Evliyim ama başkasını seviyorum. Ne yapmalı?

Eşimle evliligimiz görücü usulü gibi oldu. Hep cok tartıştık, kavga ettik. Uymuyorduk birbirimize. Beni aldattığını öğrendim hemde kac defa. Yatakta kesinlikle iyi değildi, cok kotuydu hep yarıda kalıyordum ama hic konusunu bile etmedim kendisine. Dedim evlilik sadece bunun üzerine kurulu değil. Sanki yatakta cok iyiymis gibi bir de gidip aldatmış beni. Aldattığını öğrenince sinirlendim ve bosanma davasi actim. Her seferinde bosanmak istemiyorum diye bir şekilde dava sürekli ertelendi. Boşanamadim bir türlü. Boşanma mevzusundan dolayi aramiz iyice gerildi. Iyice saygisizlasti. Aramizda az da olan bir saygi varsa onu da tüketti. Inat etme de boşanalım yok bosanmayacagim deyip duruyor. Butun bunlar olurken birinden hoşlanmaya başladım. Aramız iyi. Bana evliligimde görmediğim ilgiyi, saygıyı, sevgiyi hissettiriyor. Bosanma durumumu biliyor. Boşanmadan biriyle yakinlasmak istemedim. Mesafeli durmaya çalıştım ama daha önce hissetmediğim duygular beni çepeçevre sarıyor sanki. Sanki ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum esime karşı. Ama sadece kağıt ustunde evliyiz. Ilk basta boşansak boyle hissetmeyecektim, olay bu raddeye gelmeyecekti. Ne yapmalı? Boşanana kadar hoslandigimdan uzak durmayı düşündüm. Sevdigimi kaybetmekte istemiyorum kendimden uzaklaştırıp. Diger turlu kagit ustunde de olsa bir eşim var.
Evliyim ama başkasını seviyorum. Ne yapmalı?