son 2 aydır birinden hoşlandığımı farkettim nişanlı olduğumu bilen sınırlarını koruyan efendi bir adam özel konulara giremiyorum. sosyal paylaşım ağlarının adresini bilmiyorum, soyadını bile bilmiyorum. ama onun da söyleyecek bir şeyi varmış gibi geliyor ya da ben öyle düşünmek istiyorum ayırt edemiyorum bunu. çok kibar bir adam sadece bana değil herkese karşı öyle. nişanlımın sorumsuzluğu, beni dikkate almaması, sürekli tartışacak bir şeyler bulması da buna etken oldu. boşluktayım sanırım. ama gerçek şu ki; ondan hoşlanıyorum, birlikte zaman geçirmek istiyorum, ellerine baktığım zaman içimden bir his tutmam gerektiğini söylüyor, birlikte oturalım yiyelim eğlenelim istiyorum. nişanlımla 5 yıldır birlikteyiz 1 yıldır da nişanlıyız. düğün tarihi belli değil ama hislerim çok karışık yardımcı olun. aynı durumda olsanız hangi yolu seçerdiniz. karşımdaki kişinin hislerinden de emin değilim. nişanlı olduğum için düşünceleri negatif olabilir kafayı yemek üzereyim. 2 aydır onun adıyla uyanıyorum onun adıyla uyuyorum. dualar ediyorum. yardımcı olun bana.
Cevabın nedir?
+1 yılİlk önce otur kendine sor, düşün?
Ben gerçekten nişanlımı sevmediğim için mi ondan hoşlanıyorum? Yoksa ilgiye sevgiye son derece aç kaldığımdan dolayı bu yüreğimin bana bir oyunu mu?
Çok uzun süre birbirinizi tanımışsınız? Bu kişi gerçekten senin sevdiğin erkekse al konuş kendinize yazık etme. Zamanla maddiyat da düzelir, sıkıntılarda gelir geçer.
Önemli olan bu sıkıntıları yürek yüreğe verip birlikte atlatabilmektir.
İlgili değilse bu ara sen ilgilen onla, sıkıntıları için moral ver. Moral her sıkıntının en büyük ilacıdır.
Yarın öbürgün aynı sıkıntılar evliyken yaşansa! ki herkesin illa başına gelir ilgisizlikten yine başkasını düşünürmüsün? Düşünmezsin.
Şimdide pek farkı yok.11 Yorumla
Soran+1 yılinan ki hoşlandığım kişiden geçtim kendi ilişkimin sorunlarını çözmem gerekiyor onu farkettim. ve ilişkim hakkında etrafımdaki insanlardan da duyduğum evliyken daha fazla sıkıntı yaşayacaksınız lafına fena takıldım. ki takılmam konusunda da çok haklıyım geç bile kaldım. ama bizim ilişkimiz her şeyin üzerini kapatmakla devam ediyor. her tartışmamızın bitmesinde sorunları konuşup çözmek yerine üzerini kapatmayı seçiyoruz ve en büyük hatamızda bu oluyor. düşünmek düşünmemek konusunda ise ilişkim cidden çok boktan gidiyor ya yazarken onu anladım. anlatmaya bile değmez absürdlüklerle dolu.
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin sorunun çok ciddi. Eğer bu soru işaretlerin varsa kesinlikle nişanını atmanı tavsiye ederim hem kendin hem nişanlın için. Evlilik ciddi ve uzun soluklu bir yol. Evlendikten sonra geri dönmesi çok zor belki evliliğini daha sonra bitirmek isteyebilirsin ama bununla birlikte kendi hayatına ve başkalarınada zararın dokunur. Bu yüzden hislerini iyi analiz etmelisin.
13 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle her şeyin özeti olmuş bu :S
- +1 yıl
Teşekkürler eig için. Umarım kararında mutlu olursun.
- +1 yıl
Merhaba, bu konuda benimde problemim var kız arkadaşım 6 yıllık ilklerimizi yaşadığımız ilişkiyi bu duruma getirdi, sizin bu konuda fikirlerinizi almak istedim özel mesajdan bana ulaşabilir misiniz? Napacağım konusunda çok çaresiz kaldım, onunla uzaktaydık tam onun yanına taşınıp iş bulmuşken bunlar oldu şu an gitmek üzereyim oraya ama napacağımı hiç bilmiyorum.
