1 yılsana şöyle söyliyeyim. doğru insan için bir kaç kriterin bir kaç davranış modelin kafanda vardır elbet. bunları geçen insan sayısı çok varsa yani alternatifin çok varsa sen doğru insanı seçemeyecek seviyedesin demektir. Ya da sırf yakışıklı sırf ilgili diye kıramayıp onunla da konuşayım bununlada flört edeyim kafasındasındır..
taliplere tekrar bak.. gözden geçir.. ama önce kendi kriterlerini gözden geçir.
aynı anda flörtleşirsen elindekinden de olursun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 266,7b cevap paylaştı.
u 1 yılBence kişiye göre değişir. mesela Farklı kişilerle etkileşim kurarak, kendi değerlerinize ve beklentilerinize en uygun olan kişiyi daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir. Farklı kişilerle ilişkiler kurarak, ilişki becerilerinizi geliştirebilir ve gelecekteki ilişkileriniz için daha hazırlıklı hale gelebilirsiniz. Farklı insanlarla etkileşim kurarak, kendi ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir. Birden fazla kişiyle aynı anda ilgilenmek, duygusal olarak sizi yorabilir ve karışıklıklara neden olabilir. Eş zamanlı olarak birden fazla kişiyle flört etmek, hem sizin hem de karşı taraftaki kişilerin güven duygusunu zedeleyebilir. Birden fazla kişiyle aynı anda ilgilenmek, ilişkilerin derinleşmesini engelleyebilir ve yüzeysel kalmasına neden olabilir. Bazı insanlar, birden fazla kişiyle aynı anda flört etmeyi ahlaki olarak doğru bulmaz.
20 Yorumla
1 kişiyle flörtleşmek için bile epey zaman ve emek harcamak gerekiyor, bir den fazla kişiyle flörtleşmek için telefon başından hiç kalkmayıp hayatsız olmak gerekir sanırım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u 1 yılsırayla mı? Evet. Aynı anda flörtleşirsen aklın karışır zaten tanıyamazsın ama her insan hayatı boyunca birden fazla kişiyle flörtleşiyor ama sırayla. Normali bu yani.
15 Yorumla- 1 yıl
Sırayla olsa normalde hızlı flört ve hayatlarda birileri varken normal değil😏
- 1 yıl
Aynen, zaten flört ne ya off, tanışırsın sevgili olursun.
- 1 yıl
Adı konmuş işte öyle bir kere😛
- 1 yıl
Babama desem flört ne demek , bilmez. Özenti şeyler bunlar, birini beğenirsin hoşlanırsın tanımaya çalışırsın ya sevgili olursun veya olmazsın. Sevgilin var mı sorunun yerini, flörtlerin var mı sorusu alacak yakında ‘ama biz seninle sevgili onlarla flörtüzzz aşko’ 😃
- 1 yıl
Ahahaha aynen😂
Eskiden sevgili olunca bile saklıyorlarmış çekindiklerinden. Şimdi zaten flörtüz diye laçka ilişkiler basmış etrafı😏
Aşk İlişkileri konusunda 65,6b cevap paylaştı. Böyle bişey pazardan karpuz alır gibi :D
22 Yorumla- 1 yıl
😂😂
Valla açıkçası binlerce insanla konuştum. Geneli dert dinledim , kimiyle ölçüyü kaçırmadan sohbet ettim. Kimileri arkadaşımdı , bu çizgiyi geçmedik. Yani kısaca bu aldığın elektriğe bağlı. Herkes ile sohbet edilmez , konuşulmaz , iletişim kurulmaz. Konuşunca buna flört adıda verilmez. Bazıları karşı cinsle konuşunca flört anlamına yorumluyor. İçerik önemlidir. Ben burada bile saygın arkadaşlık ve dostluklar edindim. Belki 4 yıllık tanıdığım belki 1 yıllık tanıdığım kızlar var. Ama sohbetimiz de hiç bir zamana çizgimizi geçmedik. Kısaca sohbet ederken o sohbete doyamıyorsan , konu aramıyorsan , o sohbet keyif veriyorsa ve sıkmıyorsa birde o elektriği aldıysan o kişi doğru kişidir.
10 Yorumla
1 yılHayır değil, doğru insan vakti gelince çıkar karşımıza. Nasip kısmet
62 Yorumla- 1 yıl
🍀🙏🏻🌼
- 1 yıl
Katılıyorum
Aynı anda birden fazla kişiyle flörtleşmek baştan hata zaten, böylelerini doğru insanlar bulmaz umarım 😁, ama aynı anda olmadığı halde de sürekli birileriyle flörtleşmek de saçma geliyor bana, doğru insanı bulmanın yolunun bu olduğunu düşünmüyorum, zaten doğru olan bir insan da bunu yapmaz 😬
24 Yorumla- 1 yıl
Ya öyle bazıları bir erkek ya da kadın olmadan hayatı anlamsız buluyor🫢
- 1 yıl
Oyy motto olarak hayata bunu alıyorlarsa durum fena😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Şart değil tabiiki herkes birşekilde buluyor kim neyi nasıl doğru buluyorsa öyle hareket ediyor. Ben aşkta duyğusal biriyim hayatıma kolay insan alamıyorum , aldığımı bırakmam çünki. Bu yüzden sık sık flörtleşmek için mantığınla haraket eden biri olmalı bana göre duyğusuzca yani.🙈
10 Yorumla
1 yılYok bu da kötü geliyor kulağa dikkatli temkinli içten denenmeli yaşanacak bişey varsa zaten yaşanır bence
21 Yorumla- 1 yıl
Evet ve hayatında biri varsa o kişilerin yanlış.🫢
1 yılBişey dicem karpuz kavun mu seciyoruz ya da
Gel abla gelbinsecmece bunlar gelll
İşin şakası bı yana bu kadarda olmaz abartilmaz22 Yorumla- 1 yıl
Artık sosyal medya var daha kolay oldu:D
- 1 yıl
Zaten bunun baş sebebi sosyal Media
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Öyle olmaz o piti piti yapalım 😂
İlgisini çekiyorsa flörtleşsin de
Pazardan elma seçer gibi de her elmayı eline alıp incelemesine gerek yok11 Yorumla- 1 yıl
😄😄
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılbence degil ya, daldan dala atlaya atlaya da dogru insan bulunmaz. zaten o sekilde aradigimiz insan bence dogru degildir
12 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle zaman kaybı ayrıca👍🏻💕
- 1 yıl
kesinliklee 💖
Şart değil, doğruyu bulana kadar arkada mezarlık bırakmaya gerek yok.😀
22 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel dedin🌟
- 1 yıl
Kesinlikle ben artık canlı bir mezarliğim bari siz olmayın 😊
1 yılAllah akıl versin böylelerine.. İnsanın önce kendisine saygısı olmalı böyle bir durumda..
21 Yorumla- 1 yıl
Evet kendine saygısı👍🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılBen çantamda evin anahtarını zor buluyorum doğru insanı bulamamışım çok mu 🤣🤣
24 Yorumla- 1 yıl
Ahahah maviş ya yine sabaha güzel espirilerinden birini patlattın😂😂🩵
- 1 yıl
Dimi ama 😂 ehhh işte yaptık birşeyler 😂 günaydın küçük hanım 🌷🌿🌷
- 1 yıl
Günaydın tatlışko🩵😇🌼🌼
- 1 yıl
♥️🤍♥️🤍♥️🤍
1 yılEvet öyle görünüyor ama bu seferde çok fazla ilişki yaşantısı deneyimi kalbi başka şeylere alıştırıyor. İnsan her zaman aynı etkiyi yaşatır mı merak etmiyor değil. Yani bunun sınırı nedir ve ne kadar sürer belli değil.
