Evliyim, başkasına aşık oldum. Ne yapmalıyım?

Uzun yıllardır tanıdıgım, cok iyi anlaştığım ve çok sevdiğim biri ile evliyim. Aramızda öyle büyük bir problem yok. Ama artık ona eskisi gibi tutkuyla bağlı değilim bir yıldır falan. Bu boşluk bir yıldır sürse de hiç başka birine ilgim olmadı. Ama şu an biriyle tanıştım ve donu bir yere varır mı varmaz mı bilmiyorum. Benden cok hoslanıyor kendisi aramızda cok büyük bir çekim var. Kendisi benim evli olduğumu bilmiyor henüz söylemedim. Aramızda hic bir şey geçmedi sadece onu görmek istiyor ve bu duygularımı bastırdıkça, daha çok aşık oluyorum. Eşimi asla aldatamam kendisi benim için dünyadaki herşeyden değerli ve ondan başka ailem yok, dayanağım yok. Ama bu durum beni daha çaresiz hissettiriyor ve yeni kişiye olan tutkum sürekli artıyor. Hep onu görmek için bir bahane buluyorum bazen uzaktan görüp gidiyorum. Her gün ağlıyorum, çok büyük bir sınav veriyorum. Yolun sonunda eşimle kalacağımı biliyorum benim tercihim belli ama gerçekten aşık oldum. Ne yapacağımı bilmiyorumm. Ve ben eşime hiç yalan söylemedim, içimden gelen eşime itiraf etmek ama bu onu maffeder. Bencillik yapamam o benim için çok fedakarlık yaptı ve yapıyor. Ama ona duydugum aşk degil artık. Lütfen bu süreç için bana yardımcı olur musunuz :( çok zor günler geçiriyorum.
Evliyim, başkasına aşık oldum. Ne yapmalıyım?