Yargılamak için yorum yapmıyorum. Kendince haklı olabilirsin.5 yıldır birlikte olduğun adamı son 2 ayda tanımış olman ilginç açıkçası. Başkasına ilgi duyuyorsan bu nişanlılık durumuna son vermen gerekir. Nişanlın şimdiden bu şekilde davranıyor ve sen şimdiden başkasına ilgi duyuyorsan zaten evliliğiniz yürümez. Bizim fikirlerimizden ziyade kendinle yüzleşip nişanlınla konuşman daha doğru olacaktır :)
02 Yorumla
Soran+1 yılnişanlımla konuşmak imkansız. konuşamıyoruz bile.
Okadar seneden sonra gonlunun baskasina kaymasi gercekten yazik olmus senelerenize belki nisanlinin tavirlarindan dolayi kafa kariskligidir
02 Yorumla
Soran+1 yılbuna sebep olan her ne ise bir anda yok olsa keşke inan ben de çok üzülüyorum. ve üzülmemin içinde hoşlandığım adam yok. nişanlıma ve kendime üzülüyorum.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
20Cevap
+1 yılBence biraz nisanlinin tavirlari sebep olmus buna. Ne olursa olsun nisanliyken yanlis bir sey yapma ve nisanlinla konus butun sorunlarinizi, belki de iletisim probleminiz var guzel gunlerinizi, birbiriniz icin yaptiklarinizi hatirla 5 yillik bir iliskiyi bitirince hemen onunla sevgili olup mutlu olacağıni düşünme hem belki de o adami yanlis. anliyorsun sana karsi hicbir ilgisi yok belki sevgilisi, sevdigi var... Kafan karismis bence nisanlina biraz yaklas konuş gecebilir bu dusuncelerin...
13 Yorumla
Soran+1 yılnişanlımın maddi problemleri yüzünden eserikli davranışları var. iki gün güllük gülistanlıkken üçüncü gün dünyanın en huysuz ve kavgacı adamı oluyor. beni de ikilemde bırakıyor acaba sadece maddi durum değil mi bu huysuzluğunun sebebi diye düşünmeye başlıyorum. beynim çok yoruldu gerçekten.
- +1 yıl
Bak nisanlina ne düşündüğünü. ikilemde kaldigini, problemler oldugunu soyle ve tepkisine bak cozum odakli mi davranacak. diye olmazsa biraz süre taniyin iyice düşün ama ben su diger adamin senin icin hayirli olacagini düşünmüyorum
Soran+1 yıl:(( onu da denedim. çözüm odaklı davranıyor o an için en fazla 5 gün böyle devam ediyor haftasına yine başa dönüyoruz. kısır döngü. kendime kuruntu mu yapıyorum onunla ilgili acaba hoşlandığım kişiyle ilgili yani. bilemiyorum yaa ne yapacağımı çözemiyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mutsuzsan dugun olmadan gerekeni yap sonra bu isin donusu olmaz ❕
12 Yorumla
Soran+1 yıldönüş olur da toplumdaki yerim ciddi anlamda zarar görür.
+1 yılnişanlının ilgisizliği onun senle olan ilgisi onu sevmeyen götürmüş bayanlar ilgilensin sevilsin ister değer verilsin bu olmazsa soğur
11 Yorumla
Soran+1 yıltam olarak cümlelerinizin dağınıklığından net bir şey anlayamadım ama birleştirince ne demek istediğinizi anladım ve evet ilgisizlik sorumsuzluk anlaşamama ki insanlar şiddetli geçimsizlikten yuva dağıtabiliyor. bunları düşündükçe çıldırıyorum. pembe gözlüklerim de yok başka biriyle olunca sonsuz mutluluğa erişemeyeceğim ama ne bileyim gönül işte.
