Güncellemeler
+1 yıl
Ve dahası her şeyde hesap sorma hakkı görüyor kendinde sanki varmış gibi özelim diyorum açmak istemiyorum diyorum ama sistematik olarak cevap alana kadar ısrarla yılmadan soruyor
Güncellemeler
+1 yıl
Sen nerelisin? Yok bu aldatılma korkusu değil işte onu anlatamadım bunun anası ailede dominat karakter evi o yönlendiriyor…galiba genetik miras anasından😂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bırak gitsin ya monitonlastiysa soğur koparsu. Zaten zamanla
Böyle insanla hayat işkence
Saldım zaten iyice …ben karın olacağım tabii hesap sorarım diyor…ama ben sorunca evli değiliz kocam değilsin bilmem ne…dengesizlik ya
Azap diyorum ya zaten
Karın olmadan böyleyse sen bı daha düşün
Size iyi gelmeyen stres üzüntü huzursuzluk veren insanları hayatınızdan cikarin emin olun daha rahat oliyor insan bazen zor dahi gelse farkında olmadan yıpranıyor o ortamda bulundujca
Kesinlikle…çok yerinde bir yorum oldu artık bunaldım ya bugün işim var girmeden yazıyorum abi bir insan 15 dk arayla 3 kez ısrarla çaldırılmaz ki…meşgule alıyorum arkasına bir daha arıyor…ayıptır ya
Darlama geldi okuyunca Sana bol sabır umarım evlenmek gibi bir hata yapmasin
Ben asla akıllanmam… sağım solum çaprazım belli olmaz🤣
Ya senden sıkılmış kendini soğutmaya çalışıyor ya da evlilik teklifi bekliyor
Teklif ettim çok oldu…. sıkıldığını zannetmem çünkü gelecek planlaması içinde sık boğaz ediyor
Bence güveni falan gitmiş olabilir, ya da sen yanında çok az konuşuyorsan seni zorla konuşturmaya çalışıyordur.
Bakın güven gider gitmez…mesele o değil… bir insan bu kadar bunaltılmaz ki bu aralar çok sık görüşemiyorum haftada 2 kere hafta içi 1 gün hafta sonu 1 gün ama hafta içi görüştüğümüzde sadece 50 dk ve onunda 40 dakikası hanımefendinin sorgu sual ve darlamaları zaten onu 50 dakika görebilmek için git-gel 80 km yol yapıyorum ve sadece boş çene dinliyoruö ve cidden artık sabrım feci taştı
Haklısın açıkcası iyi bile dayanmışsın, kıza söyle bence neden bu kadar çok konuşmaya başladın ya da neden bu kadar çok soru sormaya başladın diye sen de sor, içinde biriktirme içinde biriktirince daha da sinirlenirsin bir anda patlarsın kız da şaşırır ne olduğunu anlamaz seni suçlu çıkarabilir sonra, sakince karşına al konuş neden bu kadar fazla soru sormaya başladın falan diye, elinde değildir ya da farkında değildir belki düzeltmeye çalışır bu aşırı darlama durumunu alıngan ya da çocuksu bir kişilik değilse.
Çocuksu ki ne çocuksu hemde…inan ki kaç defa dedim niye soruyorsun diye… bana verdiği cevapsa merak ediyorum bilmek hakkım! Hayır değil diyorum benimde özelim var senle göbeğim bir kesilmedi…o zamanda sözde ben kötü oluyorum
Şımartmışsın sen bunu ondan böyle olmuş, mesafe koy buluşmalara gelmemeye başla seni kaybetme korkusu varsa düzeltir kendisini, ilişki tek taraflı olmaz sen sinirden çıldırıyorken ve o da bunun farkında olduğu halde devam ediyorsa sorunlu bir kişiliktir zaten, en iyisi ayrıl ya da soğuk yap buluşmalarına gelme ara vermekte isteyebilirsin, yoran ilişki zarar verir.
Aşko ayrooll
O kadar emek verdim belki düzelir diye ümit ediyorum ama cidden artık son 5 ay cehennem azabı gibi geçiyor her aradığında acaba ne soracak beynimi mikecek diye açasım gelmiyor…gerildim
Aşko kıskançsa bence tekrar dene ama takıntı düzeyindeyse birbirinizi yıpratmadan ayrılın size yazık
Hayır bu karşı cins varda kıskanıyor tarzı değil…polis misali…resmen sorguluyor beni her konuda
Ve zaman mekan konum fark etmeksizin car car car car bir çene var…. Allah muhafaza beynimde ötüyor aynı soruyu 5 yaşında bebe gibi 10000392 defa soruyor
Belki de zamanında aldatılmış ya da aldatılmaktan korkuyor sen yine şanslısın benim tüm sülale polis gibi yetoo
Yine de onun hakkında böyle konuşma sonuçta iyi şeyler de paylaştın değer verdin
Sen nerelisin? Yok bu aldatılma korkusu değil işte onu anlatamadım bunun anası ailede dominat karakter evi o yönlendiriyor…galiba genetik miras anasından😂
Yani iyi yaşa yaşama bizde köle değiliz robot değiliz bir sabır limitimiz var
Aşko urfa
Urfalı kıza yakışır mı ya böyle aşko kuşko konuşmak bende Diyarbakırlıyım
Yiaaa aşko ben minik bir bebeğim sen güçlü erkosun
Bunu sadece buraya bakarak mı anladın?
Instagram'dan fırlamış elaman
@elizaArjin Kim aşko