Doğru ilişkidemiyim bilmiyorum?

o benden beş yaş büyük benden önce iki uzun ilişki yaşamış biriyle evlenmeyi düşünmüş istemeye gideceklermiş bizim ilişkimizde benim ilk uzun ve ciddi ilişkim çok sevdik birbirimizi çok şey yaptık o dibi gördü battı yanındaydım arkadaşlarından tekmeler yedi yanındaydım birlikte kalktık yenilendik düzelttik hayatımızı kötü alışkanlıklarının çoğunu benle azalttı ben istemedim benim varlığım yetti benim için herşeyi yaptı elinden gelen gelmeyen her an yanımda oldu bi ben kabuslar görüyorum diye geceleri diken üstünde uyudu hatalar yaptım çok üzüldü ama affettirdim kendimi gençliğime ilk defa uzun ilişkim olmasına biraz saflığıma verdi doğrusu gerçekten de ondandı benim için çok ağladı çok üzüldü herkesi karşısına aldı hayatındaki insanları sildi sevgisini sözlü uygulamalı her şekilde belli etti ama daha he i tanıştığımız zamanlarda hala eski uzun ilişkilerinden birini sevdiğini onun fotoğrafına bakıp içtiğini yazdığını okudum arkadaşlarının mesajlarındaydı iki sene önceki o ilk zamanlardı ben sana sonra aşık oldum diyo ama emin olamıyorum gerçekten ilk aşkalar unutulur mu beni seviyomudur insan kaş defa sever şimdi çabalıyo ama napsam bilmiyorum lütfen dürüst olun erkekler ilk aşklarını unuturmu bu arada iki cididen ikincisinin fotoğrafına bakıyormuş üzülüyormuş başlarda ama ikinciden sonra birinciyle de aralarında bişeyler yaşanmış ama o benden önce olmuş benimleyken sadece hala onu sevdiğini düşünüyormuş yeni sevgili gibi olduğumuz zamanlarda güya yani

Doğru ilişkidemiyim bilmiyorum?