10 Yorumla
1 yılSayısal loto mu bu ya çıkarsa diye deneyelim. dmdmdhf
11 Yorumla- 1 yıl
Ahahhaa😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Yok ama zaten biraz gözlemeyip konuşunca belli ediyorlar kendilerini
13 Yorumla- 1 yıl
Haklısın ve çok kolay belli ediyorlar komik tarafı da😂
- 1 yıl
Hahaha öyle görebilene elbet😂
1 yılŞart değil, şart olduğunu söyleyen bahane bulup flört etmeye yol aramakla meşgul.. Kimseyle flört etmem doğal olarak duygu ve mantık gelişiminde tek insanla karşılıklı aşk ve güven gelişimine ve iletişime, uyuma, benzerliğe bakarım sadece.
10 Yorumla
1 yılHayır böyle şeylere gerek yok bu bir bahane 😏
11 Yorumla- 1 yıl
👍🏻😌
1 yılDoğru insanın peşinde koşarken biraz da doğru insan olmaya uğraşsanız...
11 Yorumla- 1 yıl
Keşke öyle olsalar.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılŞart değil kimse kaçmıyor ya en azından bir birlerine saygı duysunlar
13 Yorumla- 1 yıl
Evet birbirlerinin hayatlarındaysa hiç doğru değil.😐
- 1 yıl
👌👍🫶🏻
- 1 yıl
🌸🍯🍯💕
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Flörtöz değilim doğru insanı arıyorumdur.😀
Güzel bahane.😀110 Yorumla- 1 yıl
Ahahah o tip insanların kolay bahanesi😂😂
- 1 yıl
Hahahaha😂
- 1 yıl
Tühh be bir böyle olmadık😂
- 1 yıl
Kişilikten ödün vermemek iyidir. Hayatta kazandırır. Yanlış insandansa doğru insan vr zamanlar olsun.😄
- 1 yıl
Vardır bir yerlerde:D
- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
1 yılFazla flörtöz olmak aşka olan inancı azaltır çıkar ilişkileri başlar sonra doğru insana da yanlış yapıp hayatı hep o çerçeveden görmeye başlarlar
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBence şans işi tamamen yüz kişiyle bile konuşabilirsin ama bir kişi düzgün çıkmayabilir içinden. Seneler sonu değil kişiyle konuşursun iyi ki tanımışım dersin tamamen şans yani
10 Yorumla Hayir bence gerekmiyor. Dana once hic kiz arkadasim olmadi , birinden hoslandim ama red yedim , halen daha kendisinin benim icin en uygun kisi oldugunu dusunuyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. "Bir kadından gerçek sevgi bekliyorsanız Annenize koşun"
"Büyüdük ama! Eşimle ben Bir çocuk masumluğuyla evcilik oynuyoruz" statüko
10 YorumlaYok daha kötü olur bı değer şunun şusu iyi bunun busu iyi diye daha çok kafan karışır doğru kişi zaten ansızın geliyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
1 yılFlört etmenin de bir adabı olur. Kriterime uyuyorsa flört ederim. Herkesle flört eden insan karakteri zayıftır.
10 Yorumla
1 yılÖnüne gelen herkesle değil, ama kayda değer birileriyle flört etmeden doğruyu (size uygun olanı) bulamazsınız.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılAynı anda birden fazla insanla flörtleşmem doğru insanı getirmeyeceği gibi üstüne birde bizi artık yanlış insan yapar
10 Yorumla
1 yılNe yazık ki evet oturduğun yerden bulmuyor doğru insan seni, fazla insanla flört edenler daha mutlu ve daha çabuk buluyorlar doğru insanı
10 Yorumla
1 yılDoğru insan diye bir şey yok galiba, doğru insan olman gerekiyor ve bu da kimsenin işine gelmez. Herkes en ufak şeyde "uğraşamam" deyip kestirip atıyor ve kimse değişmeyi denemiyor. En iyisi doğru insanı aramayıp tek kalmak 🤣.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Acizce motorca bir hareket bence aynı anda birden fazla kişiyle konuşmak
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 480 cevap paylaştı. Diğerlerine verdiğin umut hayal kırıklığına nolacak
20 YorumlaHayır
Doğru insanı bulmak için beraber vakit geçirmek sohbet etmek bile az çok yeterli olabilir. Öbür biraz deneme yanılmaya giriyor 😑
10 Yorumla
1 yılDoğru insan diye bir şey yok insan birbirini tamamladığında doğru ortaya çıkar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılStratejik hamleler🤨yani mantıklı geliyor ama yok seviyesizce bir durum.
