Eski sevgilimin benimle derdi ne olabilir?

Kendisiyle çok kötü bi şekilde ayrıldık iliskide ayrılmak için elinden geleni yaptı toxic biriydi fakat iliski içinde ilk buluşmada parası olmadığı için aç karnına onunla bankta sabahladım kucağımda uyuttum ve uyanmasın diye kendim uyumadım hep cabaladım sevdiğimi gösterdim ilgilendim yanında oldum fakat sonrasında yalanları ortaya cıktı anneme yalanlar soylemisti ve bende soğudum kendisinden sonra intikam için fake bi hesaptan kendisini islettim bana eski sevgilisiyle olan sorunlarını anlattı onun yanında gibi oldum ve sonra terk ettim odestim binevi fakat bana bi 3 kere barısmak için yazdı 4. Yazısında fake hesap olayo yeniydi onu o hesaptan terk etmistim ve oba bunu söyleyip canını yakıcak sekilde konustum ve sonra engelledim kendisi benim sevgiliyken konusmamı escinsel o sende gözü var dediği kıza yazıp benim kıza lezbiyrn dediğimi iddia etmiş saat gecenin 1inde bende kendisine yazdım ve konu uzamasın diye diceklerimi diyip engelledim kendisi beni 12 13 kez normalden aradı bana yazma etme dedi oysa hep yazan kendisiydi ben bi kere yazdım ve bi anda telefonu aç bitmedi demeye başladı kendisi otogarda çalışıyor seni bi daha iceri almicam diye tehditler savurdu kendisinden korkmuyorum veya ciddiye almıyorum kuyruk acısı büyük farkındayım fakat tek merak ettiğim şey beni unutamıyormu? Verdiğim emek ilgi sevgiyi mi özlüyor? Yoksa beni istemem yan cebime koy gibimi gormek istiyor takıntılımı kaldı anlayabilmis değilim 😔
Eski sevgilimin benimle derdi ne olabilir?