7 aylık evliliğim bitiyor ben 23 eşim 33 yaşında severek evlendik istanbuldan gaziantepe gelin gittim evliliğimin 3. ayı eşimin sanaldan evli kadınlarla sohbet ettiğini görüntülü konuşmasını vs yakaladım ondan sonra sözler de verse bir türlü dengeyi sağlayamadık hep bir tartışma kavga güvensizlik durumları oldu burda evliliğimizi içinden çıkılmaz bir hale getirdi bir hafta önce yine tartışmıştik eşimin gece yarısı evi terk edip annesinin evine gitmesi bana çok koydu her kavgamızı onlara aktarıyor bende sabah oldu o yokken tüm eşyalarımı toplayıp ilk biletle istanbula ailemin yanına döndüm o gün bugündür iletişime geçmedi haber vermeden terk ettiğim için kızgın olduğunu söylüyormuş herkese ne yapacağımı şaşırdım ama o şehirde hiç mutlu değilim ne olur bana bir yol gösterin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba,
23 yaş evlilik için erken bir yaş 33 yaşındaki biriyle evlenmek için bir anlık sadece heves ve heyecana yenik düşüyorsunuz ve evlilik gibi ciddi bir şeyi kaldıracak düzeyde değilsiniz yanlışlar yapılmış olabilir ama düzelmez diye de bir şey olmaz yapmanız gerekenler açık ve net belli zaten seni bu adam aldatmış evli bayanlarla konuşarak o yüzden hemen bir evlilik boşanma mahkemesi açın ve kişiyle hemen boşanırsınız çünkü kişi sizi aldattı ve aldatma gibi eylemler de hemen boşanılıyor
Sevgiler.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSöylediğin gibi evliliğin yolunda gitmiyor ve en başında güven sarsılması yaşanmış. İlişkinin temel direklerinden biri saygının getirdiği güvendir. Evliliğinizin merkezini daha en başında yıkmış ve ezip geçmiştir.
Güven zedelendiğinde onarılması zor durumdur. Ayrıca da evliliğinizin sorunlarını ailesiyle direkt paylaşması ve sürekli aktarması her daim problemleri büyüterek devam ettirecektir.
Bir kar topu düşünün büyüyerek üstünüze geliyor.
Bu kartopundan kurtulmak için ise, kendine bir yol haritası çizerek adım adım uygulamaya geçmenle sağlanabilir. Daha çok gençsin ve kendi ayaklarının üzerinde durma potansiyelin çok yüksek.
Seni mutlu edemeyeceğini inandığın kimse ile yola devam etmemelisin. Çünkü mutluluk inanmakla gelir.40 Yorumla
Allah sabır versin. Evli olup ta halen böyle sitelere girmelerine anlam veremiyorum. Söylenecek çok birşey yok. İğrenç bir durum. Bunu yapan insan başka işler de yapar mı şüphe içine düşüyor doğrusu. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
45Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı. Aradaki yaş farkı sebebiyle ben bu konuya tek taraflı bakacağım. asıl problem birbirinizi tam tanımamanız olmuş olacak ki.
- Aile için sorunları bireyler arasında değilde. Geniş aile yelpazesine yansıtma.
- Eşi harici farklı bir kadın ile görüşmek zaten suç ( ERKEK / KADIN FARKETMEZ) görüştüğüne göre amacı hiç hoş olmayan cinstendir.
- Eşinin memleketine gittiğin için problem yaşıyorsun. ülkemizin her noktası aynı değil. keza Doğu ve Batı arasında dağlar kadar fark var. ailenden uzak seni tek savunacak şeyler. Anayasa maddeleri oda sana işleyene kadar biraz uzun sürer.
*Bana kalırsa yapman gereken. boşanma davası açmak gerekçe ise X kadınlar ile görüşmesini gösterebilirsin. elbette yıllar sürecektir. fakat bu yaptığı adiliğin hesabını misli ile verecektir. klasik doğu erkeklerinde zaten tehtit yoğun miktarda oluyor buda işi daha kolaylaştırır. Bu durumda ise korkmadan kendi memleketinde kolluk kuvvetlerinden destek alarak. beş para etmez insanlardan kurtulabilirsin.
