Evliliğim bitiyor sanırım, nasıl toparlarım?

3 senedir evliyiz 1 de kizimiz var severek evlendik, ama hata yaptik sanirim, o cok ilgisiz biri surekli PlayStation da vakit harciyor calisior benimle cikmyior hep kizimla yanliziz onla ciktimizda surati asik oluyor yasa benden uzaklasiyor. Sordumda ise benim alisveris merkezlerinde caninin sikildini soylyuor. Benimle geziye gitmek istemyior hic tatli yapmadik parayi kafasina cok takyior , kavga ettimizde canimi yakyior haliyle bende canimi yaktigi icn ona agir sozler soyluyorum. Cok kavgamiz oldu hergun degil ama 2-3 ayda bir buyuk
Kavgalarimiz oldu normali ne bilmiyorum cokmu azmi bilmyiorum. Her kavgada evden cikardim aksama gelirdim. Cocuklumdan beri bu huy var bende ama beni ilgisz biraktindan beri. Cok degistim icim sogdu bir ara abime gittim 1 hafta kaldim beni cagirmadi halde tipis tipis geri geldim yine beni sucladi bende tekrar agir konustum. Aradan 4 ay gecti 2 hafta once tekrar kavga ictik hic alkol icmezdi alkol icmis arkadasinin dugununde bende cok sasirdim tvide bana yalan soyledi ama aciklama geregi duymadi. 27 yasindayim kimse karisamaz dedi. Ailesini aradim aram iyi degil ailesi ile eskiden iyidi dogum yaptigimdan beri kotu buyuk bir kavgamiz olmadi ama gorusmuyoruz belki 3-5 haftada bir bazen daha cok ama aram acik. Bir gece alkolu ogrendigim gece buyuk kavga ettik tekrar evden git dedim gitmedi birbirimize giristik bende cocugu aldim evden ciktim bir yurda gidecektim i gun o evden cikti gitti disardayken avukati aramami soyledi tamam dedim o gun bugundur ailesiyle kaliyor gelmedi ilk basta 2-3 kez kizinin resmini istedi sonra birkere yarim saat gormekeye geldi ama beni gormek istemedi ben evden ciktim onlar evde yanliz kaldi. Seni kizimla vakit geceiriken yanimda istemyiorum dedi haliyle ciktim evden. Tabiki gece kavga etmeden sabah ister isteemz bir sinirle gonlumun baskasina kaydini soyledim canini yakmak icin ama bilyior byole birsey olmadini o gunun aksami kizimi ve beni sordu karimla kizimin nerde okdunu bilmeye hakkim
Var dedi eve geldim arkadastaydim. Eve geldimde yine PlayStation basindaydi. Sabah 4 kadar oynadi ben dayanamdim gittim yanina oylelke basladi kavga oda gitti. 13 gundur bize ne para getirdi ne pul. Arkadasimdan borc aldim. Avukati sormadi bizi sormadi birtek yarin saat kizini gordu gitti beni istemeden. Ona defalarca sakin bir sekilde benimle ilgilenmesini daha dogrusu bizimle
Ilgilenmesini bize zaman ayirmasini dusunmesini istedimi soyledim ama hic aldiris etmedi evet tamam dedi gecistirdi bu yuzden oyle bir agir laf kullandim istemedende olsa. Simdi ne ses var ne soluk bosancakmiyiz yoksa kizginmi bilmyiorum ama beni sevmedinden eminim … sevseydi bukadar yanliz birakmazdi eminim hic 1 kere dusunmedi ne yer ne iceriz. Sizler bana yardimci olurmusun ne dusuncemi bilmyiorum seviyormuyum yoksa evliligim bitmesinmi istiyorum bilmiyorum ozlemedim ama yanimizda olsun istyiorum nebilim
Güncellemeler
+1 yıl
Bugun cocugumu gorcem diye esya alamya geldi esyalarini topladim
Verdim aksam ustu dedesini arayip durumlari izah ettim hakli oldugumu gosterdim , ailesiyle 2 haftadir kaldigini 2 haftadir kimsenin arayii sormadini soyledim. Ne hikemtse bugun annesi geldi aksam ustu eve. Benim arkadasimla yazistini beni sikayet ettini ogrenmis dedesi gilden onun hesabini sormaya gelmis. Kiminizin dedigi gibi ailesi yani annesi babasida onu desteklemis :) anesi geldi sadece oglum yapmaz falan filan dedi
Güncellemeler
+1 yıl
oglum boyle oglum soyle falan dedi ve oglu suclari bana yuklemis o bosanmak istyior demis. Bende sizin oglunuz yapiyor dedim. Sizin oglunuz tek ayak ustunde kirk yalan uyduruor sizde onu destekliyorsunuz dedim siz kapinizi actiniz dedim o bizim oglumuz dedi tabiki korucaz dedi bende allahin adaleti var dedim sizin adaletinizden daha guclu dedim. Ben evimdeyim bosanmak istiyen oglun bu evden gidende oglun dedim bana ne gelirse ben onunla hosum dedim
Evliliğim bitiyor sanırım, nasıl toparlarım?