Arkadaşlar 9 aylık evliyim ama iş yerinde birine sırılsıklam aşık oldum sürekli aklımda kendime hakim olamıyorum oda beni seviyor kocandan ayrıl benimle evlen diyor ama kocam iyi biri şiddeti hakereti vs yok sizce boşanmalı mıyım yoksa işimi falan değiştirip unutsam mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Durumu analiz ettiğimde karşıma şöyle bir tablo çıktı.. Sen mantık evliliği yapmışsın.
Eşine aşık olmadığın için başka birinden etkilenme potansiyeli var ve hep olacak. (İş değiştirsen bile fayda etmeyecek) Bence bu evliliği daha fazla uzatmadan bitirmelisin. Sonra da hayatını nasıl istiyorsan yaşa, kimse karışamaz. Ama bu durumda ve bu psikolojiyle evli kalman doğru değil. Bu işin sonunda kendine olan sevgini ve saygını da kaybedersin..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Modern görüşler içerisinde ilkel kalıplaşmış taşlama veya linç cevapları görmezden gelerek basit usül ile fikrimi paylaşmak isterim. Öncelikle ilk yapılması gereken eşinden ayrılman ve bu durumu gerekirse ona izah etmen. Boşanınca hayatını önce bir doyasıya yaşa bence bazı şeylere doymalısın öncelikle, aşk heyecan ihtiras gibi. Aşık oldum dediğin kişiylede evlenme benzer durum onunla iken de yaşanabilir öncelikle kendinde aşman gereken şeyler var onları bertaraf ettikten ve biraz daha olgunlaştıktan sonra tekrar evliliği düşünebilirsin diye düşünüyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgercekten karakterli biriysen evet işini bırak görmeyince unutulur. evli insanların aşk sandığı duygular daha çok heyecan, değişiklik arayışıdır. yani ayrılıp o adamla olsan inan kısa sürede hayal kırıklığı yaşarsın. yasak olduğu için cazip. kavuşursanız hersey bitecek xaten. iyi bi kocan varsa çok pişman olursun
00 Yorumla
Güzel bir evlilğin varken geleceğini şansa bırakma derim. Sen adama aşık değilsin bence, sadece bşraz hoşlanmışsın ve erzu duyuyorsundur. Aşık olsaydın bununeşin fark ederdi.
Eğer işini değiştirmezsen ilerde şu an ki eşinin durumuna yani eşin gibi aldatılabilirsin iş yerindeki adam tarafından.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
93Cevap
Bence sen işini değiştir, eşinin sana hakareti yok şiddeti yok eşinle senin aranda hiç bir sorunun yok demekki, neden boşanasın bir neden yok ortada? adam senin aklına girmiş sadece devam edersen şeytana uymuş olacaksın uyma şeytana, mutlu bir evliliğin var işinden ayrıl başka iş bul, o adamdan da kendini koru tüm irtibatını kes.
30 YorumlaBak! Daha olgunlaşmamıșsın 9 aylık evlisin bu kısa sürede başkasına nasıl aşık olabiliyorsun? Bu kesinlikle aşk değil, sevgi de değil. çok kısa bir birliktelikle beraber sıkılacağın utanç duyacağın bir pişmanlık. Evli olduğun halde seni boşanmaya zorlayan namussuzun sana eş olacağını mı zannediyorsun? Gözünü aç kocan iyi birisiyse neden başkasına ihtiyaç duyuyorsun? İş yerinde çok mu yalnız kaldın da bu kişiden etkikendin ne olduda seni cezbetti? Neyin eksiktide kocandan olmayanı sana verdi? Bu hatadan dün hemen bağını kes işten ayrıl yakıştırma bunu kendine. Ailenize, doğacak çocuklarınıza bakacak yüzünüz olsun.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılDaha 9 ayda eşinden sıkılacak noldu merak ettim açıkçası. Madem kalbine sahip çıkamıyordun evlenmeseydin.
O kişi doğru insan olsa evli bır kadını sevmez. VE sen başka ise gitsen ordada başkasını seversin
Gönlün senden ayrı geziyor baksana
Daha evli olduğunun idrakina varamamışsın20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yıl9 ay olmuş nasıl bir mantik. Bugün herkes aldatma modunda sanırım. İnsan sevdiği biriyle evlenirse 9 ayda nasıl başkasına aşık olur. Sen bosan o konuştuğuna evlen adam senden kurtulsun. Bugün yapmayan yarin aldatır. Sana hoş görünen o erkek de seninle bir sure vakit geçirdikten sonra ayrılınca kocanın değerini anlarsın belki.
