İlişkim aşırı bunaltıcı bir hal aldı?

Merhabalar 3 seneye yakındır devam eden ciddi bir ilişkim var lakin partnerim özellikle son 5 aydır aşırı ve ısrarcı bir şekilde soru sormaya ve tüm uyarılarıma rağmen darlamaya başlıyor o kadar çok soru soruyor ki ve taramalı tüfek gibi peş peşe artık ilk sorduğu soruyu bile unutuyorum o denli…ayrıca kafam son zamanlar o kadar çok meşgul ki artık verdiğim cevapları unutur hale geldim çünkü sürekli iş güç vs başka şeyler düşünüyorum…ama kız arkadaşım örneğin 3 tane elmam var dedim başka sefer kafamın yoğunluğundan 4 dediysem (Elma temaili bu arada) bittim… o günüm zehir zemberek oluyor bana açık arar gibi kız resmen konuşmalarımızın (sözlü) çetelesini tutmuş ve paranoyok gibi ondan bir şeyler falan sakladığımı zannediyor resmen ilişkimizde dedektifçilik oynuyoruz ve inanın ki artık aşırı rahatsız edici bir hal aldı kendi yanlışlarını somut olarak yüzüne göstersem bile kıvırmak için kılı kırk yarıyor kendini haklı zannediyor her olayda…. tavsiyeleriniz nelerdir artık telefon bile edesim gelmiyoe zorla yapıyoeum
Güncellemeler
+1 yıl
Ve dahası her şeyde hesap sorma hakkı görüyor kendinde sanki varmış gibi özelim diyorum açmak istemiyorum diyorum ama sistematik olarak cevap alana kadar ısrarla yılmadan soruyor
Güncellemeler
+1 yıl
Sen nerelisin? Yok bu aldatılma korkusu değil işte onu anlatamadım bunun anası ailede dominat karakter evi o yönlendiriyor…galiba genetik miras anasından😂
İlişkim aşırı bunaltıcı bir hal aldı?