Yaklaşık 2 ay kadar önce sevgilimle ayrildik, benden 5 yaş ufakti ve aramızda ceviz kabuğunu doldurmayacak saçma sapan sebeplerden kavga çıkıyordu. Yine çıkan basit bir güven problemi ve bana güvenmeyişi kendi güvensizliği yüzünden ilişkimiz bitti.
Şimdi ise babasıyla konuştum. Kendisi aynı zamanda benim falcım. Müthiş bir tarot falcısi kendisi.
Askere gitmiş ve giderken gittiği yerler ailesinin arkadaşlarının yanında hep beni suçlamış. Kendisi hata yapmismis, ama ben onu affetmemisim. O yüzden ben sucluymusum güya. Herseyi üzerime yıkıp, kendini mağdur edip askere gitmiş. Bunu böyle yapmış olmasını çocuk oluşuna veriyorum ama rahatsız da oldum çünkü arkadaşlarından ve ailesinden hakaret içerikli mesajlar da geldi. Bisey yapacağımdan değil sadece içimde tutmak istemedim paylaşıp bir nebze olsun haklıysam en azından rahatlamak istedim..
Eski sevgilimin herseyi üzerime yıkıp gitmesi ne kadar normal?
Kendisinin karakteri tam olarak oturmamış sanırım. İlişkilerin bitişinde kişilerin bu kadar düşmanca tavır takınması bana doğru gelmiyor. şu an 7 aylık ve çok güze giden bir ilişkim var.
Bir gün yollarımız kavga dövüş ayrılsa bile arkasından asla kötü bir şey demem. Kendisi benim için dese bile demem. İnsanlar kendilerine yakışanı yaparlar. Bu saatten sonra ne ölün ölüme, nede dirin dirime deyip muhatap olmaman gerekiyor.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende öyle yaptım. Hatasını affetmedim hakkımı helal de etmiştim. Onca yaptığına söylediğine rağmen arkasından bir kez olsun atıp tutmadım bana böyle hata yaptı söyle yaptı demedim. Sadece ilişki bittikten sonra annemle paylaştım neden bittiğini. Bir başkasına asla gidip de dedikodusunu yapmadim. Çocukça geliyor bana ergence ve karaktersizce. Bazen bunu düşününce ya diyorum bana böyle geliyor. Demekki o bunu yaptığına göre böyle bir insanmış diyorum. Ama kötülemek hiç bir zaman geçmedi aklımdan hiç bir zaman Hemde. Kendisi konuşmuş sürekli paylaşımlar yapmış sanki ben onu aldatmisim gibi. Helal ettiği hakkını artık helal etmediğini de anlatmış saçma sapan işlerle kosturmus sonra da askere gitmiş 🤷🏻♀️
Neden çoluk çocuk ile uğraşıyorsun 20 yaşında daha beyin yaşını olgunlaştırmamış insanlar sadece hayatına zarar verir ve zamanını çalar. Çok normal çocuk çünkü.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ay evet, 1 senemi buna harcadım bide ben, başlarda gayet olgundu. Askerlik işi çıkınca iyice gerildi bana sardı hep. Bende alttan alarak hep onu simarttim sanırım. Ama ayrildigimizdan beri uğraşmıyorum hiç biseyiyle bana mesaj atanlara da cevap vermiyorum zaten de ne bilim sinirim bozuldu iste
Boşuna zamanını yitirmişsin. Çocuk olduğu için askere gittiğinde onu terk etme bırakma ihtimalini düşünüp anlamsız tavırlara girmiş askerden sonra dönecektir sende geri dönme gibi bir hata yapma. 20 yaşında çocuk olgun gelmez sen öyle düşündüğün için öyle gelmiştir ve zamanla gerçekleri görmeye başlamışsındır mantık olarak. Ailesi de sorunlu hakaret içerikli mesajlar çok ayıp. Bozulur tabiki çok normal hisler zamanla çok daha mutlu ve iyi hissedeceksin kendini.
Engelledim zaten de, ayrılmamak için hüngür hüngür ağlayan çocuk ben kabul etmeyip kararımin arkasında durunca bir anda nasıl böyle kötü biri olabildi şaşırdım doğrusu. Ya bir anda değişti, ya da hep böyleydi ve çok iyi gizlemiş 🤷🏻♀️
Sevdigimiz insanlarin kusurlarini görmeyiz, gormek istemeyiz, ama isler boyut degistirince görürüz. Ve nereye vurduklarini iyi bilirler çünkü seni taniyor. Bak hic bir sekilde muhattap olma
Bitti zaten. Güvensizliği yaptığı an ne hikmetse ciddi anlamda bitirdim. Onunla olan ilişkimi tek seferde bu kadar hızlı bitirebilexegimi düşünmezdim. Ama yapabiliyor olmak bana ozguven verdi
En İyi Cevaplar