Uzun yıllardır tanıdıgım, cok iyi anlaştığım ve çok sevdiğim biri ile evliyim. Aramızda öyle büyük bir problem yok. Ama artık ona eskisi gibi tutkuyla bağlı değilim bir yıldır falan. Bu boşluk bir yıldır sürse de hiç başka birine ilgim olmadı. Ama şu an biriyle tanıştım ve donu bir yere varır mı varmaz mı bilmiyorum. Benden cok hoslanıyor kendisi aramızda cok büyük bir çekim var. Kendisi benim evli olduğumu bilmiyor henüz söylemedim. Aramızda hic bir şey geçmedi sadece onu görmek istiyor ve bu duygularımı bastırdıkça, daha çok aşık oluyorum. Eşimi asla aldatamam kendisi benim için dünyadaki herşeyden değerli ve ondan başka ailem yok, dayanağım yok. Ama bu durum beni daha çaresiz hissettiriyor ve yeni kişiye olan tutkum sürekli artıyor. Hep onu görmek için bir bahane buluyorum bazen uzaktan görüp gidiyorum. Her gün ağlıyorum, çok büyük bir sınav veriyorum. Yolun sonunda eşimle kalacağımı biliyorum benim tercihim belli ama gerçekten aşık oldum. Ne yapacağımı bilmiyorumm. Ve ben eşime hiç yalan söylemedim, içimden gelen eşime itiraf etmek ama bu onu maffeder. Bencillik yapamam o benim için çok fedakarlık yaptı ve yapıyor. Ama ona duydugum aşk degil artık. Lütfen bu süreç için bana yardımcı olur musunuz :( çok zor günler geçiriyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılMaalesef ki "aşk" zannettiğiniz şeyin adı popüler kültürle edindiğiniz geçici heveslerden başka bir şey değil. İnsanların son 30 yılda "evlilik aşkı öldürür" gibi absürt bir fikirle ortalıkta fellik fellik dolaşmasının sebebi de budur. Artık yeteri kadar verilmiş sosyal dozla, insanlar bir fiziksel beğeniyi dahi aşk zanneder oldu, içi boşaldı kütük gibi oldu. İlk görüşte aşk gibi saçmalıklar türedi. Elbette insanlar arasında bir çekim vardır ve belki daha sonra aşka dönüşebilir, fakat;
Aşk çok daha geniş ve çok daha güçlü bir kavramdır. Sadece iki cinsin birbirine tensel bağı değildir. Sadece birine karşı bir şey hissetmek değildir. Sadece birini gördüğünde o an içinde kelebekler uçması DEĞİLDİR. Çoğu insan fuckbuddy'si olduğunu bilmediği kişiye aşık olduğunu zannediyor. Yeteri kadar hevesini alınca, özetle karnındaki kelebeklerin ömrü bitince, "aşk bitti" oluveriyor adı. Bittiyse zaten o muhtemelen hiç başlamamıştır. Şimdi oturup bu sosyal ortam farklılaşmasından faydalanıp kendini aşk doktoru zannedenler gibi "aşk edebiyatı" yapacak değilim; tam da o yüzden aşk kavramının iki cinsin birbirine tensel bağına hapsedildiğini söylüyorum.
Şunu anlamalısın, sen aşık değilsin. Sebebi ancak konuşarak, belki bir terapiyle anlaşılabilecek bir gerekçeden ötürü seni şu an görüştüğün kişiye çeken bir heves var sadece. Ve sorununun tek çözümü bu gerçekliği anlaman. Sana "geçici heveslerden uzak dur kocana yakınlaş" gibi banal bir şey söylemiyorum, lütfen söylediğimin daha ciddi bir şey olduğunun farkına var; mesele kocan değil, mesele görüştüğün veya aşık olduğunu zannettiğin kişi değil; mesele burada sensin, senin algıların ve düşüncelerinin doğru ve sağlıklı olması. Çünkü bu olmadığı zaman burada konuşulan her şey içi boş kavramlar olmaktan öteye gidemez. Bunu anlayıp kişiliğini, duruşunu, görüşünü, algılayışını sağlamlaştırdıktan sonra bakışının değiştiğini göreceksin. Bugün gözüne bulanık gelenler ve "ne yapacağım şimdi ben" diye endişe veren şeyler netleşecek. Sonrasında ne olacağı buna bağlı. Bunu yapmadan yapacağın her şey ve vereceğin her karar da ancak "şansa bağlı" olur.122 Yorumla- +1 yıl
Bu görüşümü "yargılamak" için veya tam da eleştirdiğim şeyi yapar gibi eleştirmek için yapmadım, gerçekten faydası olmasını umarak yaptım.
Soran+1 yılBen de yazdıklarınızı oldukça faydalı görüyorum. Zaten iki haftadır sağlıklı karar alabilecek bir durumda olduğumu düşünmüyorum dağılmış bir durumdayım. Net bakamıyorum hiç birşey. Yapmam gereken herseyi rafa kaldırdım, işlerimi geciktirdim su an işimle ilgili problem yaşıyorum odaklanamıyoruö hic birseyler. 20 dakikalık bir diziyi bile aklımı vererek izleyemiyorum. Eşim tabi ki farkında hergün soruyor olabildiğince uzaklaştırmaya çalışıyorum olayları görmesin diye ama bence anlaması da yakındır
En İyi Cevaplar
+1 yılAslında bir çok insanın başına gelir. Bu ülkede insanların 5 yaşından beri evlilik te evlilik diye beyni yıkanır. 15 yaşında düşünmeye başlar ortalama 30 za kadar evlenir. ne hayatını yaşamıştır. ne sevmeyi biliyordur ( sevmiş aşık olduğunu sansa bile ) nede bir ilişki yaşamayı biliyordur evlendiğinde. Sonrasında bu insan eşini iyi birisi olarak seçse bile yaşamadığı onca şey vardır ki. bir süre sonra o yaşanmamışlıklar denk geldiğinde aklı karışır ve tekrar seviyorum der. tekrar aşık oldum der.. Ama bunu donanımlı bir insan ve hayatı yaşayarak yaş alan bir insan gibi pas geçemez. çünkü bu duygular yenidir. ve cazibesine kapılır. Örnğ hayatı defa istediği 10 tane arabayı almış birisi 11 cide aynı heyecanı duymaz. ama hayatı boyunca 1 arabası olmuş bir insan 2. de yine heyecan yapar.. :) Kısacası bir evlilik kararı almışsın hayatında. bu kararı neden aldığını bilmeden. ama yinede almışsın. doğru olan bunla devam etmen.. Ama böyle devam ettiğin sürece de muhtemel bu gitse başkası denk gelecek. :) kısacası 2. tercih kendini kendi hayatını ve duygularını seçmen olacaktır. muhtemel bu karar senin için bir hata olacak ama en azından senin bedenin senin kararın olacaktır.
