Bundan 10 ay önce dedem beni zorla başka birine verdi şu an istemediğim biriyle nişanlıyım ama başka bı adam seviyorum🥺🥺 canım çok yanıyor ne yapacam.
Aşık olduğum kişinin haberi yok onu sevdiğimden
Aşık olduğum kişinin haberi yok onu sevdiğimden
Zor bir durum. Yapacağın en iyi şey şu an ki olduğun insana zarar verip onla olmamak. Her şeyi başta ona sonra da aile üyelerine söylemelisin. İşler daha da ciddiye binerse bu sefer ayrılman daha da zorlaşır.
Kendisine söyledim zaten onu istemediğimi belirttim ama o diyir elimden gelen bı şey yok ailelerimiz karar vermiş bu işin geri dönüşü yok diyor ikimizde Kürt ve aşiretiz
Teşekkür ederim nişanlimindan elinden geldiği bı şey yok kaç defa istemdigimi söyledim ikimize zarar vermekten başka bı şey yapmıyorsun dedi bana
Teşekkür ederim vaktiniz ayırdığınız için sanırım istemeye istemeye kabul etmek zorundayim adamı kabullenecem mecbur
Cevap
4Cevap
Esra erol kaldırılacakmış.
Ayrıl ablam
İnankini elimde değil nişanlımında elinde değil 😒🥲 onu istemediğimi söyledim neden babana karşı çıkmadın dedim babama karşı çıkamazdim son kararı vermişti çünkü dedi. çok zordayım canım çok yanıyor
Birine önden diğerine arkadan paylaştır kendini
benim canım yanıyor bu nasıl iğrenç bı yorumdur
Kimmis o :)
Bı adam çok seviyorum 😒🥺 onunda gönlü var gibi bakışları öyle diyor
Allah yardimcin olsun
Teşekkür ederim 🥲
O isler zor isler haberin olsun
Benzerini yasadim benimki daha farkliydi ama zor yani
Çok zor canım çok yanıyor 4 yıldır seviyorum ama aile korkusundan yakınlaşamadin
Aile icinden birisimi?
Kim aşık olduğum kişi yabancı fakat evlenecegim kişi tanıdık
Anladim bende yasiyorum yasadim degisik yani yasak oldugu icinde daha fazla cezbediyor?
Oyle degilmi?
Evet baya yasak var bizde. yasak kısıtlama kural bıktım her şeyden
Şeytan diyor git o adamı sevdiğini söyle kaç ona
Muhafazakar bir aileyemi mesubsun?
Evet baya muhafazakar ve katılar
Sen peki?
Bende muhafazakar biriyim ama bu aşık olmayacağım anlamını taşırmiyor aileme göre taşıyor 🥲
O anlamda demedim bende muhafazakarim beni dinlesen belkide diyceksinki ayni bana cekmissin
Yok biliyorum ne demek istediğinizi ailem muhafazakar fakat aşık olmak kesinlikle yasak bize göre değil falan diyor ama muhafazakar olmak aşkı yasaklamıyor
Dogru soyuyorsun haklisinda ben gizli olsaydim sanw birsey itirsf edecektim ama edemeyecegim sevgi ask guzel seyler
Gizlenebilirsiniz sonra
Gizlenemiyorum yazdim bir kere
Sevmediğin yemeği yemek zorunda değilsin
boş ver onu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?