Evliliğim çok kötü dayanamıyorum nolur yardım?

Nerden başlasam bilemiyorum 6sene sonunda evlendik 2 sene bitecek ve 15 aylık bir kızımız var başta söylim 6 yıl flört geçirdiğin birini tanıyamadın mı demeyin biliyordum ama evlenince değişir derler ya herhalde o zamanlar aptal aşık gibi gezdiğimden bu yalana inanmak istedim kızım doğduğundan kısa bir zaman sonra 2 aylık falandı sanırım 4 ay annemlerde kaldım boşanma davası açıldı ama gene benim zorumla geri çektik çekmez olaydık. yaşayacağımız varmış yaşıyoruz eşimle derdin ne derseniz tamamen geçimsiz, insan aşşağılayan kendini bir halt sanıp karşı tarafı pislik gibi gören, ve psikolojik baskıyla insanı içine kapanıp yapabilecek bir ruh hastası tam olarak her kelimesinin başı küfür ve hakaretle başlayan karısını eş olarak görmeyen ağıza alınamayacak kadar pis hakaretleri olan önüne koyduğun yemeği bile nimet bilmeyip duvarlara fırlatan birde üstüne üstün herkese kendini güya mağdur gösteren insan şekline girmiş bir şeytandan bahsediyorum ki birde küsünce 6 ay konuşmayan bir mahluk bu söylediklerim devede kulak kalan kısmı ailesine söylüyorum onlarda tövbe haşa allahtan korkar gibi korkuyorlar hoş kim kendi malını karalar mutlaka onu haklı çıkarıp gene beni bastırıyorlar arkamda abim ya da babamda Yok bir annem var oda bıktı artık elinden birşey gelmiyor ben babasız büyüdüm kızımda büyümesin diye çekmeye çalışıyorum ama nereye kadar gider onuda bilmiyorum ayrılalım desem kızımla tehdit ediyor vermem kendin nere istersen sikt. r git diyor ekonomik özgürlüğü iyi onunda payı büyük her istediğini bir kılıf uydurup hallediyor nolur yardımcı olun bir akıl verin napim kalsam dayanamıyorum hakaretlerine gitsem çevre baskısı evlat tehdidi bıktım usandım iyice😢😢😢
Evliliğim çok kötü dayanamıyorum nolur yardım?