64 Yorumla
Soran+1 yılKatıldığım pek çok nokta var. Hayatımda önceleri daha cok insan olmus olsaydı belki de bu başıma hic gelmezdi. Eşimle ben de hep cok erken tanıştığımı düşündüm. Ama hic bir zamn yanlış adam olduğunu düşünmedim. Hala da öyle ama insan en yakın arkadaşıyla ne kadar evlilik götürebilir ki durumuna da geldim. Bu başkasıyla tanışmadan cok önceydi. Ama su an hayatlarımızın şekil aldığı iş değişikliği yaptığımız garip bir durumdayız da eşimle, teknik olarak bile kopmam imkansız oldugum bir anda diyelim. İşin bir de bu yanı var. Böyle olduğu için sanki bir parça daha zorunluluk gibi geliyor. Bu da beni daha cok gitme istemeye yöneltiyor
- +1 yıl
anlattığın gibiyse zaten gitmek değil kalmayı düşünmelisin. Çünkü duyguların ne kadar çok ve gerçek gibi gözükse de. bir süre sonra sıradanlaşmayacağını bilemezsin. ve genelde sıradanlaşır. kısacası önünde büyük riskler var. 15-25 arasında olsan hiç düşünme bile derim. bırak git öbürüne ama şu an ayrılıp yeni ilişkine başlasan onun sonunun senin istediğin gibi olma olasılığı çok düşük.. bu herkeste aynı zaten 10 defa dersin 1 tane çıkar gibi :) kısacası Ben olsam riskler bu denli büyük iken kırar dizimi otururdum. :) Kısacası hayat senin :) varsa enerjin bunları da biliyorsun artık. hamle yapabilir veya yapmaya bilirsin. ama ne yapıyorsan yap bunu düzgün bir şekilde yap derim. bu seni pisliklerden ayıran şey olacaktır.
Soran+1 yılBen hep eşime dürüst oldum, söylememek için kendimi zor tutuyorum. Ama mantık cercevesinde herkese herseye zarar vereceğim. Zaten ben karsımdaki adamı reddettim, kararımı almışım. Ama kararıma uyma konusunda sorun yasıyorum.
- +1 yıl
Bence sen kararını vereli çok olmuş. sadece bu kararını anlamlandırmaya çalışıyorsun. şu an bile zaten aldatmış sayılırsın bence :) bu yüzden otur ve bir karar ver derim.. ve bu karar her ne olursa olsun ona saygı duy. bu kafa ile zaten max 3 aya patlar. insan kendisi ile savaşır ise her zaman kaybeder. bilgine.
Eşin dört dörtlükse sen bela arıyorsun resmen. Hani senin başkasına aşık olma gibi bir hakkın yok. Eşin seni dövse sövse ilgilenmese başkasına gönlün kaymasına hak verebilirim ama aldatmana yine hak veremem boşanmak gibi bir tercihin var çünkü. Başkasında tutku aramak yerine eşinle evliliğini canlandırmaya bak yeni heycanlar kat. Bunun için çabalaman gerekiyor. Ha diyorsan ki ben eşimi istemiyorum boşanacaksın kiminle aranda ne varsa ona gideceksin. Böyle adamlarada boynuz takmayın be.. Ahın altından kalkamazsın.
160 Yorumla
+1 yılSize akıl verecek değilim. Yaşça büyüksünüz ama şunları söylemek istiyorum. Bir insan doğru kişiye aşık olmaz. Eşinizden ne güzel bahsediyorsunuz. Demek ki sizi seviyor ve üzmemiş. Ama diğer adamla ilgili tek birşey söylüyorsunuz. O da aşık oldum. Onunda iyi biri çıkacağını sanmıyorum. Pişman olursunuz eşinizi bıraktığınıza. Madem duygularınız azaldı. Söyleyin eşinize romantik ortam ayarlayın. İyi bir gün geçirin. Eşinizdeki bastırılmış duygularıda gün yüzüne çıkarırsınız. Allah yardımcınız olsun.
104 Yorumla
Soran+1 yılEvet aşık olunan hep yanlış insanlardır. Oysa sevdiğin ve iyi anlaştığın kişilerle ömrünü geçirebilirsiniz. Yaşın önemi yok canım yeri geliyor 5 yaşındaki çocuktan birşey ögreniyprsunuz. Yargısız yaklaştığın için teşekkür ederim ayrıca.
- +1 yıl
Rica ederim her zaman 😌
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
152Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa boşanacaksın, ya bir yasak aşk hikayesinin başrolü olacaksın.
110 Yorumla
+1 yılOlanları öncelikle onaylamadigimi söylemek isterim lakin sizi yaftalamak ya da yargılamak kimsenin hakkı değil ve benim de degil. Ben derim ki eviniz de huzur var ise ve her hangi bir siddete maruz kalmiyorsanız ve eşiniz sizi el üstünde tutuyorsa bence bir an önce silkelenip yasantınıza devam edin. Ne bileyim eşinizde bir seyler görmeye çalisin, bir seyleri cok zor olsa da deneyin, alevlendirin derim. Zira eger bir adım ötesi hayatınizi cikmaza sokacak ve bir daha dönüsü olmayan bir yola gireceksiniz. Ben inaniyorum ki siz bunu basaracaksiniz. Mutluluklar dilerim.
63 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim böyle bir desteğe ihtiyacım varmış. Bunu hic bir arkadaşıma da anlatamadım. Tek basıma mücadele ediyorum.
- +1 yıl
Rica ederim, bu hayat ve herkesin bir dönüm noktası bir imtihanı var. Her sey gönlünüzce olsun.
Soran+1 yılEvet ben de büyük bir sınav veriyorum. Teşekkürler sizin de
+1 yılEşini asla aldatamazmış 😂😂😂 kızım aldatmışsın aldatacağın kadar zaten görmek için bahane üretmek, görüşmek, evli olduğunu gizlemek, başkasından hoşlanıyor olmak... bunlar hep aldatma oluyor işte illa başkasının koynuna girmen gerekmez
221 Yorumla- +1 yıl
Helal sanaa
+1 yılEşin madem ailen madem bu kadar destek oluyor ve sorununuz yok bence aşık olduğunu sandığın kişiyle iletisimini ve onu görmeyi kes Allah seni sınıyor ve eşine yönel onu şaşırt aranızdaki tutku karşılıklıdır. üşenme ilgilen dikkatini çek , Sevdigin insanla aranizdaki aşkı alevlendircek olan sensin süprizler yap Belki senden bekliyor ya da aklına gelmiyor her şey tek taraflı olmaz ki. bir zaman sonra ilişkiler monoton oluyor ama bu senin başka birine aşık olduğun anlamına gelmiyor ki. Empati yap sen sevmiş olsan o aldatsa ne kadar kötü hissedersin kendini bir başkasını düşünme yuva yikanin yuvasi olmaz yuvani yikma. Rabbim nefsimizi şeytandan korusun.
