11 yıllık evliyim. 10 yaşında bir kızım var. Eşimle ünv tanışıp severek evlendik. Evlendikten hemen sonra hamile kaldım. Eşim evlendikten sonra benden uzaklaştı. Benden zevk alamadığını söylüyordu. Sonra aileler arasında sıkıntılar oldu. Kızımız 4 yaşındayken boşanmak istedi. Sonra kızımız biraz büyüsün dedik. Yatakları ayırdı. Şu an kızım 10 yaşında. Hayatına kadınlar girip çıktı dönem dönem biliyorum. Biz zaten mesafeli olduğumuz için karışmadım. Ona kötü de davranmadım. Bana yaklaşacağı günü bekledim. Yalnız bir aydır çok garipleşti. Eve gece 3 gibi geliyor. Dün boynunda çürük gördüm. Sanki aşık olmuş gibi. Benimle boşanma konusunu da konuşmadı hiç. Ruh gibi geziyorum evin içinde. Nolur yardım edin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSeni çok iyi anladım ve üzülüyorum açıkçası haline. Eğitimli bir kadınsın, kocanı seviyorsun onu mutlu etmeye çalışıyorsun ve o yine de yüz vermiyor. 6 yıldır cinsellik yaşamamışsın. Sevmiyor bile olsa sırf seninle seks yapmak için yatağına gelmesi lazım halbuki. Neden cinselliğe yeniden başlamayı düşünmediniz? Sonuçta aynı evdesiniz. Sende cinsel sorun olarak neyi gördüğünü söylemedi mi hiç? Veya çözüm bulmaya çalışmadınız mı? Yıllar geçmiş ama hala onun karısı olmak istiyorsun, belki çözüm için bir adım atmalısın, sonuçta senden boşanmıyor ikinizin içinde de hala bişeyler var.
04 Yorumla
Soran+1 yılBenden zevk almıyor muş. Ten uyumu yok dedi. Gittikçe soğudu. Sonra başka kadınlar girdi hayatına. Benim ailemle de sorunları oldu. Ben de onu ailesiyle kavgalıyım. Şu an farklı bir birliktelik içinde. Bu seferki duygusal elli. Ben öğretmenim. Birlikte ol kadın da öğretmenmiş. Kadının fotosunu gördüm. Benden çok küçük. Ben 40 yaşındayım. Kadın 32 yaşında, boşanmış, bir de oğlu var. Açıkçası güzel kadın. Adam o kadınla olduğundan beri iyice uzaklaştı. Konuşmuyor bile
- +1 yıl
Anlıyorum, üzüldüğünün farkındayım. Kocanı geri istiyorsun değil mi? Ama çaresiz hissediyorsun
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
İsterseniz yazabilirsiniz hanımefendi. Konuşmak tavsiye vermek isterim.
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle merhaba sorunuzu okudum sizler gördüğüm kadarı ile yüksek tahsil yapmış çiftlersiniz nasıl olurda aranızda bu problem olabilir bilmiyorum olmaması gerekir demekki oluyor ten uyumu yok demişsiniz ve eşiniz sizi başkası ile aldatıyor bu resmen gülünç bir durum ben olsam bu durumu kaldıramam ve bu yükün altında bile kalmam sonuçta siz öğretmensiniz ve hiçkimseye muhtaç değilsiniz bu ikili oyunda arada kalmayın bence bu evlilik böyle yürümez o derim bu düpedüz riyakarlıktan başka bir şey değil kocanız için bence konuşmalıydınız bu konuyu bu evlilik çocuk oyuncağı değil 10 yaşında birde kızınız var ona da yazık geç olmadan bu mevzuyu kocanızla görüşün bu böyle olmaz yoksa kocanız size bu başka kadın yüzünden boşanma davası açabilir sizi mağdur edebilir hakkınızı arayın derim
00 Yorumla
+1 yılBurada bir yardım bulamazsınız doğru belli ama yapacağınız tek şey iletişim kurmak eşinizle.. üniversite de tanışmışsınız buda demek oluyor ki iyi bir eğitim seviyeniz var..
