Doğru bir ilişkide miyim sizce?

2 buçuk seneyi aşkın bir süredir sevgiliyiz. Bu süre zarfında 3 kere Doğum günüm oldu çoğu kez özel gün vs ama bana hediye alırken hiç özenle seçtiğini hissetmedim. Hatta en son Doğum günümde ablası vefat etmişti 3 hafta önce. Bana sürekli ne ihtiyacın var diye soruyordu bende bir şeye ihtiyacım yok dedim çünkü ben bilmeden yapılan süprizi severim. Neyse bana iki tane tişört aldı 10dakikada seçtim dedi. Almak için aldım dedi. Bugun çalıştığı yerde bi kız arkadaşı sevgilisine mont alıcakmış benimkide mesai başlamadan üç saat önce buluştu onunla gittiler avmye. Baya bi aramışlar bulamadılar. Sonra sweet almaya karar vermişler üç tane kazak almış birlikte seçmişler bende dedim ki senin kız arkadaşın baya bi emek harcıyor çocuk için çocuk çok şanslı sürpriz falan hazırlıyor baksana dedim. Çünkü ben bana hiç bir zaman sürpriz yaptığını görmedim. Genelde Doğum günüm yaklaşınca baban gösterir iyi mi kötü mü ama emek harcamak yok. Ben de mesela mont aldım bi ara tam o montu seçmek için 7saatimi harcadım sonra beden büyük gelir değiştirmek için 60 km uzaklıktaki mağazaya gittim. Hep görüyorum insanlar sevdiklerini öyle bir el üstünde tutuyorlar ki. Ben niye dipteymişim gibi hissediyorum. Çünkü ben bir çok kez emek verdim. Biri bana sorduğunda ona bir çok şeyi yaptım diyebilirim ama o sana ne yaptı dediklerinde ben cevap veremiyorum. Yok çünkü üç sene de hiç mi cevap veremem ya
Doğru bir ilişkide miyim sizce?