64 Yorumla
Soran+1 yılEvet hep koyuyorum bu durumu duygusal olarak kaldıramaz. Ona hayat boyu üzüleceği birsey vermiş olacağım ve haketmiyor.
- +1 yıl
o zaman aldatma kuzum yapma şeytan vesvese veriyor bizede oluyor eşinden vazgeçme.
Soran+1 yılBen de bunun icin ugrasıyorum canım tesekkürler
- +1 yıl
rica ederim canım
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeyin sınavı ya? Eşinden sıkılmışsın yeni macera peşindesin neymiste sinavmis nankör olmayın bu kadar ya adam seni seviyor değer veriyor bulmuşsun bu devirde böylesini hiç tanımadığın bir adama karşı ilgi duyuyosun bence kendine gel eşinin kıymetini bil haa olmuyor mu boşan git ne halt yersen ye yazık üzülüyorum akşama kadar eşek gibi sizin gibilere bakmak için çabalıyorlar bende evliyim eşim görevde bir gidiyor aylarca gelmiyor ama ben hergun dua edip onu bekliyorum çünkü o benim hayat arkadaşım sadakatsizlik yapmam insanligin bir gereği bu.
101 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun senin gibi bayanlar kaldımı👍👍
Sadakat yeminini bozmayın. Aşk herkesin başına gelebilir lakin evli olduğunuzu o kişiden sakladığınız için kandırmış oluyorsunuz. Eşinizede yazık madem çok seviyorsunuz eşinizi bu düşünceden vazgeçin güzel temiz iyi kalpli bir eş bulmak herkesin nasibi değil eğer ki çocuk varsa zaten sorunuzu şiddetle kınarım. Vazgeçin bu düşünceden ve birbirinizin kıymetini bilin her şey Tutku değil ve siz evlenirken bir söz vermişsiniz eğer anlaşamıyor yapamıyorsanız boşanın sonra ne yapmak istiyorsanız onu yapın ama bundan öte siz zararlı çıkarsınız hayatınızı daha da mahvetmeye gerek yok.
40 YorumlaBunu soracaksınız ve anlayış gösterilmesini isteyeceksiniz.
Fedakarlık yaparak size en güzel hayatı eşiniz verecek ama düşünceyle de konuşarak da olsa onu aldatacaksınız, buna da aldatmayı düşünmüyorum diyeceksiniz.
Utanıp, bu yaşadıklarınızı cehennemin dibine gömmeniz gerekirken gelip burada herkese anlatarak;
1. Masum görünen, aldattığı konusunda üzerlerine toz kondurulmayan kadınlara da güven duyulmayacağını,
2. Böyle bir ailede hanım olma sorumluluğunu yitirdiğinizi,
3. Kadınların şımartılınca sonunun nereye kadar varacağını,
4. Eşinizi hak etmediğinizi göstermiş oldunuz.
Ama bir madde ekleyeyim.
Allah'tan sizin gibi kadın sayısı çok az ve geri kalanı namusu ve edebiyle yaşamaya devam ediyor...50 YorumlaBak, eşin ortalığı velveleye vermeyecek bir tipse, söylemen senin üzerinden büyük bir yük alır. Beraner üstesünden gelirsiniz. Ha bu olgunlukta değilse ikinci çareye geçmel zprundayız.
Aşık olduğun kişiyşe aranızda cünsel/duygusal bir gerilim var. Bu suya akacak bir yol vermen gerekir. Bu gerilimi, çok ileri gitmeden aazaltman gerekir. Çocuğa söyşe, senden çok hoşlanıyorım ama evliyim de. Bunum bir çözümünü düşünecem de. Bişiy çözeceğinden değil, ama bu vaadler kendini rahatlatmak için.
İki çözüm önerisinde de önemli olan yalnız kalmaöan, hissetmemen, içinde bastırdıkça kanser eder nu durum
İşin zor, kolay gelsin valla17 Yorumla- +1 yıl
hangi eş olursa olsun kimseye söylenmez başkasına aşık olunduğu
karşılamaz ama olgunlukla karşıladı diyelim o evlilik yine yara alır illaki tatsızlık olur
söylemesi hiç mantıklı olmaz her açıdan , eğer bosanmayacaksa - +1 yıl
Hayatında kaç kere böyle bir şey yaşadınız da atıp tutuyotsunuz. Kadına demediğini bırakmamış millet.
İnsan duyguları karmaşıktır. Tabii ki olhunlukla karşılaöaz, aöa şoku atşatımca kaybetmek istemediği eşi için elinden geleni de yapacak adam. Bu kadar basit.
İnsanları yargılamayın hemen. - +1 yıl
adam boşanmayı da isteyebilir buna ne dicen
bazı şeyleri yaşamadan da neler olabileceğini etrafımızda görerek duyarak az çok tahmin edebiliyoruz
illa yaşamak gerekmiyor yani
- +1 yıl
Kaç kişi anltabilir böyle bir durumu. Amca "saçmalam kızım, kendine gel, unut onu" denir. Bu da hiç bir boka yaramaz, kişi iyice yalnızlaşır. Yalnız hissettikçe pişman olcağı şeyler yapabilir.
İleride pişman olacağı bir şey yapmasını engellemekse niyet, tarafların "daha olgun" davranma ihtimaline oynamak.
Benim de arkadaşımın başına geldi (kadın), ona benzer şeyşer söylemiştim. İşe yaradı, hoşlandığı çocuğa söyledi falan heyecanı gitti.
Sonra benim başıma geldi. Sevgilime söyledim, "olur böyle şeyler her ilişkide, iyi oldu söylediğin" dedi, ağladım vs, ama rahatladım. Sonra ben de gereksix buldum, heyecanım bitti.
Soran+1 yılDuygularımı açıklarsam en azından bir rahatlama olacağını düşünüyorsunuz. Denemeye değer gibi. Aynen söylediğiniz gibi uzak durmaya çalıştım yalnızlaştım, başka arkadaşlarımla Konuşurken bile yalnız gibi hissediyorum bir süredir. EşimE bunu söylersem çok üzülür ve çok yıkılır hassas bir insandır. belki benden ayrılmak istemez hala ama aramız hic bir zamn eskisi gibi olmaz tabi.