Tabi evliliğini bitirmek istemiyor ve sürekli aldatılma durumu ile karşılaşıp. vereceğin tepkileri gidip ailesine anlatmasını istiyorsan. durum farklı. Şimdi çıkıp sen ırkçılık yapıyorsun felan diyenlerde çıkar. Kadın ölüm haberlerini sürekli alıyoruz. ve baş rolde olanlar belli :) bu sebepten ötürü pek savunmayın kendinizi keza ancak kendinizi kandırırsınız.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba bende 23 yaşındayım eşim 33 yaşında bende evlendim Almanya’ya geldim
Aile Özlemi vs de beni zorlamıştı bizde eşim kumar oynuyor ve alkol alıyor diye ayrıldık bende o işteysen eşyalarımı topladım ve istanbula gittim ilk uçakla
Aldatma durumu olmadı bende
Büyük konuşmayım Allah’a ama aldatsaydı bende geri dönmezdim
Eşimde bana çok kızgındı neden terk ettim diye
Bir nevi kaçtım çünkü.. Babamın evine... Ama 3 ay sonra geldi özür diledi vs ailemin evinden beni aldı
Döndüğümde şükür herşey daha iyi oldu
Bizimde çocuğumuz yoktu o yüzden ayrıl ak kolay olmuştu
Eşin sana dönerse ona şans ver
Bu yaşlarına kadar yanlız yaşamış erkekler yanlışlıklarına alışmışlar hayatlarına bi kadın aldıklarında evlilik hayatına adapte olmakta zorlanıyorlar..
Bu birbirinize alışma birbirinizi tanıma sürecinde
Sabırlı olunmalı diye düşünüyorum bu süreci atlatırsanız çok mutlu olacağınıza inanıyorum..
pandemi vs hiçbirşey yapamamak da evlilikleri sıktı.. Kadın da erkekte çok bunaldı..
Aldatmasına diyebileceğim, yapabileceğim bir yorum yok... Neden yaptığını sor sakin ol cool ol.. Sıkma
Erkekte kafa ters işlediğini düşünüyorum ben...
Birşeyi ne kadar yapma dersen üzerine düşersen o kadar ona cazip Ve çekici geliyor...
Sende bu konuda onu mutlu etmeyi ve doyurmayı deneyebilirsin... Bazen erkekler zihnindeki seks isteğini düşüncesini tarzını evlendiği kadına açamıyor istediği şekilde yanaşamadığını düşünüyorum yatakta... Rahat konuşabileceği hayalini kurabileceği kadınları da sanal ortamda yakalıyor olabilir... Tabiki bu aldatmasını göz aradı edebilecek şeyler değil...
Ama şunu unutma kardeşim
Bir yuvayı kurmak zor, yıkmak kolaydır...
Emin ol ayrılırsan gelecekte hayatına girecek başka bir adam eşinden farklı olmayacak
Devir bu devir yaşam bu şekil
Barışırsanız sakın ha kalkıp kendin gitme o gelene kadar... (Benim düşüncem)
Umarım hakkında hayırlısı olur..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılikiniz de elinizi taşın altına koyacaksanız bir şeyler olur umudundayım ama yine de emin değilim. Size hak vermekle beraber bir kez daha şans mı verseniz diye de düşünmüyor değilim. Bu konuda tecrübesiz olduğum için şöyle böyle yapın da diyemiyorum..
İstanbul'da ve birçok şehirde (Gaziantep'te de vardır) ücretsiz olarak hizmet veren bir büro var, evlilik konusunda da yardımcı olmaya çalışıyorlar. Sizden naçizane isteğim bu büroya telefon aracılığıyla ulaşın ve derdinizi anlatın. Alanında uzmanların olduğu bu büronun size iyi bir yol göstereceğine dair umudum var. Bir de dua etmenizi, halinizi Allahu teala'ya anlatıp yakarmanızı 'hakkınızda hayırlısını iyisini güzelini hayırlısıyla' istemenizi naçizane arzu ederim.
Büro'ya nasıl ulaşacağınızı bahsedeyim:
bulunduğunuz ilin il müftülüğünü arayın ve "Manevi Danışmanlık Bürosuyla görüşmek istiyorum" deyin. Sizi muhtemelen bayan bir uzmana yönlendirirler. Halinizi derdinizi ona anlatın ve konuşun. (bahsettiğim uzman psikolojiyle ilgili bir alanda muhtemelen yüksek lisans yapmış birisi olabilir çünkü bu büroyla ilgili ciddi şekilde çalışmalar var)
Allah yardımcınız olsun; derdinize derman, hastalığınıza şifalar, borçlarınıza edalar ihsan eylesin..10 Yorumla
+1 yılYol belli güzelim kendisi gecenin bir vakti anasının evine giderken seni düşünmüş mü sen gidince mi sinirliymiş adam olsaymışta yaptığı şeyleri telafi etmeye çalışsaymış ailesi hiç mi bir şey söylemiyor oğullarına belli ki erkek bu yapar eder kafasını yaşıyorlar.. ona buna sinirli olduğunu söyleyeceğine kapına gelmeliydi ya da seni aramalıydı onun için sakın kendini üzme kendini asla suçlama hata arama kendinde
21 Yorumla
Soran+1 yılSonunda beni anlayan birisi...
Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı. Bacım sana o adamdan hayır gelmez sana söz verip verip aynı şeyi yapıyorsa eyer bundan vaz geçmeyeceği anlamına gelir hayatının sonuna kadar gece uyandığında eve geç geldiğinde sana soğuk davrandığında beni aldatıyor mu şüphesiyle yaşayamazsin değil mi bende evlendim iki ay sonra boşanma davası açtım neden mi defalarca şiddet uygulayıp defalarca soz verdi sonuç değişmedi birde geceleri evi terk etme geç gelme hep aldatıyor mu şüphesiyle ve şiddet gördüğüm bir hayatta yaşamayı ne kadar severek evkensemde boşanmaya tercih ettim ve olduğun şehirde de mutlu deyilmissim muhtmel Onuda başka şehire götürmende imkansız gotursende birşey değişmeyecek hazır çocuğun yokken yolun başındayken kurtar kendini
00 Yorumla
+1 yılEvlilik demek anlaştığın kişiyle bı ömür geçirmektir. Anlaşamıyorsaniz zorlamanın manası yok diye düşünüyorum. Boşanmak seni daha mutlu edecektir önemli olan da senin mutluluğun değil mi? Mutsuz olduğun yerde hataları görmeyerek nereye kadar yaşayacaksın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSuçu da sana atmış valla süper ya. Çok şanslısın daha 23 yaşında hayatının baharında yeni girmişsin. Erkek adam evi terk edip anasının evine mi gider. Evli kadınlarla sohbet ediyor yakalanıyor birde üstte çıkıyor. Böyle adamlar için hiç pişmanlık yaşama ailen de arkandaysa tereddüt etme. Kavga olur tartışma olur da böyle ana evine gitmek herşeyi taşımak nedir. O evde ne yaşanırsa yaşansın evde kalır çıkar biraz sakinleşmek için yürür gelir ama ev terk etmek 7. Ayda bir de dua et çocuğun yok çocuğun olsa olan çocuğa olurdu. cinsel hayatınız da çok monoton o halde bu kadar sıkıntı olduysa.
10 Yorumla
+1 yılBu durumu yaşayan çok var kocanın ailesi arını namusunu bilse zaten adam ederler ama bu konuda ailesinin de sorunu var erkek tarafı aldatmalara hiçbirşey demiyor nasıl bı dünya anlamıyorum madem öyle b*kların var neden elin kızını alıp getiriyorsun evlenme ne halin varsa gör elin kızını da rezil rüsva ediyorsun
20 Yorumla
+1 yılçocukda yoksa hiç bir şekilde geri adımatma yeni başlangıç yapmalsıın hayata unut ma kişilk değişmiyor hep bir yerde saklıdır zmaanını bekler ve ortaya yeniden çıkar güvende göreceli olmadığından sözde ifadelrde kalır ondan ye minlerde etse değişmeyeceltir bayan :)
00 Yorumlaİstanbul'da kal, zararin neresinden dönersen kardir, düzelmez o.
Ayrica 10 yas fark var, bu zaten büyük bir sorun, 40 tan sonra performans otomatikmen düsüyor, kadinlar 30 dan sonra aciliyor, simdi aklina bu sorun olarak gelmiyordur ama ilerde cinselliktede sorunlar yasarsiniz00 YorumlaOnun bunun sözünü dinleme hemen. Hazir mega kenttesin bir aile danışmanına, aile terapistine git.. Boşanmak da seni çok üzebilir sonra pişman olup keşke biraz daha denese miydik, dersin.
10 Yorumla
+1 yılYaşadığın tranvatik bir durum iki kelime ilede sana destek olmak mümkün olmaz çünkü yaşadıklarını her insan kabullenemez ve kaldıramaz ya çok iyi anlaştığı dostumla bu konuyu paylaşıp dertleseceksin ya da buradan biriyle mesajlasarak rahatlamani saglayacaksin istersen bu konuyu sabaha kadar konusabiliriz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılsana ihanet eden biriyle devam etmen mantıklı değil güven her şeydir bir ilişkide ve evlilikte yoksa zorlamamak lazım boşan derim. Hele birde ikinizin arasındaki problemleri ailesine anlatıyorsa hepten olmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAilenle otur konuş bu olayı annen baban ne diyor sen ne istiyorsun. Ama şunu unutma daha 7 aylık evliyken böyle yapan insanla bir ömür evli kalınması imkansız. Çocuğun yoksa yol yakınken ayrıl derim bence.
