Nişanlıyım ama gönlüm başkasına kaymak üzere?

son 2 aydır birinden hoşlandığımı farkettim nişanlı olduğumu bilen sınırlarını koruyan efendi bir adam özel konulara giremiyorum. sosyal paylaşım ağlarının adresini bilmiyorum, soyadını bile bilmiyorum. ama onun da söyleyecek bir şeyi varmış gibi geliyor ya da ben öyle düşünmek istiyorum ayırt edemiyorum bunu. çok kibar bir adam sadece bana değil herkese karşı öyle. nişanlımın sorumsuzluğu, beni dikkate almaması, sürekli tartışacak bir şeyler bulması da buna etken oldu. boşluktayım sanırım. ama gerçek şu ki; ondan hoşlanıyorum, birlikte zaman geçirmek istiyorum, ellerine baktığım zaman içimden bir his tutmam gerektiğini söylüyor, birlikte oturalım yiyelim eğlenelim istiyorum. nişanlımla 5 yıldır birlikteyiz 1 yıldır da nişanlıyız. düğün tarihi belli değil ama hislerim çok karışık yardımcı olun. aynı durumda olsanız hangi yolu seçerdiniz. karşımdaki kişinin hislerinden de emin değilim. nişanlı olduğum için düşünceleri negatif olabilir kafayı yemek üzereyim. 2 aydır onun adıyla uyanıyorum onun adıyla uyuyorum. dualar ediyorum. yardımcı olun bana.
Nişanlıyım ama gönlüm başkasına kaymak üzere?