Onu karşınıza alın ve sorun sizden neden zevk almadığını.. onun hayatında ki kadın rolü nedir.. beklentileri nedir.. bir kadından cinsel olarak beklentilerine kadar öğrenin.. belki cevaplar biraz acıta bilir ama.. hiç bir erkek cocugunun eşine gaddar olamaz.. sizde onun istediği kadın rolüne bürünün belki experimentalistlik sizede iyi gelecektir.01 Yorumla
Soran+1 yılSağolun
Dostum çalışma imkanın var mı, bir işe girip çalışıp çocuğuna bakabilir misin?
03 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmenim kadrolu
- +1 yıl
O zaman sen boşa yoruluyorsun hocam, kadir kıymet bilmeyecek biriyle evlenmişsin ve geri kalan hayatın hem senin hem çocuğun için harap olacak. Şu an sen ona karışmadığın için o da çok bişey demiyor olabilir ama istediği gibi birini bulduğunda hayat sana daha da zindan olacak, sen şimdiden biseyler yapmalısın en azından kendini boşanma konusuna iyi adapte etmeli hatta bu düşünceyi ona paylaşan sen olmalısın. Hayatını değer bilmeyen biri için harap etmeye gerek yok, evlilik ciddi bir müessese ama değer bilinmiyor hatta aşağılayıcı bir tavır sergileniyorsa uzatmanın üzülüp durmanın da alemi yok.
Soran+1 yılO seveceği birini buldu bile
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
56Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yıldua edebilirsin mesela, bakara nin cok faydasi var diye biliyorum.
https://www.faziletlidualar.com/esler-arasindaki-soguklugu-gideren-muhtesem-dua/#:~:text=Hasbiyallahu%20l%C3%A2%20il%C3%A2he%20ill%C3%A2%20h%C3%BB,%C4%B0sl%C3%A2m%20%C3%A2liminin%20kaynakl%C4%B1%C4%9F%C4%B1yla%20bizlere%20ula%C5%9Fm%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1r.&text=E%C5%9Fler%20aras%C4%B1ndaki%20so%C4%9Fuklu%C4%9Fu%20ve%20huzursuzlu%C4%9Fu%20gideren%20bu%20du%C3%A2%20%C3%A7ok%20%C3%B6nemli%20ve%20etkilidir.01 Yorumla
Soran+1 yılSağolasın onu da denedim
+1 yılMerhaba,
Evlilik her ne kadar normal ise boşanmakta o kadar normaldir. Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin hiçbir anlamı yoktur. Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir, boşanın...12 Yorumla
Soran+1 yıl40 yaşındayım. Kızıma kıyamıyorum. O kadın yüzünden hırs yaptım
- +1 yıl
Hırs yapma abla. Canı cehenneme sektör et üzülme üzme kendini değmez 😊
Kızına kıyamıyorsun belli ki ama inan kızın büyüyüp bir şeyleri anlamaya başlayınca çok üzülecek. Senin üzüldüğünü görünce önceden neden boşanmadığını bile sorabilir. Elinden geleni yapmışsın zaten. Olmuyorsa olmuyordur, kendine bunu yapma. Çok üzüldüm gerçekten😕umarım en doğru kararı verirsin❤
11 Yorumla
Soran+1 yılAdam her gece diğer kadınla yatıp geliyor. Vücudu kıpkırmızı oluyor. Çürük görüyorum. Kanepede uyuyor
+1 yılAllah yardımcın olsun biraz kötü olmuş ama asıl yüzünü görmüşsün ama senden sıkılması bin nedeni ne konuşup anlaştı iz mi konuşun bence çözüm üretin ve bunun üzerine düşünün çocuğunuz için üzüldüm ya senin içinde üzüldüm ailenle konuş fikir edin psikologları dinleyebilirisn internet üzerinden YouTube uzerind n vs. İnşallah duzeleceksin ve herşey güzel olacak senind imtihanın bu emin ol düzelecek ve mutlu olacaksın hakkında hayirlisi olsun
05 Yorumla
