Eski sevgilimin arkadasından hoslanıyorum?

Merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum, bu zaman kadar 2-3 iliskim oldu ve yakın bir zamanda bir çocukla konuşmaya başladık çok da iyi anlaşıyoruz kendisinden gerçekten hoşlanıyorum çok fazla ortak noktamız var. Çocuğu biraz araştırınca eski sevgilimin arkadaşı olduğunu öğrendim. Ne kadar yakınlar hiçbir fikrim yok sadece arkadaş olduklarını biliyorum. Eski sevgilim dediğim kişi de 5 yıl önce hayatımda olan kişi. Ondan kaynaklı kötü bir ayrılık yaşamıştık. Konuştuğum çocuğun da arkadaşının eski sevgilim olduğunu bilmediğini düşünüyorum ve ben söylersem onu unutamadığımı düşünebilir diye akışına bıraktım. Kendi öğrensin istiyorum. Bu eski ilişkim 2-3 ay kadar sürdü uzun bir ilişki değildi ve olgun da değildik ama eski sevgilim öğrenirse bozmak ister gibi hissediyorum. Bilsem gerçekten konuşmaya başlamazdım ama öğrendiğimde çoktan hoşlanmaya başlamıştım ve öylesine bir ilişki yaşamak için düşünmüyorum çocuğu. Çocuk da benden hoşlanıp yazdı zaten. Yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmalıyım?
Eski sevgilimin arkadasından hoslanıyorum?