Gizli Üye(30-35)+1 yılnisani at derim ben.. eger evlenirseniz yazik olur ikinize de.. gönül eylendirmis olursun. kimi seviyorsan ona git. seni onemsemeyen insanin pesinden neden kosasin ki? bu iliski simdiden boyleyse ilerisi daha kotu olur. nisani at bence canim
02 Yorumla
Soran+1 yılinan en mantıklısı bu ama 5 yılın emeğinin bir anda atılması değil de toparlanması taraftarı olsam da gönül bu :(
Cevap sahibi+1 yılbiliyorum cok zor bir durum. seni cok iyi anliyorum. Ayni durumu ablam da yasadi gercekten tam senin yasadiklarini yasadi. bir sonuca varamadi aglayip durdu. enistem de cok ilgisiz biriydi ne arardi ne sorardi hafta 2 3 kere bir mesaj atardi. sonra ablam is yerinde bir adamla tanisti hoslanmaya basladi. ici rahat etmedi vicdani el vermedi gonlum baskasindayken nisanlima bunu yapamam dedi sonunda ayrildilar. ve simdi coook mutlu 2 yasimda yigenim var (:
kalbinin sesini dinle ablacim. hakkinda hayirliai olup olmadini bilmek istiyosan istihare namazini tavsiye ederim😊
Nisanlinin ilgisizligi. Gecinme. problemi var sanirim ufaktan ve sogumaya baslamissin. Oyleyse hic evlenme bu yanlisin icine dusme bence
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke bu söylediklerini olaylar çığrından çıkmadan yapsam. hoşlandığım kişi için değil bu isteğim. nişanlımın da benim de geleceğimizin daha sağlıklı olması için :S
+1 yıl1 yılı nişanlı olmak üzere 5 yıllık birliktelik de bu noktaya gelmişken evlendikten sonra ki uzun yılları nasıl geçireceksin?
06 Yorumla
Soran+1 yılişte asıl sorun da bu.
- +1 yıl
Belli ki zaman ilişkiyi yıpratıyor. Senin açından mı yıpratıyor karşındaki açısından mı bilmiyorum.
Senin açından yıpranıyor, zamanla sıkılıyorsan eğer nişanı bozup başka birisiyle de birlikte olsan sonuç değişmeyecektir.
Henüz karşındakini de tanımıyorsun bu da cabası.
Soran+1 yılben inanılmaz yıpranıyorum. eminim nişanlım da yıpranıyodur. maddi durum erkeklerin psikolojisini sarsan baş problemdir bunu da biliyorum ama ne yazık ki çözüm bulamıyorum.
- +1 yıl
Maddi sıkıntıda mı var?
Soran+1 yılmaalesef var.
- +1 yıl
yeni adayın durumu daha mı iyi?
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılhatayi nisanlina yükliorsun ama öyle degil yasadiklariniz her iliskide olan seyler onun icin madem böyle bir niyetin var hemen o nisani geri at
03 Yorumla
Soran+1 yılniyetim yoktu ama son yaşadıklarımız saçma sapan şeylerden dolayı tartışmamız bu ilişki için dolu olan tüm enerjimi de aldı götürdü.
- +1 yıl
su an bedensel olmasada aldatiorsun onu onun icin ayrilmalisin
Soran+1 yılevet ve ben zihinsel aldatmaya bile karşı bir insanım. insandım yani. büyük konuşmamak gerekiyormuş. bekara karı boşamak cidden kolaymış.
+1 yılolgun ve ne isteyecegini bilen bir yastasın ben senin saglıklı karar verecegine inanıyorum. bir tarafta sorumsuz ılgısız nısanlın diger tarafta her hareketı hosuna giden kıbar efendi biri. ama bununda duygularından emin degilsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılgelen gideni aratır derler ya o duruma düşmekten çok korkuyorum. hani hoppa bir kız değilim. insani duygularımı yıpratsa da üzmekten kırmaktan da çok korkuyorum. korktuğum için de kendime çok kızıyorum çünkü olan bana oluyor. kibar beyefendi benim hakkımda şöyle düşünebilir "bu kız nişanlısını benim için bıraktıysa beni de başkası için bırakabilir" tabii bu biraz önyargı olur ama ilk izlenim bu şekilde olur onu da biliyorum. kafamda deli sorular ve endişeler var. geleceğimden bile korkuyorum. tedavi almam şart.
- +1 yıl
biraz sakın ol. once sonra ıyı dusun saglıklı dusun yazdıklarında haklısın herkes her an hersey dusunebilir.
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. burdan ahkam kesmekle olmaz. kendin için en doğru yolu yine kendin çizeceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılen doğru yol kimsenin kalbini kırmadan duygularımı sorguladıktan sonra alıncak karar ve uygulama bana kalırsa umarım hayırlısı olur ama hoşlandığım kişiyle olmayacağım kesin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu an bende nişanlanma durumu olan birine aşığım :(
02 Yorumla
Soran+1 yılCok kotu bir durum :(( allah sabir versin...