Soran+1 yılBeni ilk günden beri istemiyor. 6 yıldır yatağıma girmedi. Önce günübirlik ilişkiler yaşadı. Üç yıldır aldatmadı. Mastürbasyon yapıyordu. Bu kadını buldu koptu evden
- +1 yıl
Abla sen neden ayrilmadin severek evlendiyseniz neden böyle yaptı
Soran+1 yılBeni severek evlendi. Ama sorun yatakta başladı. Ten uyumu yok. Zevk alamadı benimle yaşadığı cinsellikten
- +1 yıl
Hadi ya kötü olmuş ama onun psikologa gitmesi lazimboyle olmaz
Soran+1 yılKendisi doktor zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun gerçekten sen ayaklarının üzerinde durabilecek karekterde birisin sabreden ve iyi olmasını bekliyorsun ama onda o hareket yok istersen takip edersen detaylı her konuda yardımcı olmaya çalışırım hiç kendine çekmeye çalıştın mı kendine bakıyormusun yoksa saldın mı kendini ilk aranızın açılması neden olmuştu
01 Yorumla
Soran+1 yılBakımlıyım. Ama eşim benden zevk almıyor. Ten uyumu yok
abla her kafadan bır ses cıkar üzülme sabret bekle bosanma ymın ederımkı bırgun öle bır kazık yıyecekkı sana kosarak gerı döner bır kacyıl sonra ona bakan kadın evlı oldgunu bılıyor ö sekılde bakıyor ama bırgun o kdında onu ıstemıyecek ve sıhatı bolup sana dönecek sen bosama görmemzlıkten gel sen zaten evde bır duzenlı hayatın var bos ve rkızının gelecegını düsün o bırgun cok pişman olacak sabret sana dönecek ve sonunda cok mutlu olacaksın hersey seks deyıl unutma kaznacaksın ayrılmayı düsünme
02 Yorumla
Soran+1 yılSağolasın. Ben zaten ayrılmak istemiyorum. O kadın da evli olduğunu biliyor. Sanırım kadın benden 7 yaş küçükmüş. O kadın da öğretmen iş. Bir de meslektaşım. Oturuyorum evimde sessizce
Soran+1 yılBekleyeceğim bakalım. Ben takipleşmiyorum
+1 yılKendini neden değersiz olarak görüyorsun kıçına tekmeyi basıp önüne bakman kızının hayatını nasıl daha iyi ve güzel yaparım diye düşünmen lazım bence. İlerleyen zamanlar da istersen başka insanlar ile tanışıp onları da hayatına alabilirsin ama sakın kendini değersiz bir RUH gibi sanma ne olur..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeyi beklediğini merak ediyorum. o hayatını yaşarken sen neyini bekliyorun ki. ailende seni dinleyecek sana akıl verecek destek verecek birileri yok mu? bence senin sağlığını tamamen yitirmeden ayrıl kendi ayaklarının üzerinde durman ve hayata yeniden tutunman gerekiyor. her gece kendini yiyeceğine birkere cesaretini topla ve ayrıl. hayat yaşamaya değer birilerine köle olmak için gelmedik bu hayata. Allah yardımcın olsun kardeşim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanın bitsin gitsin artık daha neyi bekliyorsunuz ki, herkes kendi yoluna baksın o madem hayatını yaşıyor başka kadınlarla sende 40 yaşındayım diyorsun sende kadınlığını yaşamaya bak bu saatten sonra, şurada hepi topu 5 6 yılın var kadınlığını doyasıya yasayabilecegin, ondan sonra istesen de hayattan zevk almazsın
00 Yorumla
+1 yılzaten yıllardır sorun yaşıyormuşsun, bu zamana kadar nasıl dayandınız merak ettim.
yıllar öncesinde bitirmen gereken bu evliliği bu zamana kadar iyi sürdürmüşsün.
bu zamana kadar bir kadın olarak böyle bir erkeği nasıl çektin, bu sürede onun hayatına hep birileri girmiş sen nasıl kaldın.00 Yorumla
+1 yılEvlilik danışmanları var. Onlara başvuracaksınız.
İkinizin çözeceği ya da şansa bırakabileceğiniz bir konu değil bence.
Umarım çözersiniz ve hem çocuğunuz hem de sizin için en iyisi olur umarım.01 Yorumla
Soran+1 yılOna da gittik. Sevmiyor ar beni
Eşinle konuşmayı dene bir evladın var onu düşün tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır baktın olmuyor ayrılırsın acele karar verme her insan hata yapar bu süre zarfında dişiliğini kullan bence sen elinden geleni yap bakalım olmazsa boşanırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmama müsaade etmiyor. Kadınla yatıp geliyor her gece. Vücudu çürük içinde oluyor. Gidip kanepede yatıyor
İyi de neden hala bir köşede tekrar dönmesini bekliyorsunuz? Çocuğunuz için gayet üzücü bir durum ama sağlıksız bir aile ortamı olmasından iyidir babasıyla olmaması. Hem kendinize saygınız olsun, hayat sizin hayatınız ve kimseye mahkum değilsiniz.
03 Yorumla
Soran+1 yılKızıma çok ilgilidir babası. Onun derdi benimle. İki yabancı gibiyiz. Tartışmıyoruz bile
Soran+1 yılHem de bu sefer aşık belli
+1 yılBunun çaresini burda araman ne kadar doğru? Hayatina kadınlar giren adama nasıl kocam diyebiliyorsun? Aranizda sevgi bitmis bari saygi kalsaydı. uzgunum ama bu evliligin tutulabilir bir yani kalmamis
15 Yorumla
Soran+1 yılMeydanı o kadına bırakmak istemiyorum
- +1 yıl
Zaten 10 yildir meydani alan almis ayrica zaten birbirinizi istemiyorsunz kadin zaten onurlu olsaydi evli adamla dusup kalkmazdı. amacini anliyorum ama bu o kadina koymaz
Soran+1 yılBizimki koşmuş kadının peşinde. Evliliğimizi anlatmış. Kağıt üstünde evliyiz demiş. Kadına aşık olduğu her halinden belli
- +1 yıl
Gecmis olsun artik dönmez
Soran+1 yılKadından ayırmalıyım
Senin evliliğin bitmiş hala yuvam diyorsun. gururunu bir kenara bırak herkez yaşamak istediği hayatı yaşasın. Kendine de eşine de eziyet etme. o nun cinsel hazzı devam ederken sen kendini kurutmuş sun.11 yıl cinsel lik yaşamayan kadın ne verebilir.
00 Yorumla
+1 yılneden bu kadar göz göre göre aci çekip bekliyorsun anlamıyorum aile. de. kamamis ortada çocuk için bile uygun değil herşey bitmiş ve neyi sürdürmeye çalışıyorsun
05 Yorumla
- +1 yıl
sorun meydanı o kadına bırakmak mi... senin esin şu an değil uzun süredir aramiz kopuk diyorsun.. mesele. o. kadin değil ki... herşey bitmiş aranizdaki
Soran+1 yılEvet o kadın birkaç aylık. İlişkimiz 6 yıldır yok. Ama evli değilmişizgibi o kadını yemeklere götürmesini, el ele gezmesini hazmedemiyorum
- +1 yıl
benim demek istediğim ilişkiniz daha önceden bitmiş ve sen bunu kabullenemiyorsun. olmayan seyi oldurmaya çalışmak insanı gerçekten yoruyor onun için olmuyorsa Birak ve sende hayatima bak duzenini kur..
- +1 yıl
bide en cok şaşırdığım o kadar süre ilişki yok ve buna bu kadar Zaman dayanilmek sanırım ben dayanamazdim bu belirsizliğe.
+1 yılhocam sanırım bu evlilik artık dönmez daha gençsiniz evlenin hayatınızı kurun hayata 1 kere geldik yaşayalım bari
13 Yorumla
- +1 yıl
hocam valla üzülen siz olursunuz ama eğer çok ısrar ederseniz gidip büyü yapın muska yapın... yalnız ben şu an sizin eşiniz gibi konuşmaya başladım :)
Soran+1 yılHer yolu deneyeceğim
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. çok zor bir durum, kendini daha fazla ezdirme bence onsuz yapabilirsin, yaşın daha gençken aşık bile olabilirsin bunun için ilk adımı atmalısın
012 Yorumla
Soran+1 yılKızıma kıyamıyorum
Soran+1 yılAdam boşanalım da demiyor
Soran+1 yılMalesef
Soran+1 yılO açsın konuyu
Soran+1 yılBu sefer seviyor o kadını. Kadın bekar. Genç. O kadında öğretmen. Boşanmak ister bizimki artık
Soran+1 yılHayır yok. Her şeye rağmen eşimi seviyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılonunla konusmaya calis mumkin oldugunca, bu saglikli bir evlilik degil evet mumkinse bosanmayin cocuga yazik etmis olursunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten kızım 10 yaşına gelene kadar bekledi. Şimdi sevgilisi var biliyorum
Nereye kadar böyle sürecek? Konuşup bir karara varmalısınız
11 Yorumla
Soran+1 yılBekliyorum o kadın yakında boşan der zaten
+1 yılİki ucu boklu değnek zor durumdasın gerçekten benzer bir durum benimde başımda boşanma durumları oldu şimdi yataklar ayrı
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden vermiyicektin hata senin senin gibi ne durumda kızlar var yarısı intar ediyor bukadar niye çok meraklısınız hadi ordan. meye annamıyorumki
01 Yorumla- +1 yıl
SIKTIRMAYA OLUCAK O SANSÜR KOYDU KS
+1 yılSanırım kocan seni bitirmiş bence sende güçlü ol kendi ayaklarının üzerinde dur kızınla beraber hayatını yaşa
00 YorumlaEeeeee artık senden kopunca başkaları ile ilişki yaşamaya ve seks yapmaya başlamış. Kendini üzmeden boşan bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılzor günlerin inşallah geçer ama bunu yaşamayan bilemez :)
03 Yorumla- +1 yıl
:( yapacaktım
Soran+1 yılÇok zor durumdayım. Çocuğum var. 40 yaşına gelmişim
- +1 yıl
efendim 30 yaşındayım. yaşadıklarınızı anlayabiliyorum ve yaşadım :(
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaranıza soğukluk girmesine neden olay şeyleri çözmeye çalış.6 yıl sabretmişsin. bekle ve bence yakınlaşmaya çalış herkes boşan demiş ama anladığım kadarıyla seviyorsunda. sen çalışıyor musun
01 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmenim. Maddi sıkıntı yok. Eşim de mağdur etmez o konuda. Evet eşimi seviyorum da. Çözecek fırsat dahibulamıyorum. Yüzüme bakmıyor
yani hayatında hiç seks dahi olmadı o zaman boşan gitsin
09 Yorumla
Soran+1 yıl6 yıldır ayrı yatıyoruz
Soran+1 yılBoynu mosmordu dün. Yatıp gelmiş belli. Çok mutlu görünüyordu
Soran+1 yılBen yapmam. Anneyim
Soran+1 yılSağolun
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. yok artık... nasıl dayanabiliyorsun böyle bir duruma?
