Eski sevgilimi görünce bana bişeyler oluyo?

yaklaşık 2. 5 sene önce birini sevdim 3 ay kadar sevgili olduk. ama o beni hiç sevmedi tek amacı dalga geçmekti bende küçüktüm ozaman inanmıştım ona çok sevmştim bazen böyle yüzüne bakıp mutlu olurdum başkasını sevsede yanımda olunca herşeyi unuturdum ama olmadı işte sevmedi beni aldattı. o kimseyi sevmeyen serseri bir tip. hep ayrılırdı benden bende kabul ederdim geri dönünce ama bidaha etmedim ve tamamen bitti çok acı çektim 5 ay sonra biriyle tanıştım hala onunla çıkıyorum onu seviyorum artık birbirimize çok alıştık ailemden biri gibi arkadaşlarımdan öte ona çok deger veriyorum oda beni seviyo eski sevgilim bu 2 sene boyunca rahat bırakmadı beni kaç kez numaramı değiştirdm onun yüüznden ama ne zamna onu görsem elim ayagım titriyo kalbim çarpıyo oturup ağlamak istiyorum hemn o ortamdan uzaklaşıyorum. onunla asla olmaz ama bunun nedeni nedir anlayamadım?
Güncellemeler
+1 yıl
nefret var mesela bana bişey yapıyo diyelimki benim numaramı buldu bana yalvarıyo ya da rahatsız ediyo o an ondan nefret ediyorum herşeyi yapıyorum numaramı değiştiriyorum ama sonra unutyorum onun yaptıklarını her gördüğümde biranda dünya duruyo sadece o gözüküyo gözüme uhaf şeyler oluyo o an kendime analm veremiyorum
Eski sevgilimi görünce bana bişeyler oluyo?