Cevap sahibi+1 yılamin inşallah
+1 yılBu sitede sizleri görünce kadın milletinden soğudum
06 Yorumla
Soran+1 yılgönül bu arkadaşım 5 senelik ilişkimden beklediğimi alabilseydim zaten gönlüm kaymazdı. sen ilişkide üstüne düşen görevleri yaparsın kadın da buna itaatsizlik eder ve ya ihanet eder o zaman konuşursun.
- +1 yıl
He vicdanını rahatlat sen
Soran+1 yılbenim en korktuğum insan türü sen ve senin gibiler biliyor musun? ön yargılısın kimin ne yaşadığı konusunda en ufak bir fikrin yok ama genelleme yaparak insanların psikolojilerini bozuyorsun. vicdanımı rahatlama gereği hissetmiyorum her şeyi içimde yaşıyorum bu da benim özelim. her insanın kendine özel sırları olduğu gibi benim de kendime özel sırlarım var.
- +1 yıl
Özeline yorum yapmamızı isteyen sensin ama
Soran+1 yılsenin dışında yargılayan olmadı. birazcık insanlığını sorgulasan iyi edersin. 20 kişiden 1 kişisi çıkıyor ve yargılıyor. neyse.
- +1 yıl
yargılamadım fikrimi söyledim yoksa bana ne senden
Gizli Üye(36-45)+1 yılayıptır ayıp
https://www.youtube.com/watch?v=qCKqTmD1AmA04 Yorumla
Soran+1 yılne boktanmış sözleri, melodisi, gözüme sen kaçtı nedir yaa?
Cevap sahibi+1 yılanlayamazsın...
Soran+1 yılcidden zevkler ve renkle tartışılmaz. kılım kadar sevemedim şu tür müzik yapanları.
Cevap sahibi+1 yıltabii ki zevk meselesi
+1 yılKimbilir belki haklısındır ya da belki tamamen nişanlına haksızlık ediyorsundur.
Hemen başlamışsın kötülemeye diğerine gönlün kayınca.02 Yorumla
Soran+1 yılkötülemek olarak algılamayın boşlukta olduğumu yazdım ve sebeplerini belirttim.
- +1 yıl
Başka birinden hoşlanmaya başlaman sonucu boşlukta olduğuna kendini inandırmaya çalıştığını hiç düşündün mü? Bir süre sonra o kişinin hiçte beklediğin gibi biri olmadığını görebilme ihtimalini? Hep böyle olur. Farklı olduğunu düşünürsün. Oysa O' da diğerleri gibidir.
+1 yılAdamla konuş yok olmaz falan derse benim sevdiğim var derse vazgeçersin gönlünde kaymaz hiç olmazsa
03 Yorumla
Soran+1 yılnişanlımı yedekte tutmak gibi olmaz mı bu yaptığım? bu yaptığım da doğru değil ama en aızndan kendime sakladığım bir his. açığa çıkarsa çok utanacağım orası kesin.
- +1 yıl
Ama tatmen gönlünün o kaymasından daha iyidir eğer gerçekten hisediyorasn bir şeyler yapman gerek gerçeten hisedseydin nişanla böyle sevgi dolu şeyler böyle kaymazdı zatem
Soran+1 yılkaymazdı evet. bu durumda olacağıma inanamazdım ama gerçekten iki ucu boklu değnek.
+1 yılSen ileride evlenecegin adamin basini belaya sokarsin hep boyle kayarsa allah yardim etsin...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklın başkasına kaydığına göre sevmiyosun nişanlını yol yakınken ayrıl canını yakma boşuna çocuğun.
04 Yorumla
Soran+1 yılhangi çocuğun? hoşlandığım mı? yok o kadar duygusuz değilim. ona bu durumdan sıyrılmadan ya da rayına girmeden hiçbir şey açıklamayı veya söylemeyi düşünmüyorum.
Cevap sahibi+1 yılne hoşlanması ya nişanlına yazık diyorum?