012 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğum için
Soran+1 yılHayır 6 yıldır ayrı odalarda yatıyoruz
Soran+1 yılBiraz araştırdım. Hayatında öğretmen bir kadın var. Ben 40 yaşındayım. Kadın 32 yaşında, esmer, güzel bir kadın. Yemeğe bile çıkmışlar birlikte. Eve gece 3 gibi geliyor sabah çıkıyor. Bu kadar kötü değildik. O kadın hayatına girdiğinden beri hiç konuşmuyor
Soran+1 yılKadın benden 8 yaş küçük. Ben 40 yaşındayım, kadın 32. esmer, alımlı, güzel kadın. Yani etkilenmiş demek ki ondan. Dün eve bir geldi. Gece 3. sarhoş. boynu kıpkırmızı, çizik, çürük. Sen Başka bir kadınla mı sevişiyorsun dedim. Sana ne dedi. Tartıştık. Açık açık seni sevmiyorum. Onsuz yapamıyorumdedi. Boşanalım demedi
Soran+1 yıl6 yıldır dokunmadı
Soran+1 yılBenden boşanmak istedi 6 yıl önce. Ben istemedim. O da çocuk için bekleyelim dedi. Biraz büyüsün dedi. Öylece durduk
Sen ipleri coktan bırakmışsın arkadaş, bu saatten sonra toparlayamazsınız,
00 Yorumla
+1 yılŞu an olduğunuzdan tam tersi şekilde davranmanız iyi olur zanımca
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum. Ama boşanmaktan başka çare yok gibi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılDediğin gibiyse bosan öyle bir adamın faydası olmaz daha çalışır güzel bir iş bulun yeni den baslarsin
00 Yorumla
+1 yılBoşan bitmiş bir evlilik direnmene bile değmiyor. .
00 Yorumla
+1 yılOturup konuşmanız gerekiyor. 2 yetişkinsiniz sonuçta.
00 YorumlaTers psikoloji uygula. Yeni arkadaşlar edin eve geç gel telefonda gül kahkahalar at onu umursama öyle bir duruma getir ki meraktan çatlasın içi içini yesin. Soracak olursa sana ne de umursama git. Belki işe yarar.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖldürür beni
Üniversitede tasinisip evlenmek nasıl bassrdiniz yav
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu garip geldi. O tıp okuyordu ben öğretmenlik. Okul bitince evlendik
Soran+1 yılBiz ünv son dönemlerinde tanıştık. İkimiz, de atandı. Sonra evlendik. Ama aynı yatağa girince benden zevk almadı
Kendini bu duruma düşürmemelisin boşan biran önce önüne bak sen değer verdikçe o seni değersizleştirmiş sende herşeyi kabullenmişsin
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oldu. Sanırım hayatındaki kadını seviyor. Bu çok belli
Soran+1 yılAynen öyle
zaten bitmiş bir evlilikten bahsediyorsun. en mantıklısı bitirmek zaten. yatakları ayırmakla iyi yapmamışsınız. bu yıkımın tam başlangıcı olmuş
06 Yorumla
Soran+1 yılEşim ayırdı. TV karşısında uyudu hep. Benimle çok severek evlendi. Ama aynı yatağagirince zevkalmadı
Soran+1 yılEşimle bir buçuk yıl sevgiliydik. her şey çok güzeldi. Cinsellik yaşamamıştım. Evlenip aynı yatağagirince eşim zevk almadı benden. Ten uyumsuzluğu oldu
Soran+1 yılZevk almıyor benden. Boşalamıyor
+1 yılBitmiş yıkılmıs bir evlilik için konuşuyorsunuz. Bunun donuşu malesef imkansiza yakın... k
05 Yorumla
Soran+1 yılAdam son günlerde acayip mutlu. 3te eve geliyor. Sabaha kadar da mesajlaşıyor. Karşıdaki kadın evli bir adamla birlikte. Meydanı ona bırakmak istemiyorum
- +1 yıl
