Merhaba 29 yaşındayım geçen sene evlendim evlendiğim sıralarda kocamı çok seviyordum ama sonra bana ilgisiz olmaya başladı tam bir odun evlenmeden önce böyle değildi ben mimarım eşim öğretmen ikimizde çalışıyoruz. Ben şu an başka bir erkekle görüşüyorum ve çok hoş ve kibar birisi. Dayanamıyorum onu tahrik etmek istiyorum ama nasıl karşılık verecek onuda bilmiyorum. Sizce ne yapayım?
Cevabın nedir?
Her zaman gelen gideni aratır bu bir.
İkincisi insanların inci dişlerini değil; arkadaki köpek dişlerini görmeye çalış her zaman.
Bir kere çok hoş dediğin insan sen evli olduğun için senden uzak durmaya bile aciz biri, onun için kendi adını çıkarmak istiyorsan buyur git. Ondan da bıkıp başkasına gideceksin emin ol.
Bunun haricinde 'Boşan, ayrıl' diyen çok olur. Hayır.
Eşinle sorunlarınızı konuştunuz mu? Öğretmen olması onu düzgün insan yapmaz; demek ki ikili ilişkilerinde uyumsuz veya zor biri, ya da siz öylesiniz.
Elinizden geleni yaptınız mı bu evlilik için ve vicdanınız rahat mı?
Evet, düzelmez derseniz resmi ve ahlaki açıdan boşanmanız makuldur.
İyi günler.74 Yorumla- +1 yıl
süper cevap. ben artık böyle şeylere cevap veremiyorum çünkü erkekler hep aynı deniyor. Bence iki cins de aynı, karakter bozukluğundan başka bişey değil.+1
- +1 yıl
işini merak ettim ama
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni cok iyi anlıyorum. Tipik evli erkek durumu
114 Yorumla
Soran+1 yılAynen bu erkekler neden böyle sonra aldatınca arkasından iş çevirince suçlu oluyoruz ama ne hissetiğimizi umursamıyorlar bile.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle oluyor. Bilmiyorum bende çok mutsuzum tam bir öküz benimki. Ne yapıcam bilmiyorum bende başkasına ilgiden fazlasını duyuyorum konuşması hareketleri hayranlik uyandırıyor bende. Ama o kadar kötü durumdayım ki anlatamam
Soran+1 yılBence eşine bu durumu anlat ben konuşmaya bile çekiniyorum ama sen konuşabileceksen konuş.
Cevap sahibi+1 yılKonuşamam ki😔 geceleri kicini dönüp uyuyor adam düşün yani
Soran+1 yılMuhakkak boş zamanın vardır eğer seni umursamıyorsa hiç öldür gitsin
Cevap sahibi+1 yılGelen gideni arartir diyorlar daha kötü olsun istemiyorum
Soran+1 yılGenelde erkekler böyle oluyor iyi seçmen gerek.
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum çok mutsuzum cinsellikte istediğim gibi değil öf ya ama çok iyi biri yalnız öküz işte
Soran+1 yılHiç şiddet görüyor musun?
Cevap sahibi+1 yılHayır peki sen.. şiddet fisiksel değil ama bazen sözle sakatmisin falan diyot
Soran+1 yılBen şiddetde görmüyorum hakretde duymuyorum ama cidden mutsuzum. Aklıma aldatmak geliyor sanırım aldatıcam.
Cevap sahibi+1 yılBenim. düşüncem ne biliyormusun açık ve net bu dünyada ne yaparsan yanına kâr. Erkek bizi itiyorsa hak ettiğini bulur ama evliliğini bitirme bence. Aşık olursan çok kötü uzulursun
- +1 yıl
Bence daha cok yeni evlisiniz sakın yanlış yola girme eşin ile açık açık sorunlarını konuş çöz baktın olmuyor edeblice boşan sonra ne yaparsan yap şehveti sevgiyle karıştırma
buraya yazacağına eşinle paylaş bu konuyu bak herif odunlaştın iyice ben sıkıldım benim ilgim dışardakilere yöneldi artık de ne bileyim ama insan insanı aldatırsa aldatan hep haksızdır aldatma kimseyi derim bir derdin varsa eşinle konuş çözemiyorsan büyüklerden yardım al odaolmadı hadi mahkemeye ne diyim daha
birde evlenince gelen bir şeytan var mış azazil diye arşı titreten tek şeytan mış
karı kocayı ayırmak için gelirmiş sadece bunada dikkat edin derim00 Yorumla
valla senin yapdığın ne olursa olsun. rospuluk dur tamam mı bu bir kere gerçek olan... varsa böyle bir şey içinde kalmasın boşan herkez yoluna ondan sonra istersen tüm türkiye üzerinden geçsin anladın olayı biraz açık konuşdum ama böyle kahbeliklere ayar oluyorum bide iyi bir. b.. bokk gibi anlatıyor geri zekalı
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
88Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Eğer olmuyor ise derhal boşan ve aldatma durumuna girme.. Yoksa bir anda kendini evli ama metres durumunda bulursun.. Bir kere o erkekten zevk aldın mı bir daha bırakamazsın.. Dikkatli olmalısın yoksa kucaktan kucağa da gidebilirsin iyi düşün karar ver.
