Canlar benim eşim Sadece işine önem veriyor onda bulamadığım sevgiyi Evime gelen tamircide buldum ikimiz mantık evliliği yaptık eşimle bu vakit geçirdiğim kişinin maddi durumu kötü ama çokyakışıklı birisi Ve kocamdan kat kat değer veriyor bana sizce yaptığım Ayıp bişemi onu ben tavladım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılyo aslında ayıp değil yatağını açman evli olduğun için kimse tarafından etik görülmez sen şimdi fantzi yaşıyor ve örnek oluşturuyorsun bu bi bakımdan kötü ama yaşamak istediklerini eşinle yaşasaydın belki daha bi tat alırdın unutma gizli olan herşeyçok heyecanlı olur buda peşinden koşulmasına neden olur istemsizce ve akıllara sığmayacak şeyle yaşarsın sonuç itibariyle yatakta nefeslerinizin birbiriylr örtüşmesi seni ve tamirciyi umutlandırırı ve bu konuda ikinizde deneyim sahibi olmuş oluyorsunuz bunun getirisi sadece yetinmemekle sonuçlanacak bayan:)
02 Yorumla
Soran+1 yılkocamla iliskimiz yok resmen sadece isle ugrasiyor is harici umrumda degil resmen ve bana deger vermiyor mecbueren baskssiyla oluyorum ve bana deger veriyor
- +1 yıl
işte eşinin seni görmeden yaşamsı seni buna iten sebeb ve korkularınla yüzyüze kalıp aslındaseni gizliden gizliye destekleyenlerle kendini aklamak istiyor olabilirsin bu açıdan ama şu bi gerçekki bayan evlilik kutsallığı yaşayamayanalrın hazin son öyküleri aldatmalr ölümler vs vs. bence duruşunzun belli olduğu iki kalıba sığamayacağınızı bi süreden sonra sizde eşiniz gibi olacaksınız ve beğenmeyeceksinz buda illaki boşanmaya gidecek ve şu an seni elde eden dokunabilen ve her istediğini yapan tamirci kardeşim inanın sizden daha çok artık hayatınızı isteyecek bu konuda deneyimlerime güvenerek yazıyorum size bence ya etik bir duruş sergileyip eşinizle herşeyi konuşmalı bu konuda istekleriniz her ne varsa gayuet ciddi olacak şekilde etkileyerekl konuşmalı veya sonuç odaklı net karar vermelisin:)
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıltadını çıkart... madem değer vermiyor, e sende değer görmeyi hakediyorsun. o zaman devam et...
03 Yorumla
Soran+1 yıltamam teşekkürler destek yorumu icib
- +1 yıl
Rica ederim. Gerçek bu... Onda yoksa, başkasında var.. Bu kadar basit...
- +1 yıl
EİG için teşekkürler... Aşkla da mutluluklar :)
+1 yılOlabilir hayatım
01 Yorumla- +1 yıl
Tsk hayatım :)
+1 yılYaptığın yanlış tabi ki eşinle anlaşamıyor olabilirsin sana ilgi göstertmiyordur bu senin hoşuna gitmeyebilir sevmeyebilirsin ama bu ona sadakatsizlik yapman gerektiği anlamına gelmiyor eşine söyle anlaşmalı boşanm sonra istediğinle görüşebilirsin seni değer veren biriyle birlikte olabilirsin ama evli iken başka birini düşünmen ve yakınlaşman tabii ki çok yanlış
16 Yorumla
Soran+1 yılbenle iliskiye bile girmiyor resmen hayatini ise adamis ve surekli farkli yerlere gidiyoe
- +1 yıl
Bunu eşinle konuşmalısın bence aynı şeyleri de ona söyle belki bir çözüm yolu bulursunuz belki ortak bir ayrılma kararı alırsınız eğer sen de ayrılmak istiyorsan ama diğer türlü çok yanlış bence kendine yakışanı yapmalısın eğer boşanıp ayrılmış bizim Türk halkının dediği gibi dul ve benzeri şekilde anılmak istemiyorsan da eşinle bir çözüm yolu bul
Soran+1 yılAilemden dolayi evli kaliyorum ailelerimiz ortak
- +1 yıl
Annenle felan konuşamazmısın
Soran+1 yılKonusamam ve bosansak ortaklikda biter muhtemelen
- +1 yıl
Ben ne desem yanlış anlarsın belki o yüzden nasıl biliyorsan öyle yap🙂
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
67Cevap
+1 yılEvlilerde aşık olur. Evlenince şeytan bağlanmıyor ya. Yuvanı yıkacak şekilde yakalanmada neler yapıyor san yap. Kimsenin vereceği ahlak dersine muhtaç degilsin aklın başında bir insansın
10 Yorumla
+1 yılŞöyle evlilere acıyorum ulan sadık olmayı öğrenin lan. Hep bahane yok sevgi göremedim, o adam dört dörtlük olsa idi yine yapardın. Git sorununu kendinde ara. Film fazla izlemeyin yan etki yapıyor.
