Evet sende
Hayır karşı cinste
Farklı yorumum var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Olay bulmak değil olmak çünkü. Biz yanlışız en başta. Yanlışken de doğruyu bulmak zor. O yüzden kendimizi düzeltip doğru olmadan ne doğru ilişkiyi, ne de doğru kişiyi aramalıyız.
Bir çok sebebi olabilir. Sen yanlış olabilirsin veya sen doğrusundur ama karşındaki kişi yanlıştır, belki daha vakti gelmemiştir. Aceleci olmamak lazım. Bekleyeceksin
Cevap
7Cevap
Hiçkimse doğru değil ki gerçek anlamda. Birbirini ne kadar cover edebildiğinle ilgili tamamen. Anlayış saygı ve değer vermek doğru kişi dedirtiyor insana. Herşeyi doğru olan insan psikopatlık derecesinde kıskanç ise yine yanlıştır. Karşılıklı doğruluk paylarıyla birbiri için doğru insan olunur yani bence
Senin içinde ki aklında ki doğru ilişki nedir tam olarak mesela, beklentin ne? Karsında ki adam karşılayamazsa beklentilerini bi ilişki tutturamazsın.. Veya aradıgını yanlış yerde arıyorsun
Çok sey istemem biliyor musun anlayışlı olsun beni her halimle sevsin yeter yakışıklıymıs parasi varmış yokmus umrumda olmaz sevdigini belli etsin bu yeter
O yüzden evlenmekten uzaklastim yanlış karar oldugunu düşünüyorum
Doğru insanı ve ilişkiyi bir seferde bulmak zaten her zaman mümkün değil. Bu yüzden farklı insanlar tanımaya ve şansını denemeye devam etmelisin.
Sorun sende olacağını sanmıyorum asıl sorun her iki karakter biri birine uyumlumu sen uyu sağlamaya çalışırken karşıdaki bunu bozar.
Yanlış tercihlerin sonucu üzülüyorsundur ilişkiden yana.. doğru ve mantıklı seçimler yapmalısın yani~☆
Sorun sende değil, bir ilişkide sevgi ve uyum gerekir herzaman bu olmaz
Hayır acele etme ya umarım istediğin gibi birini bulursun
Doğru ilişki aranmaz ki zaten. Böyle ansızın çıkıyor karşına bazi şeyler ve şükür ederken buluyorsun kendini. O yüzden sabret
Dualarım seninle
Anlina yazilan dogru kisinin daha vakti gelmedi ilerki bolumlerden birinde seni beklio olacak
Sürekli yanlış kişilerle karşılaşıyor olabilirsin
zamana bırak sal her seyi istenemeyen ot burnunun dibinde bitermis acele etme
Kimse doğruyu bulamıyor.
Sorun aceleci olmakta
Adamı aldatırsan işte böyle olur
Siz zaten meleksiniz de bizleri yargılıyorsunuz
Dogru kişiyi bulamiyosun demekki
Muhtemelen bende
Bilmem olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?