20 Yorumla
+1 yılKocandan ayrildin ama o senle evlenmedi dedi ki sana seni kullandim eglendim bitti isim napacaksin
Kaldiki adamin tek sucu sana güvenmek bosanman adama iyilik olur sanirim o adamin hayatinda olmayi hak etmoyorsun00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılBi yanlisin icindesin ve zor bi durum.. esinin hic sucu yok kardesim.. Ve herseyden habersiz.. Her insan onurlu davranilmayi hak eder.. Esini istiyosan is yerini değiştir, gorusme.. inan cok pisman olursn sonra.. eger kendine de hakim olamiyosan lütfen bosan! Simdi bosanmak zor gelirse, ilerde bunu öğrenecek esin bi sekilde ve yine bosanacaksin ama farkli damga yiyerek! O adamin vebali seni mutlu etmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 2 senelik evliyim yeni ise basladim pandemiden dolayi cikarttilar isten, bu isyerinde biri var aklim gidiyor bir haftadir, cocuk da farketti konusuyoruz ama elim ayagim titriyor onu gorunce konusunca masama egilince falan.. Toparlanmam lazim yoksa iyiye gitmiyor bu
29 Yorumla- +1 yıl
Zorlami evleniyorsunuz eslerinizle anlamadim ben
Cevap sahibi+1 yıl@_haplesqueen_ Herkesin ailesi seninki gibi esnek olmayabilir, belki asiri baskiyla evlendim nerden biliyorsun?
- +1 yıl
ya da evlendi ama eşi beklediği gibi olmadı cinsel doyumu yok herkes yargısız infazcı ha bilmeden konuşuyorlar. Evlenip eşi vermesin yapmasın da göreyim onları
Soran+1 yılBoşanmak istiyormusun
- +1 yıl
benim ailem esnek degil.2. cisi soru sordum
Soran+1 yıl@_haplesqueen_ severek ama böyle oldu sende mi aynı durumdasın ne yapmayı düşünüyorsun
- +1 yıl
ben niye ayni durumda oluyum ya bi gidin😅
Soran+1 yıl@_haplesqueen_ kocanı burda aldatıyorsun ama
- +1 yıl
yok ya seviyorum karımı çok ama cinsel olarak çok yetersiz ama anlatsam hak verirsiniz
+1 yılValla kusura bakma da senin karakterin çürümüş kurtcuklar kaplamış eşine bulastirmadan ayrıl derim. Daha yolun başındayken adama zarar verme. Hamurun belli şimdi yapmazsan ilerde kesin aldatirsin ki bu da aldatma gerçi. daha beteri olmadan ayrıl.
20 YorumlaDalga mı geçiyorsun bacım? Garibim adamda aşk solu bir evlilik geçirdiğini zannediyor. Evlenince kalbinizi evlendiğiniz kişiye kapatın. Başkalarına açmayın. Adamcağıza söyle senin gibi biriyle daha fazla vakit kaybetmesin.
12 Yorumla- +1 yıl
Aldatmayan kadın var mı
Yola çıktıklarını yolda bulduklarınla değiştirirsen hem dostsuz kalırsın hem de yolsuz
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yeter ya trol sorularınız dan bıkmadınızmı günde 50 tane pembeli ya aldatıyor um ya aşık değilim diye soruyor kendi adınıza leke sürüp soğutur oldunuz trol olduğunu bilmesem karşı cinsten soğuyacağım az anlayışlı olun kendinize gelin da
02 Yorumla- +1 yıl
İnşallah troldür yoksa midem kaldırmıyor bukadarının.
- +1 yıl
Bir çoğu trol bence usta gerçek olanları da var tabi ama KS sayfası hem bununla ilgili her görüşler resmen insan bunları okuyunca terettüt yaşıyor ister istemez kızlar sempati bırakmıyor itici kılıyor ama ne olduğunu bilmeden ön yargılı davranıp da genelleme yapmak yanlış olur ki zaten genelleme yi ucuzlar yapar
+1 yılÖncelikle eşini gerçekten seviyor musun onu bir düşün. Eğer cevabın sevmiyorum ise ikinize de haksızlık etme ayrıl. Ondan sonra yap ne yapacaksan.