23 Yorumla
Soran+1 yılnapiyim sadece isle ilgileniyor ben ve cocuklarina deger vermiyor
- +1 yıl
Boşan o zaman sonra ne halt yer isen ye.
Soran+1 yılbosanamam ailelerjmiz ortak ortaklik biter
yaptigin ayıp degil...
bilakis namussuzluk !!!
parasina bakip evlenmiyeydin kocanla...
nasilki bekarken Şu an yatip kalktigin fakir adamla asla evlenmeyecegin gibi...
simdi de yatip kalkmamalisin...02 Yorumla
Soran+1 yılKocam bana deger vermiyor o veriyor
- +1 yıl
+10
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılCocukmusunda aldatmayi ayipmi diye soruyorsun 15 yadindaki ergen cocuk bile yaptiginin yalnis ayip oldugunu bilir ayrica bosan kocandan ne yapacaksan yap
12 Yorumla
Soran+1 yılBosanamam ailelerimiz ortak ortaklik bozulur
- +1 yıl
Iyi boyle devam et ozaman
+1 yılYaptığın o... puluk biraz ağır oldu ama öylesin , aynısını kocan yapsa bu kadından sıkıldım ben gidip bir temizlikçi ile onu aldatim
21 Yorumla
Soran+1 yılKocam bana deger vermiyor benle iliskisi bile yok resmen sadece işine deger veriyor çoçuğuyla bile ilgilenmiyor mecburum bende yapmadka
+1 yılHangi Filmden esinlendin de yazdın güzel trollcum? 🤣🤣
22 Yorumla
Soran+1 yılHayat hikayemden esinlenip onu yazdım
- +1 yıl
Güzelmiş 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer değer verenle birlikte mi olmak lazım yahu
Doktor hastasının hayatını kurtarıyor diye hastası aşık olsa bile değerler güzel olarak kalmalı
Her şey birliktelik değildir00 Yorumla Onu mantık evliliği yapmadan önce düşünecektin. Resmen beyin yoksunusun bir de soruyorsun pişkin pişkin. Ahlaksız
01 Yorumla
Soran+1 yılBen nerden bileydim böype biri olduğunu
- Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılaşk karın doyurmuyor ve senin ki de ilgisizlikten kaynaklanıyor istersen eşine bu durumu aç anlaşmalı olarak boşanın
04 Yorumla
Soran+1 yılbosanamam ondan
- +1 yıl
neden?
Soran+1 yılcunki ailelerimiz ortak bosansak ortaklik biter
- +1 yıl
aga beee üzdü :(
Kim olsa değer verir sen onun için bedava bir beden farklı bir tatsın p yüzden sana iyi davrancaktır mazik olacaktır
02 Yorumla
Soran+1 yılen azindan benle oluyor ve bana hediye alip surpriz yapiyor kocamsa sadece işle uğraşıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmaman gerek bunu. Madem aranızda bu tip sorunlar var bu evliliği sürdürmeniz zaten manasız. Ancak aranız iyi olmasa bile ihanet etmek hakkın değil. Boşanırsın o zaman kimseye açıklama yapma zorunluluğun olmaz.