Sen birakali çok olmuş... adamin cinsel olarakta birliktelikle diygusalmolarakta baglanmişa agzinda kuş tutsan ise yaramazsin. Bitirmiş seni ki istedigini yapip yaşiyir zaten
Soran+1 yılNe yalan söyleyip. Ben kadını araştırdım. İkimiz de öğretmen olunca bulmak zor olmadı. Ben 40 yaşındayım. Kadın 32 yaşında, alımlı, esmer, hoş kadın. O da boşanmış ve bir oğlu var. Eşim aşık bu çok belli. Ruh gibi dolaşıyor evde. Benimle karşılaşmak bile istemiyor. Boynu mosmordu sordum sana ne dedi
- +1 yıl
Biten bir şeti kovaliyorsunuz. Siz sadece ayrilmak istediginizi kendi ize yediremiyorsunuz. Ama bu hayatta ayrilkta var ki. siz bu yolu geçeli çok. olmuşsunuz
Soran+1 yılGaliba haklısınız. Hem adam başkasına aşık
Valla moralini bozmus olmaym ama senden gönlu gecms sanrm kocann dısarda doyup eve geliyor tek caren ayrlmak
05 Yorumla
Soran+1 yılVe bu sefer aşık
Soran+1 yılÖzelden yazmıyorum
Anlaşılan maddi durumun iyi degil kocana baglısın. EGER madi durumun iyi degilse. Kocanın seni aldatıgına dayir delileri topla sonra yüklü bir tazminatla boşan. 😉😉😉
05 Yorumla
Soran+1 yılKadrolu öğretmenim. Hırs yaptım. Meydanı o kadına bırakmak istemiyorum
Soran+1 yılHer gece onunla yatıp geliyor. Vücudu kıpkırmızı. Çürük görüyorum. Geçip kanepede uyuyor
Soran+1 yılSarhoştu. Boynu kıpkırmızıydı. Bekar gibi davranıyor adam. Kadını yemeğe çıkarmış
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşa gitsin annemde senin gibi idi ayrıldılar beraber yaşıyoruz annemle
06 Yorumla
Soran+1 yılKızıma kıyamıyorum. Eşimi seviyorum. Kurtaramaz mıyım
Cevap sahibi+1 yılAnnemde kurtarmak için çok savaş verdi her verdiği savaşta başka kadının kolunda buldu
Soran+1 yılEşimin günübirlik ilişkileri olurdu. Bu sefer başka. 3te geliyor eve. Salonda yatıyor. Sabaha kadar msjlaşıyor
Cevap sahibi+1 yılBen yaklaşık altı senedir beraber yattıklarını bilmem belki kızacaksın bana ama hiç seslere denk gelmedim ve aynı evde olduğumuz için bazı şeylerin farkındayım
Soran+1 yılBoşanalım demedi henüz. Derse bu sefer uzatmıycam
Cevap sahibi+1 yılBencede kendini yıpratma boşuna annem yıpratı kilo aldı yaşı 42 görsen 60 gibi olmuştu iki senedir beraberiz daha yeni yeni kendine geldi şimdi görseler tanıyamazlar otuz gibi oldu
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBirlikte yaşamanız sağlıklı değil.
Bu evlilik bitmiş, bir an önce boşanın.06 Yorumla
Soran+1 yılOnun açılmasını bekliyorum. Henüz boşanalım demedi
Cevap sahibi+1 yılSen de o halde, hızlandır.
Yoksa kızın da, sen de çok yıpranırsınız psikolojik olarak.
Kızına iyilik yapmıyorsun bu süreci hızlandırmayarak, çünkü senin sorunların ona da yansıyacak zamanla ve o da farkına varmaya başlayacak aranızda ki bu bitmiş evliliği, çocuklar sezer çünkü.
Soran+1 yılKonuşmaya çekiniyorum. O açılsın. Dün boynu mosmordu. Yatıp gelmiş belli. Çok mutlu görünüyordu
Cevap sahibi+1 yılO şikayetçi değil ki yaşantısından.
Belli ki mutlu, böyle devam etsin istiyor her şey.
Seni kaybetme korkusunu yaşatmamışsın hiç ona anlayışlı davranarak ama böyle olmaz.
Evlilik bu demek değil. Kurtarılacak yanı da kalmamış. Seni yok sayan bir eşin var ve alenen aldatan.
Sen bir adım atmalısın. İspatlarsan aldattığını çok yüksek nafaka da alabilirsin ayrıca.
