Evliliğim bitiyor ne yapmam lazım bilmiyorum?

Biraz uzun ama lütfen okuyup bana akıl verin artık dayanacak gücüm kalmadı kafayı yemek uzereyim, 9 aydir evliyim ve 7 hafta sonra dogum yapacağım esim is bulamadi evimiz ayri ama soguk diye kaynanamlarda kaldik 2 ay boyunca yemedigim duymadigim laf gormedigim muamele kalmadi. Esim hep beni savundu arkamda oldu bagirdi cagirdi ama fayda etmedi etmiyor cunku bagirdiktan sonra yumusayinca bagirmanin ne onemi kalir ki. Ben hamileyim cocugumun hic bir seyi yok annem para verir bisey alirim cocuguma dogmamis cocuga don bicilmez benim annemin durumu iyi ve ben ilk dogumum annemde kizinin ilk dogumu diye ozelde yaptirmak istiyor dogumumu durumu var yani kalkip calismayan adama ozelde dogurt beni demedim ama bunu duyunca kaynanam ne gerek car diye kendini yirtmaya basliyor, kendi yapamayinca kimsenin yapmasini istemiyor annemi cekemiyor. Ya onu gectim kendi kizi daha evli degil 2. Kez evlenecek nişanlısı ile ayni evde yasiyor hamile olmadigi halde yanımda ozel hastane fiyatlari arastiriyor ona hic bir sey demiyor bana gelince gerek yok gerek yok. Evlenmeden once nisanda kina da dugunde hep burnumuzdan geldi esim ve benim hic bir sey yapmadi 1 tane bilezik takti o da hediyelik 4 tane de odunc almis bir yerden onu takti dugunu esyayi esim ben ve benim annem hallettik o hic bir sey yapmado surekli sorun cikarmak disinda kız annesi gibi davraniyor ve sanki benim esimin karısı o ben hic bir seye karismiyorum o karisiyor esimin isine tasinacagi yere bana bebege aldigim seye yapacagim doguma karismasi bisey degil kavga ediyor. Ustelik ben butun altinlarimi borca kiraya diye bozdurdum alyansimi bozdurdum en son sahte taktim aileme bahsetmedim bunlardan bile ama bir kere laf etmedim o 2 ay bize evini acti diye burnumuzdan getirdi lafla sozle zaten fazlasini yapmasi gerekiyodu evlenirken cebinden 2000 tl bile cikmamistir kadinin kizi dost hayati yasiyor kizinin korkusundan karisamiyor ama benim esim sanki kız cocugu gibi davraniyor benim gozumu korkutmaya calisiyor yok ayrilirsan cocugu alabilir yok sogutursan kocani kendinden senle cocugun ortada kalir sozde iyi niyetle akil veriyor gibi alttan alttan. Ve ben esimi seviyorum ayrilmak istemiyorum o da cok kotu bir durumda ama ben ailesiyle bir araya gelmek istemiyorum ve esim bunu garipsiyor ailesinden korkuyor sanki bagiriyor da 2 saat sonra eskiye donuyor. Yani ben bosanmadan olmaz diye dusunuyorum artik ne yapacagimi bilmiyorum benim icin dua edin ne olur hamile hamile yasadiklarim onlardan ciksin.
Evliliğim bitiyor ne yapmam lazım bilmiyorum?