Evliliğim bitme noktasına geldi, çıkış yolu bulamıyorum sadece ben mücadele ediyorum bitirmek istemiyorum. Ne yapmalıyım?

Ben 1 senelik evliyim. 9 aylık hamileyim. Günüm doldu, sabah akşam doğumum olacak inşallah. Eşimle severek evlendim, kaçarak evlendik. Eşim evliliğimizin başından beri en ufak kavgalarımızı annesine anlatıyor kendine göre bu olayları anlattı hep. Anneside biz eşimle barışsak bile iki gün bana soğuk davranıp daha sonra yeri gelince laf sokardı. Ben eşimle kavga ediyorsam bir eşimden birde kayınvalidemden laf duyardım bu beni daha fazla incitirdi. Alttan aldım sustum bir şekilde bir sene geçti. Ama şu an kayınvalidem bana kin duyuyor durduk yere iftiralar attı olmamış şeyleri olmuş gibi eşime anlatıp doldurdu eşim bir haftadır eve geç geldi. Annesigilde yemek yedi eve geç geldi. Geldiğinde de benimle tartışma çıkarıp annemin evine göndermeye çalıştı dolup dolup geldi. Bende gitmemekte inat ettim yuvamız yıkılmasın diye. Ama son olayda sabredemedim kayınvalidem namusum hakkında ileri geri konuştu iftiralar attı. Bende kendimi savundum tepki verdim, tepki verdiğimde eşim annesine değil bana kızdı kavga çıkardı. Büyük kavga ettik babası geldi sakinleştirdi eşimi benide babamgile gönderdiler. Bende hakaret ve tehditten kayınvalideme ve eşime uzaklaştırma aldım. Bu karar çıkınca eşim beni engelledi. İletişimimiz yok iki hafta oldu hiç konuşmadık. Ama bizim bebeğimiz olacak umrunda değil beni korumadi. Ben eşimi hala çok seviyorum çok kızgınım çok kırgınım ama hala çok seviyorum ben yuvam yıkılsın istemiyorum kayınvalidem ne yapıp edip sizi boşatcam dedi ben bebeğimi babasız büyütmek istemiyorum, bu olanlar çok ağır geldi çok zoruma gidiyor son aydayim hassasım yaşadıklarım ağır şeyler sindiremiyorum ne yapmam gerekir siz olsanız ne yapardınız?
Evliliğim bitme noktasına geldi, çıkış yolu bulamıyorum sadece ben mücadele ediyorum bitirmek istemiyorum. Ne yapmalıyım?