Soran+1 yılnişanlıma mı yazık :) neyse açık olsaydık ikimiz de tüm durumu oturur en baştan anlatırdım sana :)
Cevap sahibi+1 yılduygusal aldatıyosun ama? olmicak bişi gibi duruyo kendini de onuda yıpratma derim ;)
- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılbendede olmuştu içinden geliyorsa engeleyemezsin söylim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYol yakinken dön nisandan bence evlenince daha zor olacak herşey. Mutlu olamicaksin simdiden bunu yapıyorsa sana
00 Yorumla
+1 yılNişanlına yazık.. Çünkü bu yaptığın bile aldatma
13 Yorumla
Soran+1 yıleveet biliyorum farkındayım :( başıma gelsin istemediğim şeylerden biri de bu zaten ama hiçbir zaman bilemeyeceğim sanırım. benim yaptığım gibi yapıyodur o da kesin :S
- +1 yıl
kızlar erkekler kadar ço ksevemiyor işte resmen kanıtı burada kızların gözü dışarıda hep.. iyibirini bulunca degerlendirmek istiyor oha yani 2 dk da yılların ileişkisi bitiyor demekki
Soran+1 yılbence çok saçma düşünüyorsun hakannet55 arkadaşım. sevgimin bittiğini dile getirmedim. hoşlandığım bir adam var dedim. hayalimdeki tüm davranışlara sahip bir adam anladın mı? ama nişanlıma karşı da saygısızlık yapmamak için herhangi bir adım atmadım bile. ama evet bu yaptığım yanlış.
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ayrıl, başkasının günahına girme. Yazık nişanlına
02 Yorumla
Soran+1 yılkimsenin günahına girmeye niyetim yok konu kapanıp gidecek. ne yazık ki.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe hikaye yazmışsın be :))
07 Yorumla
Soran+1 yılsence hikaye gibi mi duruyor arkadaşım?
Cevap sahibi+1 yılHiç bir insan nişanlısını internette tanımadığı bir adam için terk etmeye kalkışmaz tekrar ediyorum hiç bir insan :)
Soran+1 yılinternette değil işte :D o kadar da değil. her gün görüyorum adamı iş yerimin üst bloğunda çalışıyor. iş yerindeki komşumuz kısaca.
Cevap sahibi+1 yılBen nişanlansam mesela kızı yarıyolda bırakmak yerine aşkımı derinlere atarım sende öyle yap :)
Soran+1 yılyarı yolda bırakma konusu yüzünden belki de bu zamana kadar hırpalandık.
Cevap sahibi+1 yılAma ona bir söz verdin. ya bu kişi seni kandırırsa açıp kalbini bakmadın çocuk kaçıranlar çocuklara şeker uzatır unutma
Soran+1 yılağzını da yoklayacak durumda değilim zaten :S parmağımda yüzük var ayıp yani cidden ayıp :S
Kalbini dinle
11 Yorumla
Soran+1 yılseçimler insanların hayatlarını ciddi anlamda değiştirebiliyor. kader dedikleri de bu olsa gerek.
+1 yılgel senle nişan yapalım de
04 Yorumla
Soran+1 yılkime hoşlandığım kişiye mi? o kadar laubali davranışlar sergileyemem işin enteresan kısmı o da laubali bir adam değil tanıdığım kadarıyla. hani çapkın erkek kendini belli eder ama bunda öyle bir durum da yok zaten. kendi kendime kuruntu yapıyorum sanırım :S
- +1 yıl
senden adam olmaz dogru seçimi zaten yapmışsın oda yapmış
Soran+1 yılbenden niye adam olmuyorr şimmmddiii :S
- +1 yıl
kızlar erkekler kadar çok sevemiyor işte. kızların gözü dışarıda hep.. iyibirini bulunca degerlendirmek istiyor oha yani 2 dk da yılların ileişkisi bitiyor demekki
nişanı at kendıne zaman tanı
04 Yorumla
Soran+1 yılaslında en güzeli bu biliyor musun? hoşlandığım insanın olmasını bile istemiyorum bazı durumlarda o kadar bunaldım ki.
Soran+1 yılaahhh ne güzel konuştun aaahhh :S kafamı koparıp atasım geliyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılLütfen bir taneyle yetinmeyi bilin.
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten 1 kişi var hayatımda. bahsettiğim insanı tanımıyorum nerdeyse. sadece hoş bir çocuk, efendi, yakışıklı değil ama sempatik.
+1 yılkayan gönlünmü başkasımı
00 Yorumla
+1 yılNişanlında dana kayar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin yerjnde klsam atarim nisani
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi