Aklımda biri var ama başkasıyla nişanlıyım? Ne yapacağım?

Eski sevgilimle 2 yil çıktık. Sonra ayrıldık. Ben ayrilmayalim diye ugrastim olmadı. Kendisi devam ettirmek istemedi. Sonra haftalar gectikce icimdeki acı azaldı. Baska kisilerle tanıştım. Biriyle 1 yil sevgili kaldim.

Her sey normaldi ta ki nişanlanana kadar. Yüzüğü takarken aklima yine o geldi. Bu nişan onunla olabilirdi gibi sacma sapan seyler düşündüm. Aklimdan, kalbimden silip atamamışım.

Yanimdakine boyle bir sey yaşatmak bunlari kendi icimde dusunmek bile bence mide bulandırıcı. Yanimdaki adam iyi biri ,1 yil sevgili kaldim onunla, yara bandi olarak kullanmadim onu. Eski sevgilimle ayrildigimizdan 8 ay sonra gorusmeye basladim. O 8 ayda hayatimda biri olmadi. Ne zaman kendimi baskasiyla olmaya hazir hissettim o zaman oldu.

Dedigim gibi nişan olayina kadar iyiydi, normaldi ama bu durum tekrar aklima getirdi eskiyi. Hep boyle icimde bir yerlerde mi kalacak? Yani ilerde cocuklarim oldugunda da boyle hissedecek miyim?

Bu cok kotu bir sey. Kalbimden söküp atamiyorum da. Bu durumu kendi icimde cozmeden evlenmem muhtemelen. Hem bana yazik hem yanimdakine. Ne yapacagim?

Aklımda biri var ama başkasıyla nişanlıyım? Ne yapacağım?