Eski Sevgilimi Gördüm ve Çok Pişmanım?

Öncelikle beni yargılamayın fakat üniversite yıllarımın başındayken beni çok seven biriyle bir ilişkim vardı bu çocuğa "x" diyelim, çocuk beni çok seviyordu fakat ben onu beni sevdiği kadar çok sevmiyordum, hatta belki de sadece ilgisi hoşuma gidiyordu çünkü çocuk hayatım boyunca hiç kimsenin göstermediği ilgiyi bana gösterdi, hediyeler, gecenin bir saatinde camıma gelmeler, jakuzili otellerde kalmalar falan derken biz 7 ay sevgili olduk sonra ben ayrıldım ve çok pişman olucağımıda biliyordum fakat o zaman çok büyük bir hata yaptım ve ayrıldım, aradan yıllar geçti ben bu ilişkimin aksine benim daha çok sevdiğim bir ilişki içindeyim fakat bütün bunları yaşayıp el üstünde tutulduktan sonra bu çocuğun ilgisi az geliyordu fakat zamanla alıştım çok sevdiğim için şimdi evliyim, fakat geçenlerde x i bir dükkandan çıkarken gördüm ve eski anılarım aklıma geldi, ben ayrıldıktan sonra spora yapmaya başlamıştı ve baya kaslanıp giyimi kuşamı değişmiş ve maddi durumu da baya iyi range rover ile geziyor, akşam eve gelip stalk yaptım ve nişanlanmış daha yeni ve bu kıza da aşık belli ki kıza melek gibi davranıyor, açıkçası çocuğu tanıyıp neler yapabileceğini bildiğimden eminim bu gördüklerim 10 da 1 dir. Ben çok kıskanıp pişman oldum, o kızın yerinde ben olabilirdim diye. Kendi ilişkime gelirsek hala evlendiğim adamı seviyorum fakat o bana aşık olmadığı için bu her şeyi yansıyor, hamileyken bile canımın çektiği karpuzu bile almamıştı. Ben çok pişmanım ya anlatamam ne kadar pişman olduğumu, keşke zamanı geriye alabilsem ve ayrılmasaydım, "x" karşı hislerimde vardı fakat sadece aşık değildim ona ve açıkçası daha üniversite başında olduğum için biraz takılmakta istiyordum, sonradan yazmıştım bir sefer kendisine nasılsın diye fakat kalbini kırıp ayrıldığım ve ondan bir hafta sonra başka biriyle olduğum için benimle iletişim kurma yazmıştı, fakat birbirimizi hiç bir zaman engellemedik ve hala numarasını değiştirmediğini fark ettim. Sizce ne yapmalıyım yazmak mantıklı olur mu? gerçekten çok pişmanım.

Eski Sevgilimi Gördüm ve Çok Pişmanım?