Yanlışından dön.02 Yorumla
Soran+1 yılAilemden dolayi evli kaliyorum ailelerimiz ortak
Cevap sahibi+1 yılYa tamam ama yine de bu etik değil. Eşinle konuş seni ihmal ettiğiyle alakalı şikayetini bildir, taleplerini bildir. O zaman aile bile ortak olsa haklı olarak bırakabilirsin.
+1 yılEşine söyleyip kendini camdan at. Başka türlü kurtarmaz
16 Yorumla
Soran+1 yılKocam bana deger vermiyor benle iliskisi bile yok resmen sadece işine deger veriyor çoçuğuyla bile ilgilenmiyor bende muhtacim ilgiye
- +1 yıl
E tamam o zaman bunu ona söyle ve ayrıl daha ne bekliyorsun. Değişmesini söyle baktın değişmiyor bırak. Arkasından iş cevirmek nedir. Sence tamirci senin evli olduğunu bile bile sana yaklasiyorsa güvenilir bı insan midir? Çocukların bile varmış. Günah.
Soran+1 yılAilelerimiz iş ortağıkocamla
- +1 yıl
Napalim? Neye yarar? Hiç ogrenilmiycek mi sanıyorsun? O zaman görürsün iş ortakligini. Amacım seni kınamak değil ama aklını başına almalısın üzücü bı durum.
Soran+1 yılYakalanmam ve dikkat ediyorum arkamda delilde birakmiyorum Ve çok soğukkanliyimdir
- +1 yıl
Yaptığın yanlış bişey diyorum sana. Kendine yakistiriyorsan sen bilirsin. Soruna cevap veriyorum. Ama yakalanmam deme kendine çok güvenme. Allah'ın işi belli olmaz. Elbet öğrenicek. Sonra beni hatırlar o kız böyle demişti dersin. Yoksa günah senin günahın ayıp senin ayıbın ben burda kinayici değilim. Sadece yol göstermek istedim ama sen anlamıyorsun.
"Yaptığın ayıp bir şey mi" bu sorunun cevabını annene sor sen
12 Yorumla
Soran+1 yılsenin annene soruyim ben
+1 yıl0rrspuluğa ayıp bir şey mi diyorsun. Sizi tebrik etmek lazım
14 Yorumla
Soran+1 yılneddn
Soran+1 yılkocam inegin teki ssdece işe önem veriyor
- +1 yıl
Sana öyle geliyordur. İşten birileriyle yatıp kalkıyordur. Yoksa niye sana yanaşmasın ilgi göstermesin? Sen sadece onun çalışkan işkolik tarafını tanıyorsun
Soran+1 yılsen nerden biliyorsun sendemi böyle birisisin o zaman karsilikli aldatiyoruzmu birbirimizi
+1 yılYok ne ayıbı iyimisiniz ya sadakatsizlikten bahsediyoruz boşan kimle ne yaşıyorsan yaşa iğrençsiniz
13 Yorumla
Soran+1 yılis dışı hiçbirsey umrunda degil resmen ve bana deger veemiyor resmen ve ailemden dolayi onla evliyim ailelerimiz ortak
- +1 yıl
Boşan boşan
Soran+1 yılbosansam ortaklik biter kesin
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yaptıgım ayıp bişeymi diyo sen bilmiyomusun ayıp olup olmadını
02 Yorumla
Soran+1 yılBence değil ve hakliyim
+1 yılFazla hollywood filmi izlemeyin. Sonra böyle etkisinde kalıp şizofren gibi hikaye uyduruyorsunuz. Sonra ceremesini biz çekiyoruz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. Bir süre sonra ikinci sayfa haber manşetinde okuruz senide
03 Yorumla
Soran+1 yılzor yakalanmam ben 😉
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
İnşallah tam içindeyken basar seni😀
Yapma. Lütfen. Sonra Bir Kadın Cinayeti Haberinin Çıkmasını İstemiyoruz.