30 Yorumla
+1 yılzinaya ask dediler , bir neslin ahlakını işte böyle yediler. Aklıma Yusuf peygamberle Züleyhanın olayı geldi ama sen yoldan çıkmışsın artık Allah bizleri ve ailemizi korusun böyle olmaktan.
11 Yorumla- +1 yıl
Aşk temizdir seninki aşk değil kirlenmiş bi tutku.
+1 yılevli olduğunu bile bile böyle diyen adam senle evlendikten sonrada başkasına der hem daha 9 aylık evlisin lan ne demrk başkasına aşık oldum ona aşık değilsen neden evlendin
10 Yorumla
+1 yılgüzel konular...
https://youtube.com/channel/UChtPEGabxjqEbq_eMpZLZmA00 Yorumla
+1 yılAllah' ın ayetlerle gönderdiği mesajları o kadar iyi anlıyorum ki çok şükür...
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılBence boşanın ve o adamla da evlenme siz sadece ilişki yaşayabilirsiniz. Evlilik size göre değil
30 Yorumla
+1 yılEşinden memnun değilsen mutlaka boşan, nafaka gibi saçma ve gereksiz şeyleri de istememen gerekiyor.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Şuanda aldatıyorsunuz ve bu fiziki aldatma ile aynı.
Acilen boşanın.
Ve gerçeği söyleyin.
.10 Yorumla Sırılsıklam aşk bir gün gelir kupkuru kalır, o aşık olduğun adam bir bakmışsın başka biri olmuş. Yeni evlisin nedir bu maymun iştahlılık?
10 Yorumla
+1 yılrahat batıyor dimi illa o adamla yatacan sonra kendini haklı çıkaran işte skntisiz eş buluncada ite köpeğe aşık oldm diye burda cirpiniuorsunuz
10 Yorumla
+1 yılSevmiyosan 9 ay önce neden evlendin yavrum bunun olacağını hiç mi düşünmedin sen
12 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum sanmıştım ama aşık değilmisim veya aşkım çabuk bitti ona karşı
- +1 yıl
Aşk öyle bir şey değil yavrum. Ne bu mal mı sonradan tedarik edemedin
Yapman gereken şey şu aslında önce ne yapmak istediğini kafanda kur.. şöyle düşün şu an ki evli olduğum adamla ne kadar mutluyum beni ne kadar mutlu edebiliyo her anlamda bana karşı davranışları nasıl. Boşanırsam kendi ayaklarımın üstünde durabilecek kapasitem var mı ayrılsam yapabilir miyim. İş yerinde görüştüğüm kişi beni ne kadar mutlu ediyo evlensek ne kadar edebilir. Bana o güveni sağladı mı? Onunla da daha sonra yapamazsam tekrar paramı kazanıp kendime bakabilir miyim bunları düşün ona göre karar ver
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Çocuk da yoksa yol yakınken ayrıl. İŞ yerindeki sadece açık kapısın diye senle değilse devam edecektir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKocam mutlu edimıyorsa aşık olduğun ıyı mutlu ediyorsa boşa kocayı al aşık olduğunu pamuk gibi olursun 🙂🙂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. Maceradan uzak dur, elin güvenliyse hüç deneme, aşk maşk hikaye, altından psikopat çıkarsa hayatın mahfolur, uzaklaş o şopardan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. Yuva yıkanın yuvası olmaz
İşini değiştir ya da o kişiyle muhattap olma bence eşinle bir problemin yoksa yuvana sahip çık derim00 YorumlaAklını başına devşirip kocanla devam etmelisin. Ayrıldığın zaman emin ol ki boşanmana pişman olacaksın.
00 Yorumla
+1 yılMadem gönlün başkasındaydı neden evlendin sevmediğin biriyle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılYav delimisimiz ne, evliliği oyun haline getirdiniz resmen 😤
10 Yorumla
+1 yılSevmiyorsanız ayrılın ne diye insanların hayatlarını mahvediyorsunuz,,
10 Yorumla
+1 yılO zaman niye evlendin kardeş? Sümük kadar değerin yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılZaten aldatıyorsun ne diyelim veya ne demek seni mutlu edecek
00 Yorumla
+1 yılGeçici bir heves olmasını temenni ediyorum
Senin yaşadığın durum, çocuk sahibi olmak veya sırf bekar kalmamak için evlenen kadınlara ders olsun20 Yorumlaikisinden birini seçmen gerek iki erkek seni zorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılİşini değiştir. Unut onu. Eşin sana aynısını yapsa ne hissederdin?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Bugün sana yalan yarın başka kadına yapar sakin o hatqya düşme pişman olursun 😊
00 Yorumla
+1 yılAhlaksız bırde kocan yapsaydı aynısı evlılği cocuk oyuncagı mı sanıyon
00 Yorumla
+1 yılBelli ki kocanla mutlu değilsin ki aklın kalbin başkasına kaymış boşan
01 Yorumla- +1 yıl
Mesele mutluluk değil mutlu olsaydı dahi yine aynısı olurdu bunu adı başka bişi söylemek istemiyorum burda.
