Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca birkaç defa cinsellikle ilgili de konuştuk. Çocuk sayısı falan ondan bahsettik. Arada yazıyor. Bana bakalım bulursak birini evleniriz dedi ama instada önce sadece tarih ve kelebek varken şimdi sadece kalp var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sana ilgisi çok değil gözü başkalarında seni yedekte tutuyor bırak onu sen
Off ya gece yarısı durumlara yorum atıyor. Çok karışık kafam. Hani ego tatmini desem sevgilisi var seviyor muhtemelen seviliyorda. Yedek de tutması için bir sebepten yok aslında. Yaklaşık 1 yıl hiç görüşmedik. Sonra yazmaya başladı. Arada bende yorum atıyorum geçen doğum gününü kutladım. Bilmiyorum sevgilisini sevmiyor olma ihtimali var mı acaba. Biz 2 aylıkken ayrıldık. Ben istedim. Önemli bir problem vardı. Hoş ondan sonrada hemen yeni biriyle konuşmaya başlamış galiba. tabi beni unutabilirse o zaman bir ilişkisi olabileceğini söylemiş.
Birde biz tekrar iletişime geçtikten sonra iki kuzeni bana instadan istek attı. Daha önce karsilasmisligimiz dahi yok. Tesadüf olabilir mi.
Yaş 25 bu arada. Kuzenleri hala çıkarmadı. Kendisi geçen sene haziran ayında çıkarmıştı. Siz bir erkeksiniz. Bütün bunların anlamı maksadı ne. Sevgilin varsa gidersin onla olursun bu karşı tarafada saygısızlık. Sormuştum gerçi ama bazen diyorum ki acaba onu mu sevmiyor.
Sen ona aşıksın belli ama vazgeç bu sevdadan hala umut arıyorsun. Kuzenleri ne alaka onu anlamadım erkek mi kuzenler
Evet erkek. haklisiniz.
Başka kapı bulamadıysa yokluktan dönüş yapıyor asjajasja
İyide sevgilisi var. Üstelik instagramda kalp koyacak kadarda seviyor.
sevgilisi yok. ve sana geri dönmeye çalışıyor
ama instagramda tarih var
ne tarihi var? bence tamamen tarih olmuş o işler.
bayağı yanında kırmızı kalp olan bir tarih var.
mesaj atıyor sonra mesajıma geç cevap veriyor bazen bir gün sonra.
bende bir kere yorum attım gece 1di sonra özür diledim saatten ötürü. istediğinde yazabilirsin 4de bile ararım dedi. bilmiyorum gercekten çok merak ediyorum. sizde bir erkeksiniz belki daha net anlamlandırabilirsiniz.
geç yazmasına çok anlam veremedim belki denk gelmedi görmedi falan ama şu anda başka biri olduğunu hiç hissedemedim açıkçası. sanki olan biri varmış bitmiş de geri dönmek istiyormuş gibi geldi daha çok
Maalesef görüp yazmıyor. Cepte yedekte mi tutmaya çalışıyor acaba diye düşünüyorum sonra sevgilisi varsa niye yapsın diyorum. 25 yaşında ki insan. Bi sıcak bir soğuk gibi. Eski sevgilisiyle bi anda bu kadar konuşmak normal mi. Tamam ilanı ask yapmıyor ama bundan öncede paylaşımlar yapıyordum. Bu arada haziran ayında beni Instadan çıkarmıştı hala da öyle.
seni cepte tutuyor boyle boyle
bende böyle hissediyorum bazen
oyle hissetme, oyle.. emin ol.. bi umut veriyor zamanini aliyor.. aklini mesgul etmek bile zamanini almak.. firsat verme. sil numarasini
Peki ama neden eğer sevgilisi varsa zaten mutludur gereği yok 25 yaşında ki insan neden böyle yapar ki. Sanırım bende bi sorun var
seninle beraberken de arayistaydi bence. bazi insanlarin yapisi bozuk
şu an istese seninle beraber olur yeniden. erkekler avci gibi. Ama eger yapmiyorsa dalga gecer gibi storylerle seni oyaliyorsa, seninle dalga geciyor uzgunum. Eline vuran yok sonucta, istemiyor demekki. cepte tutmaya cabaliyor her ihtimale karsi diye.. arada sirada storylere cevap verirken de sırıtıyordur eminim, " dur şunun ağzına bir parmak bal sureyim, oyalansin" gibisinde.. dalga gectirme kendinle
Sanırım haklisiniz söyledikleriniz biraz can acıtıcı olsada gerçek.
Sevgilisi varsada yoksada bu yaptığı hoş değil. Kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum tipki soylediginjz gibi. Aslında amacını anlamıyorum ben. Başkasına da yazabilir benimle problemi ne.
benim yaptigim da bir yontem.. bazen soguk duş etkisine sebep olacak sozler secmeliyizki karsidaki kisi kendine gelebilsin. Sözlerim biraz aci belki ama gercekler de aci..
Neden sizinle ugrasiyor, ? neden ugrasmasinki.. elin ogluna firsat veren sensin. yani hazir kurban varken ugrasiyor o da. senin yaninda baskalariylada ugrastigina eminim.. firsat verirsen dalga da gecerler.. hersey sende bitiyor.. Kestir at. Yasandi bitti. arada cocuk yok , bitirse senin karina..
En son biriyle gorustum 2 sene kadar. baska sehirden yurutuyorduk iliskiyi. o yanima geliyordu. harika aşik gibi davraniyordu..1 defa onun oldugu sehre, isi bahane edip gittim. Beni al geldim dedim, geldi ama gelmese daha iyiydi. meger baska gorustugu kisi varmis kendi sehrinde, ben gidince teedirgin oldu.. yani beni ceote tutuyormus...2 sene dile kolay, cok uzuldjm. Bitirdik tlf. da. Bitirmemizin haftasinda bana whatsapptan ayni seninkinin yaotigi gibi 2 gune bir paylasim yaparak, veya whatsapp durumuma hizla bakarak umut vermeye basladi yine. ama sonra dusundum, istese arar, oburkunden ayrildim vs der.. bu baya dalga geciyor. Iki gune bir durum koyarak ( durum gizlilik ayarlarini sadece ben gorecegim sekilde yaptigina da eminim, cunku direk bana yonelik oaylasjmlardi.1 hafta bekledim, 1 ag bekledi.. Ben de onun oaylasimlarina bakiyordum. ama gelip konusmuyordu. 1 ayin sonunda yeterince sans verdigimi dusunup onun numarasini sildim. numarasini silince durumlari goremiyoruz malum. Ve boylece bagi kopardim. ve kendimle oynamasina izin vermedim. sen de verme
Haklisiniz. En iyisini yapmışsınız siz umarım mutlu olmuşsunuzdur. Bide öfkelenip kızıp cevap veriyor. Benim tavırların bunu yaratıyordur belki.
Seviyorsan bir şans daha ver kendine.
ben anlayamadım ki derdi ne. durumlara yorum yapmak dışında yazmıyor. farklı birsey anlamlandıramıyorum.
Eskiyi eskide bırak
En doğrusu bu olacak sanırım...