Evliliğim göz göre göre bitiyor, ne yapmalıyım?

Sevdim evlendim 2 yıl oldu evleneli ama 2 yılın sonunda yaklaşık 2 aydır çok zorlanıyoruz. Eşim bir anda değişmeye başladı bana karşı soğukluğu, nefret ile bakışı, bir hiçmişim gibi bakışları başladı. Hiç bir suçum yokken oldu bunlar konuşmak istedim çok defa olmadı konuşmadı. Benim ile sonra bir akşam dedi ki bana ben yapamıyorum dedi neden Ayşe diye sordum? cevabı seni istemiyorum sana karşı eski sevgimi kendimde göremiyorum dedi. Benden ayrılma sebebin ne diye sorduğumda benim işim operatörlük çok fala calışmak zorunda kalıyorum bazen. Ona karşı diyer ciftler gibi ilgi, zaman ayırmıyormuşum, hiç seni seviyorum demiyormuşum bunları söyledi ayrılma sebebi olarak ona dedim ki bunlara yüzünden evlilik yıkılmaz Ayşe dedim. Çok dil döktüm çok cabaladım ama bana ne dedi biliyormusunuz seni koca olarak istemiyorum dedi. Gözümün içine baka baka, biz evlenirken çok çile cektik 2 aydır ayrı yatıyoruz sevgili konumunda bile değiliz. Okadar sevgi yok aramızda hiç beni anlamıyor halen de mutlu olsun diye yardımlar ediyorum. Kendisi calışıyor ben ondan erken geliyorum evi topluyorum yemek hazırlıyorum her gün yoruluyorum ama belki diyorum yine bir şey farketmiyor. Tanıdığım kadın gitti yerine çok farklı bir insanı bıraktılar adeta ne yapacağımı nasıl bir yol katedeceğimi bilmiyorum. Yoruldum acıkcası. Bizim çocuk hayalimiz vardı, mutlu bir yuva kurma hayalimiz vardı. Ama hiç biri kalmadı, severken ayrılmak çok zor yaa şu an geri toparlar geri sevgisi gelir diye zamana bıraktık sizce ne yapmalıyım ismim Doğukan son noktadayım kendimi tanımaz hale geldim ne sigaram ne alkollüm var evden işe işden eve giden bir kulum suçum sadece sevmek oldu.

Evliliğim göz göre göre bitiyor, ne yapmalıyım?