022 Yorumla
Soran+1 yılKocam deger vermiyor bana isle ugrasiyor tek mecburun
Soran+1 yıldedim takmiyor bile tamam tamam diyor saatlerr sonra eskiye donuyor
Soran+1 yılevet benle ilgilen diyorum vsvs diyorum banada zaman ayir dedim hehe diyip iteliyor
Soran+1 yılDedim kendisi işkolil bildigin
Soran+1 yılevde çoçuklala bile ben tek ilgileniyorum onlarla bile vakit gecirmiyor resmeb
Soran+1 yılDedim biraz ailenle ilgilen falan diyorum tamam tamam diyor birkac saat sonra eskiye dönüyor ve ful zamani ya Başka yerlerde ya da işle uğraşsrsk geçiyor
Soran+1 yılDenedim genede ilgi duymuyor
Soran+1 yılhayir mantik evliligi
+1 yılÇok p*rno izlemenin zararları bir de size deger verip evleniyorlar ya uzuluyorum cidden
012 Yorumla
Soran+1 yılbenle iliskiye bile girmiyor ve isden baska hicbiseye deger vermiyor resmen ve hep fsrkli yerlrde
- +1 yıl
Ayrıl o zaman aldstmayı kendine yakıştırıyor musun ayrildigin gibi sevgilinle takil nafaka falan da baglarlar en azindan gururuyla oynamazsin adamin sinirlendim sana
Soran+1 yılAilemden dolayi evliyim ailelerimiz ortak
- +1 yıl
Sırf am1na birisi sokup seni rahatlatsın diye adamin gururuyla oynuyosun karaktersiz misin ayrıl adam gibi napiyosan yap ayni anadan dogmadiniz ya 1 ay sonra unutulur
Soran+1 yılAilem rahat etsin diye evlendim onun ailesi benim ailemden kat kat zengin ve ortaklik bize cok yarar sagladi
- +1 yıl
Bi kadin tut onunla iliskiye girsin o da seni aldatmis olacsgi icin ikiniz de birnirinize laf edemezsiniz
Soran+1 yılkendisi iliskiye girmiyor girse neden anlatim
- +1 yıl
Siki yok mu
Soran+1 yılişle uğraşıyor ful benle ilgilenmiyor bile
- +1 yıl
Hesabini gizlemeseydin iyiydi daha iyi anlatabilirdin mevzuyu ;)
Soran+1 yıllinç yerdim o zaman
- +1 yıl
Profilime girip bi butona basacaksin brkliyorum basmani
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgi mi? Sizi sevdiğine inandınız mı gerçekten?
Ya çok safsınız ya da şeddeli ş*rrefsiiz.
Ama bence ikinci dediğim daha uygun size.18 Yorumla
Soran+1 yılsevmese evli biriyle olmaz bence
Cevap sahibi+1 yılTabi canım bence de. Birkaç ay sonra sizi şantaj edip grup yapmasın da ddjkdd. Her şey müstahak size.
Soran+1 yılŞantaj yapsa kendi hayatını yokeder onuda biliyor merak etme cessret edemez
Cevap sahibi+1 yılGerçi sizin için sorun olmaz, mide bulandırıcısınız cidden. Kim bilir ne diye anlatıyor sizi erkeklere. Yazık valla.
Soran+1 yılmecburum bende ilgi sevilmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman her şeyi göze alıp boşanın ya da edebinizi takının. Seviyormuşmuş hadi canım! Ciddi olamazsınız. Yalnızca beleşe seks için istiyor işte. Kapiş.
Soran+1 yılBoşansam ailemizin ortakligi biter mecbur evli kalcam onka
Cevap sahibi+1 yılTercih sizin günahı sizin boynunuza.
Seks hikayeleri, tamirci beni nasıl tamir etti🤣🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaptığın ayıp bir şey eşinden boşan madem seviyorsun ona git.