- +1 yıl
demek istediklerimden biri buydu.. aranız eskisi gibi olmayabilir
- +1 yıl
Sen bunu eşine açıklarsın, herif yıkılır, evet. Ama ondan sonra eşini geri kazanmak için taklalar atman gerekebilir. Ki seviyorsan yapabilirsin.
Ama olmayabilir de. Dediğim gibiduyguşar karmaşık. Keike ekonomik özgürlüğün olsa da, hayatınla ve çovuğunla ilgili daha cesur kararşar alabilsen.
İşin zor
+1 yılHem ayranım dökülmesin hem de... yazık cidden yazık yani. Nasıl beceriyorsunuz evlendiğiniz kisiye karsi duygunuzu yitirmeyi. Hayır yani anlamıyorum evlenip boşanmak bu kadar kolay mi oldu bu devirde her yerde aynı muhabbet. Evlenmek demek zaten hayatının askini buldum artık noktayı koyuyorum demektir. Yaptığın çok yanlış affedilecek yanı yok yani git esine bu durumu söyle affetmesini de bekleme. Şahsen benim eşim böyle bir şey yapsa ne kadar seversem seveyim aynı evde kalmayı bırak aynı mahallede bile oturmam onunla o saatten sonra
20 Yorumla
+1 yıl"Kendisi benim evli olduğumu bilmiyor, söylemedim" yazmışsın, orada okumayı bıraktım. Bilseydi de aykı midesizlik olurdu. Senin başka arayışlara çıkmadan önce eşin ile bu durumu konuşman gerekiyordu, ya en azından olmayacağına çok inanıyorsan boşan. Ama bu yaptığın, peynirlik.
69 Yorumla
Soran+1 yılEvet bilmiyor. Çok aynı ortamda denk geldiğim bir insan, birini aramıyordum. İstemeden gelişen bir durum aramızda böyle bir çekim oluştu.
- +1 yıl
Ne olursa olsun bu yaptığın eşin açısından acı bir durum olduğu gerçeğini değiştirmiyor.. Ya eşin ile kalmak istiyorsan bunu anlat, kalmak istemiyorsan boşan ve karşı tarafa durumu anlat.
İkisini idare edeyim derken elindekinden de olacaksın, ve tanıştığın kişi belki sana sahip çıkmaz bile. Ki şu an o kişi de duygusal bir ilgi varsa evli olduğunu öğrenince yerini cinsel ilgiye bırakacak, kısaca kullanılacaksın.
Soran+1 yılİkisini idare etmek gibi bir düşüncem hiç olmadı. Karşımdaki kişi de bana karşı büyük bir tutku duyuyor değer veriyor anlayabiliyorum ama ögrenirse ne yapar bilmiyorum.
- +1 yıl
Söyle, öğren..
Soran+1 yılAslında söylersem belki benden uzaklaşan o olur. Bana da seçenek bırakmaz.
- +1 yıl
Olabilir.
- +1 yıl
@REDHOTLINE07-9 he sen de o kadar şeyden geldin benim yorumuma tutuldun değil mi? Kusura bakma ama böyle düşünmemizde 1 sizin payınız var ve 2 ben sadece başına gelecekleri anlatıyorum. Ben her ne kadar Avrupa da doğmuş büyümüş biri olsam da, bu soruyu ve bu sendeki zihniyeti kabul etmiyorum. Ya sen aldansan ne olur aldanmasan ne olur, allasen? :D
- +1 yıl
@REDHOTLINE07-9 ben de cevabımı verdim, böyle düşünmemizde sebep olan zaten sizsiniz dönün de kendinize bakın, biz niye böyle düşünüyoruz diye.
- +1 yıl
Ya sen neyin kalitesinden bahsediyorsun he? Evet erkekleri kastediyorim, hepinizi olmasa da çoğunuzu çünkü çoğunluk daha ağır basıyor. O önünüzdeki kadar beyniniz çalışsa zaten sorun olmayacak. Kimseye ve hiçbir şeye, bir şey söylüyorsak şahit oluyoruz, duyuyoruz işitiyoruz. Doğru olan dediğin nedir? Şunu bana önce bir açıkla, ondan sonra kalitemden devam edebiliriz.
+1 yılGörün nasıl kızlarla evlendiğinizi size sonuna kadar bağlı olacaklar dururken. Aldatmam demişsin aldatmaya başlamışsın bile onu görmek için bahane bulup görmeye gidiyorum demişsin aldatıyorsun işte temellerini de atmışsın karakterli insan bunu yapmaz ya ayrılır ya eşine söyler. Bir de gelmiş aldatmıyorum diyor ya kendini sevimli gösterecek ya! Acaba suçunun farkında olmayacak kadar mı algın yok... Kalbin aldatıyor eylemlerin de..
71 Yorumla- +1 yıl
Acıyorum erkeklere
Bir kaç yıl önce bağdat caddesinde bir restoran da çalışıyordum Komi olarak. Bir süre sonra bir komi daha işe başladı çok sevdi işi zamanla, derken ramazanlıkta aşırı yoğun oluyorduk bu çocuk boşları indirdi mutfağa dedi ki yeter artık bu işten çıkacam ben başka iş bakacam. Bizim bulaşıkcı İsmail abi vardı. Dedi ki, oğlum sanma ki yeni iş yerin buradan daha iyi olacak.
54 Yorumla
Soran+1 yılVe inanın ben de sanmıyorum daha iyi olacağını. Cünkü eşimle karakterlerimiz cok uyusuyor
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk kalp işidir onu sapık cinsel duygularınla kirletme göz ise gördüğünü kalbe aktarır sen kocana sadık bir kadın olsan bahane üretip onu görmek yerine evden çıkmayıp onu görmemeyi seçebilirsin ! Oh ne güzel be adamla evlen bide her fedakarlığı yaptı benim için herşeyden kıymetli de diğer taraftanda gözün başkasına kaysın var mı ulan öyle ! Kendini kandırıp savunma psikolojisi yapıyorsun ! Senin gibi namussuzları Allah kimseye vermesin namus dediğin sadece bacak arasında değil en büyük namus kalpte ve gözdedir bir kalbine sahip çıkamıyorsan öl Çok yaşa daha iyi aşkı bilmiyorsun konuşuyorsun falanda deme ben kralını yaşadım ömrüm gitti bir aşk yüzünden 3 günlük hevesleri aşk sanan senin gibi iğrenç bir mahluk yüzünden hemde !
