Sevdiğim kişi nişanlı?

Merhabalar yaklaşık 6 ay önce acil servise gittim ve orada bir dr ile tanıştım daha doğrusu numaramdan beni bulup tanışmak istediğini hoşlandığını iletti zaten benimle çok ilgilenmişti sohbet havasında bir kontrol olmuştu bende ondan çok hoşlanmıştım yaklaşık 6 aydır düzenli olarak flört ediyoruz aramızda herhangi bir şey geçmedi 7/24 konuşuyoruz sürekli sohbet halindeyiz buluşup kahve içiyoruz geleceğe yönelik planlar yapıyoruz vs kadınlar gününde sevgililer gününde çiçekler gönderdi sevgili gibiydik ama aramızda en ufak temas olmadı. Ara ara buluşmadan sebep tartışıyorduk nöbette olduğu İçin bana çok vakit ayıramıyorum bende bu durum başta dikkatimi çekmedi zaten cok zor bir meslek sürekli insanlarla uğraşıyor yorgun oluyor diye üstüne gitmedim ama hep geleceğe yönelik planlarımız vardı tatile gitmek vs gibi sonra bir gün buluşacaktık bana yine basım ağrıyor dedi ve gelmedi bende tartıştım bu durumu arkadaşlarıma anlattım arkadaşlarım bana kesin evli dediler ben buna inanmadım sonra araştırdım meğersem benim doktor hastaneden bi hemşireye nişanlıymış konuşmalarımızın öncesini düşününce flört bile değilken hep o yazar üstüme düşerdi hatta bi ara onu boşladım ama isyan dolu mesajlar atmıştı nişanlı olduğunu duyunca inanmadım şok oldum sordum kendisine hala inkar ediyor başkasıyla karıştırıyorlar istersen gel hastaneye sor dedi bende bana doğruyu söylemesini bunu er ya da geç öğreneceğimi söylediğim halde bana inkar etti ve ben doğruyu öğrendim evet NİŞANLI bunu neden yaptığını sordum neden duygularımla oynadın dedim ve bana cevap dahi vermedi aradan 3 gün geçtikten sonra bana mesaj attı özür diledi hiç bişey olmamış gibi konuşmaya devam etmek istediğini bi sonucu olsun diye yapmadığını söyledi oysaki ben ona çoktan aşık olmuştum bu kişinin amacı nedir sizce kıza da söyleyemedim tabi ne yapmam lazım
Sevdiğim kişi nişanlı?