İlişkim sağlıklı mı?

Sevgilimle 1 yıl 3 aydır sanaldan beraberiz.3 ay falan kendimi cennette gibi hissediyordum. Sonra zaman geçtikçe birbirimizi kırmaya başladık. O'nun yaptığı şeyleri kıskanmaya, kızmaya başlamıştım. Yavaş yavaş bir şeylerin değiştiğini hissediyordum. Aylar geçtikçe her şey dahada kötü oldu. Benden sürekli ayrılmak istemişti.9. Aylarda veya ondan sonraki aylarda "Eski seni çok özledim." Gibi mesajlar atarak saatlerce ona ağladığım anlar oldu. Sürekli streste ve mükemmel olma çabası gösteriyordum. Bana sürekli soğuktu. Ona nedenini sorduğumda "Çok sıkıyorsun" demişti. Ben de daha az mesaj attım. Ama hiç bir şey değişmedi. Sürekli banna kızıyor, kıskanmama izin bile vermiyoe, çok umursamaz davranıyordu. Zaman geçtikçe o değişmedi ama benim kararlarım değişmeye başladı. Ona ayrılmak istediğimi söylemeye başladım. Dün yine tartışıyorduk. Bana küfür etmişti. Bende sert bir şekilde "Ne diyorsun lan?" Demiştim. Ondan sonra ayrılmak istediğini söyledi. Bende tamam diye cevapladım. Her neyse 1-2 saat tartışmıştık. Tartışmamızda da bir küfür ediyor, bir özür diliyor, bir de iyi şeyler söylüyordu. Tartışmamızdan sonra hesaplarımı "Sen beni engelleme diye ben seni engelliyorum." Diye engellemişti. Bende tamam diyip gittim. Ardından bana ınstagramdan mesajlar atmaya başlamıştı."Beni hala sevdiğini biliyorum. Özür dilerim." Falan diye mesajlar atmıştı. Bende bakmadım. Sizce ayrılmayı seçerek doğru bir karar mı verdim?

İlişkim sağlıklı mı?