Eski sevgilimin bana bunu yapmasının altında nasıl bir psikolojik sorun olabilir?

13 sene önce 4-5 yıllık normal selam merhaba düzeyinde arkadaşımdı ama benim kimseye zararı olmayan iyi bir aile kızı olduğumu biliyordu, ozamanlar çok saftım masumdum fakat erkeklerden kendimi koruyan bir yapım vardı, çünkü güzel çekici bir kızdım. Bana herşeyi yaşayacağım bir flört teklif etmişti, bende yapamam çünkü namaz kılıyorum ben demiştim. Utanmıştı sonra arkadaş kalmıştık öylesine, onun standardı başkaydı yatak ilişkisi. Ben 24 yaşımda severek birisi ile evlendim ve 30 yaşımda boşandım. O süreçte bu kişi ile tekrar yollar kesişti, hiçbir şey eskisi gibi değildi tabi, iş hayatım, kariyerim herşeyim vardı. Konuştuk, aşırı hoşlandık çekim oldu derken ilişkinin içinde buldum. Sonra ben yapamam bağlandım dedim, flörtöz yapın var senin dedim, ikna etti, sözler verdi,2-3 kere o sözlerin dışına çıktı birileri ile konuştuğunu anladım derken onunda bana bağlandığı süreçte ayrıldık, son kez geldi ve 2 seneye yakın gitgelli ilişkimizde aşık olmuştum. Bana sen benim için çok özelsin, zor zamanlarımda yanımda oldun, kaybetmek istemiyorum, gerçek ilişki istiyorum seninle inan dedi. Son şansı verdim a.. ptallık yaptım. Bu sefer daha ağır vurdu, bir insan bunu nasıl yapar, yine kendini geri çekti, birisi ile öylesine konuşmuş öğrendim, ağır ayrıldık. Çok acı çekiyorum. Bu kişi nasıl bu kadar kötü olabilir hangi psikolojide biri bunu yapabilir. O kadar emek verdim, o kadar yanında oldum her anında

Eski sevgilimin bana bunu yapmasının altında nasıl bir psikolojik sorun olabilir?