00 Yorumla eğer öyleyse eşini sevmiyorsan anlaşmalı olarak ayrılın sakın aldatma
00 Yorumlaarif susam bır sarkı yapmıs evlılerde sevebılır dıye tam senlık
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam bakarim şarkıya
+1 yılÇözümü basit bir durum konuya farkli bakman gerek ama burda anlatmak ne kadar uygun olur bilmiyorum once kadinligini on planda tutman ve yerine koyman gerek li
00 YorumlaYarın birgün işini gördükten sonra g*tüne tekmeyi vurur bunuda eşin öğrenirse mal gibi ortada kalırsın. Ondan sonra herkesin bakış açısı değişir sana karşı
06 Yorumla
Soran+1 yılöğrenmesi çokzor hatta imkansız ve kocama ispiyonlasa kocam onuda mahveder
Soran+1 yılBende boş değilim işimi garantiye aldim
Soran+1 yılHalettim onları merak etme ve hep evde buluşmuyoruz
Ayıp tabikide eşinden ayrıl o zaman her sevgi gösterene aşık olursak işimiz zor
15 Yorumla
Soran+1 yılailelerimiz ortak ondan ayrilamam
Soran+1 yılKendisi çok soğuk birisi sadece işine önem veriyor kendi ailesine önem vermiyor resmeb
Soran+1 yılKonuştum eskiden hep tamam tamam diyip eskiye dönüyordu bende ondan dayanamadim dsha
Gizli Üye(36-45)+1 yılBosver İstanbul sozlesmesi yasatiyor zaten. Erkegi takan kim kadin istemisse konu bitmistir 🤷🏻♂️
00 YorumlaTeyze şimdi durumlar baya karışık çoluk çocuk da varsa vebali baya ağır olur yaptığın şey ayıp mı bilmiyorum ama baya garip
04 Yorumla
Soran+1 yılmecburum ban deger vermeyen o çocuklarlada ilgilenmiyor resmen tek işle meşgül resmeb
Soran+1 yılmerak etme yakalanmam ö
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok iyi yapmışın aşk ayrı iş ayrı
12 Yorumla
Soran+1 yılCiddenmi ssğol destek yorumu icin
Cevap sahibi+1 yılHer zaman kuzucum.
+1 yılİşine önemmi veriyor yoksa yetinebilmek için çok çalışıp seninle birlikte olmaya zaman mı ayıramıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılİşle ful meşgul çalışmasa bile ömür boyu parası bize yeter
- +1 yıl
Para yönünden doyuruyor ama başka yönde doyuramıyor diyosun yani
Ayıp tabiki eşinden ayrıl ya da adamı unut bu kadar basit
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrilamam ailelerimiz ortak
+1 yılaşko naptı geldiği gibi soktumu bu sana ne bu sevgi
01 Yorumla
Soran+1 yılOlayi anlatamam buradada ona ben yürüdüm başta
Al işte sonra kadın cinayeti neden çıkıyor
24 Yorumla
Soran+1 yılNedeni kocam bana deger verniyor..
