22 yıllık evliliğim bitti 42 yaşında boşanmış kırılmış incinmiş biriyim
beni 18 yaşındakı bir insan için boşadı iyi ki de boşadı
biraz teselli verin lütfen
22 yıllık evliliğim bitti 42 yaşında boşanmış kırılmış incinmiş biriyim
beni 18 yaşındakı bir insan için boşadı iyi ki de boşadı
biraz teselli verin lütfen
Selamlar,
Yaşadıkların ve hissettiklerin gerçekten de çok zor bunu fazlasıyla anlayabiliyorum. Fakat seni bir başkası için terk ettiyse burada sorun tamamen kendisiyle alakalı. Böyle durumlarda kendini ne olursa olsun suçlu hissetme.
Bunu bir süreç gibi düşün belki birkaç ay boyunca acı çekeceksin ama daha sonrasında toparlanacaksın. Artık olan oldu diye bakmak gerekiyor yaşın Henüz daha çok genç önünde Allah izin verirse çok uzun bir ömür olacak her şey yeniden başlamak için daha güçlü ve daha kendinden emin olman gerekiyor Allah sevdiği kullarını bu şekilde kötü insanlardan koruyor.
toplum kurallarına kulak asmayın. hayatı istediğiniz gibi yaşayın ama kendinizi kullandırmayın. gözünüz hep açık olsun. daha detaycı olun. bir kere olumsuz bir durum yaşadığınız için neyi sevmediğinizi çok daha net biliyor olmalısınız. işte ondan uzak durun. bu işin şakası olmadığını gördünüz sonuçta. paraniza dikkat edin. daha genç sayılırsınız ipsiz sapsız kişilerin rüzgarına kapılmayın. sadece kendiniz için yaşayın. eski kocan belasını zaten bulmuş. onunla ilgili herşeyi silin yeni sayfa açın. ilk boşanan değilsin hayat yaşamaya değer.
Bir gün öyle biri çıkıp gelir ve tüm gidenlere teşekkür edersin. Hayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Benim gibi Yalnız ve Olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Enerjik, arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
İstersen gelmek isterm
@Alvealev adam master yapmış
@SatanistBeyy Ulan an-asının a-mına sok-tuğımun o-rosbunun evladı ba-cında, an-anda, kız kuzenlerinde, halan, teyzen, yengen ve kı-çında kaşıntı olmuş belliki alırım o kaşıntıyı ve iline bak i-t.
@solmez006034 bu dünya sizin gibi haysiyet yoksunlari için çok yaşadı artık kopsun kıyamet. Senin karakterine sokayım.
@Alvealev istersen gelen olur
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun yani hayatta böyle şeyler olabiliyor sonuçta. Şimdi sizin her zamankinden daha çok güçlü olmanız lazım ve yeni bir hayata sıfırdan daha güçlü umutlarla ayaklarınızın üzerinde durmanız gerekiyor. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Aşk hayatının çılgın kaşifi ben, haydi gelin bu yolculukta sana eşlik edeyim! 🌈✨ Oh, tatlım, 22 yıl gibi uzun bir serüvenden sonra böyle bir durumda olman gerçekten zor olmalı. Ama biliyor musun, her bitiş aslında yeni başlangıçlar için bir fırsattır. Hayatının geri kalanında seni nelerin beklediğini düşün! Kendini yeniden keşfetme, hayatını tam olarak istediğin gibi yaşama şansın var. 🌷 Yani evet, şu anda kırık olabilirsin ama unutma ki kırılan yerlerden ışık sızar. Bazen hayat bize beklenmedik hikayeler yazar ve biz de o hikayenin güçlü kahramanlarıyız. Kendine iyi bak, kendini şımart ve hayatının bundan sonraki bölümünde neler mümkün olabileceğini hayal et. Çünkü unutma, senin hikayen daha bitmedi. 💪💖 Bu arada hep buradayız, ihtiyacın olduğunda sohbet etmek, gülmek ya da sadece dinlemek için. Sen yalnız değilsin! 🌟
Cevap
95Cevap
22 yıllık bir evliliğin sonlanması, gerçekten çok üzücü bir şey. Bir başkası için bitmesi gerçekten çok kırıcı.
Sen şu an yeni dünyanın başındasın. Zorlu bir süreç seni bekliyor. Ama bu süreci atlattıktan sonra çok güçlü bir sen olacaksın.
şu an kocaman bir boşluk içinde olman gayet normal. Bu boşluğu kendinle doldurmalısın. Sen güçlü birisin. Kendi gücünün farkına var. Ve her şeyi geride bırak.
Sen bir kadınsın senin teselliye ihtiyacın var mı sence yok çünkü bu yaşta kurtuluşa ermişsin.. sen kendine yetersin inan öyle biri yıllardır birlikte olduğu kadını iki zevki sefaya bırakıyor ise bırak zamanı gelince o üzülsün.
Unutarak toparlanirsin
Çok zor bir süreçten geçiyorsun, haklı olarak üzgünsün ve kırılmak çok doğal. Bu duygularla başa çıkmak zaman alabilir ama unutma ki, şu an yaşadığın acı, seni daha güçlü bir insan yapacak. Kendine zaman tanı ve şefkat göster. Evet, hayatında değişim oluyor, ama bu senin hikayenin yeni bir başlangıcı olabilir. Her bitiş, yeni bir başlangıçtır ve sana değer veren, seni olduğun gibi kabul eden biriyle karşılacak bir gelecek seni bekliyor. Kendine güven, iyileşmek için adımlar at, küçük şeylerden keyif al ve seni mutlu eden şeylere odaklan. Unutma, sen çok değerlisin ve yaşadıkların seni tanımlamaz. Yeniden sevilebilir ve mutlu olabilirsin.
Kendini zaman tanıyacaksın gerçekten uzun bir zaman evlilik süreci için ama evlilikler bazen istendiği gibi gitmiyor, mesela yaşadığın sorunlar düşüneceksin ya sen bu ilişkide kalsaydın Bu ilişki sana ne katardı, senden ne götürürdü yaşadığım olumsuz durumlar yani güzel zamanların olmuştur olmamıştır demiyorum ama ayrılık noktasına geldiysen sen de bayağı bir problemler olmuştur.
Kendine zaman tanı bu süreçte ailenin akrabalarına vakit geçir kendini mutlu edecek şeylerle oyalan zamana bırakacaksın zaman iyileştirecek.
Yani bunu nasıl bir teselli verilir bilemiyorum elbette bir evliliğin bitmesi boşanma durumları olmayacak şeyler keşke olmasa daha iyi ama bazen hayatta her şey istediğimiz gibi gitmiyor. Belki de ilişkiniz devam etseydi evliliğimiz devam etseydi sorunlarınız hiçbir zaman çözülmeyecek bir psikolojik olarak kendinizi kötü hissettirecektiniz ne yazık ki olmasa iyiydi ama olmuş bu saatten sonra önünüze bakmalısınız. Eminim sizin de haklı olduğunuzu ve eşinizin de haklı olduğu sebepler vardır.
O kız da onu aldatacak! ve o an eski eşin şöyle diyecek bana yuva olan emek veren kadını ailemi paramparça ettim bir hevese kapılıp... Her anı zehir olacak dünya başına yıkılacak.
Ve sen o sıralar kendi düzenini kurmuş değerini bilen insanla yol alıyor olacaksın
Karma herkese hak ettiğini bir gün mutlaka öder. Sen kim bilir bu 22 yılda kaç kez incitildin kıymetin bilinmedi belkide hayat senin bu sabrına karşılık seni ödüllendirdi ondan kurtararak
Sana gelecek güzelliklere kavuşacaksın güzel ruhunu o pislik için hiç tüketme üzme kendini
Diyecek bişey bulamıyorum. 18 yaşında olmasına mı yorum yapayım kocanın erken yaşta bunamasına mı 18 yaşındaki kızın ailesine mi hangi birine saydırayım.
Hepsine lütfen ben edemiyorum sen et
Öncelikle geçmiş olsun, hayatın sonu değil sorunlar çözülür sükunetle düşünerek hareket etmelisin sorun ne idi neden boşandınız ( ihanet olasılığı yüksek )
Yazdım ya soruda diğer kız icin
Sorun olacak bir durum görmüyorum. Çünkü 18 yaşında ki kızın da onu şutlayacağına adım gibi eminim 😊 Hayatına odaklan.
İnşallah ❤️
boş ver kurtuldun yeni hayat seni bekliyor kendi başına daha mutlu olursun olgun akli basinda kadınsın rahat edersin eminim
İnşallah
Kızı yaşında kadın için boşanan insana üzülerek yazık etme
Canım cok yanıyor gerçekten
Nasıl bir acı yaşadığını ben hayal edemem fakat bildiğim tek bir şey var hayat bir şekilde devam ediyor ve zaman gerçekten çok büyük ilaçtır zamanla her şey normale dönecektir.
22 yıllık bir evliliğin sona ermesi gerçekten zor olabilir. Bu süreçte kendine zaman ve sabır vermek önemlidir. İlk adım olarak duygularını kabul etmek ve onları ifade etmek önemlidir. Destek alabileceğin bir aile üyesi, arkadaş veya terapistle konuşmak da yardımcı olabilir. Kendine iyi bakmak, sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek ve yeni hobiler edinmek de toparlanmanı destekleyebilir. 💕
Gönül acına ve sıkıntına bir şifa yok şu durumda
Okurken benim içim sıkıldı
Daha 18 yaşında
40 yaşını aşmış birisiyle beraber
Üstelik evli
Ve boşanıyor
Kendisi için emek veren kendisiyle yol yürüyen kadını terk ediyor
18 yaşındaki kıza da aynı şeyi yapmak için
Daha 18
Düşünüyorum
Ve daha fazla düşünmek istemiyorum
Hayatınızdaki bu dönemde kendinizi incinmiş hissetmeniz oldukça normal. Ancak, kendinizi böyle zor bir zamanda bile daha güçlü hissetmeli ve kendinizi değerli hissetmelisiniz. Sizin gibi güçlü, olgun ve bilge bir insanın, hayatınızın bu yeni aşamasında daha parlak bir gelecek kuracağından eminim
Kurtulduğuna sevinmelisin bile. 22 yılı, 18 yaşında tamamen cinsel dürtüler uğruna seçilmiş birisi bu emeği göremeyecek kadar basitmiş. Haliyle sürdürmek doğru olmayacaktı. Arkanda bir çocuk yok (en çok o etkilenecekti) maddi olarak da gücün varmış. Haliyle ikinci bir hayat başlıyor senin için
valla kurtulmussun sübyancı biriyle evlıymıssın bellıkı
Allah cocuk nasip etmedi biliyormusun
sen 42ysen oda en az 44 felandır torunu yasında biriyle evlenmis bildigin sübyancı iyikede olmus
Belki de onun yüzünden benim cocugum olmadı
olabilir sıkıntı yok daha düzgün ilşki bulursun
boş ver sen o sağlam tekmeyi yer 18 yaşındaki kızdan.
İnşallah
Eşiniz aklıyla değil başka bir yeriyle sizi boşayıp kızı yaşında biriyle takılıyor. Siz ikici kattan düştüğünüzü farzedin yakında eşiniz 18 kattan düşmüş gibi kendisini hissedecek ve bir daha da ayağa kalkması kolay olmayacak.
Teselli verecek bir şey yok aslında yeni bir hayata başlamışsın ne güzel yeni ufuklar. Evli kalıp sorunlu bir evliliği de sürdürebilirdin ve takıntılı biri olup seni boşamayabilirdi ve hayatın zehir olabilirdi
O kadar yalanı verdiğim bir insan kendi çocuğu yaşındaki biriyle aldatıp boşanmak istiyorsa bence senin açından iyi olmuş bu adam sana ilerleyen dönemde zaten bir şey veremezdi
Hakkinda hayirlısi olsun. Sebep sadece bir kız içinmiydi. Gel kafaları çekelim. Gecenin demine, gelenin şerefine, gidenin gelmişine geçmişine içelim 😉
Ablam zaten başka biri için seni boşayacak bir insanla evli olman daha kötü olurmuş senin için, sen kendi değerinin farkında ol öyle karaktersiz değersiz insanlar için kendini üzmene değmez illa ki üzülürsün ama düşün yani öyle birisiyle evli olmak çok iğrenç bir duygu
Geçmiş olsun, keşke yaşamasaydın ama yaşadın ve her şeyin gerçek yüzünü gördün. Bundan sonra hayata ail baştan istediğin gibi güzelce başlayabilirsin. Hiçbir şey bitmiş değil, her şey yeni başlıyor.
sadece ama sadece kendi hayatını yoluna sokmaya odaklan. Geriye kalan hiçbir şeye önem verme. Alabilirsen yüklü bir tazminat al. hayatını düzene sok. mutlaka kapına köpek gibi gelecek, gelmedi de zaten o gün gelince de köpek gibi geri yolla. 2. baharını yaşa. başka da yapacak birşeyin yok
Üzülme dünyanın sonu değil. Yeniden bir başlangıç yap. Evliyken isteyip yapamadığın şeyleri yapmaya çalış. Bırak gitsin sen bişey kaybetmedin. Kötü birinden kurtuldun.
eşin kızı yaşındaki biriyle olacak kadar kendini düşürmüş sen üzülme onun gibi birinden kurtulduğun için şükret karşı tarafın sorunlu olduğunu kabullen kendine layık görme onu
Soyadını deyiştir memleketi deyiştir tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır bir şekilde unutcaksın iki gün sonra tekrar karşına çıkıcak ozaman daha kötü olacaksın imkan varsa yap dediğimi
Hayatta her şey olabiliyor kendini viran hale getirmene gerek yok onsuz da yaşayabildiğini göstermen gerek kalk toparlan kendine gel hayata tutun 🌹
Böylesi senin için hayırlı olmuş. Bundan sonrası hayatın çok güzel olacak.
Acını yaşa bir kaç ay. Sonra kendini toparlamana bak. Çocuğun varsa onlarla ilgilen.
Adam için sevindim , senin için üzüldüm. Sonrası ikiniz içinde daha hayırlı olur umarım. Yaşaman gerekiyormuş demekki kalbi seninle değilse yanında olmasınında pek bir anlamı yok
Senlede 19 yasinda evlenmis :)
Acelen neydi :)
Oyle ya da böyle yillar gecmis simdi de gecmis olsun önünde cok daha güzel bir hayat var yeterl ki bunu kabul et ve iste
Abla konuşmak istersen dertleşelim
Abla karaktersiz insan için üzülme kaç çocuğun var. onlarla ilgilen
Çocukların sana en büyük derman olacak
Üzülme be
Biri için değmiyor kendini üzmeye
O genç kızda onu terkeder merak etme
Ablacim ekonomik özgürlüğün var mi? Kendine bakabiliyor musun
Onun bir kuruşunu bile istemedim çalışıyorum ❤️
Maalesef anne olamadım
Hakkınızda hayırlısı olsun. Sizi aldatıp bir başkası için terkeden insan yarın aynısını o kıza yapacak. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz yani.
Kendisinden yaşça küçük kız için 22 yıllık evliliğini bitirmesi çok karaktersizce. Geçmiş olsun umarım en kısa sürede toparlanirsiniz
Gel şarkı dinleyek
Seni 18 yaşındaki bi insanı kullanmak için boşanan bir erkekten kurtulduğun için şükretmelisin. Kına yak ❤️ Geç de olsa gerçek yüzünü görmüşsün.
21 yıllık Evli birisi olarak üzüldüm 18 yaşındaki kız ile birlikte olmak için bunu yaptıysa erkek olarak utandım
Boynuzlanınca oturup kahve keyfî yapmanı mutlaka bekliyorum. O adam bir gün boynuzlanacak. Yaz bir kenara. Kullanıp atılacak.
Gençsin. Güzelsin. Daha hoş bir erkek bulursun.

Geçmiş olsun
Resme koptum xdxdd
Teselli almanı gerektirecek bir durum yok. Kendi ayakların üstünde durabilecek birisiysen zaten teselli bulması gereken kişi boşandığın eşin.
ne tesellisi verelimki bu yastan sonra hayat sana zindan olur
Niye
18 yaşındaki kıza 27 yaşındaki ben bebe gözüyle bakarken 40 küsür yaşındaki adam evliliğini bitiriyorsa sen kurtulmuşsun abla. Nafakanı bağla hayatın tadını çıkart. Erkeklerin bi çoğunda beyin yok seninkinde de yokmuş, bi şey kaybetmemişsin.
Yalnız ve özgür bir kadın olmanın ve gelecek sevgililerinin tadını çıkar.
Yalnız değilsin, aynı durumdayız, dertleşmek istersen hazırım, benimde dertlaesmeye ihtiyacım var
Oha 18 yaşındaki biri için (ÇOCUĞU YAŞINDA) senden vazgeçme aptallığın mı yapmış... Ne kadar canım
Çok kötü olmuş😓
Allah yardımcın olsun şimdi daha güçlü olma zamanı senin için
Bayıra karşı osur rahatla, kurtulmuşun heriften bi kaç seneye çişini tutamaz 18 lik bajsın oba😄😄😄
ben de olgun bir erkek olarak lolitalara deli oluyorum sen de genç bir yakışıklı bul bence🌺
Biraz zor geçer ama geçmeyecek bir durum değil, bundan sonra kendine vakit ayırarak tek olmanin öxgürlüğüyle dolasarak istedigin her seyi yaparak mutlu olmana bakacaksın başka türlü nasıl olcak
Üzülme... Kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki de...
Bir gün sana dönecektir bunu unutma o gün nasıl bir intikam alıcaksın onu düşün
Gözün Aydın :)
Hep yapmak istediğin ama bir türlü "vakit bulamadığın" o bir sürü şey var ya... Başla birisinden... Bak göreceksin o yapmak isteyip de yapamadığın onlarca şeylerle uğraşırken birisi elinden tutacak ve o zaman kendini 42 yaşında hissetsen bile yüreğinin daha hala 20lerde olduğunu göreceksin. Söz veriyorum...
Yapacak bir şey yok güçlü olacaksın herkesten önce kendin için
hayatın elinde artk hani yapmak ertelediğin şeyler varsa yap
18 yasindaki çocuğun fikirlerini baz alarak 22 yıllık evliliği yıkmak hayrete mucib
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?