İlişkimde çok bunalıma girdim?

Hayatımda 3 senedir arkadaşım olan bi kızla birbirimizden hoşlandık ve yaklaşık 1 seneye yakındır sevgiliyiz yaşlarımız 22-23 ona çok güvendiğim için ilişkide hiçbir pürüz çıkmayacak gibi düşündüm ilk başlarda avcuna kafamı koyduğumda sarhoş olurdum resmen başım dönerdi o kadar çok seviyordumki onu kimseye hissetmediğim duyguları ona karşı hissettim tek bir hatam olmadı ona karşı ve 3 hafta geçtikten sonra bunaldığını çok kıskandığımı belirterek yüz yüzeyken ayrıldı ve sonra benle tekrar barışmak istedi ve barıştım bir gün sonra eski sevdiği çocuğun profilinde istek gönderildi yazısını görmem kafamdan aşağı kaynar sular döktü resmen neyse her şey bu ayrılıktan sonra başladı bende ve hatalarına devam etti ufak bir ayrılık veya küslükte başkalarına istek atmalar sevmediğim etik görmediğim fotoğraflar paylaşmalar ve saymakla bitiremediğim daha nice şeyler en başında telefonunu karıştırmayan bir insanken şu an telefondan birşeyler sildiğini düşünmeye başladığım insan oldu ilişkinin en başında ona çok güvendiğimi güvenimi kırmaması için ona çok dil döktüğümü hatırlıyorum ama beni çok parçaladı defalarca ayrıldım ama ne olduysa yine aklıma girdi ve hep vicdanımdan vurdu duygusal bir yapıya sahibim bu yüzden arkamda bırakıp gidemedim hiç bi zaman o hiç önemsemiyordu beni sanki şu an nasılmı derseniz ayrılmak istiyorum ama ayrılsamda bırakmıyor artık çok sevdiğini hissedebiliyorum çok değer verdiğini, önemsediğini, hataları tekrar yapmamaya çalışıyor ve Allah var yapmıyorda ama ben artık onla mesajlaşmak yerine uyuyorum diyip PC oyunlarına sarıyorum buluşmak istediğinde bahaneler uyduruyorum ve sürekli yalan konuşuyorum Buda kavgaya sebep oluyor. O hayatımda olduğu sürece boğuluyorum çıkartmak istiyorum hayatımdan ve çok bencil kendini düşünen biri fevri haraketleri olan biri kendimden geçip ona ilgi göstersem de beni sormayan birisi o kadar çok şeyler varki anlatsam anlatsam bitmeyecek kadar fazla her neyse ama ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum. İki aydır çok kötü durumdayım.
İlişkimde çok bunalıma girdim?