Soran+1 yılEnazindan o beni seviyor ve ortarz biri degik
Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. Tamircinin g,, ö,,, t. Çatalına mı aşık oldun
27 Yorumla- +1 yıl
Ulan yarıldım mk ahahagahsgdf
Soran+1 yılkendisi Genç birisi çalışması lazım Kardeşinden dolayı bende geçimini sağlıyorum
Soran+1 yılMaddi sorunlarinida karsiliyorum
- +1 yıl
Anlamıcak bi şey yok kadının kuku yanıyor adam güzel vuruyormuş bu da karnını doyuruyor 😂😂😂
Soran+1 yıl@HayastaniAxjikner Evet binevi ilk tanismamiz oyle oldu hatta
- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yıllütfen trol deyin😁 Türk filmi gibi
11 Yorumla
Soran+1 yılBuda kürt filmi olsun şaka maka değil bu arada
+1 yılBu nasıl karaktersizliktir yaaaaaaa😅😅
18 Yorumla
Soran+1 yılMecbur yapiyorum
- +1 yıl
@sam12356 😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
İnsanlarda hiç utanma kalmamış 🤭🤭🤭🤭🤭
Soran+1 yıl@sam12356 boşanamam ailelerimiz iş ortağı
+1 yılSorun yok ama dikkat et yakalanma
16 Yorumla
Soran+1 yılediyorum kocam evde yokken onla oluyorum
- +1 yıl
Güzel, devam et böyle, kimseye de söyleme, yakın arkadaşına falan
Soran+1 yılevet demiyorum dikkat ediyorum teşekkürler bu arada
- +1 yıl
Ne demek☺️ bol zevkli günlerin olsun😉
Soran+1 yılsağol darisi sana
- +1 yıl
Var benimde, fırsat buldukça yapıyoruz ☺️
+1 yılSeni kandiriyooooo haberin olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılNssil
- +1 yıl
Abla yanlis anlama ama vur kaç yapacak keske gizli yazsaydim sana daha birkaç sey anlatirdim da bende kalsin
Çatalını gördün dimi kız adamın. Dibin düştü tabii
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir ilk sokakta gördüm sonra evime dsvet ettim tamir için o esnada tavladim
Merhaba biraz detay yazarmisiniz
Yaş kilo vs...02 Yorumla
Soran+1 yılNapcan şişkoysa yapar zayifsa yapamazmi dicen?
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İlişkiniz ne durumda.
Seni ziyaret eden o mu016 Yorumla
Soran+1 yılGenelde başka yerde bulusuruz kocam evde olmazss geliyor bazen nadir
Soran+1 yılEvet var ama karikoca iliskisi gibi Cinsellik için iliski degil tam
Soran+1 yılKardeşinden dolayı çalışması lazım Kendisi genç birisi
Soran+1 yılEvet zaten eve ben davet ettim ve bilinçli ve onu tahrik ettim ful
Soran+1 yılOnla yoldayken karşılaştım patronuyla konuştum numarasini istedim onun çokyetenkli oldugunu dedim sonra evime davet ettim Ve dekoltelerle baştan cikardim
Soran+1 yılDirek bornozla
Soran+1 yılDirek bacak arası açtım Sonra teklif sundum 1 yıllık maaşını tek günde almak istermisin dedim kabül etti sonra kalıcı oldu iliskimix
- +1 yıl
Para mı verdin?
Sexapalitenle etkilemiş olduğunu düşünmüştüm.
Çok sexy ve dekolte bir elbise ya da sadece göğüs üzerinden başlayıp ancak kalçayı kapatacak kadar bir havlu çok daha sexy ve kışkırtıcı olurdu.
İstediği herşeyi yaptın mı?
Sıradan tekdüze bir ilişki mi?
Zevk odaklı fantazi kaynaklı çılgın ve hard bir ilişki mi?
Soran+1 yılKanka istiyorsan Bide videomuzu atıyim tam olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılaşkının peşine koç sevmediğin adamı ne yapacaksın
04 Yorumla
Soran+1 yılAilelerimiz ortak ve geçimimizi o sağlıyor
- +1 yıl
aşk değil belkide geçici heves de olabilir ama sonuçta aşk diyor ne önemi var ki parnın )
Soran+1 yılMiktar az uz değil ve onlar olmasa ailem para kazanamaz kolay kolay
- +1 yıl
bence para sahibine aşık ol boşver ya
Troll sorunuz tutmuş tebrik ederim.
