Yakında evleniyorum ama başka birine aşığım. Ne yapacağım?

Merhaba arkadaşlar, eleştirmeden önce lütfen yazdıklarımı okuyun. Ben bir kadınım ve 25 yaşındayım. 13 yıldır aynı kişiye deliler gibi aşığım, onu o kadar çok seviyorum o kadar çok seviyorum ki tek kelimesiyle şuracıkta canımı veririm. Onun da beni sevdigini biliyorum hatta çok sevdigini. Benim onu sevdigim kadar sevdigini ama biliyorum ki birbirimize olan sevgimiz aynı yönde degil. O beni en yakın arkadaşı olarak görüyor ve sorun şu ki ikimizde aynı cinsiyetteyiz ikimizde kadınız. Bu süreçte arkadaşlığımızın tuhaf dinamiğinden rahatsız olan ailelerimiz bizi birbirimizden ayırmaya çalıştılar ki başarılı da oldular uzun süredir ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Her neyse, aşkımın karşılıksız ve imkansız olduğunu bildiğimden aklıma en çok yatan şeyi yapıp beni daha iyi yerlere taşıyabilecek biriyle bir ilişki kurdum. Partnerimin beni çok sevdigini bana çok deger verdigini biliyorum. Bende onu cok seviyorum, birkaç yıldır birlikteyiz ve her şey çok iyi gidiyor önümüzdeki 2 ay içinde de evleniyoruz ama sorun şu ki evlenecegim adamı ne kadar sevsemde onun ruh eşim olmadığını çok iyi biliyorum. Onu çok mutlu ediyorum o da beni mutlu ediyor ama aşık oldugum kızı aklımdan atamıyorum. Yaşadıklarımdan ikisininde haberi yok ve onlar çok iyi arkadaş. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ben bu kızı nasıl unuturum? Ne yaparım?
Yakında evleniyorum ama başka birine aşığım. Ne yapacağım?