00 Yorumla
+1 yılPardon ama evliliğinizi o herif düşünmezken sen niye düşünüyorsun. Daha yolun başındayken çocuk filan da yokken boşan derim. Aldatma affedilecek birşey değil yaa aynısını sen yapsan iki dk da kapının önüne koyardı seni.
00 Yorumla
+1 yıldaha 7 aylıkmış çiçeği burnunda gelini aldatıyorsa ileride neler yapmaz sen hiç ne yapmalıyım diyerek düşünme en kısa sürede aldatmayı ileri sürerek boşanma davası aç ki sana terkten dava açıp sana nafaka ödemekten kaçamasın ayrıca dava ücretlerini senin üstüne yıkmasın aldatma kırmızı çizgin olsun boşver daha gençsin
10 Yorumla
+1 yılBoşan gitsin bırak öyle kocayı kendi ayaklarının üzerinde dur ben okuyabilirim daha yaşım genç veya çalışabilirim de ailene boşan geç kafanın uyuştuğu biriyle evlen sakın cahil cühela sözlere bakma
00 Yorumla
+1 yılAsla ama asla evliliğe renk gelsin diye çocuk yapmayın bence en önemli olan bu. Herkes bu gibi durumlarda çocuk yapıyor sonra da aldatılınca ayrılmak zor geliyor. Bence başkaları ile görüşüyorsa aklı dışarıdadır hala sizi de sormuyorsa aynı şekilde. Ben olsam zor bir karar da olsa ayrılırdım
00 YorumlaSen ciddimisin eşin başka kızlarla konuşuyor söz veriyor bidaha yapmiycam diye sende affediyorsun. Burdan sonrasına gerek yok bence eşinizin yaptığı karaktersizlik kusura bakmayın ama kendinizde asla suç bulmayın ama hata sizde çünkü böyle bir evliliğiniz olacağına hiç olmasın daha iyi ! Benim görüşüm bu kadar sen en iyisini yaptın iyki çocuğun falan yok. Zor bı durum olabilirdi ama bence boşan gitsin kendi hayatını yaşa! Düzen kur kendine tek başına.
00 Yorumla
+1 yılHamile değilsen şanslısın.
Düzeleceği yoksa da yaşın açısından yine şanslısın.
Gelip duzrltecegi yoksa bitmesi uygun10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl bence. 23 yaşındasın daha. Yazık olur. Doğulu insanlar biraz yobaz açıkçası. Ayrıca annesinin evine gitmesi hiç sağlıklı bir birey olmadığını gösteriyor. Anneci anlaşılan. Yazık etme bence kendine. Böyle adamlar berbat cidden.
10 Yorumla
+1 yılboşanmak istiyor musun pekı yol yakınken cocuk falan yokken boşan baksana peşine bıle düşmüyo daha gençsin hayatını yaşa yoluna devam et
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boşanmalısın şimdi gider birde çocuk yaparsın hayatın biter yoluna bak 🍀cinsel tatminsizlik kötü bir durum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı. Bir kez güven kayboldumu bu tartışmalar hep yaşanır. Sevmediğin bir yerdede kalıyorsan fazla geç olmadan bitir gittsin o zaman.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 23 yaşındasın ne işin olur 33 yaşındaki adamla evleniyorsun... Karar senin ama ben böyle yapan birisiyle evliliğimi surdurmezdim.