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKocan seni gebertirsede kimse kadın cinayeti falan demesin sende gebermeyi haketmiyorsan daha kim hakedecek ki ! bir yatmadığın kalmış adamla kaçıp kaçıp onu görüyomuşta falanmışta ama aldatmazmışta Allahım aklıma mukayyet ol ya
+1 yılTum yorumlari okudum cevaplarini da gordum. sen zavallinin birisin. Hem esim esim diyorsun hem oburunden vazgecmiyorsun. vazgecmek de istemiyorsun. Boyle sacmalik olmaz. Sizin gibiler yuzunden igrenclesiyor dunya. Eşini sponsor olarak görüp fingirdeşmeyi digeriyle yapiyorsun. ( ruhen aldatiyorsun). Kaşınma bence. Kadin cinayetlerine karşıyım ama eşin böyle bir seyi duyunca sinirden ne yapacagini bilemeyebilir.
43 Yorumla- +1 yıl
Bence sen uzulmus gibi yapiyorsun ama hic de uzulmuyorsun. kendini de avutuyorsun. basliga baksana. asik oldum yardim edin. :) ne yapalim sen fingirdeseceksin diye gozculuk mu yapalim. kocani mi oyalayalim. Ne diyon onu soyle.
Soran+1 yılBen düşündüğünüz gibi olsam gidip aldatabilirdim. Ben eşime üzülüyorum zaten. Burda boşansam mı, acı çekerek beklesem mi hislerimin geçmesini bunun kararını almaya çalışıyorum. Neyse sizin gibi at gözlüklü insanlar yok sadece bana yardım edip yol gösteren insanlar var sagolsunlar.
- +1 yıl
Sen cikis yolu aramiyorsun. Sen senin gibi dusunup yuru be kizim diyecek turde insan ariyorsun. Ruhen aldatiyorsun dedim. Tum yorumlarin celiski dolu. Hem esim esim diyon hem digerine yaklasiyorsun. Teselli ariyorsun. Ben de bu tur bir iliskti tasvip etmedigimi soyluyorum.
Zaten insanlar sonuna kadar aşık kalmıyor. Aşk bir yerde bitiyor kalan sevgi saygı fedakârlıklar. Tamam anlıyorum sizi ama olmazzz. Eşin öyle birisiyse hiç olmaz. Yani kötü olsa yapılmaz tabi de. Hem o adam da evli olduğunu bilmiyor bilse o da istemez. Nefis ve şeytan yaptırıyor. Lütfen dua et kendine çeki düzen ver. O adama da söyle. Söylediğin takdirde o da seni istemeyecektir doğal olarak.
34 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de açıklamayı düşünüyorum. farkındayım bu sefer ne kadar cok sevsem de sonuç sevgiye dönüşmesi, işte öyle bir durumda kaldığımda ben eşimle çok uyumluyum biz birbirimizin en iyi arkadaşıyız. Ve aynı çevreye yasama aidiz. Mesela yeni kişiyle Farklı dünyalardanız..
Soran+1 yılBelki evliliğimiz bitmez ama su andan cok cok daha kötü bir noktaya gider. Böyle şeylerin geri dönüşü de olmuyor.
+1 yılEşimden başka hiç bir dayanağım yok, başka kimsem yok gibi konuşmuşsun. Anladığım kadarıyla eşin senin hayatın olmuş, arkadaşın, sırdaşın, annen, baban olmuş. Bence senin arzuladığın bir hayat var ve bir adamın sana azıcık ilgi duyması sana bu konuda umut veriyor. Seninkisi aşk değil bence sadece kendini uzun zaman sonra özel hissetmişsin ama ne olursa olsun tanımadığın birine sadece anlık karmaşık duyguların için senin hayatında bu kadar önemli bir adamı harcamaya değer mi? Eşin senin hayatın olmuş ne yaparsan yap anlık bir haz için, ne olacağı belli olmayan bir gelecek için hayatını riske atma, eşini kaybedersen hayatını kaybedersin. Elinden geldiğince bu adamla az görüş ve eşinle özel zamanlar geçirmeye çalış. Eşine kendini özel hissettirmelisin. Emin ol çok daha mutlu olacaksın ve kısa süre sonra aklına bile gelmeyecek bu adam.
21 Yorumla
Soran+1 yılYeni kişiyle eşimle kurduğumuz hayatı yaşayamayız zaten Farklı dünyaların insanlarıyız. Kendisi de iyi biri farkındayım ama bizim olmayacağımızı biliyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı.
+1 yılBu maymun istahliligin sebebi ne hiç anlamıyorum. Evlendiğin insanla zorla da evlenmemissin, valla yazık kocana. Söyle de boşanin gitsin. Öteki adama bari evli olduğunu söyleseydin, en azından onun biraz şerefi varsa senden uzak dururdu. Yazık gerçekten, eşine çok üzüldüm
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. Bazen diyorum ki gerçekten bu mutluluk insanlara fazla fazla gelince de ne yapacağını şaşırıyorlar senin yaşadığın hayatı kaç kişi yaşamak istiyor biliyor musun ihanet illa cinsel bişey yaşamak değildir kafanda kalbinde zaten ihanet etmişin sen bedenen etsen ne olur etmesen ne eşin için üzülüyorum şu an herşeyden habersiz yaşıyor garibim işte niye evlenmiyosun diyen kişilere bu insan çok iyi bir örnek
32 Yorumla- +1 yıl
"Evliliğin değerini bilmiyorlar diye evlenmiyorum"; bu aslında şu anlama gelmiyor mu; "evliliğin değerini bildiğim için evlenmiyorum". O nasıl bir paradoks? :)
Aklını kullanıp sakin olmaz isen yolun sonunda bir eşin bile kalmayabilir. Dikkatli ol ve kendine gel bence ya eşinden boşan git o arkadaşınla hayat sür ( ki oda seni bir müddet sonra bırakır ) ya da aklını başına al ve eşinle bir şekilde hayatını düzene koy. Duygularını biraz bastırman gerekiyor 18 yaşında liseli aşık değilsin. Cahilce bir karar hayatının altını üstüne getirir. Umarım doğru olanı yaparsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Haklısın hayatımın alt üst olacağı kesin böyle düşüncesizce hareket edersem.
+1 yılMerhaba,
Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tövbe edenlerdir. Rabb'im tövbe edenleri sever. Evli olan biri eşinden başkasına aşık olamaz! Olsa da bu aşk olamaz! Ya onu aklından çıkar ya da eşinin hayatından çık!30 YorumlaHayatın boyunca pişman ve kendini kötü olarak hissetmektense evleneceğindem eminsen boşanabilirsin ama emin değilsen adama yazık edip daha çok yıpratma ikinizi de umut ve bir daha görme görüşmemek için çabala çünkü her gördüğünde daha çok yıpranacaksın. Umarım bir çözüm bulursun.
