Bana ilgisi olan ve başkasıyla nişanlanacak olan kişiyle gidip görüşmeli miyim?

Bir arkadaş vardı. Bana ilgisi oldugunu arkadaslar falan da söylüyordu. Sonrasinda zaten kendisi de belli etti ama ben karsilik veremedim çünkü o zaman sevgilim vardi.(cocuk dahil, arkadaslar bunu bilmiyordu. Bende sevgilim var demedim canini daha da acitmamak icin. Olumsuz cevap verdim)

ona olan duygularimdan da emin degildim o zaman, o an kalbimde illaki biri vardi yani. Sonra o sevgili yaptı, biz o ara sevgilimle yine beraberdik ama sonra ayrıldık. Onunla olmak istedim ama sevgilisi var diye uzak durdum belki ayrılırlar diye.

Şimdi ise onlar nişanlanma noktasına gelmisler. 3-4 ay sonra nişan yapacaklarmis diye duydum. Üzülüyorum, canımda yanıyor. Gidip konussam mi diyorum ne konusacagim? Benimde sana duygularim var desem uygun olmaz gibi. Seviyorum da onu.

Ama aralarini da bozmak istemiyorum. Hemcinsimi üzmekte istemiyorum. Susup otursam mi yoksa gidip konussam karari cocuga mi biraksam? Yani eger bana duygulari hala varsa belki bana gelir. Gecti o işler, ben sevdigimle beraberim deyip yoluna devam da edebilir. Yani pası ona mi atsam?

Yani belki onun da akli bendedir hala. Belki o kiza karsi bana duydugu duygu kadar yogun degildir ya da aile falan baski yapiyordur cocuga belki. Cunku cok kisa bir surede geldiler bu noktaya. 7 ay çıktılar sonra bu nişan haberi geldi. Bilmiyorum.

Cocugun aklini hic karistirma diyorum bir yandan. Bir yandan karari net ise beni takmaz bile yoluna devam eder diyorum. Ne yapmaliyim sizce? Bu hamleyi yapmali miyim? Yapmasam sonra pisman olur muyum bilmiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Tamam arkadaslar sagolun. Ben cok kararsızdım. Aralarini da bozmak istemiyorum, detayda da belirttim bunu. Sonra benden dolayı mı ayrıldılar diyerek belki cocuk bana gelse bile o ilişki de rahat olamayacagim vicdanen. Herkes kendi yoluna bundan sonra. Eger nişanlısından ayrılırsa gider söylerim ama ayrilmazsa da mutluluklar der cekilirim. En doğrusu bu.
Bana ilgisi olan ve başkasıyla nişanlanacak olan kişiyle gidip görüşmeli miyim?