30 Yorumlasizin gibi kendini bilmezler yüzünden evlenmekten vazgeçtim. :D hayırlı olsun.
yani sen kadın olarak ilgi gösterildikçe varsın. ilgi göremezsen sen de yoksun. bir de erkeklere kızarlar. çoğu, kadını cinsel obje olarak görüyor diye. orda en azından erkek, kadının vücudunu seviyor. ee bu daha iğrenç. burdaki kadın hiçbirşeyini sevmiyor erkeğin. sadece kendi duygularının tatmin edilmesinden hoşnut oluyor.10 YorumlaKendini mutsuz etmeye hiç gerek yok iyi bir kariyeri olan bir bayansın o Ada'ma gerçekten güvenebilecek duruma gelene kadar böyle görüşmeye devam et aklına yatarsa ayrılırsın kocandan sen kendini düşün kovan seni düşünseydi sana zaten öyle davranmazdı
00 Yorumla
+1 yılBak eğer evlendiysen ona karsi yani kocana karsi hicbirzaman saygini eksik etme
İlgisiz davranio demissin kendine bir Sor önce; sen onun icin ne yaptin hala eskisi gibi asik misin
Baska bir erkekle gorusuyormussun o senin evli oldugunu biliorsa ve halada sana özel ilgileniyorsaa ve o da evliyse durum vahim gibi gorukuyor
Ama artik kocani sevmiorsan , evladın yoksa
Ve o gorustugun kisiyi seviyorsan ayril drim
Ama tabiki senin kararin 😌😌00 Yorumla
+1 yılAllah senin gibi bir eş nasip etmesin.
Sevmiyorsan boşanabilirsin.
Ayrıca boşuna nefes alıyorsun.80 YorumlaGit kendini öldür de bekarlar kurtulsun senin gibi bir taneyi eve bağlayıp diğerine saldıran açlardan. Bu ne ya birde eşini severek evlenmişte bilmem neymişte.. Boşan o zaman ne bo. yiyiyorsan ondan sonra ye..
30 Yorumla
+1 yılGüzel kardeşim eşine sadık ol, yok olmayacaksan ayrıl ilgisizliğin beni yıprattı de. Sonra kendi yolunu çiz. İster erkek tavla ister müzmin bekar mod gez ama evliyken adam ayartan kaşarlardan olma. Lütfen yazık gühah.
17 Yorumla
Soran+1 yılKocamı üzmek istemiyorum ama birazda sinirliyim beni hayal kırıklığına uğrattı evlenmeden önce hiç böyle değildi kendisini bana yanlış tanıttı.
- +1 yıl
Ne kadar süre birlikteydiniz evlenmeden önce.
Soran+1 yıl3 sene falan
- +1 yıl
3 sene de tanımaman ilginç ama evlendikten sonra böyle oluyor genelde. Bence sinirin geçmeli ve mantıklı düşünmelisin. Seninle bir ömür geçirmek istemese zaten hayatını birleştirmezdi. Bu açıdan bak, bence seni seviyor. Şüphen varsa sen ilgili davran.
Soran+1 yılBen zaten ilgili olmaya çalışıyorum adam hiç birşeyi umursamıyor sıradan erkek işte
- +1 yıl
Yalnız sen şu an başka birini sevdiğini sanıyorsun ama aslında kendini boşlukta hissettiğin için arayıştasın ve kapıldın. Durumdan çok rahatsız oluyor isen kocanla konuş. Sonrasında yanlış anlaşılmalar yüzünden pişman olabilirsin.
Soran+1 yılTamam konuşmayı denerim
+1 yılAldatmak çözüm değil ayril ondan sonra orspuluk mu yapiyosun bir taraflarini ziktiriyosun napiyosan yap adamin serefini ayaklar altina alma gerci ona giren cikan bir sey olmazda neyse
50 Yorumla
+1 yılya sen kayışı koparmışın kızım git boşan yazık etme eşine adamın kafasını bozma mimar hanım sanki o bulduğun adam kazma değil birkez çaksın sanada gör o zaman valla evdeki kazmayı mumla arasın adam seni köpeği yapar be
evine git kocana karılık yap
çocuklarına analık yap
net...00 Yorumla
+1 yılEşinle beraber bir destek alın. Eşini aldatma. Sonra çok pişman olursun. Kesinlikle yanlış yaparsın. Eğer eşini kafanda sildiysen bunu ona bildir ve ayrıl. Azıcık hala bir duygun varsa da eşinle konuş düzelmesini iste.