02 Yorumla
Soran+1 yılSorumun tutmasini istesem troll olsam Hesabimi acikken yazip resim koyarim fenomenlige oynardim bence
+1 yıluzak dur ALLAH’a sığın
03 Yorumla
Soran+1 yılmecburum ama yapmaya kocam deger vermiyor bana ve cocuklarina bile sadece işe önem veriyoe
- +1 yıl
dua et istediğin gibi olması için günahtan sakınmalısın
Soran+1 yıldaha fazla sabredemiyorum ne zamandir bekledim olmadi bende duramadim
+1 yılO kisiyle birlikte oldun mu peki
015 Yorumla
Soran+1 yılevet oldum oluyorumda
- +1 yıl
Peki kaç kere birlikte oldunuz
- +1 yıl
Ve eşinle birlikte oluyor musunuz
Soran+1 yılEşimle aşırı nadir iliskiye gireriz isden dolayi eve nadir gelir ya da baska yerlerde kaliyor ve gelse bile isle ugrasiyor ful bende digeriyle oluyorum
- +1 yıl
Peki bsy sorcm hic arkadan yaptın mı
Soran+1 yılBunu cevaplamam şartmı
- +1 yıl
Deilde bişey merak ettim de
Soran+1 yılArkadan ikiside yapmadi istemedim
- +1 yıl
Peki ikiside isterse hangisine verirsin
Soran+1 yılikisinede vermem kendim istersem veririm
- +1 yıl
Yaşlarınız kaç peki
Soran+1 yıl28 ben 33 kocam sevgilimde 24
- +1 yıl
Oo baya gencmis sevgilin nerde yaşıyor sun peki
Soran+1 yılİstanbul
Soran+1 yılfazlada ozele giremem bu kadari yeterli
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok günah bişey bide kendi kendini kandırıyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılelimde degil mecburum evli cift gibi iliskimiz bile yok kocamla
- +1 yıl
Kocan ile ilişkin yoksa boşan ya da ona söyle ona söylemeden hiç bişi çözemezsin
Soran+1 yıldigerinide kaybetmek istemiyorun
- +1 yıl
Tabiki onunda parası var
Soran+1 yılOna bakan benim tamirciye kendisi çok yakışıklı
- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılHarun abı çok güzel hikayeler uyduruyorsun valla
01 Yorumla
Soran+1 yılHarun abi kim?
+1 yılAl koy TV'ye 3 sezonluk dizi
10 Yorumla
+1 yılayrılmalısın eşinden..
01 Yorumla
Soran+1 yılayrilamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılKan çıkar Allah korusun abla uzak dur
010 Yorumla
Soran+1 yıldikkat ediyorum yakalanmam merak etme
Cevap sahibi+1 yılOnun da gönlü var mı sende
Soran+1 yılvar olmasa evli kadinla olmaz
Cevap sahibi+1 yılÇocuğunuz yoktur herhalde sen yine de uzak dur abla orda burda ne haberler izliyoruz duyuyoruz
Soran+1 yılvar 2 tane
Cevap sahibi+1 yılNeyi diyim bilemedim ilişkiye girmiyorsunuz değil mi
Soran+1 yılgiriyoruz
Cevap sahibi+1 yılÇocuklarınız görmüyormu
Soran+1 yılküçükler ve o sırada arkadaşıma emanet ediyorum onlari
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim ben şimdi anladım demek erkek eşini ilgisiz bırakırsa böyle olurmuş yanlış yola saparmış bu da ibret olsun bize yine de ya söyle ya da boşan
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer eşi az ilgi gösterecen aldatacaksa işimiz var
11 Yorumla
Soran+1 yılHep böyle
Yapma evlisin uzak dur
21 Yorumla
Soran+1 yılKocam bana deger vermiyor benle iliskisi bile yok resmen sadece işine deger veriyor çoçuğuyla bile ilgilenmiyor
+1 yılPislik
22 Yorumla
Soran+1 yılbenmi?
- +1 yıl
Ebem
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Durma sakın nerde nasıl zevk aliyorsan
03 Yorumla
Soran+1 yılTaman
- +1 yıl
özelden yazabilir misiniz?
Gizli Üye(36-45)+1 yılinşallah anan da babana öyle yapar
00 Yorumla
+1 yılTamircide esine yazık
00 Yorumla
+1 yılİşte Evlenmenin Zararlarının Sadece %5
00 YorumlaO zaman eşine söyleyeceksin boşanacaksın
16 Yorumla
Soran+1 yılbosanamam ondaj