Evliliğim artık ızdıraba dönüştü, ne yapacağım?

Merhaba ben evleneip almanyaya geleli neredeyse 3 yil olacak. karimin rahatsizligindan dolayi kayinpederin yaninda duruyoruz. Dugun olmadan once karim ve annesi izmire geldiler biz denizlideydik anneme sölediler sende gel diye ama en buyuk abim engelli oldugu icin annem gelemezdi bu sorun oldu karim ve annesi gelinligi kina geceligini kina malzemelerini hep izmirden aldilar ve dedilerki biz birsey istemiyoruz cocuklar mutlu olsun yeter. Benim bildigim kiz tarafida denizliye gelir (ayni memleketliyiz) ordakonusulur anlasilir sonra alisveris yapilir kiz tarafi anama babama elbise almislar almayin herkes kendi elbisesini kendisi alsin dedim aldilar zorla sonradan ben annene babana sunu bunu aldim oldum annemin kucuk bi kotu sozunden dolayi ki annem özür diledi hatali oldugunu söledi karim anneme zit oldu ortanci abim annemlerin binalarinda kaliyo diye esim kiskandi annen ona daire verdi de sana vermedi diye oysa annem siz ev falan yaparsaniz bende destek cikicam dedi karim sizin eve anca keranden bi kari yarasir senin anan okuz, odun gibi laflar etmeye basladi lafinida dersinide verdim belki duzleri dedim yok bu sefer kaynana devreye girdi her lafima herseyime karisir oldu cocugumu benden kiskanir oldu karimda ona uydu karim herseyi annesine anlatir sonra ben kaynanayla yuzgoz olurum ceneside durmaz kaynananin eee neymis seneye tatile gitcekmisiz ben bi iki saat ailemi görecekmisim sonra onlarin yanina gidecekmisim eee neymis bana normal telefon vereceklermis ailemle gorusmemi istemiyormus. Eger ayrilirsak cocugumun soy ismini degistirip bana hic gostermeyecekmis. Bne artik her gun annem ailem abim hakkinda kavga etmekten biktim. Cocugum oldugunda annem elbise ve 1000 euro gonderdi karim ve annesi ekbiseleri baskalarina verdiler bana 1000 euro senin harcligin olsun deyip maasimi aldilar ayrilmak cozummu?
Evliliğim artık ızdıraba dönüştü, ne yapacağım?