Ben 1 senelik evliyim. 9 aylık hamileyim. Günüm doldu, sabah akşam doğumum olacak inşallah. Eşimle severek evlendim, kaçarak evlendik. Eşim evliliğimizin başından beri en ufak kavgalarımızı annesine anlatıyor kendine göre bu olayları anlattı hep. Anneside biz eşimle barışsak bile iki gün bana soğuk davranıp daha sonra yeri gelince laf sokardı. Ben eşimle kavga ediyorsam bir eşimden birde kayınvalidemden laf duyardım bu beni daha fazla incitirdi. Alttan aldım sustum bir şekilde bir sene geçti. Ama şu an kayınvalidem bana kin duyuyor durduk yere iftiralar attı olmamış şeyleri olmuş gibi eşime anlatıp doldurdu eşim bir haftadır eve geç geldi. Annesigilde yemek yedi eve geç geldi. Geldiğinde de benimle tartışma çıkarıp annemin evine göndermeye çalıştı dolup dolup geldi. Bende gitmemekte inat ettim yuvamız yıkılmasın diye. Ama son olayda sabredemedim kayınvalidem namusum hakkında ileri geri konuştu iftiralar attı. Bende kendimi savundum tepki verdim, tepki verdiğimde eşim annesine değil bana kızdı kavga çıkardı. Büyük kavga ettik babası geldi sakinleştirdi eşimi benide babamgile gönderdiler. Bende hakaret ve tehditten kayınvalideme ve eşime uzaklaştırma aldım. Bu karar çıkınca eşim beni engelledi. İletişimimiz yok iki hafta oldu hiç konuşmadık. Ama bizim bebeğimiz olacak umrunda değil beni korumadi. Ben eşimi hala çok seviyorum çok kızgınım çok kırgınım ama hala çok seviyorum ben yuvam yıkılsın istemiyorum kayınvalidem ne yapıp edip sizi boşatcam dedi ben bebeğimi babasız büyütmek istemiyorum, bu olanlar çok ağır geldi çok zoruma gidiyor son aydayim hassasım yaşadıklarım ağır şeyler sindiremiyorum ne yapmam gerekir siz olsanız ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hamile kıza neler yapıyorlar ya seninde gözün aşktan kör yanlıs anlama kötü birsey söylemiyorum daha çok duygusal düşünüyorsun kendini düşünmüyorsun yani. Bu arada asık sorun eşinde bilgin olsun canım. Her zaman söylerim bir ilişkide kavga oldugu zaman ister sevgili olsun ister evlilik. 3. Kişilere anlatırsak tabiki annesi sana kin duyar. Siz ikiniz kavga ediyorsunuz sen annene anlatsan o annesine anlatmış zaten siz barışsanız bile aileler affetmez asla bir de annelik duygusunu bilmiyorum. Kardeşim bana anlatıyordu önceden ben sevgilisine kin duyardım affetmedim doğal olarak ayırmaya çalışırdım ben bile kız kardeşim sonra bana anlatmayı kesti akıllandı mı diyim ne diyim 😂 çünkü cidden aile affetmez asla bende affetmezdim burada suç tamamiyle eşinde eşinde sana karşı dolmuş belliki annesi düşman olunca sana doldurmuş yapçak birsey yok maalesef ben senin iyiliğin için ayrıl derdim ama sen istemiyorsun seviyorum diyorsun bu olanlara rağmen son kez konuşmayı dene annesiyle dene ama annesinin gönlünü alman lazım önce bence dayanabiliyorsan. Madem ilişkini çok seviyorsun bir daha kavga oldumu eşin kimseye anlatmamalı
26 Yorumla- +1 yıl
Ben evliliğimin başından beri eşim anlattıkça annesine ben kavga ettim karımla huzursuz oluyorum anlatmıyim der vazgeçsin algısı yaratmak için bunu bile annesine taşıyan biri ben hep derim anneler affetmez biz barisiyoruz ama annen kin duyuyor bana diye kayinvalidemde anlatsın n'olacak arkadaslara anlatılmaz bana anlatsın ben taraf tutmam derdi hep ama tarafta tutuyor, kinde duyuyor, lafta sayıyordu beni çok incittiler ben annesiyle görüşmek konuşmak istemiyorum. Artık samimiyetine inanmam ki buna izin versem kadın beni kesinlikle istemiyor bana zarar verecek fiilen yani bu iftiralari gerçekleştirip ayırma peşinde. Durum çok farklı çok zor bakalım nolacak bekliyorum en azından doğum olsun eşim nasıl yaklaşımı olacak.
- +1 yıl
Nasıl yani ne anlamda hususi? Şöyle eşimle biz iyiydik bazı şeyleri düzene oturttuk bebeğimiz olacak birbirimizide seviyoruz bunu biz nişanlılık döneminde de yaşadık ayrıldık eşim sonradan aklı başına geldi peşimi bırakmadı annesini ikna etti tekrar oldu ama şu an annesi ikna olsada aynı şeyler yaşanacak istemiyor kadın beni. Birde annesi beni istesin o isterse olur demiyorum eşim istesin annesine mesafe koysun karistirmasin ayrı bir düzen kuralım istiyorum ama şu durumda çok zor. Eşimin gözü bir şey görmüyor.
- +1 yıl
E tamam işte Nişancılık döneminde görmüşsün gercek yüzünü keske ayrılsaymişsin erkekler böyledir evlenince elbette değişirler Nişanlılık döneminde 1 yapıyorsa evlilikte 10 katını yapar bunları bilmen lazım neyse yanlış bir evlilik yapmissin sen istediğin kadar de bir an önce boşanmaya bak
- +1 yıl
Gördüm de işte kalbime söz geciremedim annesiyle iyi olmaya bakcam eşimin hatrina dedim arkama attım herşeyi iyiydikte aslında ama kadın yine yaptı yapacağını bu sefer çok ileri gitti. Arkama atacak ya da alttan alacak bir şey kalmadı.
En İyi Cevaplar
+1 yılKocan koca değil ki ağzında bi sakızı eksik. Valla gülüm eğer maddi durumun varsa kimseye eyvallahın olmasın dünyada ilk senin başına gelmiyor tek çocuk büyütmek.. illa ki zorluğu olcak ama bunu da koca diye yanında taşımak ne bileyim🤷♀️ Geçmiş olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum zor insan gelecek kaygısı çekiyor. şu an ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum. Hem duygusal anlamda seviyorum hemde bebek var. Hakkımda hayırlısı olsun.
Adam olsa sana bunu yapmaz böyle durum da her ne olursa olsun sen kendinden eminsen oda eminse böyle adamlık olmaz onun başına büyük bi iş gelmesi lazım ayılması için oda zor Allah’ın sobası nezaman iner allah bilir ondan bi cacık olmaz diye düşünüyorum iş başına düştü evladın için ayakta kalacaksın babası yoksa sen varsın sizin günahınızın bedelini o cocuğa asla ödetemessiniz aklını başına al sahunmasız köpek bile evlatlarına bakıyor sahip cıkıyorvsenmı yapamıcan mecbursun başta yspmıcaktın sonucuna katlanacaksın doğunca belki görünce vicda na gelir belki şartlar deyişebilir sabır atmekten başka çaren yok zorlamayla ilerlemek yokuş çıkmak gibidir yorma kendine yolunu çiz bundan sonra ki hayatına yön ver
05 Yorumla- +1 yıl
Ben zaten kendi ayakları üzerinde dururum bebeğime bakarım kimseye vermem onu en iyi şekilde büyütmek için herşeyi yaparım. Anneyim ben onun için güçlü olcam. Sadece babasınin ona karşı ilgisiz olmasına bizi görmemesi zoruma gidiyor. Birde şu dönemde hassas olduğum icin galiba baya üzülüyorum her ihtimali düşünüyorum ama benim yapacağım hiçbir şey kalmadı. Vicdana merhamet e gelip cabalayacak olan o. Yoksa inceldigi yerden kopar.
- +1 yıl
Evet inşallah aklı başına geldiğinde geç olmaz.