10 Yorumla
+1 yılSenin içinde zaten varmış be... Eninde sonunda ya bırakcan ya da aldatacan eşini onun için şimdiden ayrılın bence
20 Yorumla
+1 yılbence boşanmalısın yol yakınken ve aldatmamışken. sonra hem vicdan azabı var senin için hem de aldatılmışlık ve hayal kırıklığı kocan için.
10 Yorumla
+1 yılevliysen ayrıl eşinden istediğin kadar erkekle beraber ol böylesi senin için daha iyi başka biriyle bişeyler hissederek konuşman dahi eşine ihanet olabilir
30 Yorumlabence sen 3. kişi ile birlikte olmak istiyorsan önce kcandan ayrılmalısın. Yazık günah adama, sonuçta o sana güveniyor.
tahrik etmekten kolay ne var? evde birlikte bişeyler yapmayı teklif et, işlem tamam. Ama bunu yaparken de kocanı düşün.01 Yorumla
Soran+1 yılDerdim tahrik etmek değil tahrik etmek kolay onu biliyoruz ama hoşlandığım kişinin tepkisi ne olucak onu kestiremiyorum.
Artık kadınlardan korkmaya başladım.. yalnızlığı dert etmemeye..
20 Yorumla
+1 yılOkumuş ve kariyer sahibi olmuş bir kadınsın buradaki ergenler sana tavsiye verecek boyutta değil ne hissediyosan onu yap
00 Yorumla
+1 yılonce esinden bosanmaya karar vereceksin ondan ayrilacaksin sonrasinda yeniden hayatina baslayacaksin
ve kibar bir beyle mutlu olacaksin00 YorumlaPişman olacağın şeyler yapma. Papatyanın değerini bilmiyorsun gülün peşinde koşuyorsun gün gelir ne papatyan kalır nede gülün ortada kalırsın akıllı ol
00 Yorumla
+1 yılYanlış birşey yapıyorsun arkadaşım
Boşan , ondan sonra herkes yoluna baksın'dır doğru olan.
Ama ne yardan ne de serden vazgeçemem diyorsan , elbette bir gün bu iş patlayacaktır.
O zaman sen kötü olursun10 YorumlaMutlu etmiyorsa seni boşa gitsin kocanı. Sonrasında da ne istiyorsan onu yap.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. o sana yakınlaştıkça sen olumlu tepki verdikçe cesaret edip sana daha da yakınlaşacaktır. güzel kokular sür, ona yakın dur ve arada bir sürtün. onu fazlasıyla tahrik edecektir. gerisi gelir zaten.
00 Yorumla
+1 yılBugun esini aldatan yarin da asik oldugunu aldatir. Actigin her yaradan hesap soracak YARATAN.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. her erkek elde ettikten sonra ilgisizleşir o adam kocandan farklı değil cicim ayları işte
36 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum.
- +1 yıl
@blondewoman katılıyorsa doğrudur :) ama ben daha elde edemedim
- +1 yıl
Yok bence elde etmişsin ki ilgisizsin 😉
- +1 yıl
@blondewoman başa döndük yine
- +1 yıl
@blondewoman @scare ikinizde haklısınız
- +1 yıl
😏😏
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılistediğini aldıktan sonra o kibar da odunlaşacak.. biz erkekler hep aynıyız.. ((((((((:
11 Yorumla İçini rahatlatacak birşey söylememizi bekliyorsan kusura bakma.. birde adamı nasıl çaktırmadan aldatacağını tarif edip pezevenklik yapacak değiliz
00 Yorumla
+1 yılhımm zor bir durum bence ayrıl eşinden en azından ihanet eden olmazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun ama intikamda almak istiyorum biraz acı çeksin kendini bana 3 yıldır yanlış tanıttı.
- +1 yıl
en doğru seçimi vicdanın yaptıracak tır sana dikkat etmen gereken nefsine yenik düşme
+1 yılyapmayın böyle şeyler işte.37 yaşıma geldim senin gibileri o kadar çokmuş ki ister istemez vazgeçtim evlenmekten.
