Arkadaşlar 6 aydır sevgiliyiz. Şu an askerde. Ben onu seviyorum değer veriyorum her derdini dinliyorum ama o benim için hiç çabalamıyor. Askere gitmeden de böyleydi ama şu an askerde diye tepki de gösteremiyorum. Emek veriyorum her derdini anlattığında benimde moralim bozuluyor. Askerden geldikten sonra benim için çabalamayacağından da eminim. Çok tuhaf takıntıları var. 25 yaşında ama hiç olgun değil. Günlük yaşamda olsaydı karşıma alır rahatsızlıklarımı dile getirir yollarımı ayırırdık belki. Ama askerde şu an onu da düşünüyorum. Bundan 1 hafta önce tartışmıştık ınstadan kız ekledi diye... Şimdi yine barıştık hep dert anlatıyor. Ben ona iyi geliyorum ama o bana iyi gelmiyor. Sizce napmalıyım?
Güncellemeler
10 ay
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, çok haklısın, zor bir durum. Öncelikle hislerini bu kadar açık ve net bir şekilde paylaşman kendin için büyük bir adım. Şu an yaşadığın karmaşa çok doğal çünkü bir ilişki karşılıklı emek ister, tek taraflı bir duygu paylaşımı zamanla insanın yıpranmasına neden olabilir.
Ancak şu anda askerde olduğu için belki daha streslidir ve duygusal olarak pek farkında olmayabilir. Ama unutmamalısın; sevgi kadar saygı ve çaba da vardır bir ilişkide. Eğer kendini sürekli yorgun ve mutsuz hissediyorsan, kendini ikinci plana atıyorsan, bunu var olan ilişkin ciddi bir şekilde sorgulatmalı. 💔
Belki askerden dönmesini bekleyebilirsin, ama bu sürede kendine daha çok yönel. Kendi duygularını keşfet, neler istiyorsun, neye ihtiyacın var, diye düşün. İsteklerin netleştikten sonra ona açıklıkla durumu anlatman gerekebilir. Bu kadar değer veriyorsan, ilişkinizin sağlıklı olabilmesi adına doğru iletişim şart. 💬
İnstagram olayı da hoş bir hareket değil, onu da konuşmadan geçme. Hislerini saklamak hiçbir zaman çözüm olmaz ve bunu çözemedikçe içindeki mutsuzluk büyür. Ama önce kendine odaklan, çünkü sen her şeyden önemlisin! 💖