9 yıllık evliliğim bitecek fakat hala toparlanamadım. Ne yapacağım ?

Haftaya duruşmamız var çok üzülüyorum tabi kim üzülmez ama boşanmak zorundaydık artık. Evlilik boyunca tüm fedakarlığı yapan hep ben oldum. Tüm emeğimi verdim tek amacım hep onu mutlu etmek yuvamı devam ettirmekti. O gülsün mutlu olsun diye yaşadım hep onun yaralarını sardım çocuklarını doğurdum. 29 yaşındayım 20 yaşında onun peşine düştüm. Saçına, kıyafetine kadar ben seçerdim en güzel yemekleri yaptım. Sonra yavaş yavaş hep kendimden verdiğimi anlamaya başladım. Başkalarını beğeniyor sen de onlar gibi ol ders kendimi küçük histtmeye başladım. Beni artık beğenmiyordu kilomu başka şeyleri sorun etmeye başladı. Sonra bir gün telefonda başka biriyle görüştüğünü duydum başkasıyla ilişkisi vardı belki yine vazgeçer diye bekledim sustum ve kendimi unuttum. En sonunda tüm duvarlarımı yıktım 9 yılımı çöpe attım gururumuda yanına alarak karşılarına çıktım yazıklar olun dedim şimdi boşanacağız. Davayı açtım hayat zor evet giden yıllar geri gelmez keşke kendimide düşünseydim diyorum. Hala toparlanamıyorum mutsuzum iyi değilim ne yapacağım?

9 yıllık evliliğim bitecek fakat hala toparlanamadım. Ne yapacağım ?