02 Yorumla
Soran+1 yılİş dolayısıyla iki kere daha göreceğim. Ondan sonra bir daha görüşmemeyi düşünüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılBence elde ettikden sonra yaptığına nefret edicek ve bir gün gelicek ondan da soğuycaksın. Buna göre de yapıcağın şeye değmez belki sen soğuduğunu düşünüyorsun ama eşin seni hala çok seviyordur. Bir adamın hayatını mahv etmek istemezsin her halde. Başarıcağını yeni sevgiliye nefret ederek eşini yeniden seviceğini düşünüyorum. Lütfen yalnış bir şey yapma. Seven başka bir insanda üzülsün istemeyiz🤷♂️
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de üzülsün istemediğim için duruyorum. Yoksa duygularıyla hareket eden mantıcıyla karar almayan bir insanım. Eşimi tıkamak olmasa hayatımı değiştirmem gerekse yine de duygularımın peşinden koşarım. Ama eşim bunu kaldırabilecek bir insan degil duygusal olarak. Onu üzmeye hakkım yok kendi bencilliklerimle
- +1 yıl
Seve bileceğine inanıyorum zaman ver.
geçmiş olsun malesef oluyor böyle şeyler ve senı tebrık ederım kötu bırseyler yasamadıgın ve bu konuda yapman gereken. aşk gecıcıdır aynı tutku ıle esıne asıktın.. oyuzden bana kalırsa eşini sev tekrardan aşık ol. onada söyle gönlunu celsın bıraz. ve o karsı taraflada neolursa olsun ıletısımını kes. ama dıyorsan eşim degılde o. ozaman eşinden ayrıl. v. allah hidayet versin..
04 Yorumla
Soran+1 yılAmin haklısınız. İkisinden biri olacak ama ben seçimimi yaptım. Karşı tarafa uzak dur ben istemiyorum bile dedim reddettim ama anlıyor hareketlerimden, uzak da durmuyor
- +1 yıl
sen uzakdur.. lutfen dınle benı abı kardes ne dersen ama sen gerekırse numaranı degıstır bırak lutfen. ya esınle tanıstıgın zamanları hatırla. mutlusun zaten onla. bugun o adamıda esınıde sevmıyorsun. bır gönulde ıkı cıcek yetısmez.. bunu unutma bugun benı tanısan bana asık ederım senı. ınan buna. oyuzden kalbını kılıtlı tutman gerekır... allah yardımcın olsun. bu sınavdır.. allah utandırmasın.
Soran+1 yılBir iş dolayıysıyla yollarımız keşişti kendisi iki kere daha görmem gerekecek. Ondannsıneası daha kolay diye umuyorum. Cok tesekkürler
- +1 yıl
ınşallah gecsın.. kurtul. gunah evlılık ıcın okadar zahmet edıyorsunuz okadar yuva kuruyorsunuz. sadece kıvılcımınız bıtmıs. oda olur esınızle tekrar yasamanızlazım dans kursuna gıdın gulun sınemaya gıdın. sevısırken bıle farklı seyler yapın gerekırse aıle terapıstlerıne gıdın..
aldatma sadece bedenle olmuyor. baskası ıcın goz yaşı dökucek kadar bağlanmıssın. aynı durumu eşin yapmıs olsaydı kıyametı koparırdın. ayrıca diğer kısı evlı oldugunu dahı bılmıyor belkı sen evlısın dıye konusmak ıstemıycek. belkıde oda bır kraktersızlık yapıp sorun olmıycak dıycek. eşinle konus ve yollarınızı ayırın ona bu acıyı yasatmaya hakkın yok.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşım. Değil tutku Benim evliligimde cinsellik yok diyebilirim. Bende heran birisine kapılcam diye cok korkuyorum. Ama aynen yazdığın gibi eşim benim herseyim. Ondan vazgecemem. Sende bir hata yaparsan pişman olursun uzaklaş o kişiden. Eminim cinsellik yönünden bizden daha iyisinizdir. Hersey tutku mu? aşık oldugun kisiyede duygularin degisicek tutkun biticek. Dikkatli ol benden sana abla tavsiyesi
317 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@SırrıYok 8 yıllık
Cevap sahibi+1 yılAma sanırım soruyu sorana sordun bunu
- +1 yıl
8 yılda neden cinsellik yok ki diye düşündüm
ama hiç bir sebep aldatma hakkını vermez
Ayrılma hakkını verir ama
Seni tebrik ediyorum - +1 yıl
Beni de büyükler evlendirdi haberim bile yoktu
Cinsellik görev icabı sevgi hiç yok ama saygı var aldatmak insana göre değil işine gelmiyorsa ayrılacaksin
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağolun. Ben de uzaklaşmaya kendimi uzaklaştırmaya çalışıyorum inanın her an. Durum bir yıldıe böyleydi. Ama ilk defa bu kadar karşı koyamadığım bir durumda karşılaşıyorum. Daha önce hiç böyle bir duyguyla mücadele etmediğim için bocalıyorum.
Soran+1 yıl@l-o-v-e insallah yapabilirim
+1 yılEşin ile tutku kalmadıysa aranızda yaratmalısın. Onun ile yeni şeyleri denemelisin. Ancak bu şekilde bu mayhoş aşk hissini bastırabilirsin. Baktın yaptığınız çılgınca olan yeni olan hiçbir aktivite seni ona bağlamıyor derhal kendine düzen kur ve boşan!
10 YorumlaAman ne büyük sınav veriyor aldatmazmışta🙄Duygusal anlamda aldatmışsın fiziksel mi olması lazım aldatma olarak sayılması için?🙄Bunda bir yardım edilecek durum yok evli olduğun adama da rol kesme seviyorum diye yazık... sonu nereye varır tahmin olarak sen yine koşarsın bir heyecan peşine boşanırsın o kişide tekmeyi basar ortada kalırsın. Eşinden boşandığın için pişman olursun yine burada sızlanırsın. Hikaye böyle akıl mantık lazım size beyin felan.
20 YorumlaNe kadar sacma birisin. Evliymissin. Bir de yedek mi tutuyorsun. Neymis esimden vazgecemem ama oburu de olsun. Esine soyle ayril. Oburunden darbe yersen gel tekrar esine. Biz burdayiz yazarsin. Eski esimi nasil elde ederim diye sor bizlere.
80 Yorumla
+1 yılUlaşamadığımız şeylere değilde elimizde olanlarin değerini bilmeliyiz ancak elimizdekini kaybettikten sonra değerini anlatsak çok geç olur hemde çok geç bu yüzden vazgeç böyle şeylerden üç günlük dünya onunla yatsan kaç kez yatacaksin eminol bikacaksin bırakacaksın yaptığını bir ömür unutamayacaksin birde esin ogrense onu nasıl uzersin bir düşünsene
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılo kişiyi doğru düzgün bile tanımıyorsun amacı belkide sadece seni kandırıp tavlamak gelip geçici bir hoşlantıdır belki de. Kocan konusuna gelirsek mağdem sevmiyorsun onu boşanmanı tavisiye ederim, evli bir kadının bunu yapması beni üzdü açıkcası ikinize de yazık.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılElinin körünü et ne edecen, sen gibi kadinlar çok ve şeytana çabuk uyuyorsunuz, Allah seni bildiyi gibi yapsin, o adam için eşinden ayrilacan, onla iken tekrar başkasina aşik olacan, bide kalkip erkekler şöyledir böyledir diye dert yanarsiniz, senin gibiler varsa erkeklerin ne suçu var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıçayım aşkına ya. Ulan bir insan olun be. Bu kadar zevkinizin köpeği olmayın.
Kocan başka bir kadına "aşık" olsa ne yaparsın?
Abartmayın her şeyi, boş muhabbetlere bu kadar kafa yorma ailene, bak işine bak.92 Yorumla- +1 yıl
Tbrk
- +1 yıl
Helaall sanadaa
+1 yılBnce artik onu unut. esine falan soyleme. sakin ihanet etme cezasi agir olur. herkez asik olur ama illaki beraber olacaginiz anlamina gelmez. bu sadece tutkudur. ve onu yenebilirsin. mesela onu gormemeye calis. kendine onu unutturacak seyler bul. esinle daha cok vakit gecir. unutabilirsin bnce.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence 1-2 hafta sürekli kocana ilgi göster, mümkün olduğunca aklına ondan başkasını getirmemeye çalış, bir yuva kolay kurulmuyor ama yıkması çok kolay , eğer eşinizle aranızda bir sorun yoksa , bence kocana daha çok yaklaş. Bir erkek olarak, bu durumda kalsam , asla kaldıramam...
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam bunu deneyeceğim. Sizlerin yazdıkları dolayısıyla da haklısınız, eşime yönelip bu durumdan uzaklaşmam lazım.
Senin durumunda olan evli biri vardı oda birisi ile böyle hisler içindeydi eşinin yaptığı herşey ona itici gelmeye başlamıştı mevzu ne biliyormusun yasak olan insana tatlı gelir o kişi seni dinler seni anlar seni onaylar o yüzden gözün kör olur hiçbir şey görmez olursun
09 Yorumla
Soran+1 yılBu da şey gibi annelerimiz bizim için onca eziyet ceker, bir tanıdık gelir bir anda istediğin hediyeyi alır çocuksundur bu teyze annemden iyi ya dersin. Oysa gerçekte annen bunu defalarca yapmıstır ama dışarda güzel bir jest gelince hic yapılmamış gibi görünür..
Soran+1 yılPeki onların sonu ne oldu?
Soran+1 yılEvet Nası başarmış yani acaba :)
Soran+1 yılEvet uzaktan hersey güzel. Ben zaten uzun süreli gideceğini bile düşünmüyorum cünkü birbirimizi iyi tanımıyoruz bile. Oysa eşimi cok iyi tanıyorum.
+1 yılEvlilikten soğutuyorsunuz adamı gerçekten bırakın bu işleri ya kıyamet gelse de kurtulsak birde masum gibi anlatmışsın bu ne rahatlık pes
70 Yorumla
+1 yılEşine söyle seni teselli etsin. Nasıl insanlarsınız siz ya eminim eşin ayağına paspas olmaya razıdır ama senin şu yaptığına bak.
70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 852 cevap paylaştı.
+1 yılEşinden vazgeçmiş değilsin sadece heyecan arıyorsun. Böyle bir şeyin peşine takılmak seni pişman eder. Monoton ilişki ve evlilik hayatına biraz renk katarsan eğer, o yasak ilişki sana bu kadar cazip görünmekten çıkar.
11 Yorumla
Soran+1 yılBizim hiç bir büyük problemimiz yol sadece her evlilikte olan ufak tefek şeyler. Ben de bu yüzden boşanmayı düşünmüyorum bu istekten kurtulmaya çalışıyorum. Ama bu kadar problemsiz hayat da beraberinde monotonlugu getiriyor heyecanı kaybettiriyor. Ben bir yıldır böyle ruhsuzum zaten. Ama hic kimseye ilgim olmadı su ana kadar.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe biçim bir kadınsın evlilik o kdar boş mu senin için sen yakında kocanıda altatırsın esra erola çıkıp pişkin pişkin anlatırsın eşin sana sadıkmı sen ona bak yok evliyim ama aldatmadım diyorsun başka birine aşıkm olmak aldatma değilmi. Sen ve senin gibiler yüzünden insanlar ahlakı bozulyor birde burda paylaşıyorsun utan utan
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunu bir erkek yazmış olsaydı yine aynı cevabı verirdim
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen eşini sevmememişsin baştan beri bana göre çünkü bu senin anlattığın mevzular genelde görücü usulü evlilliklerde görülüyor eşini beğenmeyip başka bir adama aşık olmuşsun işte olum dış görünüşe çok önem veriyorsunuz da bari evlenmeden istediğiniz kişiyi iyi seçin sonra böyle yavşaklık yapmayın senin yaptıgın bir erkeği aldatmaktır eşin bilmesin senin için iyi olmaz...
10 Yorumla
+1 yılŞimdi gelde evlen bu devirde, sadakat nedir bilmeden evlenmeyin. Boşan bence o evli olduğun adama acıdım.
60 Yorumlayasak olan her şey çok tatlı gelir mantıklı bir karar için dur düşün doğrusuyla yanlışıyla belki eşinden goremediğin ilgi boşluğunu kapattığı için aşık oldun zannediyorsun bekle en doğru kararı sen vereceksin burdaki insalar gibi seni yargilamiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Zaten kendisiyle iş dolayısıyla tanıştım, bu hafta iki kere daha görmem gerekecek ondan sonra kurtulabileceğim insallah.
+1 yılEşini aldatıyorsun zaten şu anda eşin etrafında dönerken sen hiç onun rolünü üstlendin mi herşeyi karşı taraftan beklemissin ve ayrıca evli olup ihanet ediyorsun ve buna o... Deniyor çünkü içinde var o... Yoksa yapmazsın...
