Nişanlıyım ama gönlüm başkasında...

Nişanlıyım… Nişanlım beni çok seviyor ama benim aklım ve gönlüm eski konuştuğum çocukta takılı kaldı… Nişanlımla mantıklı olduğu için evlenmeye karar verdim, daha başlardayız ama bi türlü kanım ısınmıyor ve aklım sürekli diğer çocuğa takılıyor…

Ama bir sorun var, diğer çocuğu net üzerinden tanıyorum. Uzun süre konuştuk, bu sene yazın buluşaçaktık ama nişanlım çıktı ortaya. Ben de başlarda net üzeridir, unuturum felan dedim ama olmuyor, unutamıyorum bir türlü…

Gönlüm diğer çocukta mantığım ise nişanlımda… Nişanlıma bunu anlattım, seçim yapmamı istedi. Beni çok istiyor, bilmiyorum, belkide ne olursa olsun vaz geçmez ama bir ara senin istediğin gibi olsun dedi…

Düşünmekten kafayı yiycem, ne yapacağımı bilmiyorum, bana yardımcı olun! Bir hata yaptım içinden çıkamıyorum!...
Güncellemeler
+1 yıl
Birde ayrılsam bile nasıl ayrılacağımı bilmiorum... Onu kırmadan nasıl bitirceğimi bilmiorum... Birde ailem çok istior herkes çok istior aile baskısı diğer insanların yorumlarını düşündümü kabus gibi gelio... Ayrılsam hayatımın kabusunu yaşarım babam zindan eder bana hayatı bir sorunda orda...:S
Nişanlıyım ama gönlüm başkasında...