Soran+1 yılNafakayı falan esirgemez zaten çok cömerttir. Ev de alır bana. Kızına kıyamaz. Ama konuyu açacak bu sefer biliyorum. Birlikte olduğu kadını uxaktangördüm. Genç, güzel bir öğretmen. Kadın için mecbur boşanalım diyecek artık
Cevap sahibi+1 yılHakkınız da hayırlısı olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk için bekliyorsanız o böyle bir ortamda büyümeyi haketmiyor
00 YorumlaSizin evlilik çoktan bitmiş boşan hayatına bak sende
14 Yorumla
Soran+1 yıl40 yaşındayım. Kız çocuğum var. Kolay değilhiçbir şey bu saatten sonra
Konu eski ama tıpatıp aynı durumdayım şu an. Yaşımızda yakın. Sana nasil ulaşabilirim? Damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış.
00 Yorumla
+1 yılÖlmüş birini diriltemessin sizin ilişkiniz ölmüş , maalesef ölüyü gömüp hayatınıza devam etmelisiniz...
00 Yorumla
+1 yılBu evliliğin cenaze namazı kılınmış maslesef. Allsh yardımcın olsun
07 Yorumla
- +1 yıl
Ne yapmak istiyorsun
Soran+1 yılKurtarmayı deneyeceğim
- +1 yıl
Umarım basarili olursun kac yıllık evlisin
Soran+1 yıl11
- +1 yıl
Kolay değil 11 yıllık evliliğin bitmesi
Soran+1 yılÇok zor durumdayım
+1 yılGit boşan başkalarıyla yiyişiyor görmüyor musun? Daha nasıl tahammül ediyorsun o namus yoksununa.
05 Yorumla
Soran+1 yılAdam saklamıyor ki. Bizim cinsel ilişkimiz yok zaten. Ama onu seviyorum
- +1 yıl
Ayrıl. Ayrıca dinende hoş değil. Şeriatta cezası ölüm olan bir şeyden bahsediyoruz.
Soran+1 yılBoşanma isteğini dile getirmesini bekliyorum. Hala bir şey demedi
- +1 yıl
O hayatından memnun, bekleme boşa. Git sen ayrıl.
Soran+1 yılYok bu sefer tutulmuş. Yakında açılır
+1 yılSizin evlilik ta ilk günden bitmişti siz uzatmışsınız. Bu saatten sonra da olmaz yani.
00 Yorumla
+1 yılbu davranışlarla eşin coktan bitirmiş evliligi pek uzatma bence sende
00 YorumlaDonuna kadar al ve çek git
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok zengin zaten
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yardım belli artık neden uzatıyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılKızım bunu kaldıramaz. Her şeye rağmen eşimi seviyorum
Soran+1 yıl6 senedir kızım için bekledi boşamadı. Artık son noktada sanırım. Beni sevmiyor zaten
+1 yılEvlilik bitmiş zaten.
13 Yorumla
Soran+1 yılBocalıyorum
- +1 yıl
11 sene az değil. Alışkanlıklar var tabii kolay gelsin.
Soran+1 yıl6 yıldır çocuk için duruyor
- Aşk İlişkileri konusunda 821 cevap paylaştı.
+1 yılSiz zaten bitmişsinjz
00 Yorumla Ayrıl ya ne dert ediyorsun bu kadar
01 Yorumla
+1 yılBen yıllardır öyleyim
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlatır mısınız
Soran+1 yılYok etmem. Burdan yazın
- +1 yıl
Olmaz
+1 yılGeceleri mutlu et değişik şeyler yaşat
01 Yorumla
Soran+1 yılYüzüme bakmıyor. Gidip o kadınla yatıp geliyor. Kanepede uyuyor
Abla senin ki yıllar önce bitmiş ki zaten
12 Yorumla
Soran+1 yılKurtaramaz mıyım
+1 yılE ayril artik ablaa
05 Yorumla- +1 yıl
Ailesinin yanina gitsn moruq
Soran+1 yılMaddi sıkıntım yok. Öğretmenim. Eşim de çok zengin. Nafaka, tazminat derken mağdur olmam
- +1 yıl
Ayril o zaman abla
- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?