00 Yorumlaher erkek elde ettikten sonra ilgisizleşir o adam kocandan farklı değil cicim ayları işte
bir erkekten yorum10 Yorumla
+1 yılşu an görüstüğün erkekte bir sure sonra soğuk davranck sana çünkü elde edince değisiyolar
00 YorumlaAfferin canım iyi yapiosn sayenizde soguduk evlilikten kocanda seni aldatiyordur anlasin gidin.
10 Yorumla
+1 yılSevmiyorsan ayrıl odun modun ama o adamı salakk yerine koyma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. kendın gııb bır çocuk getirmeden bu dünyaya ayrılmalısın
20 Yorumla
+1 yılsen evliliği ne sanıyordun arkadaşım her evlilik böyledir. kocandan başka kimseyi düşünmeye hakkın yok kendine gel.
00 YorumlaAynı problem bende de var 😕 kızımın öğretmeninden hoşlanıyorum... bm bk bir durum yaaa nabıcaz biz 😢😢😢😢
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir erkeği aldatırsan seni yaşatmaz boşan da ne b*k yiyosan öyle ye
23 Yorumla- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
sonra neden kadın cinayetleri var? buyüzden var !
Cevap sahibi+1 yılİlla ölümü haketmiyo hiçbir insan haketmez ama ölüme yakın yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen şu ankaradaki abaza mimarmısın kızım yazıktır günahtır boynuzlıyanıda boynuzlarlar unutma. adam bigi boşan sonra bak nanene
14 Yorumla
Soran+1 yılizmirde oturuyorum
Cevap sahibi+1 yılanca böyleside izmirden çıkar zaten
Soran+1 yılNe alakası var
Cevap sahibi+1 yılutanmalısın kendini kocanın yerine koy
Senin gibi kızlar yüzünden biz yanlış anlasiliyoz 😢😯
00 Yorumlasen peynir kıvamına gelmişsin boşanda adamın başını yakma
00 YorumlaBence insan ol ve yuvani dagitma sizin gibiler yuzunden cinayetelr oluyo insanliginizdan utanin be
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Bence elinden boşan sonra bol bol tahrik edrsin. Olmuıosa eşinle en azından saygı duy bitir
20 Yorumla
+1 yılBir yılda ilgisiz olduysa sende sıkıntı ve bununla evlen evet ve evet bu da sana ilgisiz olacak seninle yattıktan sonra.
00 Yorumla
+1 yılhmm tipik evlilik sonrası heves kaçma sendromu bu konuyu iyice tahlil etmek lazım aşk terapisini başlayabiliriz ne dersin?
00 Yorumla
+1 yılaşk sarhoşluğu ile çalarsın kapısını,
içeri alır.
güzel sohbetin ardından,
sevimli olmaya çalışır.00 YorumlaEndişe etme bir kere ver, oda kocan gibi olur. :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı. valla sen biraz işvelen, dumanını çıkartır senin yatakta merak etme...
00 Yorumla
+1 yılİntihar et bence :D şaka tabiki boşa sonra hayatını yaşa ama boynuzluk yapma !
00 Yorumlabu tamamen eşinin ilgisizliğinden kaynaklanan bir boşluktalık bence
10 Yorumla
+1 yılBoşanmak diye birşey var canım bir avukata başvurup dilekçe veriyorsun haberin varmi?
01 Yorumla- +1 yıl
Makine bu
Ewlwndikten sonra oda ayni olursa once bir sadik kalmayi ogrenemedinz lanet olasicalar
00 Yorumla
+1 yılŞiddetli Geçimszlikden acilen boşalmalısın. İlk ay free takılıp sonradan keyfine bakabilirsin
00 Yorumlasevgilinin hareketleri yapmacık olmasın seni etkilemek için
00 Yorumla
+1 yılşu an konuştuğun adamda senle yattıktan sonra ilgisiz olucak iyi düşün
10 YorumlaO seni çoktan tahrik etmiş galiba... Evde de ateşi söndüren yok anladığımız kadarıyla, durum fena :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ne neraklisiniz aldatmaya gunahin her turlusunu islemeye. Esin ilgisizse ilgisini çekmeye bak. O senin eşin her şey helal. Cazibeni kullan eşini tahrik et.
Ama diger yol tam bir gunah cukuru sen bilirsin.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. evli bir kadına baska bır erkegı tahrık etmesı ıcın fıkır mı verelım..
00 Yorumla
+1 yılBunu ona söyledın mı önce çözum yolu bulun çözum bu deıl sayın mımar bozuntusu
00 Yorumla
+1 yılBahane hazır, ilgi göstermiyor!!!
İçimde Durduramadığım Azgınlık Var De Şuna.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi o. pulari gordukce evlilikten korkuyorum
00 Yorumla
+1 yılSen kocani aldatirsan kocan da seni aldatir
30 Yorumla
+1 yılEvli ama ırıspı. Bari boşan gurursuz
20 Yorumla- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz