Öncelikle özet şu,
Zorla evlendirildim dedem beni arkadaşının oğluna verdi babamda ses etmedi onun sözü üstüne söz annemin zaten söz hakkı yok yaşadığım yer küçük polise gidemedim evdende kaçamadım dışarı çıkamıyordum fazla.
Mecbur evlendim şu an evliyim 6 aylık ve kafayı yemek üzereyim kaç defa kaçmayı düşündüm kaçamadım ne yapmam lazım lütfen biri bir şey söylesin bir akıl verin
Zorla evlendirildim dedem beni arkadaşının oğluna verdi babamda ses etmedi onun sözü üstüne söz annemin zaten söz hakkı yok yaşadığım yer küçük polise gidemedim evdende kaçamadım dışarı çıkamıyordum fazla.
Mecbur evlendim şu an evliyim 6 aylık ve kafayı yemek üzereyim kaç defa kaçmayı düşündüm kaçamadım ne yapmam lazım lütfen biri bir şey söylesin bir akıl verin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ekonomik özgürlüğün ve mesleğin yoksa çok yapacak bişeyin yok, ama şöylede bişey var, bu 6 ay içinde hiç sevmeyi dendinmi , sana karşı iyimi, seni koruyup kolluyormu, seni üzüyormu, hayatını iyi yaşıyomusun bunları hep degerlendir..
Evlendiğiniz adam nasıl size saygısızlık yapmıyorsa sevmeye çalışın yani söz hakkınız yokmuş nasıl boşanacaksınız kaçmakta çözüm değil
İşte zamane evlilikleri can sıkıntısından boşanırsan hiç şaşırmam mk
Zorla evlendim sevmiyorum diyorum
Peki bu evliliğe olumlu yönden bakmayı denediniz mi yani kafanız uyuşuyor mu evlilik adamı mı?
Defalarca baktım iyisiden kötüsünden her türlü baktım.
Kafamız uyuşmuyor asla onun kafa yapısı o kadar farklı ki, kadın dediğini evini temizler ev hanımlığı yapar tarzında
Anladım canım Rabbim yardımcın olsun gidecek bir yerin olsaydı en azından mahkeme açardı boşanmak istiyorum diye
Evlendirdikleri adamla uzlaşamaz mısın? Ona söylesen ben aileme diyemedim ama hanı durum bu desen
Söyledim nişanlıyken söyledim evlendikten sonra söyledim dinlemiyor benimde elimden bir şey gelmiyor.
Şimdi seni babanın evine geri götürürsem kafamı sıkarım daha iyi diyo
Oda mı ailesinden korkuyor.
Çok üzüldüm gerçekten.
Boşan nafaka al dicem ama kocanın huyunu bilmiyoruz belkide zorluk çıkartır.
Gel bana artık diyorum anlamıyorsun
Abi seni engelliyorum
Aramızda 1 yaş fark var 😂
Y@vşamayin herkese kızı rahat bırak @mk
@tugba_baa sanane y@vşak
@Uıop89 Ay g@ütüm
@tugba_baa sg
Helelleleleleleleelelel
@tugba_baa ne diyon ya
Helelelelele y@rama bak hele
@tugba_baa sg a@mını s @krm
Noluyo ya arkamı dönmeye gelmiyo