmasın. Dkdkdkdl
+1 yılBence değil, kafa karışıklığı yapar öyle. Ya da kararsızlık durumu çıkartır ortaya.
16 Yorumla- +1 yıl
Ama ya konuşmadığın insan senin için doğru kişiyse
- +1 yıl
Öyle diye diye Türkiye nüfusunu ele geçircez. Olmaz bu ısrar etme 🧐
- +1 yıl
Aaa neden yahu, zaten flört ediyorsab emin ol etkilenmişsindir
- +1 yıl
5 tane flörtüm var diyelim, hepsinden etki aldığım bir yön olsun. Finali belirmek için birisinin fark atması gerekiyor ama o farkı yapan yok. Ne halt yiyecez? Survivor mı düzenleyelim 😐
- +1 yıl
Aynı anda beş kişiyle mi konuşuyorsun
- +1 yıl
Bak ya iyicene çorba yaptın 🧐 "diyelim" dedim. Flörtüm yok 😃
Aşk İlişkileri konusunda 982 cevap paylaştı. Ayni anda da konusulabilir, pesi sirada ama ben kime yandigi belli olmayan fritoz insan sevmiyim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnlik verilen kararlar her zaman göz yaşı ile biter.
Bunu unutmadan yaşamınızı sürdürmeye çalışınız lütfen.00 Yorumla
+1 yılHiç bana göre şeyler değil.. Ne o öyle gömlek değiştirir gibi ya flört olup sevgili olursun her defasında daldan dala ondan ona atlamazsın..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an zaten bir çok kişi çevresinden 1-2 kişiyi göz hapsine alıp, flörtöz tavırlar neticesinde hayatına öyle alıyor.
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişiyi karşıma çıkmasını diliyorum sosyal ya da gercek hayatta flörtte yapmadım hiç kimseye az da umut dahi vermem.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılMübah bence ya denemeden nasıl bilcez? Hayatında biri varken flört etmek hoş değil tabii ama doğru insanı bulana kadar da yanlışları elemek lazım
00 Yorumla Flört yapan insanın kendine saygısı yoktur. Muhattap olmam. Derhal sınır dışı edilsinler.
#ÜlkemdeFlörtYapanlarıİstemiyorum00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar