İlişki durumum cok karisik?

2023 Mart ayinda bi cocukla tanistim x kisisi diyelim, x ile 6 aylik bi iliskim oldu bu 6 ayin icinde cinsel iliskide oldu ve cok toxic bi iliskimiz oldu ben yasadiklarimizin gizli kalmasini ona soylemistim ama sonradan sinifta herkese bagira cagira detaylica neler yasadigimizi anlatmis ve 3 farkli kizla aldatildigimi ogrendim her neyse 1 ay once yeni bi cocukla tanistim dun cikmaya basladik ve ben birisiyle cinsel iliskiye girdigimi ona daha soylememistim gerek duymamistim konusu acildi ve bunu ogrenince cilgina dondu bana demedigini birakmadi konusmayi kestik Şu an kafam o kadar dolu ki ne yapicagimi bilmiyorum o assagilik insan yuzunden simdiki iliskilerimin mahvolmasina uzuluyorum tamam bende de hata var yapmamaliydim boyle bi seyi, yaptigima pismanim evet ama bunu artik degistiremem. kendimi aciklamama da izin vermedi cok garip hissediyorum ben ilk defa birisine kendimi bu kadar yakin hissetmistim aciklama yapmam mi lazım dicem sciklsma yapmsms izin vermiyo surekli usteliyo kafasina koymus bi kere konusmayi kesmeyi yok ben daha konusmicam diyo ne yapicam yaziyim mi yoksa kendi hsline birakip bi daha konusmiyim mi
İlişki durumum cok karisik?