00 Yorumlasenin yanina gelsin İstanbul'da yaşayin bakalim ne olacak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkendinden 10 yaş küçük kadınla evelniyorsa keyfine düşkündür yapar yani İHANET haricinde her şeyi affederim BEN ama bana ihanet edeni dünyaları verse affetmem Tercih hayat sizin
00 Yorumla
+1 yıldaha 7 aylik evliyken aldatmaya basliyosa devam eder bnce birak bosan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuk yokken boşanmanı tavsiye ederim böyle birinden
20 Yorumlakesinlikle dava aç boşan. yaşın genç. 27-28 yaşlarına geldiğinde ne kadar doğru karar verdiğini daha net anlarsın.. devam edersen eğer mutlu olman çok zor.. güvensizlik üstüne bir ilişki ilerde daha kötü sonuçlara yol açar...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir ilişkide olması gereken en önemli şey güven ve eşin sana o güveni vermiyorsa ayrılman ikiniz içinde en doğrusu olur
00 Yorumla
+1 yılhiç vakit kaybetmeden boşan bence. Huylu huyundan vazgeçmiyor, daha fazla üzülmemek adına vazgeçmek gerekir.. daha çok gençsin ve yeni bir hayat için mükemmel bir gün :) tecrübeyle sabit
00 YorumlaBu benim haddim değil ama bir gerçek var bir kere aldatan bir daha aldatır ekonomik özgürlüğünü sağlayana kadar ayıya dayı de ve sonra ayrıl ondan daha çok gençsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılpeki onu sanala yönlendiren sebeplere odaklandın mı?
00 Yorumla
+1 yılBoyle. bir adamla. evlilige devam etmemen en mantıklisi.
10 YorumlaÖyle salağı hadi ordan et gitsin boşa bu adam seninle yetinmiyor bellki seni sevmiyorda yazık ondan daha gençsin
00 YorumlaDaha evliliğin başında sarsılmış güvenin.
Ve bence affedilmemeli.
Karar senin.
🌼10 Yorumla
+1 yılgüven yok oldumu olmuyor bence özel degilse kaynanan evliliginizi destekliyor muydu
00 Yorumla
+1 yıliçinden ne geciyorsa onu yap hangi istegin baskınsa ayrılmak geciyorsa ayrıl
00 Yorumla
+1 yılbırak o sadakatsiz köpeği
10 Yorumla
+1 yılAyrılmışsınız işte mutlu olmanız gerekir.
10 Yorumla
+1 yılAcısa da öldürmez be kardeşim, kurtulmuşsun şükret
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. ne diyeyim umarım anlaşırsınız yuvanız için
00 Yorumla
+1 yılVay anasini ne hayatlar var bee allah esirgesin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yıleşin aldatmış boşan bence
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı. O Yaştaki Adamla Niye Evlendinki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAntep zor şehirdir iyi cesaret etmişin
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm, geçmiş olsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvi terketmek bir kusur dur
00 Yorumla Geçmiş olsun , sakin ol, çocuk yok dimi?
00 YorumlaBitirme evliliği diyeceğim budur
00 Yorumlataaa ebenın yanına gıdersen olacagı bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLanet gelsin o memlekete.
00 Yorumlayol yakınken gerı donmek mantıklı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBitir bitir güven yoksa biseye yaramax
00 Yorumla asıl sıkıntı şehir mi adam mı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSon durumunuz nedir?
00 Yorumla ayrıl gitsin kanka düzelmez bacım çocuğu
00 YorumlaOna kadnlığını hatırlat
00 Yorumla
+1 yılBurda çoluk çocuk var dikkat et
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar,
Her şeyin tam açığa çıkmamasının en temel özelliği iletişimsizlik maalesef. Yaşadığınız olayda eşinize tabii ki kızmış, kırılmış, güven sarsılması yaşamışsınız. Daha sonrasında ise kafanızda sürekli şüpheler olduğu için bir türlü eski halinize ikiniz de dönememişsiniz.
Muhtemelen güven konusunda sizi yeteri kadar ikna edip onu sağlayamamış. Daha sonrasında tabii ister istemez sendin, bendim diye diye araya bayağı bir kopukluk girmiş. Bunun üstüne eşinizin yaptığı hamle doğru olmamış, aslında biraz kenara çekilmek belki de kafasını dinlemek isterken yanlış bir hamlede bulunmuş. Hal böyle olunca siz de doğal olarak zaten hali hazırda İstemediğiniz bir şehrin kasveti üstünüzdeyken oradan ayrılmak istemişsiniz.
Evet, şimdi sonuç kısmına geldiğimde ise sadece az bir zaman diyorum. Ve ikinci, üçüncü şahıslar değil de ikinizin konuşacağı ve uzlaşması gereken bir nokta olmalı. Şu an ipler çok gergin görünüyor. Başkalarını devreye sokmayın ve bu daha çok doğru anlatılmak istenilen durumu yanlışa çevirebilir. O yüzden bir süre sessiz kalın. Sizinle görüşmek isteyeceğini düşünüyorum. Sabır sadece.
İstenilmeyen durumları doğru izah etmek için öfke kontrolünün sağlanması gerekir.
Huzurla kalın ☘