- +1 yıl
İnşallah
Nazen mantıgını kullanmak zorundasın, kişileri istemediği noktaya cekemezsin. Yazık kendini yıpratırsın. Senin sucun degil vebali eşinin ve kayın validenin üzerine. Ben olsam dua eşliğinde lanet okur Allaha havale ederim. Sen ne kadar ugrassanda bazen olmaz o anda. Allah yardımcın olsun. Küfür eden * oldukca eşin olacak canım mutlu olamazsın, kendini yıpratırsın
01 Yorumla- +1 yıl
Dua ediyorum zaten kayınvalidem çok tehlikeli biri ben değil kimse baş edemez o kadınla Allah'a havale ettim. Oyunlarını planlarını kendilerine döndürsün Rabbim. Kayınbabam bana dediki ben baş edemiyorum bu kadınla sen hiç edemezsin bırak kızım dedi. Doğumdan sonra tepkisine bakıp ilerliycem.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
34Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKayınvalideniz ile aynı evde aynı apartmanda yaşamazsanız düzelme ihtimaliniz olabilir belki. Askerde arkadaşım aynı bu durumu yaşamıştı. Hep kavga vardı, hep annemi savundum ama en son ayrı eve çıkınca anladım ki eşime çok haksızlık yapmışım dedi. Sizde çocuk doğduktan sonra bunu deneyebilirsiniz. En azından denemekte fayda var diye düşünüyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun inşAllah 🤲
25 Yorumla- +1 yıl
Amin inşallah bende boyle düşünüyorum yani kayinvalidemin yakını yoresinden uzaklaşmak istiyorum ama eşim bu düşüncede değil yeni bir düzen kuracak özgüveni inancı kendinde yok çünkü bunu kıranda yine annesi annesi oğlunu bırakmıyor bıraksa eşimde gercegi görecek. Bizim duzelmemiz çok zor. Karşı tarafta anlayışlı orta yol bulacak konuşulacak tek bir insanda yok. Amin. Allah'a havale ettim bekliyorum.
- +1 yıl
Çocuk olunca yumuşar umarım, sende ben o eve gelmem artık, ya başka bir evde yaşarız ya da sen birazda benim ailem ile yaşarsın ya da artık annenin istediği gibi yapar beni boşarsın, çocuğumuz da anadan babadan ayrı büyür dersin. İçinde biraz vicdan var ise yuvayı yıkmak değil yapmaya çalışırsın de. Seni seviyorum ama ben o eve artık gitmek istemiyorum diyebilirsin. Ya da baktın hâlâ ısrar ediyor illa annemin evi diye. Gidersin yine biraz daha sabredersin. Baktın olmuyor. Baba evine gelirsin. Boşanmadan ondan uzak yaşarsın. Barışmak isterse de ev şartı koşarsın. Barışmak istemez boşanmak isterse de artık sen elinden geleni yapmış olursun
- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum zaten konuşmak isterse bebeğim eşim diye gelirse yanımıza bazı şartlar suncam kabul ederse cabalarsa bu yuva kurtulur. Hakkımda hayırlısı olsun.
- +1 yıl
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşAllah 🤲
- +1 yıl
Amin inşallah.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBen bir çıkar yol göremedim. Halinede çok üzüldüm. Belkide hayatından çıkarman senin için daha iyi olur. Senin namusun hakkında konuşulduğunda eşinin sessiiz kalışı çok çirkin. Polislik oldunuz anladığım kadarıyla. Yüz göz olunmuş. Bilemedim. Rabbim hakkında hayırlısını versin.
21 Yorumla- +1 yıl
Evet polislik olduk çünkü ben kendi evime kendi kıyafet ve bebeğimin kıyafet eşyalarını almak istedim izin vermediler kapı kilidini değiştirmişler poliste uzaklaştırma almamı önerdi uzaklaştırma aldım eve girebilmek için. Bu kadar cirkinlestiler bebekte gözlerinde yok. Evet en çok zoruma giden de namusum hakkında konuşulduğunda eşimin sessiz kalması o zaman niye evliyiz biz bu adam hassas ince ciddi konularda bile beni korumayacaksa niye evliyiz diye sorguluyor insan. Amin inşallah.
+1 yılYa şu sıralar bu olaylar normal diyorum ama kızma Venüs retro (aşktan sorumlu bakan hasta) 7 şubata kadar ani karar verme. O zaman kararı ver. Gerçi bu yapılan ne kadar hazmedilir muamma. Senin yapman gereken asla sen konuşmaya çalışma. O yazana arayana kadar. Hatta arayınca da yüz verme kapıyı suratına çarp. Biraz seni kaybettiğini hissetsin ki değerini anlasin. Ama bunları yapmazsan zor güzelim. Bu nasıl olsa beni seviyor bana bağımlı der seni cepte görür. Gözünü korkutmalisin. Erkek musveddesi 9nun mk
26 Yorumla- +1 yıl
benim zekama laf edene bak retro saçmalığından bahsediyor djfkfkdk
- +1 yıl
@qqPSiCoPaTa sende retro ne demek sorgulayacak zeka yok zorlama aptal ergen:)))
- +1 yıl
Zaten şu an iletişimimiz yok uzaklaştırma aldım ama iletişim başlarsa ben başlatmam çünkü cok kırgınım çaba gösterecek biri varsa bu da eşim bekliyorum bakalım.
- +1 yıl
Aynen öyle canım. Üzülme o şerefsiz için değmez. Kıyamam sana. Gitsin Annesi ile evlensin ana kuzusu adam olamamış yazık. Biraz da o üzülsün hatta çocuğunu gösterme bir süre hadsize.
- +1 yıl
Zaten çocuğum olacak doğumundan haberdar oluyum diye bir çaba yokki engellemiş doğum çok yakın takip etmiyor o etmezse ben nasıl niye haber ediyim ki kendi araştırsın düşünsün.
- +1 yıl
Gavvatt ya buna ömür boyu çocuğunu gostermicen boşucan sonra biraz kendini topladikfan sonra daha iyi daha adam olan birilerini bulacaksın o zaman eyvah der. Onu hakediyor aslında. Bunları düşünüp üzme kendini. O üzülmuyorsa sen hiç üzülme. Hayırdır ya birileri gelip kalbini kirsin diye tasimiyosun o kalbi
+1 yılÇok üzüldüm şu an senin için hamilesin sana çok hassas iyi davranmaları gerekir sen hamileyken bile değer görmüyorsan eşinden kayın validenden demek ki seni zerre sevmiyorlar belki benim için demesi kolay ama kaç kurtar kendini ordan ve çocuğunu büyüt başarabilirsin zor bir mücadele seni bekliyor ama lütfen galip gel bu savaşta kazanan sen ol bu insanların yanında kendini değersizlestirme babasız çocuk büyür büyümez diye asla düşünme ona hem anne ol hem baba birbirinize dağ olun çocuğunla ilerde sana öyle minnet duyacak ki şimdiden başarılar
23 Yorumla- +1 yıl
Haklı olabilirsin. Güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah başarırım zorlu bir hayat mücadelesi beni bekliyor.
- +1 yıl
Yolun açık olsun sans seni ve çocuğunu hiç bırakmasın
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Ana kuzusu işte ne beklersin bir tartışmada iki tarafı de dinleyip ortak noktayı bulmalı hep sen idare etmişsin bu evliligi ama namusuna laf yapılması son nokta artik ve buna da inandiysa sana güveni yoktur sevse zaten hamile bir kadini bu noktaya getirip üzmez ailen destek olsa sana konussalar
21 Yorumla- +1 yıl
Ailem her anlamda bana destek oluyor konuşurlar da ama aileme karşı eşimde kayınvalidemde kin duyuyor karsi karşıya getirsem kiyamet kopar. Eşim şu zamana kadar ikimizi idare etmeliydi orta yol bulup ama tam tersi annesini idare etti beni kırdı, incitti. İnanmak olarak değil ama susuyor sessiz kalıyor. Bu da bir nevi kabul etmektir.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılbüyüklerin bilenlerin ama aklı basında olan yapıcı davranan büyüklerin desteğini almalısın
https://www.youtube.com/watch?v=sP9RH0pARYA
örnek
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖncelikle yapacağın şey eşinin engelini kaldır ve bebeği görmek ya da doğumda bulunmak istiyorsa zorluk çıkarma çünkü bebek bahanesiyle senide görsün 👍 daha sonra yapacağın şey belli, sürekli iletişim halinde olmak fakat kesinlikle yakınlaşmamak, bir süre sonra kocan sana karşı yumuşar. Bu arada her ne sebeple olursa olsun kocanla tartışmaya girme, cilve vap tatlı konuş, güler yüzlü davran. Eninde sonunda buzlar erir barışma konusu olursa hem kendi ailene hemde eşinin ailesine mesafe koy ve kesinlikle eşinle tartışma çünkü her sıkıntılı durum kayınvalidene gidiyor ve çok daha fazla sıkıntı oluyor.
00 Yorumla
+1 yıloncelikle yasadigin olaydan dolayi Allah kolaylik versin durumun zor. Anladigim kadariyla esinin annesi esine, senin onu aldattigin konusunda bir sekilde aklina girmis. Sen kendinden emin olsanda esinin aklina dustu mu maalesef supheler insani yer bitirir. Eger ailen sorun yaratmiyorsa bebegin dogana kadar bu sekilde iletisimsiz sekilde devam edin. Dogumdan sonra esin bebegi gormeye geldiginde sakince konus, ona karsi sadakatli oldugunu, aldatmadigini anlat guzelce. Duruma gore yine yaz buraya. Hayirli dogumlar simdiden, umarim toparlarsiniz.
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir şey değil namusum hakkında rahatca konuştu tek bir konu aldatma üzerine değil yani genel anlamda çirkinleşti Ama eşimi doldururken hastaneye gidiyor kaç saat gelmiyor niye gelmiyor gibi kelimelerle kafasına girmeye çalışıyor oysa 9 ay boyunca kontrollere tek gittim ben gelin yanımda kaç saat napıyorum keyfimden mİ duruyorum görün de dedim. Amin teşekkür ederim.
yazık ya insanların evliliklerine ana babalar karışmasa keske bazı erkekler de ana kuzusu olmasa..
31 Yorumla- +1 yıl
Keşke. Aslında her şey eşimin elinde şuanda da öncede idare etmesini bilmek yerine tam tersi annesine herşeyi taşıdı. Herseyimize karışmasına izin verdi. Yetmedi kişisel hassas noktalara laf etmesine iftira atmasına tepkisiz kaldı. Yanımızda olmadi. Koruyamadi
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılKocan anasının lafından çıkmadığı sürece bu olumsuzluk devam edecek ne yazikki.
21 Yorumla- +1 yıl
maalesef. Ne kadar düşkün olursa olsun bak benim ailem benim evliligime zarar verse ben mesafe koyardım. Çünkü evlendiğinde ilk onceligin ailen olan kişi eşin ve çocuğun. Sonra kendi aile geliyor. Ben yoksaysin görüşme demedim hiçbir zaman. Sadece dur noktası olabilmeli bu derece karistirmamali. Bizi ikinci plana atmamali.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok büyük terbiyesizlik yapmış eşin. Zordur yuvayı yıkmak ve özellikle senin durumunda çocuğu doğurup babasız büyütmek ama inanki böyle adamlada bir ömür geçmez. Çocuk için katlanayim diyeceksin ama kendini yiyip bitirirsin. Yaşında çok genç.. öncelik şu an bebegin. O dogsun belki aklı başına gelirde annesinin eteginden ayrılır ve asıl ailesine sahip çıkar. Sen ama şimdilik bir şey yapma bence bi sabret. Hakkında hayırlısı olsun.
27 Yorumla- +1 yıl
Amin. Yapamam şu an zaten elimden bir şey gelmiyor gelse gerçekten yapardim. Aklı başına gelirse geç olmazsa kurtarırız yuvayı ama gelmezse biter. Ben çok fedakarlıklar yaptım eşim için şu an hiçbirini görmüyor bebegimizide. Bebek olsun tepskisine yaklaşımına bakcam olmuyorsa olmaz.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Hiç kimse yuvası yıkılsın istemez ama böylede davranıyorsa ne yapa bilirsinki? Allah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin, gerisi inanki boş..
- +1 yıl
Amin inşallah. şu an bana huzur mutluluk verecek tek şey yavrum.
Cevap sahibi+1 yılBundan sonra hep o olacak zaten. Başka kimseye ihtiyacın olmaz eminim. Cinsiyeti bellimi? 😊
- +1 yıl
Belli oğlum olacak inşallah. 💙
Cevap sahibi+1 yılOzaman senin erkeğe ihtiyacın hiç yok, dağ gibi oğlun olur yanında 😊 Rabbim sana bağışlasın ve hayırlı evlat olsun.
- +1 yıl
Evet oğlum var birbirimize tutuncaz. Amin inşallah 🙂
Bu kadın müsveddesine inanmayın arkadaşlar yüzünde darp izi oluşturarak uzaklaştırma kararı aldırıyor boşanacam diye evi terkeden kendisiydi oysa buralarda da konu açmış maduru oynuyor seviyorum ediyorum diye yazık bana da ben senin gibi o sitelerde konu açmıyorum diye söyleniyordu iftiracının yalancının önde gidenidir kendisi bu olaydan sonra eve dönmek istedi kabul ettim bu konuyu açtığını bilseydim o zaman boşardım bunu zaten evimde ailesiyle hırsızlık yapıp boşanma davası açarak yuvayı kendisi yıktı zaten siz siz olun her kadına inanıp güvenmeyin.
10 Yorumla
+1 yılEşini al karşına sakince konuş. Kayınvalidenin söylediklerini söyle. Onu ne kadar çok sevdiğini de
13 Yorumla- +1 yıl
Kayınvalidemin söylediklerini eşim bizzat kendi duydu zaten yanimizdaydi ama annesini susturmak tepki vermek yerine annem hakkında kötü konuşma sesini yükseltme diye benim üzerime yürüdü. şu an uzaklaştırma aldım o süre dolunca ne olur bilmiyorum ama bebeğim doğmak üzere çok az kaldı eşim beni engelledi çocuğun doğumundan haberdar oluyum demedi tamamen ailesinin etkisinde.
- +1 yıl
O kaynanası toprak kabul etmez. Severek kaçarak evlendin gördün mü aile rızası almadan evlenmek nasılmış! Ailen neden karşıymış! Bebek olmasa neyse de şimdi neden döneceksin? Sessiz kal eşin olacak adam doğuma gelmezse herkese söyle ne olduğunu herkes bilsin.
- +1 yıl
Kabul etmez evet amacı yuva yıkmak hemde iftiralar attı. Ne yapıp edip boşatacam sizi dedi. Ogluda zaten bizi görmüyor annesi ele geçirdi tamamen geç olmaz umarım gördüğünde. İnsan o anlık yapıyor hatayı yani o an düşünemiyor birde zamana yayılmış bir karar değildi aniden olan birşeydi. Nasip yaşanacak varmış.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeş tamam seviyorsun da söylediğin gibiyse böyle bir adamla hayat geçmez. Çocuğunu doğurcan adam yok bu kadar vicdansızlık olmaz.. Bence boyanabilirsin hem çocuğa hem sana nafaka vermek zorunda.. Senin için zor olur ama güçlü olup başarabilir sin. Umarım ailen yardımcı olur..
15 Yorumla- +1 yıl
Ailem her konuda yanımda Allah onlardan razı olsun ben kaçarak evlenmeme rağmen senin tercihin deyip hiç yargilamadilar beni. En çok zoruma giden de bu dönemde eşim yanımda değil bebek ya bebek senin canından bir parça canımiz nasıl düşünmezsin merak etmezsin. Zor. Doğumdan sonra bazı şartlar suncam olmazsa olmayız zaten.
Cevap sahibi+1 yılŞartlar derken? Bence ailenin kıymetini bil onları üzme anlattıklarına göre söylüyorum eşin daha birey olamamış aile kavramı oturmamış ya da seni ailesi olarak görmüyor.. Yuva yıkılması kötü görünse de bazen devam etmesinden iyidir
- +1 yıl
Şöyle şartlar evliligimizi devam ettirmek isterse eşim ki şu an ailesinin yanında etkisinde geç olmadan birşeylerin farkına varıp çocuğum karım vazgeçmem diye gelirse bize. Annesinin yakınında oturduğumuz evde oturmak istemem. Annesiyle çalışmasını istemem. Ben annesiyle görüşmek istemem. Bunun gibi şartları kabul ederse birşeyleri görüp pişmanlık duyarsa olur. Başka türlüsü zor. Benim ailem bana hiçbir zaman boşan demedi iki hafta oldu geleli. Dua ettiler hep bebeğin babasiz eksik büyümesin inşallah eşinin aklı başına gelir geç olmadan dediler hep.
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayırlısı olsun kardeşim keşke senin için yapabileceğim bir şey olsa😔
- +1 yıl
Amin. Dua et kardes.
Bu durumlar önceden benim ailemde de vardı. Sen barışsan bile eşin hâlâ annesinin lafıyla iş yapmaya devam edecek. O evde durup her gün eşinle kayınvalidenle kavga edeceğine kendi çocuğunu kendin büyüt derim. Sevgi bazen herşeye yetmez.
22 Yorumla- +1 yıl
Doğru. Yani şöyle düşünmek istiyor insan bunu yaşayan tek ben değilim her evliliğin bir fetret devri vardır belkide daha güçlü olmak için bunları yaşıyoruz ama bakıyorsun teksin elinden tutup bu karanlıktan çıkaran çıkarmak isteyen bir eş yok. Değişmeye çalışan birşeyleri fark eden eşim yok. O halde yolun sonu belli oluyor ne kadar o sonucu istemesende.
Eşinin akil seviyesi küçükmüş bence bitir ya da birak akisina zaman göstersin sen ama adim atma derim yoksa ezilirsin
43 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum. Doğumu bekliyorum. Zaman geçsin bakalım tepkisi yaklaşımı ne yönde olacak. Ama şuanki yaklaşımı boşanmak istiyor gibi ailesinin etkisinde tamamen. Umarım birşeyleri fark ettiğinde geç olmaz.
- +1 yıl
Yok mesaj atmam. Çok kırgınım çok incindim. Dediğin gibi yanımda olmak isteyen bir yolunu bulur.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi yuvanı dağıtma diyecek ama bu sadece nasihat olur.. bişey kafada bitmişse bitmiştir.. bende eşimden ayrıldım.. zor bir süreçtir.. lakin ilerde anlıyorsun doğru bir karar verdiğine … çünkü bişeyler tıkanınca hayat zehir oluyor
08 Yorumla- +1 yıl
Doğru haklı olabilirsin. Beni şu an eşimle tek bağlayan şey bebeğimiz değil. Ben eşimi hala çok seviyorum ne kadar kırgın ve kızgın olsam da. Belkide bu yüzden kopmak ayrı kalma düşüncesi zor geliyor. Ama bazen insanın yapacağı bir şey kalmıyor şu an o istemezse gelmezse evliligimizi kurtarmaya çalışmazsa biter. Benim içim rahat vicdanım rahat. Olmazsa Elimden gelen herşeyi yaptım olmadı diyebilirim. Kötü niyetli insanları da Allah'a bıraktım.
- +1 yıl
Sizin olayda temeller derinden sarsılmış.. bir araya gelseniz bile hiç bişey eskisi gibi olmayacaktır. Bir erkek sebep ne olursa olsun bu işlere annesini karıştırmamalı.. Bu hayatta en sevmediğim şeydir … Bende 3 yıl tek taraf savaştım.. ama sadece sevmekle tek taraf savaşmakla bişeyleri kurtaramazsın … bunu anladım.. evet üzüldüm çok üzüldüm.. lakin İnan bana şunu anladım her acı unutuluyor..
- +1 yıl
Evet derinden etkileyen bir konu. Çünkü evlilikte güven, sadakat, sevgi, saygı bunlar çok önemli benim namusumu eşim koruyamayacaksa anneside olsa laf ettirecekse tepkisiz kalacaksa neden evliyiz insan kendine soruyor bunları. Ben eşime guvenemeyeceksem o güven bittiyse nasıl devam edecek. Çok hassas ve temel konulardan etkilendik. Sağlam yara aldık bilmiyorum nasıl baş ederiz. Telafi etmek onarmaya çalışmak çok güç. Bir kere karşındaki birşeyi görmek istemiyorsa sen bunu gözüne gözüne soksanda görmüyor. Umarım gördüğünde geç olmaz.
- +1 yıl
Maalesef aynı dediğiniz gibi.. bunun için psikoloğa gidin diyecek ama inanın bende gittim.. ayrılmadan önceden ayrıldıktan sonra da.. Ben yaptığım fedakarlıkları anlatınca Psikolok kadın gözleri yaşardı.. ben psikoloğu teselli ettim.. bir dahada gitmedim … sonra şunu da anlamış oldum bir insanın en iyi doktoru insanın kendisidir.. bir insan kendisinin doktoru olmak istiyorsa her şeyden önce kendini sevmeli..
- +1 yıl
Doğru. Kendini anlamalı kendini tanımalı ve kendini iyileştirmeli. Herkes başka şeylerle imtihan oluyor. Önemli olan bundan ders alıp neler kaybettin neler kazandın bunların farkına varıp yola öyle devam edebilmek. Yaşadıklarımız öğrendiklerimiz bizi biz yapan şeyler.
- +1 yıl
Aynen.. ben kaybettiklerime çok üzüldüm.. ayrıldığımız gün yalan olmasın ağladım ve kendime bi söz verdim bu gece ağlayacam.. yarın yeni bir güne uyanacam… ama zamanla gördümki belki bişeyler kaybettim ama bu hayatta bi çok şey kazandım.. Sabrı kazandım.. hayatın bir kişiye bağlı olmadığını anladım.. hayatta hiç bi şey kendimizden daha önemi değildir.. Her değer değeri bilenim yanında kıymetlidir.. değerin bilinmiyorsa ağzınla kuş tutsan yaranamazsın …
- +1 yıl
Doğru. Zor şeyler yasamişsın sende ama ders alıp kendine birşeyler katmak en önemlisi. her şey geçiyor karanlık olmadan aydınlık olmaz. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
- +1 yıl
Amin mevlam hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin.. Ne olursa olsun mantığınızla hareket edin.. duygusallık bu tür konularda en hafif deyimle insanı zor duruma düşürür.. Unutma ki duygu mantığı körertir..
+1 yılhanımefendi... ailenizi arkanıza alın. sonra son kez eliniz ile yalnız konuşun. olan olmuş artık eğer bundan sonrası için niyeti varsa beraber bu yola çıkın. eğer yoksa çocuğunu tek başına büyütürsün. hiç merak etme
03 Yorumla- +1 yıl
Öyle benim derdim eşimle bebeğimle aile olup mutlu olmak. Onun niyetinde bu varsa bırakmaz. Yoksa zaten benim yapacağım bir şey kalmıyor.
- +1 yıl
evet haklsıınız... merak etmeyin çok rahat halledersiniz bebeği. maalesef onun size dönmesi lazım... şu anda tamamen kafası karışmış durumda
- +1 yıl
Tamamen annesinin etkisi altında şu an. Beni ve bebeği gormuyor. Umarım görmek istediğinde geç olmaz. Zaman bekliyorum.
+1 yılKarşısına şart koy. Yani çoçuk doöurdukdan sonra çok zor olur halin
11 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum evimiz annesinin evine iki sokak var aramızda. bu şartlarda annesinin yakınında yöresinde olamam istemiyorum. Ki normal bir kavga değil hassas noktalardan vuruyor kadın. Normal olsa haklida olsam yuvam için gider özür dilerdim alttan alırdım ama o raddeyi geçti. Yüz yüze bakılacak hal bırakmadı. Ama umudum az eşim annesinden uzak bir yerde ev tutup düzen kurmaz.
Keşke çocuk yapmasaydın o çocuğa yazık olacak. Böyle bi insanla bugün evliliğini sürdüren yarın birgun yine aynı olaylar olur yani kocan o kadar akilsiz olduğu sürece evlilik zaten uzun surmez
11 Yorumla- +1 yıl
Nasip. Böyle olacağını bilemezdik bu derece olacağı hiç aklıma gelmezdi hani arada sorun yaşıyorduk ama bu raddeye hiç gelmedik bu kadar çirkinleşmemislerdi.
Çocuk & Ebeveyn konusunda 551 cevap paylaştı. İftira dediğiniz neydi kayınvalideniz tarafından olan? Görünen şu ki eşiniz inanmış. Peki onu inandıracak şey miydi ki karnı burnunda gelini kapıya koymuş? Yani aslı var mı işin?
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır yani şöyle diyim size tek bir konunun üzerine atılan iftira değil genel konuşma olarak namusuma laf etti iftira attı ve bir olay yaşandı o olayda benim söylediğim anlattıklarım yalan olarak sayıyor kayınvalidem beni yalancı yaptı bu olayda eşim bana inandı korudu ama sonraki gün annesiyle akşama kadar oturup eve geç geldi tamamen değişti beni suçladı bana hakaretler etti tartışma çıkardı. Annesi doldurdu. Söylediklerinin hiç birini yapmadım ben sadece olmayan şeyleri olmuş gibi eşime anlatıp dolduruyor mesela ben hastane kontrollerime 9 ay boyunca tek başıma gittim. Randevu alamadigim için her zaman sabah erken gittim eşimde aileside bir kere olsun götürmedi yanımda gitmedi. Kayınvalidem eşime karın hastaneye gidiyor 3-4 saat gelmiyor napıyor o kadar saat diye eşimi dolduruyor bende en son kontrolümde eşimle gitmek istedim annen bana iftira atacak nolur benimle gel dedim gelmedi babamla git dedi onada annesi izin vermedi çirkin konuştu.
+1 yılBirincisi şu an senin anlattıklarının aynılarıyla suçluyor eşim beni yok ben her şeyi ona anlatıyormuşum onla plan yapıp tuzak kuruyormuşum, namusuna laf attıysa onu açıkca söyle, ha alttan alırsan tepene çıkar, çokda kibirlenirsen istemedigin şey olabilir asla ama asla kulağınla görüp gözünle görmediğine oldu varsayıp hareket etme
013 Yorumla- +1 yıl
Yok eşimin yanında rahatça namusuma laf ediyor kayınvalidem ve ben kendimi savunup açıklama yaptığımda tepki verdiğimde eşim bana kızıyor annesine tepki vermiyor sen bunu nasıl dersin karıma anne demiyor, eşimle annesi aynı yerde çalışıyorlar annesi dolduruyor eşimi çünkü durduk yere olmayan şeyleri kafasına takip tartışma çıkarıyor ve annesiyle konuştuğumda aynı kelimeleri annesi diyor aynı konulara annesi takılıyor bu şekilde anlıyorum ve bir kaç kez mesajlarını gördüm eminim emin olmadığım hiçbir konuda suclamam ben eşimi. Alttan aldığım konularda oldu ama her insanın çizgisi vardır ben bunu alttan alırsam kendime karakterime zarar veririm ben ben olamam dediğim şeyler benim dur noktamdir. Bu olayda öyle yüz yüze bakılmayacak şeyler söyledi kayinvalidem bana ben kendimi tartiyorum. Kendimi savundum açıklama yaptım tepki verdim ama saygısızlık hakaret etmedim.
- +1 yıl
Mesele şu kadar basit, evimiz de tartışalım de, annesiylede bi şekilde iyi geçin, mesela ne diyor yani, terbiyesizsin falan mı diyor istersen özelden devam ederiz istersen burdan
- +1 yıl
Ben evimize gidelim orada tartışalım deyince, yok diyor, annemde benim haberim yok gidin evinizde tartışın diyor yok , ben plan yapıp annemle anlaşıp ona tuzak kuruyormuşum annemin lafıyla iş yapıyormuşum
- +1 yıl
Yok zaten kayınvalidemin yanında tartışma kavga değil evde olanları eşim kayınvalideme anlatıyor kendine göre kayinvalidemde bana tepki veriyor iki gün kendi kendine küsuyor daha sonra laf sokuyor bana konuyla ilgili. Yok burdanda ozeldende anlatılacak bir şey değil. Şunu söylüyum sadece çok ileri gitti namusuma iftira attı ve ben o evde kalmaya devam etseydim bu iftirayı fiilen yapacak kadar tehlileki bir kadın. Ben yoksa babamgile gelmedim sonuna kadar sabrettim inat ettim. Ama bu konu hassas ve dikkat edilmesi gereken bir konu. Kim olsa benim yerimde alttan almaz ben kayınvalidemle iyi olamam bu saatten sonra.
- +1 yıl
Valla iyi geçinmeyeceksende şunu yap bırak 2 hafta arayıp sorma
- +1 yıl
2 hafta arayıp sorma sabret dayan ama arayıp sorma boşanacaksanda elinde delil varsa 6 ay sonra kabul etmeyebilir mahkeme
- +1 yıl
Uzaklaştırma kararı aldım zaten iki haftadır hiç iletişim kurmuyoruz. Bitince bakalım ne olacak nasıl yaklaşımı olacak
- +1 yıl
Ne oldu var mı bi gelişme
- +1 yıl
Yok. İletişim kurmuyoruz. Aynı.
- +1 yıl
Uzaklaştırmayı almadan beklemeye alsaydın daha iyi olurdu
- +1 yıl
Uzaklaştırma almaya mecbur bıraktılar çünkü kendi evime girmeme izin vermediler doğumum çok yakın bebeğime kıyafet ve kendi kiyafetlerimi almam lazımdı eve rahat girmek için bu kararı çıkarmam için polis önerdi.
- +1 yıl
İyice azıtmışlar o zaman, annemkile gelince tartışma çıkardı gel eve gidip tartışalım dedim annemde aynısını dedi. Yok illa orada yapacak. bana senden tiksiniyorum seni boşayacam donuna kadar alacam dedi,, neyse zar zor eve gittik bu seferde ben hopladım, işe gidince sen ister annenkile git ister şehre gel mesai varmış ben gelemem pazartesiye kadar dedim, 5 dk sonra iş iptal oldu aradım gitme gelecem dedim gönüntülü aradım evdeydi, hep böyle yapıyon dedi akşam oldu baktım anasıkile gitmiş o yani şu an taviz isteyip duruyorlar en son canımı sıkacaklar verecem avukata 2 defa gittim 1 hafta içinde delil topla boşanmaya karar verince gel dedi
- +1 yıl
Bence çabala bir anlık öfkeyle karar verme eğer eşin annenin seni doldurduğunu düşünüp böyle yapiyorsa sakince neden böyle düşündüğünü sor anlamaya çalış gerekirse bir süre annenle mesafe koy arana eşinle annen arasinada koy bir süre kendiniz kalın benimde bu durumda olsa elimden geleni yapardım ama bizim çok çok farklı ve eşimin elinde her şey duzeltebilecek olan o. Kimse boşanmak için evlenmez.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılOnlar nasıl insan hamilesin sana oyle davranıyorlar bebeğın olcak aileleri koyun araya sende tartışma fazla bebeğınde var sakın hemn karar verip boşnmayın gerekırse aıle trapısyenıne gıdın
03 Yorumla- +1 yıl
Aileleri araya koyamayiz çünkü annesi ailemide istemiyor. Ailemede hakaret ediyorlar anne oğul tepkililer. Babamin büyük dayısı konuşmaya ara bulmaya gitti yanlarina ben daha babamın evine gelmeden. Onada tepki verdiler hakaret ettiler beni kotulediler kovdular. Yani konuşmadan anlayacak insanlar değiller eşimle konusulsa anlar değişir belki farkına varır ama annesi izin vermez yalnız bırakmaz eşimi. Kayınvalidem çok tehlikeli birisi. Konuşmayla düzelecek ya da konuşulacak biri değil kesinlikle. Kayınbabamda pes etmiş karışmıyor karısı karistirtmiyor, kendi halinde biri. Onlar bebeği benim hamile oluşumu dusunmeyecek kadar hatta bize beddua edecek kadar kirli kalpli zihniyetli insanlar.
- +1 yıl
Sen eşını kafaya alman lazım onu elde etmelsın eşinle tartışma tatlı dil yontrmiyle elde et
- +1 yıl
şu an iletişimimiz yok hiç bir şekilde olursa zaten güzellikle konuşurum. Anlaması için.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEğer gitmek gerekiyorsa teresdüt etme git hayır kalmak gerekiyorsa gitmeyi aklından çıkar can yakan şey kararsız kalman
01 Yorumla- +1 yıl
Evet belirsizlik insanı yoruyor.
+1 yılTipik toksit tc aile kavgalari... gecmis olsun... iliski terapistine gidin bence
09 Yorumla- +1 yıl
İletişim kurmuyoruz şu an bakalım eşimin aklı başına gelip konuşursa tepkisine göre bakalim
- +1 yıl
Gelmez gibi ya neyse...
- +1 yıl
Zor.
- +1 yıl
Bence herseye karsikik verme susmak kabul. etmek degildir takmadigini gormezden geldigini belli et... kaynana sınır ciz ama bunu sakin bagirip hakaret ederek yapma erkekler duz canlilar kim bagirirsa onu haksiz bulur gecerler hele de konu annesiyse...
- +1 yıl
Ben kendimi savundum tepki verdim ama kayinvalideme hakaret saygısızlık yapmadım. Karakter olarak öyle biri değilim. Eşim görmüyor beni suçlu buluyor her konuda annesi ele geçirdi tamamen bizi görmüyor. Bizi ayırmak istediklerini görmüyor. 1 haftadır zaten eşimi eve göndermediler geç geldi hep tartışma çıkardı doldurup gönderdiler 1 haftadır hergun beni gondermek için başka bir oyun planla geliyordu eşim en son olayda gönderdiler bende dayanamadım. Çünkü kalmaya devam etsem fiilen iftira atacaktı kayinvalidem bana zarar verecekti.
- +1 yıl
boş ver araya mesefe koy... anasinin sozuyle mutlu olamadigini anlayinca belki anlar
- +1 yıl
Yok zaten konuşmuyoruz. şu an konuşsakta anlamaz. Kendi aklı başına gelirse geç olmazsa bakalım. şu an zor bambaşka bir kafada bizi görmüyor.
- +1 yıl
Umarim anlar... annesiyle arasina mesafe koymayi sirf annesi diye her zaman hakli bulmamayi ogrenmeli
- +1 yıl
Umarım.
Nerede bir sokak picci var mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz müstehak size çok mu arıyorsunuz bunları
02 Yorumla- +1 yıl
Uf ne diyorsun ya. Bilip bilmeden yorum yapanlardansin sende. Kim böyle olsun ister kim boşanmak için evlenir.
Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı. yangından mal kaçırır gibi evleniyorsunuz ve daha büyük bir hızda da hamile kalıyorsun sanki tencere kapak misali olmuşsunuz sen de çok masummuşsun gibi gelmedi yakında bebeğiniz olacak en mutlu, huzurlu döneminiz olması gerekirken bu hallere gelmeyi başarmak ne bileyim hayret ettim
12 Yorumla- +1 yıl
Bence beni suçlamak yargılamak yerine herkes kendi zihniyetine baksın kalbine baksın. Yangından mal kaçırır gibi evlenmedim, bilmeden böyle yargılıyorsunuz ya zihniyetiniz kirli. Yorum yapmis olmak için yorum yapmayın lütfen. Kim ister ki böyle olmayı kim ister boşanmak için evlenmeyi. Ben eşimle severek evlendim ve ne yaşarsam yaşıyım bu benim tercihim. Hamileliğimdende pişman olmadım hicbir zaman evliligim devam etsin ya da etmesin pişmanlik duymadım.
- +1 yıl
kardesim yeni anne olacak bir kadina sert bir yorum olmadi mi bu senin yaptigin..
+1 yılEşinle güzel konuşmaya bak o kayınvalideden uzaklaşın
01 Yorumla- +1 yıl
Uzaklaşmazsa olmaz zaten ben yapamam. Affedemem. Eşimin elinde karım çocuğum derse gelirse annesine dur diyebilmeli uzaklaşmali.
+1 yılİnsanlar hiç anlayışlı değil , hayır neden sana kötü davranıyor ki? m
03 Yorumla- +1 yıl
Nişanlılık döneminde de istemiyordu kayınvalidem beni sevgililik döneminde de ama nişan atılınca eşim beni sevdiği için peşimi bırakmadı çok zor günler geçirdik ayrı kaldık kayinvalidemde oğluna söz geçiremedi mecbur kabul etti ama bunu belli etmedi yalvardı özür diledi benden defalarca artık evlendik bazı şeylere çizgi çektim arkama attım affettim ama bu son yaptığı affedersem kendi kisiligime hakaret zarar vermiş olurum affedemem. Bebek felan görmüyor gözü boşatcam sizi diyor bebeğime de beddualar etti.
- +1 yıl
Yuuhhh be bu nasıl bir kindir , hadi seni geçtim çocuktan ne istiyor daha dünyaya gelmemiş 😱
Allah c. c görüyor ya , umarım senin için en hayırlısı olur - +1 yıl
İşte insanda merhamet vicdan ve Allah korkusu olmayınca her türlü çirkinlesebiliyor. Amin herkesin hakkında hayırlısı olsun.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılbu denli istenmediğin yerde ne kadar kalabileceksin ki bırak ayrl
010 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ki zaten boşanmazsak şuanki ev olmaz annesinden uzak bir yer lazım gerekirse başka şehir ama eşim bunu kabul etmez. Anneme iyi bakmayan bana bakamaz. Annemle iyi olmadıkça benle iyi olamazsın kafasında bende annesiyle iyi olamam.
- +1 yıl
arayı kendi bulacak ama ondan sana hayor gelmez
- +1 yıl
Hayırlısı.
- +1 yıl
evt ama kaynanaya ayar vermesi gerek
- +1 yıl
Evet aslında her şey eşimin elinde ama o bunu görmek istemiyor tamamen annesi ele geçirdi. Ya ben burada ağrı sancı çekiyorum hastaneye gidiyorum o Instagram hesabi açıyor. Beni engelliyor.
- +1 yıl
yok artık seni zaten gözden çıkartmışlar torunu bile görmüyorlar
- +1 yıl
Yok görmüyorlar kayınvalidem günahsız tertemiz bebeğime beddualar edecek kadar kötü kalpli biri. ben bebeğimin doğumu yakın diye evden bebeğimin kıyafetlerini almak istedim izin vermediler kapı kilidini değiştirmişler ben kıyafet almiyim diye. O derece.
- +1 yıl
Bebeğe böyle öyle diyen biri ve aile daha durma lütfen
- +1 yıl
İşte bu kadar kötü ve çirkin zihniyetteler ben bu insanlarla baş edemem sadece eşim geç olmadan farkına varır da gelirse olur yoksa zor.
- +1 yıl
Zor evet kesinlikle
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyük ihtimalle o adam seni bosar sen sadece bekle çocuk doğsun biraz zorlanirsin zamanla çocuk büyüdükçe inşallah daha iyi olursun çünkü ben 1 veya 2 yaşındayken annemde buna benzer durum yaşamış kolay değil inşallah bu işin içinde de çıkarsın sen sadece bekle
03 Yorumla- +1 yıl
İnşallah zaten bir haftadır beni baba evine göndermek için oyun plan yaptılar hergun başka bir planla geliyordu eşim en son dayanamadım. Çünkü namus herkesin hassas noktasıdır. Çizgisidir. Kalmaya devam etsem kayınvalidem benim kanitlayamayacagim şeyler yapmaya kalkişacakti.
Cevap sahibi+1 yılNe denir ki Allah yardımcın olsun
- +1 yıl
Amin.
ay kıyamam sana ya çok üzüldüm
33 Yorumla- +1 yıl
Ben mahvoldum şu an çok hassasım neler çektirdiler bana yarın öbür gün bebeğim dünyaya gelecek ben evimde babasıyla onu heyecanla beklemek isterdim. Bugün ağrım geldi hastaneye ağlayarak gittim. İçim buruk.
- +1 yıl
Dua et kardeşim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke çocuk için bekleseydiniz kocan da nasıl bi adam ya karısının yanında olmak varken niye evlenmis o zaman
11 Yorumla- +1 yıl
Nasip. Kimse böyle bir şey olacağını düşünmez. En çok o zoruma gidiyor eşimin bizi görmemesi yanımızda olmaması. Korumamasi. Annesinin bize ne kadar zarar verdiğinin farkında değil. Anneme iyi bakmazsan annemi sevmezsen olmaz biz olmayız zihniyetinde.
Canim bu durum çocuk doğsada değismiycek, o hep annesini dinliycek. Bence ayrilmak en dogru olan şey. Çocugunj huzursuz, kavga dolu bir ortamda büyütme. Çocuk doğduktan sonra gelir bakar baba gibi, bakmazsa sa eyvallah de yoluna bak
12 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum. Dediğin gibi çok zor zaten. Yani ben eşimi tanıyorum. Annesine çok düşkün ben de hiç bir zaman anneni yoksay görüşme demedim öyle bir hakkım yok ama bazı noktalarda dur diyebilmeli tepki verebilmeli beni koruyabilmek adına. Hiçbir zaman annesine benim için tepki vermedi. Tam tersine onunla bir olup beni ezdi yoksaydi. Bu olayda en çok eşim incitti beni. Haklı olabilirsin. Bunu kabul etmek benim için ne kadar zor olsada yolun sonu dediğin sekilde olacak gibi.
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaçıp gittin tabii şimdi dönecek yüzün yok bitiremezsin tabii
14 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yorum yapıyorsunuz ya gerçekten bilip bilmeden konuşuyorsunuz olayları durumları. Sadece bir sayfalık anlattığım kadar mı hayatim niye yüzüm olmasın tamam bazen insan o anlık kararla davranıyor ama ben evlendigim için pişman değilim severek evlendim ve hala seviyorum. Boşansak bile ailem yanımda sadece duygularım bitmediği için zorluk çekerim bebeğim babasından uzak büyüyeceği için endişelenirim. Ailem hayatta olmasada tek başına büyüturum ben bebeğimi ki ailem en büyük destekcim. Saçma sapan yorumlar yapmayın.
Cevap sahibi+1 yılMadem ailen o kadar arkandayız niye davul zurna düğüne gitmedin de kaçarak gittin hikaye anlatma
- +1 yıl
Sen ne diyorsun ya. Yorum yapmis olmak için yorum yapma anlatsam aileme düğün yapılırdı zaten ailem için kaçmadım başka olaylar var öyle gerekti o durumda en mantıkli oydu. benim tercihim benim hayatım.
Cevap sahibi+1 yılYanlış kararlar yanlış sonuçlar doğurur hayatım katlanırsın İşte o zaman böyle
+1 yılsende beyinden eser yok ana kuzusu erkekle evlenilmez insanlar değişmez nasıl tanıştıysan gördüysen aynen devam eder ki adamda seni sevmemiş bariz belli o çocuğa da yazık günahına girdin senin yüzünden kavgacı bir babayla büyüycek
17 Yorumla- +1 yıl
Düzgun konuşun lütfen. Herkesin tercihi kendine. Hayat bu başımıza her şey geliyor. İnsanlar bosanmak için evlenmiyor kim bunları yaşamak ister ki? her şey distan bakıldığı gibi olmuyor yorum yapmak yargılamak birilerini suçlamak zaten en kolayı ama yinede böyle birsey yaşamayın istemem.
- +1 yıl
senin tercihinse gelip de ağlama noldu doğruları söyleyince zoruna mı gitti insanlar değişmez onu tamamen tanımadan evlenmekte senin suçun kaldı ki ana kuzusu erkek hemen kendini belli eder fazla annesine yapışkan onsuz bir şey yapamayan tipler
- +1 yıl
ya hadi boş yapma bana sendrn fazla bilgim var bu konuda kızlar bile bile böyle erkeklerle oluyor annemin arkadaşının kızı da böyle oldu nişanlısı intihar etti
- +1 yıl
18 yaşında tecrübeden bahsediyor xjejxjsjs hakkaten bu Z kuşağı bu kadar mal mı? Hayatta asla büyük konusma hayat sana yedirir onu. Şimdi ne desem anlamayacaksin onun için bunları yaşayıp öyle dank etmesi lazım
- +1 yıl
kaç yıllık ilişkin var sen söyle madem bu kadar zekisin
- +1 yıl
akıl yaşta değil baştadır ama sizin gibiler kırkına da gelse aynı
- +1 yıl
hadi hadi boş yapma slk
Çok kötü bir durum maalesef sen onu sevip onun için savaştıkca o sahada havalara girecek bir yerleri kalkacak işin zor Allah yardımcın olsun inşaallah
02 Yorumla- +1 yıl
Öyle. Amin.
Özelden konuşabilir misin benimle fikir veririm en azından bide çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın 🥺
21 Yorumla- +1 yıl
Amin
Gizli Üye(36-45)+1 yılmadem böyle mevzular vardı neden çocuk olmasına izin verdin güzel kardeşim
02 Yorumla- +1 yıl
Nasip bu kadar ileri gideceğini bilemedim kayınvalidemin. Yani eşimle biz mutluyduk arada ufak şeyler çıkıyordu kayınvalidem yüzünden ama bu derece cirkinlesecegini bilemedim. Birde ben 3 senedir tedavi gördüğüm bir hastalık vardı bu konuda da baskı yapıyorlardi baskı için değil ama kötü olacağını düşünmedim daha mutlu oluruz dedim. Nasip
Cevap sahibi+1 yılbenim canım kardeşim bak ne güzel Rabbim hiç dilinden düşmüyor hep ve herşeye nasip nasip diyorsun ama bazen insan nasibini yani kaderini kendi çizer
bizim Efendimiz sultanımız alemlere rahmet Peygamberimiz diyor ki
bir müslüman aynı delikten 2 kez sokulmaz yani aynı hataya 2 kez düşmez
sana yüklenmiyorum nolur beni yanlış anlama çaresizliğine üzülüyorum ve tabi sana yapılanlara ve tabi ki sana yapılanlar
işte sana yapılanların ödetilmesi için cehennem var kocanın da kayınvalidenin de varacağı yer cehennem
en büyük 7 günah dan biri nedir biliyor musun hani duyduğumda bütün kemiklerimi etlerimi zangır zangır titreten günah
işte o günah " müslüman kadına zina iftirası atma müslüman namuslu kadına namussuzluk iftirası atma SUBHANALLAH yatacak yeri yok
Rabbimizin sevmediği neredeyse tek helal nedir bilir misin kardeşim. bu boşanmaktır
helaldir evet ama Rabbimiz sevmez fakat
sen bu acılara devam ederek kendini de Rabbimizi de üzme , nasıl üzülür Rabbimiz?
yaşlı bir adam ata tutunmuş gidiyordu yürüyerek yanlarında da 2 oğlu
Peygamberimiz s. a. v buyurdu ; bu adam neden ata binmiyor da yürüyor bu haliyle
efendimiz babamız böyle yürümek istedi
Peygamber Efendimiz s. a. v buyurdu ; bu adamın yaşadığı sıkıntı dan Allah razı değil onu ata bindirin
şimdi o yaşlı adamın yürüyerek acı çekmesinden razı olmayan Rabbin. senin bu acılarından nasıl razı olur.
olmuyorsa boşanmak dan başka yol kalmamışsa boşancaksın kardeşim
bak ben senin bir müslüman kardeşin abin artık ne yerine koyarsan koy diyorum ki ; sen B. K u sevmeşsin ve hala diretiyorsun hani gönül bu ota da konar B. K a da var ya işte bu senin ki B. K. yanlışı sevmişin haketmeyeni sevmişsin nolur diretme kahrolma. iyi geceler
+1 yılEsini bosa hamilesin bebeginiz olacak hala eskiyi dusunuyo git yenisini al bakalim pesinden koscak
31 Yorumla- +1 yıl
Ben eşimden başkasını hiç düşünmedim çok zor bu. Hakkımda hayırlısı olsun. Umarım geç olmadan beni bizi görür.
+1 yılsadece senin çabanla olmaz çünkü evlilik sadece senden ibaret değil, o istemiyorsa bitmiş zaten sal gitsin
01 Yorumla- +1 yıl
şu an benim yapabileceğim bir şey yok zaten. Bekliyorum belirsizlik yoruyor ama en azından bebeğim doğsun uzaklaştırma kararı bitsin ne tepkiler verilecek ona göre davranırım. Olmasını istiyorsa bu şekilde olmaz zaten onun çaba sarf etmesi lazım. Sıra onda.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sevmek değil saplantı, sırf sevdiğin için bu derece gurursuz olamazsın yani, belli ki aynı şekilde karşılıklı sevilmiyorsun neden küçük duruma düşüresin kendini?
212 Yorumla- +1 yıl
saplantılı olsaydim şu an babamın evine gelmezdim evliliğimizde birçok konuda fedakarlık göstermezdim. Kolay yuva kurulmadigi gibi kolayda yuva yıkmak istemeyenler benim gibi düşünenler ben gururumu yok sayacak ya da kendi kisiligimden cizgimden çıkacak bir şey yapmadım.
- +1 yıl
boş ver böyle tipler bişiden anlamaz böyle çekmeye devam eder
Cevap sahibi+1 yıl@qqPSiCoPaTa katılıyorum
- +1 yıl
Ayy sizene ya belli ki hoşunuza gidiyor birilerinin acısından mutlu olacak kadar karakterden yoksunsunuz. Gelip burada bilgi tecrübeden bahsediyorsunuz. Siz ne yaşadınız ne gördünüz her şey toz pembe sizin icin. Devam edin ciddiye almıyorum sizi.
- +1 yıl
sorma o zaman napalım çok zekiysen daha iyisini bulsaydın
- +1 yıl
Evlilik zekilige göre olmuyor canım istersen dahi ol iyi bir evlilik yapacağın anlamına gelmiyor garantisi yok bunun. Siz zekisiniz iyi bir evlilik yapın. Yinede Allah böyle bir acıyı zorluğu yaşatmasın. Zor.
- +1 yıl
evlenmem ki zaten insanların yüzde 90ı kötü kaldı ki sevgi bittikten sonra evlilik gene kötüleşir
- +1 yıl
sizin gibiler erkeklerin çoğu hatasını gözardı ettiği için böyle oluyor sonra düzelir diye düşünüyorsunuz
- +1 yıl
Öyle diyenleri çok gördük canım evliliğe soğuk baksanda illaki evlenirsin. Sadece sevgiye bağlı evlilik kurulmuyor zaten AA tamam seviyorum sevdiğimle evleniyim değil herşeyi değerlendirip düşünüyorsun bende bu şekilde karar verdim. Severek evlendim ama diğer herseyide düşündüm değerlendirdim. Nasip yaşanacak varmış. Kimse boşanmak için ya da bunları yasarım diye evlenmez düşünmez bilemez. O yüzden büyük konusmayin ve yargılamayın. Başınıza daha kötüsü gelir o zaman büyük büyük konuşmayı görürsünüz. Bu kadar kötü bakmayın kotulesmeyin.
- +1 yıl
bu kadar incelemene rağmen adamın kötü çıkmasının imkanı yok o kadar söyliyim annemin arkadaşının kızı da sürekli ölümden bahseden biriyle nişanlandı başta kafasına takmıyordu sürekli öyle diye 1 yıl sonra intihar etti inkar etme şimdi boşuna ana kuzusu bir erkek gayet belli olur
Cevap sahibi+1 yılÖff ne ağladın ya bende boşandım kimse boşanmak için evlenmiyor geç bu kısmı, eşin ana kuzusu sende kaçarak gelmiştin sırf muhtaçlık durumun olduğu için gurursuzluk yaparak baba evine dönmeyeyim kafasındasın başka bir şey değil biraz kendine güvenin olsun kendi başıma yeterim kafa yapısı olsa sende hala ona dönmeye çalışmazsın, hamile halinle adam seni kapıya koymuş işte aç boşanma davasını böylesine hayvan gibi tazminatlı nafakalı boşanma davası paklar aklını başına al, bununla devam etsen o eve geri dönsen çocuğuna veya sana zarar vermeyeceği belli bile değil kör müsün
- +1 yıl
Ben eşimin annesine düşkün olduğunu anlayamadım demiyorum ki zaten sizin kafa basmıyor herhalde. Ya da anlamak istemeyene anlatamazsın birsey. Ben gururumdan baba evine donmuyum diye eşimi istemek değil bebeğim eşimle mutlu aile olabilmek için devam etmek istiyorum biz zaten mutluyduk kayinvalidem olmasa biz zaten mutluyuz. Ben illede doncem eşime demiyorum zaten aklını başına alıp karım çocuğum derse benim şartlarımi kabul ederse olur annesine yakın annesinin sözüyle hareket ettiği sürece olmaz bırakinda benim hayatım ben karar veriyim ne kadar kötü kalplisiniz su yazdıklarıniza bakın. Niye boşanmişsin belli yani. Çok acimasizsiniz ama yazdiklariniz umrumda değil.
Öncelikle geçmiş olsun biliyorsun ki bazı şeylerin geri dönüşü yoktur , bazen arkaya bakmamak gerek
03 Yorumla- +1 yıl
Haklı olabilirsin. Teşekkür ederim. şu an olay çok yeni ve duygusal bağ var bebek var böyle kafan karisiyor ne yapacağını bilmiyorsun şimdi karar versem doğru karar olur mu bilmiyorum. Endişe kaygı çok. Biraz toparlanmam lazım sanırım. Doğru kararı vermek için birazda karşı tarafın çabasına bakmak lazım çaba var mı diye. Yoksa inceldigi yerden kopar.
- +1 yıl
Bir bebegin olacagi icin daha hassassin ve ani yanlis kararlar verebilirsin. Bu donemde biraz suyu akisina birak. Gonul ister ki bebegin bunlara kismen sahit olmasaydi. Biliyorsun bebekler anne karninda bircok seyi hisseder ve algilarlar. Bebegine odaklan sen, beslenmene dikkat et, stres yapma. Her sey olacagina varir, iyisini dusun..
- +1 yıl
Evet hisseder bebekler. Zaman lazım biraz en azından bebeğimi sağlıkla kucağıma alıp ikimizde toparlanana kadar. Teşekkür ederim.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılAman en kötü ayrılır tekrar evlenirsin
21 Yorumla- +1 yıl
Yani kolay değil eşimi seviyorum başkasını cümle içinde bile onun içinde benim içinde kurmak canımı yakıyor düşünemiyorum.
+1 yılO adamdan bir cacık olmaz.
11 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum bu durumda çok zor. Bu 3. Büyük ayrılık olacak hepsinin nedeni de annesinden kaynaklı. Sevgiliykende yaptı bunu annesi geçti, nişanlılıkta yaptı nişan attık ayrıldık, evlendik şimdi boşandirmya çalışıyor.
Bu iş bitmiştir hiç durma ayrı
03 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum çok zor. Hersey geçiyor kafamdan her ihtimali her sonucu düşünüyorum.
- +1 yıl
Elde değil moral bozmamak. Doğum yapcam eşim yanımda yok haberi olmayacak engelledi. Gözü görmüyor bizi. Bu kayinvalide bizi bırakmaz oğlunu bırakmaz. Çok zor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanmak iyi bir seçenek gibi 😕
25 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum düşüncesi bile kalbime ağır geliyor. 😥
Cevap sahibi+1 yılToparlarsın hiç merak etme. Hem çocuğun için dik durmak zorundasın. Eşinden önce çocuğun var artık bu hayatta. Kendine ve doğumuna mı odaklan. Bebeğin doğacak, yeni günler seni bekliyor. O çocuğun senden sana ihtiyacı var, senden başka kimsesi yok
- +1 yıl
Çok haklısın. şu an sadece doğuma odaklandım. Doğum olsun tepkisine bakcam karım çocuğum derse çabalar yuvayı kurtarır demiyorsa zaten ben bir şey yapamam. Oğlum olacak inşallah. Bu hayatta tek tutunacagim dal ailem ve oğlum Allah onları başımdan eksik etmesin
Cevap sahibi+1 yılAminn inşallah. Çok mutlu bir hayatınız olur umarım, oğlunla 🌸
- +1 yıl
İnşallah teşekkür ederim güzel dileklerin için. 🌻
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşından beri beyninle düşünememişsin. Şimdi çocuğunla sonsuza kadar acı çekmek zorundasın
05 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar acımasız yorumlar yapıyorsunuz ya bilip bilmeden yargılıyorsunuz hiç kimse bu yaşananlari hak etmez kimse başına gelsin istemez. Siz çok beyinle düşünüyorsunuz hayatınızda ki herşeyi belli kalbiniz yok.
Cevap sahibi+1 yılEvliliğinizin bu noktaya geleceğini evlenmeden önce hiç idrak edemedin mi hanımefendi? Üstüne birde evliliğin 3. ayında çocuk yapmışsın. Sana cidden her şey müstehak
- +1 yıl
Olayları yaşananları bilmeden etmeden size dıştan her şey kolay yorum yapmak kolay. Sırf yorum yapmak için yorum yapmayın gerçekten kalbiniz kötü.
Cevap sahibi+1 yılBenim kalbim gerçekten güzel ama sen safsın
- +1 yıl
Kalbin güzel olduğu için mi kötü yorum yapıp yargiliyorsun.
Açık ve net boşanırdım, sevgi de bi yere kadar
24 Yorumla- +1 yıl
Mantık dur diyor bu kadarıda olmaz. Eşin namusunu koruyamayacaksa neden evlisin diyor. Kalbim vazgeçme ayırmak isteyenlere fırsat verme neler çektin buraya gelene kadar hala seviyorsun canin yanacak diyor. Bilmiyorum. Dua ediyorum beni yaratan elbet yolumu gösterir.
- +1 yıl
Amin inşallah. Evet. Haklı olabilirsin. İnan her ihtimali bütün sonuclariyla düşünüyorum. Ki şu an sadece kendimi değil bebeğimin geleceğini hayatını da düşünüyorum. Hayırlısı olsun. Benim içim rahat elimden geleni yaptım.
+1 yılbitmiş zaten geçmiş olsun
01 Yorumla- +1 yıl
🙁😥
Buda senin sınavın Allah kolaylık versin
01 Yorumla- +1 yıl
Amin.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılSavaşmaya devam
01 Yorumla- +1 yıl
Savaşıyorum. Ama tek taraflı olduğunu hissettiğim anda insan diyorki benim cabamla olacaksa sadece olmasın ya da olursa yine aynı şeyler yaşanacak. Yoruldum ve şu an elimden bir şey gelmiyor gelse yapardım şu an yapacaklarım kendime zarar verir karakterime cizgilerime dur noktalarimi geçersem ben ben olamam. Affedemem kayınvalidemle iyi olamam.
+1 yılbitirme
01 Yorumla- +1 yıl
Bitsin istemiyorum. Ama eşim bu şekilde devam ederse çok zor.
Bu KS de ne kadar çok boşanan var böyle
02 Yorumla- +1 yıl
😥 doğrudur
+1 yılİlişkide araya üçüncü kişiler sokulmamalı.
011 Yorumla- +1 yıl
Bence de. Biz barışirdik birde annesinin gönlünü yapmaya çalışırdım açıklama yapardım. Bu ilişkide yorulan incinen en çok ben oldum.
- +1 yıl
Annesiyle mi evlendin eşinle mi
- +1 yıl
Eşimle ama sanki ben eşim annesi aileyiz eşimle ne paylaşirsam ne konuşursam annesi biliyor. Çok yorucu bir ilişki yinede sabrettim alttan aldım ama bu son nokta çok ileri gitti herkesin çizgisi vardır.
- +1 yıl
Bencede esin çok poşet ağızlı kb ama. Erkek adamın biraz özeli olur anne kuzusuyla mi evlendin naptın. Anne kuzusuyla evlenmek çok zor.
- +1 yıl
Annesine düşkün biri birde eşimin kendi ayakları üzerinde durması konusunda kendine güveni konusunda annesi kendisine bağlamak için hep ordan vurdu yapamaz çalışamaz başaramaz neden oğlu yanından gitmesin diye esimin özgüvenini kırdı bu yüzden annesine dur dese bile eşim yeni düzen kurma konusunda sıkıntı yaşarız bunu göze alamaz çünkü kendine olan güveni az.
- +1 yıl
Bilmem ama ilişkinize üçüncü kişilerin dahil olmasi pek hoş değil. Coz bu sorunu.
- +1 yıl
Olmadı ayrıl. İliski iki kişiliktir.
- +1 yıl
Haklısın üçüncü kişi her zaman sıkıntı bu kişi anne bile olsa.
- +1 yıl
Bende anne yok mesela.10 yıldır görmüyorum. Anne kuzusu değilim annemi artık aramıyorum uzun zamandan beri. Babama da pek biseyimi dökmem açmam.
- +1 yıl
Anneyle gorusulmez mi ben annenle görüşme demiyorum eşime sadece çizgi koy dur noktan olsun biz aileyiz yaşananlar aramızda kalsın gerektiğinde sustur anneni diyorum bu baştan beri böyle olsa bunları yaşamazdik yaşansada daha hafif bir şekilde atlatırdik.
- +1 yıl
Yani oda kocanın rahatlığı.
+1 yıluzucu ya :(
01 Yorumla- +1 yıl
maalesef ki şu an hassas bir donemdeyim eşimden ilgi gormeye ihtiyacım var tam birlik olup heyecanla bebek bekliyor olacakken ne durumdayız.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılsen meleksin tabi yapraammm
03 Yorumla- +1 yıl
Herkes melekti sadece ben kötüyüm demi benim iyiliğimi niyetimi sorgulamak sana kalmadı. Sen önce kendi kötü kalbine bak.
- +1 yıl
baktım mütüşş
- +1 yıl
Belli. Tamam sensin.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu bile bile çocuk yapmak cesaret işi
01 Yorumla- +1 yıl
Nasip yani insan sevdiği adamdan çocuğu olsun istemez mi bu sorunun farkındayım başından beri ama ayıracak kadar bu kadar çirkinleşecek kadar olmaz kayinvalidem diyordum birde başka etkenlerde vardı benim 3 senedir tedavi gördüğüm bir hastalığım vardı kayinvalidem ve eşimin akrabaları biraz baskı yapıyorlardı tedavim bitti öyle oldu.
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Evliliğim bitme noktasına geldi, çıkış yolu bulamıyorum sadece ben mücadele ediyorum bitirmek istemiyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler