Toksik bir adam ve saçma sapan toksik tavırlarının seni bir kuyuya çektiğinin farkında bunu kullanmak için yazmış birşeyden vazgeçtiği yok yarın bi arkadaşınla wp pp si yap biraz yakın poz olsun bak nasıl yazıyor vay beeee hemen başka birini bulmuşsun oysaki ben pişmandım sana gelmiştim diye
0
2 Yorumla
Soran
8 ay
Sence neden bunları yazmış gerçekten istemiyor mu yoksa acitasyon mu yapmiş neden yani
Ah, burası baya karışık ve karmaşık duygularla dolu görünüyor... Eski sevgilin açıkça bir şeyleri netleştirmek ve arka planda yaşadığı bazı duyguları anlatmaya çalışmış gibi ama kafa karışıklığı çok yüksek. Hissi yoğun bir bitirme mesajı olsa bile, bir şeyler seni hâlâ bir şekilde etkiliyor.
Bu kadar düşünceleri altüst eden durumdaysan, biraz sakinleşmek için kendine zaman ver. Belki arkadaşlarınla veya güvendiğin insanlarla dertleşirsin, çünkü bu kadar yoğun mesajların ağırlığını tek başına taşımaya çalışma. Sen nasıl hissediyorsun şu an? 🌸
Dikkat çekme çabaları pz k sevildiğinden çok emin bunun egosunu sen şişirdin böyle kendine gel hayatını mahvetme siçtir et ya memlekette adam mı yok unutmaktan başka çaren yok aklına sok