14 Yorumla
Soran+1 yılBen de hala onun etrafında dönüyorum biz çok fedakarlık yaparız birbirimiz için. Ama sadece annem babam dostum kardeşim en yakınım gibi oldu çok seviyorum ama tutku yok oldu
- +1 yıl
Tutku yok oldu diye eşin varken başkasının kucağına atlama en hassas olduğum konu olduğu için ağır konuşabilirim özür dilerim ama bu durumdaki özellikle aldatan kadınlara acımıyorum çünkü bile bile şu an halen devam ediyorsun ihanete bari git söyle eşine boşanın bak bakalım o adam eşin kadar sana katlanıyor mu? Yüreğin varsa boşar öyle yaparsın şu wn yaptığını
- +1 yıl
Aşığım diyorsun ya git söyle eşine çok seviyorsun ve aşıksın ya git kocana söyle burda söylediğin gibi anca ihanet eder senin gibi o... lar inşallah sen söyleyemeden kocan senden önce öğrenir
- +1 yıl
Ve eşin kısasa kısas yaparsa sen katlanamazsın bence )
- Aşk İlişkileri konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılEğer bir ilişki yaşayacaksanız kesinlikle önce boşanın, evliyken yaşanmaması gereken bir durum, sonrasında eş öğrendiğinde hem büyük tepki hem de büyük bir çöküntü yaşanıyor, veya diğer kişiden uzaklaşmanın bir yolunu bulun.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Ayrıl,
Ve yeni sevgilin ile evlen,
Hiç bir şeye layık değilsin,
Bir daha da sadakat, bağlılık kelimelerini asla kullanma,
Bunlar senin için MODA süresi bitmiş kelimler..
.20 Yorumla Senin için ne yapabiliriz? Herkesin rutin giden hayatına yeni biri girerse ona ilgisi olabilir artabilir, bundan uzaklaşmak kişinin tercihi. Sen yakınlaşmayı seçmişsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılBeraber çakışa süreli calısşmak zorunda oldugum bir insan. Ama o da fırsat bulduğunda bir sorun çıkarıp beni görmek için kullanıyor. Şimdi bu hafta iki kere daha görüşmemiz gerekiyor. Bunun dışına çıkmak istemiyorum zaten
Eşimi aldatamam diyorsun ama onu görmek için fırsat yaratarak onu düşünerek zaten aldatıyorsun. Umarım eşin öğrenir kapının önüne koyar seni adama yazık
30 YorumlaEvlisin ve başkasına aşık oluyor sun evli olduğun adama yazık. Sanada yazıklar olsun sizin gibiler yüzünden yuvalar yıkılıyor sonra niye kadın cinayeti oluyor ya da kadına dayak böyle bok yedikleri için her kadını aynı tutamam ama kocanın yerinde olsam bunu duysam seni direk boşardım direk mezara çünkü senin gibi ler bunu hak ediyor..!
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Siz açıkça belanizi arıyorsunuz yetinin bazı şeylerle eşinizi o kadar meth ettiniz ki anlamdım bir kadın başka ne ister ne aşkı siz macera arıyorsunuz o adamin yerine kendi i koy bakalım ne düşünürsün yazık çok şey yazarım da neyse
10 Yorumla
+1 yılEşini senin yerine koy
ve dürüst ol ya kalbine göm kendine bile söyleme ya da adam gibi ayrıl eşinden
Aşk sevgi veya başka nedenler aldatmak için sebep değildir01 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru yol bu bir seçim yapmak. Ben bunu düşündüm ve eşimi sectim ama içimden atmaya çalıştıkça daha cok bağlanıyorum gibi
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHeyecan bitmiş ilişkinizde heyecan bittiği için boşluğa düştün kalk sirkelen Biz yuva kurmak için on Takla atıyoruz siz Yuvanızı da atıyorsunuz bırakın başkasına aşık oldum bu aşık oldum olaylarını evinizdeki insana sadık olun
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Eşinle çok büyük sorununda yoksa hafif bir boşlukta başkasına aşık olmayıp kendine gelmelisin..
Kendini karşı tarafın yerine koy, bu sana yapılsa ne hissederdin?01 Yorumla
Soran+1 yılBen haklı oldugumu düşünmüyorum zaten ortada öyle bir durum yok. Sadece baskasına aşık oldum..
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yanlış sularda yüzüyorsun. Nasıl uzaklaşabilirsen uzaklaş o adamdan. Eşine ondan eskisi gibi hoşlanmadığını bunun için hayatınıza yön vermeniz gerektiğini anlat. Ama sakın adamdan bahsetme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evli degilim. Ama evli cocukluymus gibi imkansizdi benimkide. Asla bu ihaneti beni ogluna isteyen aileye yapamam diyordum. Ama sonunda o tutkuya aska biraktim kendimi. 6 yil cabaladim. 6 yilin sonunda ikimizde pes ettik.
14 Yorumla- +1 yıl
Pes ettik derken
Soran+1 yıl6 yol cok uzun bir süreymiş gerçekten, bu kadar uzun süre baskasını severek mi yaşadınız merak ettim
Cevap sahibi+1 yılVazgecmeye calisarak
- +1 yıl
İyi yapmışsınız
Aşk İlişkileri konusunda 652 cevap paylaştı. Bence sen eşini aldat sonra yakalan sonra eşini bir güzel boşasın o adamın büyük ihtimalle hedefi senle yatmak yattıktan sonrada tekmeyi basmak sen aldat iyi olur
10 Yorumla
+1 yılUzun yıllardır tanıdıgım, cok iyi anlaştığım ve çok sevdiğim biri ile evliyim. Aramızda öyle büyük bir problem yok. Ama artık ona eskisi gibi tutkuyla bağlı değilim bir yıldır falan. Bundan sonrasını okuma gereği görmedim. Mutsuz olursun inş
20 Yorumla
+1 yılSenin duygularının aynısının bir benzerinin kitabını okumuştum. Beraber olduğunu sev diye. Alıp oku olur mu?
Eşinin kıymetini bil ve unut onu22 Yorumla
Soran+1 yılKitabın adı bu galiba, bulmaya çalışırım tesekkürler
- +1 yıl
Evet “Beraber olduğunu sev”senin hayatının aynısı
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. ülkece kafayı yedik :D Abla senide yakınlarda tvlerde görmeyiz umarım ' eşi 10 yerinden bıçakladı ' diye
20 YorumlaEşimi aldatamam diyorsun ama aldatıyorsun. aldatmak yatmaktan ibaret değil, senin bir baskasına asık olman bile aldatmak sayılır. eğer aşk meşk bitmişse bence boşan. yoksa çok acı çekersin ilerde.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bence geçici bir durum bu bir süre sonra herşey normale döner.
22 Yorumla- +1 yıl
İnşallah
Soran+1 yıl@Çapkınkurtt insallah
- Devamını Gör (161)
Devamını Gör(206)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?