10 Yorumla
1 yılKimisi tek tek kimisi de cümbür cemaat ayıklıyor.
10 Yorumla
1 yılÇok kişi ile flört değil de daha doğrusu doğru insanla karışılaşınca sohbet etmeye doyum olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılAramaya gerek yok o insanla yol mutlaka kesişecektir bir yerlerde 😎
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
s 1 yılBirden fazla kişiyle aynı anda flörtleşiyorsa o kişi doğru insan değildir maalesef
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTam tersine flörtleşmemek şart gönlü zihni yormamak şart… ilgi beğeni eğlenme gibi sanal şeylere gerçek şeyleri yem etmemek şart
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKendini iyi analiz edebilen bulur
https://www.youtube.com/embed/eskyRI3RrUk00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. En büyük yanlışda bu değil mi ula
23 Yorumla- 1 yıl
Yanlış özellikle hayatında biri varsa daha fazla yanlış ula beaa😂
- 1 yıl
😂😂
1 yılO zaman bunu yapan kişi doğru insan olmuyor saçma o yüzden
00 Yorumla
1 yılHayır o ne öyle teste mi sokuyoruz anıl yazısı seni bulur 🙂
00 Yorumla
1 yılSaçmalık keenks
O nasıl mantık kız, Şundan da olsuun bundanda falan ALSKSAKFDASDFSDFSAD
00 Yorumla
1 yılDoğru insanı bulmak tabiki
12 Yorumla- 1 yıl
soruyu yanlış okumuşum şart değil zaten tek kişiyi tanıdıkça anlarsın doğru kişi mi
- 1 yıl
Sıkıntı yok anladım:)
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılOo piti pitiiii 😂😂
11 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı. Aksine çok tehlikeli yollar 😂
12 Yorumla- 1 yıl
😄
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılSaçmalık 😅
13 Yorumla- 1 yıl
Evet kıvırcık çılgın peri😂😂🍫
- 1 yıl
🍫🍪😂💞
- 1 yıl
💕💕💜🍀
- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
1 yılFazla arama ben burdayım :))
14 Yorumla- 1 yıl
Aramıyorum😂
- 1 yıl
espri yaptım canım iyi ki varsın 💖
- 1 yıl
Anladım anladım teşekkür ederim:)
- 1 yıl
🥰
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
m 1 yılHayır, şart değil.
15 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum👋🏻🌸
- 1 yıl
Teşekkür ederim balım. 🍯
- 1 yıl
Rica ederim bal olan sen🍯🐝
- 1 yıl
🌹🥰🌸
- 1 yıl
🌸🌸💜
1 yılDoğru insanı bulmak bu devirde zor flörtlesmek de olabilir belki
21 Yorumla- 1 yıl
Belki de
Sansli sen ilk bulursun sans yok denemek baskalari ile
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadının sadakati olmaz ki zaten. Kadın için doğru adam diye bir şey de yoktur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılDoğru insan yanlış yolla bulunmaz.
30 Yorumla
1 yılZamanı gelince bizi bulur
20 Yorumla
1 yılsohbet sart ama flört degil
20 Yorumla
1 yılHerkes kendine neyi yakıştırıyorsa onu yapar
20 Yorumla
1 yılYanlışı görmeden doğruyu bulamazsın
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!