Nişanlıyım, başka birini seviyorum. Ne yapacağım arkadaşlar?

Biriyle 4 yıl birlikteyim onu çok sevdim eskiden beni çok aldattırdi her zaman onu yakaladim fek hesaptan ozaman canım çok açıyordu çok acı çekiyordum hep diyordu yok ben değilim ben değilim... Kim bilir belki ben yokken kiminle daha aldatı ben bilmeden sonradan ben birini buldum çok iyi biri aşık oldum ona çok 1 yıl mesajlaşıyoruz onunla evlenmek istiyorum🥺 ailem izin vermiyor çünkü o kürt nisanladilar beni bu çocuğa biliyorlar beni aldattığını yine de beni ona verdiler bende korkudan sesimi etmiyorum çocuk biraz tehlikeli beni birkaç kez dövdü ailem de bunu biliyor beni vurduğunu ama yine nisanladilar beni ben sadece onun beni unutup gitmesini istiyorum şu an hala sevdiğim çocukla yazıyorum hiç kimse bilmeden gizli nişanlım düşünüyor ki vazgeçtim ki sadece ona inat olsun diye onunla yazıyordum beni yakaladı zamanda dövdü beni zaten desem Şu an onunlayim beni döver dayanamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum artık... Sevdiğim çocuk de bunu bilmiyor zaten nişanlı olduğumu onu kaybetmekten korkuyorum 🥺🥺 ne yapacam arkadaşlar
Nişanlıyım, başka birini seviyorum. Ne yapacağım arkadaşlar?