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ayran gonullusun o olmasa baskasina gidecekti aklin
00 Yorumla
+1 yılişini değiştir unut yuva yıkanın yuvası olmaz. sen o adamla evlensen o adam sonra seni işe gönderirken nasıl güvencek sürekli sana karşı güvensiz olacak bence tatmini duygusal olarakta fiziksel olarakta eşinde ara
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılişini değiştirip unutacağını sanmıyorum kocan bu duygusal ihaneti hak etmiyor ise ki bence etmiyor; ayrıl.
00 Yorumla Böyle bir şey benim başıma geldi o seni seviyorum aklımdan çıkmıyosun dedikleri hep hikaye sen o iş yerinden ayrıl ne arıyan ne soran olur olna sana olur daha detaylı yazamıycam burdan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUnut onu unut. Sakın boşanma. Ben de evliyim ve aşık oldum başka kadına. 2 aydır unutmaya çalışıyorum
00 Yorumla
+1 yıleğer kocanı sevseydin başkasını gözün görmezdi..
aldatman yakın, o yüzden ayrıl..10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmpati yap kocan senden başka bir kadına aşık oldu ve senden sakladı bunu sen öğrendin bir şekilde top sende ne hissederdin o an
00 YorumlaBak aşığim diyosun demek ki kocana karşi bisey hissetmiyosun ki gözün dışarı kaymiiş sen o aşık oldugun kişiyi unuttuktan sonra tekrar aşik olursun böylede hep mutsuz olursun ayril
00 Yorumla
+1 yılKocan senin gönlünün başkasına kaymasına fırsat verecek kadar boş bırakmayacaktı. İlgisiz, isteğine cevap vermemiş demek ki. Devam et sevgilinle kaçamak yapmaya o zaman
00 Yorumla
+1 yılBu yaptığına ayıp derler iyi misin kızım sçevlendipin adamı sevmiyomusın bak böyle olabilr sende eşine bç tane güzel kadın bul ozön alabilir iyi misin ya olmaz tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence boşanıp onunla evlenirsen mutlu olamazsın. Genelde böyle olur.
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen yeni iş yerinde de bir başkasına aşık olursun, sevmediğin biriyle evli kalmaya çalışma boş yere. İkisini de sepetle.
10 Yorumla
+1 yılBelli ki ayran gönüllüsun
En iyisi boşan ve hiç evlenme daldan dala gez20 YorumlaSen o adama aşıksan mutlakka birlikte olacaksın kadın aldatması moda olmuş karımda beni arkadaşımla aldatıyor hamile kaldı Şu an
00 Yorumla
+1 yılİsini deyistr yeni evlisin sonucta yuva yikanin yuvasi olmaz illerde mutlu ollamasiniz celemesini cocuklarniz ceker
00 YorumlaBazı Kızlar niye bu kadar aklınız yok sizin ya saçı uzun aklı kısa dedikleri bu olsa gerek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUnut yuva yıkanın yuvası olmaz eminim senin içinde onun içinde geçici bir hevestir
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl9 aylık evlisin madem ayran gönüllüsün evlenme hayatını yaşa daha iyi
40 Yorumla
+1 yılBence boşanma ikisini de idare et hatta kocanla birlikte olurken diğerini hayal et
00 Yorumla
+1 yılSen yanıma gelsen ben sana detaylı bit şekilde anlatırım kadın hanım 🌹
00 Yorumla
+1 yılOzaman kocanı sevmiyosun sevdiğini saniyosun. Ya da heyecan arıyosun çok kaptirma kendini
00 Yorumla
+1 yılOtur evinde bea ayyyyy yeni evlenmiş kadını niye çalıştırıyor kocan suç kocanda otur evinde beaaa😂
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem