Doğru bir ilişkide miyim?

Selam. Sevgilimle 3 yıldır devam eden bir ilişkim var. Üniversitede tanıştık, pandemi vs. derken mezun olduk ve uzaktan ilişki olarak sürdürdük bu zamana kadar. Güven sorunu veya herhangi bir problem yok seviyorum, sevildiğimi biliyorum fakat artık bana karşı daha eleştirel yaklaştığını hissediyorum. Örneğin, ufak bir sakatlanma yaşadım işlerin yoğunluğu dolayısıyla dinlemedim ve iyileşemedim. Bununla ilgili sürekli olarak normal laf dinlemiyorsun türünden şeyler söyledi. Keyfi olarak yaptığım bir şey değil , diğer olaylarda da benzer tavırları var. Genel olarak ilişkide hiçbir derdini anlatmayan biriyim bu yüzden sürekli şikayetçi olur. Ben de ailevi özel bir konuyu paylaşmak istedim, anlattığımda ise neredeyse hiçbir şey yazmayarak kendi sorunlarını anlatmayı sürdürdü. Bazı özel konuları açtığımda ise aslında benim sandığım kadar modern görüşlü olmadığını fark etmeye başladım. Mutluyum ama çok düşünmeye başladım, değer mi diye. Bu ilişki evliliğe gitmeli mi yoksa bitmeli mi? Sizce ne yapmalıyım?

Doğru bir ilişkide miyim?