AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Toksik ilişkiniz bir rahat bıraksa sizi de öpüşüp sevişseniz artık. 🤣
O da oldu ama buna rağmen buzlar erimedi
O zaman sizden olmaz aşkım. Ölmüşsünüz mezar kazıyorsunuz.
Öpüşüp sevişince halledilecek mi ne yani aşk o kadar basit bişey mi
Basitleştirdiğini düşünen sensin. Ben öyle bir şey demedim. 🤣
Ama sende ağır konusmussun sadece eski sevgili de suç bulma
Tartıştık 1ay geçti üzerinden yazmıyor. En son ona sen başkasini mi istiyorsun artık diye sormuştum sana ne dedi sence yazmaz mi artik
Seviyorsan açıkça söyle
ilişki kimin hatası yüzünden şu an bu durumda o önemli ona göre cevap vercem
Konuşmalarınız pek hoş değil
Siz her zaman aşağı yukarı bu durumdasınız muhtemelen
Tartıştık 1ay geçti üzerinden yazmıyor. En son ona sen başkasini mi istiyorsun artık diye sormuştum sana ne dedi sence yazmaz mi artik
Yahu adam seni çıkarmış aklından neyini kabullenemeiyorsin
Nerden biliyorsun çıkardığıni ayrıca kabullenemiyorum diye bişey demedim
La konuşmalara baksana iki düşman gibi ikiniz de toparlamaya yönelik değil de içinizde ki zehri kusmuşsunuz
11nisan görüştük bana çok sarıldı çok öptü o gün neden o zaman
Şeyi kalkmıştır
Çok sarılıp öpen biri bi iki ay sonra böyle konuşur mu babasını vurmuş adanın kızıyla konuşur gibi
Kafami allak bullak etti bi seviyorum dedi bi umudum yok dedi en sonda da bizden bişey kalmamiş dedi
Bana kızma ama son dediği gibi hersey ortada
Sence artik dönmez mi bana
Hiç sanmam ama sen ondan bi tık daha alttan almışsın sanki buna rağmen o da çaba göstermiyorsa gerçekten üzülme
Demesi kolay belki ama hayırlısı böyledir belki de
Orasi öyle peki dönmeyeceğini nereden anladin?
Bak bi erkek 2 ay bile sevgili kalmis olsa bu kadar kestirip atmaz
Sanki seni yakasından silkmek istiyor gibi insan az alttan alır
Konuşma da yeşil mesajlar sana ait demi
Ya ama zaten4 yıldır sürekli barıştık galiba bu sefer pes etti
Sizce eski sevgilim başkasini öi istiyor? ↗
4 yıldır pardon da niye bu kadar sık kavga ettiniz ve en son bu noktaya kadar gelmenizin sebebi neydi
Son konuşmamız böyleydi
Ne desin görüldü atti*
Bana kızma ama bu ilişki toparlanamaz artık görünen köy kılavuz ister mi tarafsız bakmaya çalış
O günden beri de yazmadi
Ne kadar süre yazmadı
O günden beri işte 28gün oldu
Hiç yazmadı hee
Sonra sen yazdın galiba
Yok yazmadim
Ve bu konuşma oldu aranızda galiba
Anlat
O günden beri konuşmuyoruz sanirim 16 haziranda kurban bayramı resmi tatil başlıyor gelecek memlekete yğne galiba. Sence gelince de mi yazmaz artık?
Yok yazmadim
Son konuşmanız bu soruda ki görseller mi diğer soruda ki görseller mi
Hangisi
Son konuşmamiz diğer sorudaki görseller. Yok yazmadim derken?
Anladım şimdi
İstemiyor seni kabul et ve kendini aşağı düşürme
İleride , kendinden bi kız peşimi bırakmadı da ben onu bıraktım en sonunda diye bahsettirebilecek hareketler yapma
28 gün yazmamak nedir biliyor musun
Seni istemiyorum ve hiçbişey hissetmiyorum ama kırmakda istemiyorum sen bırak en iyisi beni demek
Öyle mi?8 ay sonra bile barışmak istedi. 11nisanda da o görüşmek istedi brn peşinden koşmuyorum
Ya kimseyi bulamadığı için yapıyorsa bunları bu yüzden de bi türlü toparlayamıyorsanız
Bi kızla ilgili bişey sormuşsun terslemiş
Hala peşindesin
Sen bilirsin
Peşinde olmam için ona yazmam gerekiyor bende 1aydır yazmıyorum ve o yazmazsa da hayatta yazma m
Peki yazarsa
Sence yazar mi?
Yazarsa cevap verir misin
Veririm ama seninde cevapların net değil son fikrin ne yazmayacak mi artık sence
Bak
Sakince yazılarımı oku
Senin cevap veririm bidaha bana yazarsa demen hem bu ilişkiyi bu hale getiren şey hem seni aşağı düşüren şey hem onun gözünde seni küçük duruma düşüren şey hem de yüzlerce defa açık açık bidaha yazsa bile sizden bi cacık olmaz dememe rağmen senin anlamayıp ( anlamak istemeyip ) net cevap vermiyorsun demene sebep olan şey
O da şu ki sen kafayı bozmuşsun
Bundan dolayı kim ne derse desin hala yazar mı yazmaz mi senin şunu düşünmen ve sorgulaman lazım
Niye yıllardır böyleyiz ve bi türlü diğer sevgililer gibi olamıyoruz
Geçen sene nişanlanacaktik çok hevesliydi aileler erken dedi o da birden u dönüşü yapti vazgeçti benden sonra hiç görüşmeme kararı aldik buna rağmen beni yabanci numaralrdan aradi görüşmek istedi ben hep pişman olur tekrar bi umut var belki her şey yoluna girer bu sefer sözleniriz düşüncesiyle onu affettim ama üzgünüm hep daha beter oldu ayrıca ben kendimi küçük düşürmüyorum o düşürüyor her seferinde tükürdüğünü yalayarak.
Ben de şunu anlayamadım
Siz niye her bir araya gelişinizde kavga ediyorsunuz onu anlamadım
Bende bilmiyorum 10nisan görüştük ilk başta sanki barışmak için biraz adim atti ama belli etmeden bana sarılmak için yakınlaştı saçimla oynar misin dedi hayir dedim 1yıl sonra onu görmüştüm sarılamadim bile gururumdan. Sonra eve döndüm ve pişman oldum onu çok özlemiştim ağladim eve gelince ona geri yazdım sen İstanbul'a gitmeden önce tekrar görüşelim diye 11nisan akşami gidecekti ve sabahtan yanıma geldi o gün birbirimizi doya doya öptük sarıldık. Hep nötrdü sarılırken ona sordum ne hissediyorsun diye bilmiyorum dedi düşünmem gerekiyor dedi dönüşte sence bizden bişey kalmış mi dedim o da kalmamiş dedi. Sonra 1 hafta boyunca konuştuk hep zaman istiyorum dedi sonra yazmamazlik yapti kavga ettik yine öyle oldu
Yok hadi sen ruh hastasısın da herifin nesi var onu da çözemedim nxneznb
Öpüşüp barışıyor sen soruyorsun bizden olur mu diye hayır tabiki diyor sende hiçbişey olmamış gibi susup 1 ay sonra kavga çıkarıyorsun nsnenzb2bbx
1ay sonra kavga çıkarmadim anlamıyorsun galiba görüşmemizden sadece 2hafta geçmişti en son 28 Nisan konuşmuşuz
Tamam lafın gelişi dedim onu sizden olmaz olmuyor da zaten baksana
Eğer iki taraftan en az biri samimi bi şekilde alttan almıyorsa diğer taraf da sürekli aynı oyun bozanları etmiyorsa ilişki yürür genelde yoksa sürekli kavga gürültü engel barış kavga vs hep böyle gider ve bu bildiğin zaman kaybı olur yani toksik ilişki olur
Sence eski sevgilim artik başka arayişlarda mi
Bacım senin psikolojin bozulmuş sen kafayı yakmışsın
O kadar şey dedim hala aynı soruyu soruyon nznsbz
O kaar şey dedin ama aynı şeyleri söyledin yazdıklarını oku istersen ilk cevabından itibaren çok mübalağa yaptin sanki peşinden ben koşuyormuşum gibi
Tamam bak tekrar diyorum
sizin ki olacak toparlanacak iyileşecek bişey değil
50 defa da barışsanız aynı gidersiniz siz ve bu ilişki size mutluluk getirmediği halde bağımlılık getirir ama bağımlılık değil bağlılık getirmeli aslında ilişki insana sizinki bağımlılık getiriyor ki bu iyi bişey değil
Ayrılamaz olursunuz ama hep kavga gürültü hapiste bile bitebilir biriniz için bu ilişki
şu an kendini görsen dışardan varya acırsın kendine psikolojin bozulmuş
Olmuyorsa zorlama bak ne yap biliyor musun
Neyse boş ver
Sanada böyle umut verseler evlilik hayalleri kursan sevdiğin kişiyle sonra seni ortada bıraksa sende kafayi yerdin
İşte daha fazla ziyan etme zamanını demek istiyorum en baştan beri neresinden dönersen kardır derler ya hani
Memlekete geldiğinde tekrar görüşmek isterse oyalanmak için mi ister yine?
Bak güzel kardeşim değerli bacım benim
Çocuk seni GERÇEKTEN seviyor diyelim
Ve seninle buluştu barıştı gözlerine baktı
Bunları yaptıktan sonra en azından bi kaç ay seni idare edip alttan alması lazım bu mesajlara baksana
Seven böyle mi yapar kendini rezil etme mesajda rest çekene reelde rest çek ve buluşma
Sen vazgeçmişsin asıl kırıcı konuşmuşsun ayrıca
Beni 20gün oyaladi ilişkimiz için zaman lazım düşünmem için dedi.. zaman verdim beni elinde kukla gibi oynatti bi yazip bi yazmadi ne yapmam gerekiyordu
Seviyor bu belli çok da kaybetmek istemiyor
amma boş histerik hareketler
Evet vazgeçmiş adı üstünde eski
Engellemediyse ümit var
Engellemedi ama 1 aydir yazmıyor kavga etmiştik
Bence boş verin