simdi bazıları çaba göster diyor ama adam beni istemiyor kardeşim😶
defol mu desin illa
defol mu desin illa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olmayan ilişkiyi oldurmaya çalışan birisi olarak yazıyorum şimdi buraya. 5 yıllık ilişkimde son zamanlarda eskisi gibi hissetmedim sırf onu üzmemek için çabalamaya devam ettim olmayacağını bile bile denedim. Onun için denedim kendimden geçerek onun sevdiğini bildiğim için denedim. Sonuç ne mi? 5 yıllık ilişkimde ikimizinde çok sevdiğini bildiğim halde artık olmayacağını gördüğüm için iki gün önce bitirdim ve numaramı değiştirdim. Demem o ki olmayacağını hisseder insan. Bu his bir kere geldiğinde gitmez. Deneyeceğim diyorsan buyur dene. Ver o şansı ama çok zor.
Senin olayda karşı taraf seni istiyor
Benim olayda istemiyor
İstemiyorsa hiç çalışma işte
Peki bana aynısı yapıldığı için soruyorum en başından istemediğinizi söyleyip 5 yıllık uzatıp zaman kaybettirmekten daha iyi değil mi karşıdakini daha az üzmez mi
Noo aynı şey değil tabii ki. Çünkü ben onu çok seviyorum sevdim de. Son zamanlarda ikimizinde sonradan farkına vardığı sorunlar çıktı. Bizi imkansız hale getiren. Ve benim ilgisiz oluşum son zamanlarda çıkmıştı. Bunu ona belli etmemek için elimden geleni de yapmıştım. Ayrılmadan son aylarda da söyledim. Böyle böyle çabalıyorum ama bil diye de söyledim. 5 yıl boyunca son zamanlarda ilgisiz oluşum dışında hiçbir problemimiz olmadı yani. İlk 4 senede o da bende mükemmel bir sevgiliydik.
@anonimgirlll0 özelden bir kaç soru sorabilir miyim
Tabi ki
Yazabilirsin
Ben yazamıyorum sen yazabilir misin @anonimgirlll0
Bende yazamıyormusum
@anonimgirlll0 evet yaa neyse nasip değilmiş
Buradan sorabilirsin
Cevap
1Cevap
Bir cacık olmaz. Yürümeyen ilişkinin çıkmaza gitmekten başka seçeneği olmaz zaten. En güzeli bitirmek
İstemiyorsa neden direniyorsun? Tek taraflı yürümez o ilişki. Kendini çok üzersin
Ya bazi erkekler işte siz boylesiniz hemen başka erkeğe sarılıyorsunuz falan diyor
Kimseyi ilgilendirmez, milletin ağzı torba değil ki büzesin. Senin hayatın senin kararların. Erkekler 2 gün sonra başka birini bulunca biz öyle demiyoruz ama
Aynen öyle bacim en çok alçaklıgı kendileri yapiyor
Ki karşımdaki beni istese haklılar, savaşırım
Ama istemiyor
Yeni erkeklere bakma vakti geldi
Çok fazla koşma kimsenin peşinden değerin kalmaz
Bazı erkekler seni istemesi için naptinn diyor beni istemeleri için birsey mi yapmak zorundayım😒
Niye istemiyor
Başkasını seviyor
Nrden biliyon gorunmu
Gordunmu
Görmedim hissettirdi
Gormeden emin olma belki seni seviyor hissettirmis ne yapti sankide hissettin
5 kez ekti ayrıldım
6 ay sonra mesaj atti yalvardı barışmak için
Konuşmayı kabul ettim 2 hafta sonra kavga çıkarıp s. tir git dedi durduk yere
Ben de gittim
Sonra tekrar ulaşmaya çalıştı bu sefer engelledim
Boşta kalınca dönüyor